Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Kerékpározás
Hello!
Tegnap vettem a vaterán, korban pont hozzám illik.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9175
Kerékpározás
Késve bár, de azért sikerült az idei első bringázás
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kerékpározás
Erre kíváncsi leszek:
Armstrong mindent beismerhet?
2013. január 05. szombat
Diavetítéshez kattints a képre
Pénteken késő este a New York Times portálján a lap egyik ismert szerzője Juliet Macur tollából jelent meg egy írás, mely szerint Lance Armstrong keresi annak a lehetőségét, hogy mindent beismerjen. A cikk Armstronghoz közeli névtelenséget kérő forrásokra hivatkozik. A texasi célja az lehet, hogy mérsékeljék örök életre szóló eltiltását, de a New York Times szerint többen a Livestrong alapítvány befolyásos támogatói közül is igyekeznek nyomást gyakorolni rá, hogy álljon a nyilvánosság elé. Ezzel ugyanis Armstrong csökkenthetné azokat a károkat, melyeket a Livestrong a botrány miatt elszenvedett.
A lap úgy tudja, hogy Armstrong és az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynökségének (USADA) vezetője Travis Tygart már tárgyalt egymással és a címeitől megfosztott hétszeres Tour-győztes David Howman WADA vezetővel is kereste a kapcsolatot. Armstrong ügyvédje Tim Herman cáfolta, hogy ezen találkozók létrejöttek volna.
Arra sok esetben volt példa, hogy a hatóságokkal való együttműködés miatt doppingoló sportoló eltiltását mérsékeljék, arra azonban nem, hogy egy fellebbezés nélkül elfogadott jogerős ítéletet utólag módosítsanak. A New York Times által megszólaltatott jogi szakértő szerint inkább nyolc, de maximum négy évre lehetne csökkenteni az eltiltást. Ez pedig még mindig óriási kihagyást jelentene. Mint ismeretes Armstrong jelen pillanatban csak olyan kerékpáros, triatlon és futóversenyeken indulhat, melyek nem tartoznak a sportági szakszövetségek felügyelete alá.
A New York Times forrásai szerint Armstrongnak és a jogászainak a problémát a beismeréssel kapcsolatban az okozza, hogy a texasi mindvégig tagadta a doppingvádakat. Tavaly februárban lezárult szövetségi nyomozás során például eskü alatt vallotta, hogy nem élt tiltott szerekkel. Emellett pedig többek között a Sunday Times vagy az SCA Promotions is kártérítést követel a texasitól. Egy beismerés ezekben az ügyekben is fordulópontot hozna.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kerékpározás
Nem az Én stílusom, de komolyan néz ki. Nekem inkább a matt fekete lamborghini aventador-ra hajaz. Végül is konszerntermék...
Kerékpározás
Lehet hogy egy A3-as is kapnánk az áráért
Eggyeeeeeeet...???
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Kerékpározás
AVM Evolution CD 5.2 ; Usher Audio ; Ayon Spirit III MK III. - KT150 ; Valhalla Aura V2 ; DH labs ; Tellurium Q ; Pointe ; Bodor +; TIDAL
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7118
Kerékpározás
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6305
Kerékpározás
Most leltem....
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Kerékpározás
Sajnos ez nem így tagolódik. Gyakorlatilag mindenki doppingol, csak a többség engedélyezett szereket használ. A megengedett és tiltott hatóanyagok között igen vékony a határ, ráadásul néha meg is változtatják.
A bringások több mint 90% szed "hörgötágító" szert, mert asztmás. Nehéz elképzelni, hogy a csúcskategóriás hegyeket a sok beteg leküzdi. Pedig minden évben sikerül nekik.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11029
- Kapcsolat:
Kerékpározás
Érdekes, mindenesetre az most már sajnos tény, hogy doppingolt. Sajnálom, mert nagyon kedveltem, nagy rajongója voltam. Kérdés, hogy az első hány helyezett doppingolt szintén, vagy hányadik helynél kezdődött a "tiszták" versenye...
Sajnos ez nem így tagolódik. Gyakorlatilag mindenki doppingol, csak a többség engedélyezett szereket használ. A megengedett és tiltott hatóanyagok között igen vékony a határ, ráadásul néha meg is változtatják.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kerékpározás
Érdekes, mindenesetre az most már sajnos tény, hogy doppingolt. Sajnálom, mert nagyon kedveltem, nagy rajongója voltam. Kérdés, hogy az első hány helyezett doppingolt szintén, vagy hányadik helynél kezdődött a "tiszták" versenye...
