Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Leone média kuckója

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 643

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: leoneottiz »

Nagyon nehéz egy regénybe belevágni...mert ez sem lesz más. Annyi minden történt mostanában. Hol is kezdjem?

Ott hagytam abba, hogy megérkezett a C515...azt vettem észre magamon mostanában, hogy a filmektől egyre inkább a zene felé fordulok. Félreértés ne essék, mindig is imádtam a zenét, zongoráztam és doboltam zeneiskolában, Isten látja lelkem, még a szolfézst is szerettem. Viszont a házimozi engem is megfertőzött Dűnéstől, terrabájtostól, miután vagy 700 eredeti dvd-t vettem és rájöttem, hogy az egész tök fölösleges kiadás volt. Most meg jönnek a CD-k?! És tényleg! DAC-om még ugyan nem volt és nem is hallottam, de a CD a flac-hoz képest akkora többlettel rendelkezik, hogy mint mások a bélyeget, úgy én a lemezeket kezdtem gyűjteni. Azért annyira nagy fanatizmus sincs bennem és a pénz is véges, ezért döntően két helyről vadásztam, vadászok: a musicland.hu-ról és a vateráról...meg persze az avx-ről. Szempontként persze a pénz van az első helyen, tudom, hogy ezen túl célszerű lenne nézni azt is, hogy EMI vagy DECCA vagy hasonló "komoly" kiadás legyen, de főként a 800-1000 Ft-os ársávban halászgatok, 2000 a plafon, de ahhoz már tényleg kiemelkedőnek kell lenni vagy a felvételnek vagy az előadónak. Az oldalon, kvázi mint egy blogban időről-időre megjelenítem a friss szerzeményeket.
Szóval megjött a C515. Igazság szerint értelmes magyarázatot nem tudok adni, miután a "szett" összeállt, miért is váltam meg a 316-tól. Talán az, hogy szerettem volna, hogy ahogyan a hm erősítőm a középkategória tetején, a felső alsó fokán(?) helyezkedik el, úgy ez érvényes legyen a sztereóra is. Ráadásul kapóra jött egy hirdetés itt a fórumon. Mindenképpen maradni szerettem volna a márkánál, mert a 316 nagyon meggyőző volt (a vásárlásra inspiráló 315-is), viszont elképzelhetetlennek tartottam, hogy 319.000-ért vegyek egy 375-öst. Szóval a hirdetés szerint 372 eladó 150-ért!!! Mi van, ha ebből még engednek is? Visszamenőleg megnéztem, a fórumon milyen áron is ment el ez a készülék, (hálás vagyok az avx-nek, hogy ez a lehetőség adott, mint oly sokaknak, nekem is segítő kézként funkcionált, nem beszélve, hogy használva az oldalt mennyit tud az ember spórolni!) és lesz ami lesz alapon rápróbáltam. 2/3 áron sikerült is hozzájutni a készülékhez, igaz, hogy doboz és leírás nélkül, de valóban tipp-topp állapotban. Foly. köv. a C 372 bemutatásával és természetesen - mert már többen kértétek - az Ikon2-vel!

Osu no seishin!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Köszi Fodesz! Az első benyomások nagyon-nagyon pozitívak. Tetszett az Onkyo is, de már a Polkokkal is óriási térérzet van, kíváncsi vagyok, mi lesz az Ikonokkal?!
Osu no seishin!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Most már képekben: a várva-várt jövevény végre megérkezett!

Király!! gratulálok!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Most már képekben: a várva-várt jövevény végre megérkezett!

