Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Moziszoba építés
Moziszoba építés
A képekkel nem csak a mozis fotelekkel piszkáltál fel,hanem a vászon körüli burkolattal is. Azzal is régóta szemezek már.
Szerintem ilyen burkolatot akkor rakjál fel, ha az a lényeg, hogy szép fotókat csinálhass róla. Mer nagyon elegáns az biztos.
A mozi szempontjából felejtős, mert a vetítőd amúgy sem acélos kontrasztját tönkrevágná, de még a hangzásodat is rontaná.
Amennyit javított a padlószőnyeg, meg fog a nehéz függöny, az akusztikán, ez a kőburkolat annyit elvenne
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Moziszoba építés
Külön kihangsúlyoznám,hogy a surround hangfalak elhelyezése,nagyon tetszik,így ebben a szobában tökéletes! A dipol dobozok akkor nagyon jók,ha van elég tér hátul.
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
Köszönöm Fodesz.Mozis fotelek neked!!
Ne szívass má' báme' Király a szoba. Tetszenek a színek. Ezért kedvelem a feketét és a barna árnyalatait mert elegáns,ugyanakkor megfelelően sötét is.A képekkel nem csak a mozis fotelekkel piszkáltál fel,hanem a vászon körüli burkolattal is. Azzal is régóta szemezek már.
Moziszoba építés
Köszönöm Fodesz.Mozis fotelek neked!!
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
Jó képek Robert!
Moziszoba építés
Köszönöm a gyors választ. 240-es a szekrény, IKEA Pax nem tudom, mennyire masszív, a vászon olyan 20 kilós lehet. Korábban egy L vas volt, de akkoriban csak egy 25 centis polc elé kellett, most viszont kb. 70 centi lenne a hosszabb oldala.
De köszönöm az ötletelést
Moziszoba építés
Sziasztok!
Én még elég új vagyok errefelé, nemrégiben kezdtem el a házimozi építést, viszont máris egy problémába ütköztem. Van egy vásznam, ami 200 cm széles, viszont ahogy néztem ezeket a vásznakat vagy a plafonra, vagy a falra lehet őket felszerelni. Én egy 60 cm mély szekrény elé szeretném tenni, viszont nem elég hosszú a kifutója (a lakás belmagassága 3 méter) hogy a plafonra szerelhessem.
Tudnátok nekem ebben segíteni, hogy ilyenkor mit lehet tenni?
Létezik valamilyen konzol, ami szép és hasznos megoldásnak bizonyulna?
Köszönöm a segítséget előre is.
Milyen magas a szekrény (mennyezetig ér ), és milyen masszív? Ha van egy lakatos ismerősöd, könnyen készíhet konzolt, ami a szekrény tetejére rögzíthető forgácslapcsavarral. Akár csuklós rendszerűt is, akár kihúzhatót. Ha ez nem járható, akkor parabola falikonzolja ( 2 db )? A szekrény fölött a falra fúrni. Könnyen megcsinálható kihúzhatósra.
Moziszoba építés
Sziasztok!
Én még elég új vagyok errefelé, nemrégiben kezdtem el a házimozi építést, viszont máris egy problémába ütköztem. Van egy vásznam, ami 200 cm széles, viszont ahogy néztem ezeket a vásznakat vagy a plafonra, vagy a falra lehet őket felszerelni. Én egy 60 cm mély szekrény elé szeretném tenni, viszont nem elég hosszú a kifutója (a lakás belmagassága 3 méter) hogy a plafonra szerelhessem.
Tudnátok nekem ebben segíteni, hogy ilyenkor mit lehet tenni?
Létezik valamilyen konzol, ami szép és hasznos megoldásnak bizonyulna?
Köszönöm a segítséget előre is.
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
DIY Star trek
Korábban láthattuk a Star Trek szobát:
~
...de van egy video hogyan készültek elemek ebben a szobában...
~
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
Szép, bár roppant zavaró, hogy az oldalsó üvegekről visszaverődik a film.
