Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
Tisza-tó
Képek Magyarországról
És vannak piramisaink is.
Képek Magyarországról
Nálunk is van négy gólya. Már elég jól megtanultak repülni.Lassan készülődhetnek a nagy útra.
Képek Magyarországról
Múltkor vidéki rokonlátogatáson voltunk.A szemünk láttára szállt le a kis gólya a távvezetékre.Szerencsétlenségére.A fészkük kb 20 méterre volt.Hárman maradtak.... !36_7_11.gif
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
Képek Magyarországról
A szomszéd háztetőn...
Képek Magyarországról
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
Veszprém
Képek Magyarországról
A lényeg a végeredmény számomra,
Így bizony.
Nekem jóval komolyabb gépem van,mégsem tudok ilyen jó képeket csinálni.
A gép nem elég,meg az utómunka sem.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
-
Vendég
Képek Magyarországról
Sajnos az eredetit nem tudom iderakni, mert túl nagy, nem engedi..
-
Vendég
Képek Magyarországról
De ez photoshop-os kép.
Meg a többi is amit felraktál. Vagy tévedek
Az enyém nem. Mentsd le a képet és nézd meg a tulajdonságát.
Azért látod photoshop-snak, mert a többség 16:9-re van vágva, meg ugye a névjegyem a kép jobb alsó sarkába photoshop segítségével készült.. Amúgy Canon 400D+70-200 4L obival van. Raw-ból konvertált jpeg.. És valóban photoshoppal utómunkázom a képeket.
A lényeg a végeredmény számomra, a tieidre is ráférne egy kicsi..
Képek Magyarországról
Ha már prérikutya...
De ez photoshop-os kép.
Meg a többi is amit felraktál. Vagy tévedek
Az enyém nem. Mentsd le a képet és nézd meg a tulajdonságát.
Képek Magyarországról
Prérikutyák.
Képek Magyarországról
Medvicsek
Képek Magyarországról
Veszprém. Csináltam 1-2 fotót.
Képek Magyarországról
Szép színek, jó szerkesztés, hangulatos képek, nagy gratuláció vplaca!
-
Vendég
Képek Magyarországról
Ezt csak úgy útközbe lőttem.. Kab-hegyre mentem, de nem felelt meg az elvárásoknak a napkelte, így be kellett érnem ezzel..