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6305
Kerékpározás
Ullrich azt nyilatkozta,hogy őt az érdekli,hogy akkor és ott ki haladt át elsőnek a célvonalon-nem pedig az ügyvédek által 10 évvel később odaítélt érem-vagy helyezés.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Kerékpározás
http://sportgeza.hu/sport/bringa/2012/1 ... tiltottak/
Igen. Várható volt. Többször írtam itt, hogy mi a helyzet vele, de vannak fanok akik szerint a "texasi"soha nem doppingolt. Egyébiránt sajnálom, mert nagy harcos
A"pisztolyostól" a dopping mennyiség ezred részéért elvették a Tourt és a Girót. Sportdiplomácia. A kör bezárult.
Azért kiváncsi lennék most Ullrichra.
Nem hirdetnek új elsőket, ez is érdekes.
- livestrong
- Nincs visszaút
- Értékelés: 656
Kerékpározás
Mikor alszol? 2 napja voltam Csobánkán!
Most készültem el a bringa összerakásával, lassan menek pihi.
Felhívhattál volna...
Kerékpározás
Mikor alszol? 2 napja voltam Csobánkán!
Kerékpározás
Eltörött a Magellán váz, nem nagyon éri meg javítgatni, marad szobadísz. A hét vázkeresgéléssel telt, kb ahhoz hasonlítanám, mintha valaki kinézet alapján akarna dobozt venni a leendő hangfalához. Néha sikerül kipróbálni pár kilométerre egy jelöltet (meghallgatni egy zajos kocsmában egy hfalat), de ebből igazán megalapozott következtetést levonni, nem könnyű...
Tegnap már vissza kellett vinnem egy szimpi jelöltet, mert nem passzolt a villám a fejcső hosszához, ma egy újabb jelölt várja az éjszakai műszakot.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11029
- Kapcsolat:
Kerékpározás
Érdekes amit írsz.Én tavasz óta Michelin pro race 3 slick gumival tolom és egy defektem nem volt,de lehet hogy csak szerencsém volt.
Meg a Tatai utcában épített kerékpár úton nem közlekedem,mert ott tavaly 200m-en belül 2 defektet kaptam.
Történetem folytatása az, hogy az elmúlt hetekben egyetlen defektem sem volt az új Schwalbe gumikkal, bár továbbra is rengeteg üvegszilánkot látok a belvárosi bicajutakon.
Kerékpározás
Szia!
Szerintem családi bringázásra tökéletes, főleg ha gondosan szervizelt.
Üdv
Imi
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Kerékpározás
Szia!
Szerintem családi bringázásra tökéletes, főleg ha gondosan szervizelt.
Üdv
Imi
Túlságosan fejleszteni nem akarom az előző gazdája fejlesztgette, szervizeltette.
Egy stabil bringára gondoltam családi kerékpározáshoz. A gyerekeim tavasszal kapták meg első komolyabb kerékpárjukat (Hauser Wolf) az asszony lenyúlta a Schwinn Landrider öreg gépemet.
Ha velük akarok tartani egy körre, akkor az asszony régi Schwinn-Csepel Budapest bringája marad, azon meg úgy nézek ki mint Mary Poppins.
Lyngdorf - AP Avanti I.
Kerékpározás
Nézz szét a bikkmakk apróban! http://apro.bikemag.hu/
Rákerestem erre a bringára a neten, nem akarnék igazán határozott vélemény nyilvánítani. Amennyiban emellett döntesz csak akkor tedd, ha jó úgy, ahogy van. Ezt nekiállni fejlesztgetni értelmetlen lenne.
Túlságosan fejleszteni nem akarom az előző gazdája fejlesztgette, szervizeltette.
Egy stabil bringára gondoltam családi kerékpározáshoz. A gyerekeim tavasszal kapták meg első komolyabb kerékpárjukat (Hauser Wolf) az asszony lenyúlta a Schwinn Landrider öreg gépemet.
Ha velük akarok tartani egy körre, akkor az asszony régi Schwinn-Csepel Budapest bringája marad, azon meg úgy nézek ki mint Mary Poppins.
