Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
R.I.P.
R.I.P.
Fogadd őszinte részvétünket a feleségemmel együtt,ledöbbentett ami történt.Adjon az isten erőt és kitartást nektek.
felszámolva
- electribe77
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
R.I.P.
Kedves Fodesz!
Fogadd őszinte részvétünket a családom nevében is. Együtt érzünk veled, nagyon sok erőt és kitartást kívánunk az elkövetkezendő időkhöz.
"A mély gyász, amelyet egy szeretett lény halálakor érzünk, abból a megérzésből fakad, hogy minden egyénben rejlik valami leírhatatlan, valami, ami csak rá jellemző, és ezért teljességgel pótolhatatlan."
R.I.P.
Fodesz!
Szintén őszinte részvétem!!!!
Sarlós Károly
R.I.P.
Fodesz!
Fogadd őszinte részvétemet !
Pollák Lajos
R.I.P.
Fogadd őszinte részvétem! Tartsatok ki!
Üdv:Trenka Zsolt
R.I.P.
Fogadd részvétem!
Szilágyi Ferenc
Őszinte részvétem!!
Devecsai Péter
R.I.P.
Őszinte részvétem!!
Devecsai Péter
R.I.P.
Öszinte részvétem neked és a családodnak!
Gál Tamás
R.I.P.
Így ismeretlenül is, őszinte részvétem!
- ajkamici
- V.I.P.
- Értékelés: 854
R.I.P.
Őszinte részvétem az egész családnak István !
Az Úr adjon erőt Nektek.
DCS Debussy / Aurender A100 / Leben CS600 / Harbeth M40.2 - Entreq Olympus - Shunyata Research és Radnai kábelezés
R.I.P.
Tisztelt Fodesz!
Őszinte együttérzésem...most van igazán a feleségeddel szükségetek egymásra...,tartsatok ki!
Feree54
R.I.P.
Kedves Fodesz!
Teljesen letaglózott a hír!
Fogadjátok őszinte részvétemet, így ismeretlenül is.
Kisfiatok nyugodjon békében!
Sirleslie
R.I.P.
Őszinte részvétem!
R.I.P.
Kedves Fodesz! Nem rég értesültem a szomorú hírről. Bár személyesen nem ismerjük egymást, apaként át tudom érezni a fájdalmadat! Fogadd őszinte részvétemet!
- thxfan
- Beköltözött
- Értékelés: 1199
R.I.P.
Őszinte részvétem!
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
R.I.P.
Nem nagyon találok szavakat a döbbenettől. Apaként el sem tudom képzelni, hogyan lehet ezt feldolgozni.
Fogadd őszinte részvétem!
Gábor
R.I.P.
Fogadd őszinte részvétem fodesz, sok erőt és kitartást kívánok az egész családnak !
Kerékgyártó Tibor !
Kerékgyártó Tibor !
R.I.P.
Fogadd,fogadjátok őszinte részvétünket!
R.I.P.
Őszinte részvétem, abszolút át tudom érezni mit érezhettek 3 gyermekes apa révén.(7,11,13)
"Kinek gyermekét nem fedi sírhalom nem tudja mi az igazi fájdalom!"
"The Truth is out There!"
Emotiva UPA-700/BasX MC-700
Konzol:PS5,X-Box Series X
Tv: Sony 55XE8505
Front: Dali Concept 8, Center: Dali Concept, Surround: Dali Concept 1-2, Sub: SVS-PB 1000
Media Player: Dune PRO 4K II,Synology DS214Play
Bluray Player:Pioneer BDP-160
Emotiva UPA-700/BasX MC-700
Konzol:PS5,X-Box Series X
Tv: Sony 55XE8505
Front: Dali Concept 8, Center: Dali Concept, Surround: Dali Concept 1-2, Sub: SVS-PB 1000
Media Player: Dune PRO 4K II,Synology DS214Play
Bluray Player:Pioneer BDP-160