Mondjuk erre lehetne jobban figyelni,igazad van.Egyébként én azt figyeltem meg több komolyabb szobában hogy szinte alig van lehetőség egyedül úgy mozizni hogy középről lehetne hallgatni nézni az előadást.A fotelek ülőalkalmatosságok rendre úgy vannak kialakítva hogy egy személy valamelyik oldalt tud ülni ami a hang szempontjából nem a legjobb.Ha három fotel van akkor a középső tökéletes,de ha négy már nem.
Moziszoba építés
Szép moziszoba,igényes rendszereszközökkel.
...és egy Transformers 3 ( )demó ebben a szobában:
Szép, bár roppant zavaró, hogy az oldalsó üvegekről visszaverődik a film.
Sztereó: Parasound végfok,Origen S16T zenei HTPC, iPad Air 5, Topping D30 Pro DAC, Transparent Audio Hangsugárzó kábelezés, Paradigm Monitor SE3000.
Mozi: Onkyo TX-NR809 erősítő, Synology NAS218 plus, Paradigm hangsugárzók, Jamo J110Sub, Optoma UHD35, Viablue SC2 kábelezés, Dune Pro Vision 4K Solo.
Mozi: Onkyo TX-NR809 erősítő, Synology NAS218 plus, Paradigm hangsugárzók, Jamo J110Sub, Optoma UHD35, Viablue SC2 kábelezés, Dune Pro Vision 4K Solo.
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
Szép moziszoba,igényes rendszereszközökkel.
...és egy Transformers 3 ( )demó ebben a szobában:
-
Vendég
Moziszoba építés
Itt az volt a gond, hogy első körben nem a vászon mögé rakták a dobozokat??
Nem értettem pontosan a svéd fordítást, de egy szakértő tanácsára építették újra a hátsó falat és az elsőt is. Más anyaggal vonták be és nagyobb vásznat tettek be a szobába. A hangfalakat is máshogyan helyezték el.
Moziszoba építés
Akkor most következzen egy nagyon érdekes és tanulságos képsorozat.
Elkészült a szoba, azután szétverték és újraépítették.
Itt az volt a gond, hogy első körben nem a vászon mögé rakták a dobozokat??
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
Swans Mozi
ADEO Plano Velour 129" 2.35:1, Sony VPL-VW1000ES
Swans F1.1F, Swans 2.3C, Swans F2.2R/4db/, Swans F5R,
Yamaha RX-A3010, Parasound Halo JC 1, Vincent SP-991 Plus
Dune HD Base 3.0, PS3, Oppo BDP-93
4. képen még: Monster Cable EU Signature HTS 5100 MKII
Utolsó kép: Gyűjtemény
Nem semmi mozi! A BD gyűjtemény is mindenképp elismerésre méltó,rengeteg film közül lehet válogatni. A halálcsillag eszméletlen durva,de a rendszer eszközök még brutálabbak. A szoba kialakítása,hangulata első osztályú!
Moziszoba építés
A Halálcsillag kép nagyon tetszik.
A blu-ray gyűjtemény szintén!
Az nekem is tetszett! Azt hiszem akinek ilyen gyűjteménye van az már megérdemel egy ilyen kaliberű mozit.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Moziszoba építés
HSRT8! Ez a Te rendszered? Nagy gratula!!!
Nem dehogy, én nem nagyon mozizok! Max stereo-ban.
Csak gondoltam felteszek pár képet egy profi moziról, hátha vki lát rajta valami hasznos dolgot.
- leoneottiz
- V.I.P.

- Értékelés: 643
-
Vendég
Moziszoba építés
A Halálcsillag kép nagyon tetszik.
A blu-ray gyűjtemény szintén!
Moziszoba építés
Swans Mozi
ADEO Plano Velour 129" 2.35:1, Sony VPL-VW1000ES
Swans F1.1F, Swans 2.3C, Swans F2.2R/4db/, Swans F5R,
Yamaha RX-A3010, Parasound Halo JC 1, Vincent SP-991 Plus
Dune HD Base 3.0, PS3, Oppo BDP-93
4. képen még: Monster Cable EU Signature HTS 5100 MKII
Utolsó kép: Gyűjtemény
-
Vendég
Moziszoba építés
Akkor most következzen egy nagyon érdekes és tanulságos képsorozat.
Elkészült a szoba, azután szétverték és újraépítették.