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Kerékpározás
Kedves hozzáértők!
Meg ér egy használt DEMA MERANO LITE 7005-T6 50e. Ft-ot.
Szervizelt, első gazdájától beszámított darab.
Esetleg jobb ajánlat hasonló kondíciókkal?
Nézz szét a bikkmakk apróban! http://apro.bikemag.hu/
Rákerestem erre a bringára a neten, nem akarnék igazán határozott vélemény nyilvánítani. Amennyiban emellett döntesz csak akkor tedd, ha jó úgy, ahogy van. Ezt nekiállni fejlesztgetni értelmetlen lenne.
- arzachel
- V.I.P.
- Értékelés: 749
Kerékpározás
Az én deffekt paranoiám már extrém szintre fejlődött.
Évekig egy durva bütykös külsőm volt, ami szörnyen hangos és kényelmetlen volt, de egyetlen defektet sem kaptam vele, pedig voltak strapás utak... Aztán tavaly elkezdtem a bringát nem csak sportra, hanem közlekedésre is használni, tehát sokkal magasabb lett a városi arány. Mivel azzal a gumival kínlódás volt az aszfalton haladni, felraktam egy átmeneti gumit. A defekt probléma eszembe sem jutott vásárlás közben, mivel régóta nem volt hozzá szerencsém. Sikerült a bolti szakértő tanácsára egy nagyon gagyi kínai CST gumit választanom, amivel szépen gurult a szamár száraz betonon, de konkrétan 5 defektem volt 1 hónap alatt, nedves úton meg szinte tökmindegy neki, merre áll a kerék, képes bármilyen irányba elindulni, szóval drámai volt a helyzet.
Miután már a 2. hegyi túrát akasztottam meg dupla defektes nyűgömmel határozott fintorgásra késztetve a kedves sporikat, fegyverkezésbe kezdtem. Tettem védőszalagot a kerékbe, amitől sokat romlott a komfortérzet, viszont nem védett semmi ellen, így pár hetes tesztelés után ment a kukába. Vettem vastag falú belsőt is, de úgy tűnik, nem ezen múlik a dolog, sokkal inkább a külső mintázata és anyaga a fontos. 10 ezerért már vannak protektoros külsők, amiktől igyekeztem távol tartani magam az áruk és a súlyuk miatt, de végül rászántam magam egy ilyen set vásárlására. Már vettem elő a zsetont a kasszánál, mikor a szaki elém tett egy Schwalbe CX Comp gumicskát, esküdözve rá, hogy nekem ez a megoldás. Baráti ára van, 4e körül van darabja, a mintázata is szimpatikus, valami védelem is van benne, hát felrakattam iziben. Reményteli örömöm nagyjából 5 km-en át tartott, mikor az ismerős utálatos érzéssel kísérve leeresztett a hátsóm egy jól irányzott üvegszilánk által. (Észleltétek, milyen sok üvegtörmelék lett mostanában a belvárosi bringautakon?)
Ezen affértól eltekintve 3 hete nincs gondom a Schwalbeval. Széleken vannak rajta normális stoplik, így korlátozottan terepre is alkalmas és nagyon jó a komfortja. Fura módon le tud tapadni 20 km/h alatt, de felette példásan gördül, nagyon halk és stabil. Remélhetően beválik és enyhül majd általa a paranioám, ami már olyan durva szintre fejlődött, hogy percenként nézek le a gumikra. Nem is értem, slick gumival hogyan lehet létezni...
Érdekes amit írsz.Én tavasz óta Michelin pro race 3 slick gumival tolom és egy defektem nem volt,de lehet hogy csak szerencsém volt.
Meg a Tatai utcában épített kerékpár úton nem közlekedem,mert ott tavaly 200m-en belül 2 defektet kaptam.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Kerékpározás
Kedves hozzáértők!
Meg ér egy használt DEMA MERANO LITE 7005-T6 50e. Ft-ot.
Szervizelt, első gazdájától beszámított darab.
Esetleg jobb ajánlat hasonló kondíciókkal?
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Kerékpározás
szép!
Köszi! Félig-meddig a feleségemtől kaptam....karácsonyra...
Bár használt,és nem is a legújabb model ,nagyon jó állapotban van....és én nagyon örülök neki.
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.