Osu no seishin!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Elöljáróban kép nélkül egy-két sor...sajnos az év eleji hajtás nálam is megvolt, de az eredménye is, előbb egy Dali AXS 5000-es jött hozzám, majd összejött a pénz egy NAD C515BEE-re is! Sajnos ezáltal az Onkyonak mennie kellett, de nem azért, mert rossz lett volna, sőt...hangilag nagyon, de nagyon ott volt (tényleg remek készülék), de híve vagyok a homogén komponenseknek, ezért kerestem a 316-os szett társát.
Aztán múlt héten beütött a mennykő...annyi ideje vadásztam egy Ikon 2-est, már gyakorlatilag le is mondtam róla, mert senki sem akart megválni a sajátjától, akinek volt ilyen...és akkor megláttam! 100.000 Ft?! Úristen! Csak el ne vigyék! És sikerült! Remélem, a hét végére már nálam lesznek!!! Ez persze újabb változást generált, mert meg kellett így válnom a talán eddigi legjobb falaimtól, a Dali AXS 5000-től. Az az egy vigasztal, hogy a lejátszó és a hangfalak is jó helyre kerültek!
Osu no seishin!

fater80
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 7

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: fater80 »

Proji: INFOCUS IN3138Hda Vászon elitescenn 120". TV LCD: LG 42LK530 FullHD, BluRay: LG BD 550, Erösitö: Marantz SR 7011  CD1: Technics SL-PG 590,Deck: Technics RS-BX 501, hangfal: Dynavoice Challanger M-85 set  SUB: Proson R12, 7. Taga TAV 806. kábel: A FRONTOKNAK SUPRA RONDO 4*2.5mm ,a háttérnek PROSON 2*2.5mm SAL 2×2.5mm, proson sub,Kácsa hdmi 1.4HAMA HDMI 1.3, profilgold PGD-481,Kácsa KCE-210

Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.

Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>

Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Topicom útján kívánok MINDENKINEK Boldogabb Új Évet!

Én is viszont kívánom neked!!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Topicom útján kívánok MINDENKINEK Boldogabb Új Évet!
Osu no seishin!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Kedves Lacy!
Nem zárkózom el semmi elől, de egyenlőre valami más van kinézőben, amennyiben arra nem lenne meg a keret - nem jönne össze, mindenképp ebbe az irányba tendálok majd. Bocsánat, hogy a múltkor priviben kért árra nem reagáltam!

Köszi Zsolio! HM-ben gyakorlatilag az erősítő bekötését követően úgy éreztem, hogy révbe értem, a sztereó meg tegnap óta teljes, úgyhogy Halleluja!!! Még egy apróság és kerek a Világ.
Osu no seishin!

Vendég

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Trója Dolby TrueHD-ban! Jujuj!

Bocsi de Kur.a jól néz ki az Onkyo

Vendég

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: Vendég »

(Ok, a teljes igazsághoz hozzá tartozik, hogy a Polkokat sztereó és hm között dugdosni kell - de nemsoká lesz megoldás! (meglepi )

Nem érdekelne egy HFK? Tudom hogy kissé drágának tűnik a mostani rendszeredhez de hosszútávon megéri

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Trója Dolby TrueHD-ban! Jujuj!

Osu no seishin!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

A sztereó rendszer első tesztlemeze tényleg egy tesztlemez, ATC-től egy karácsonyi rejtvénypályázat eredményeként nyert CAV DemoCD válogatott gyönyörűségekkel. Az Eagles Hotel Californiája egyszerűen lenyűgözött, de az utána következő Tell Vilmos nyitánynál is csak bárgyú mosoly ült ki az arcomra, ahogy a fúvósok crescendóznak és közben a triangulum tisztán csilingel. Áááá... ha nekem valaki két hónappal ezelőtt azt mondja, hogy kevesebb, mint 60.000 Ft-ból ki lehet hozni egy tisztességesen szóló rendszert (Ok, a teljes igazsághoz hozzá tartozik, hogy a Polkokat sztereó és hm között dugdosni kell - de nemsoká lesz megoldás! (meglepi ), azt mondom, hogy nem hiszem el! Ehhez képest a NAD 316 és Onkyo DX-7355 fantasztikusak együtt.
További hallgatózás után remélem még lesz okom nyilvánosan örömködni!
Osu no seishin!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

És hogy a névnap igazán teljes legyen, Kiscsillagtól és az Oldalkocsitól kapott ajándok:

Osu no seishin!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Megjött!!!

Osu no seishin!

BruceWayne
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 9

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: BruceWayne »

Ezt igen jó ötletnek tartom, talán segít néhány kevésbé tapasztalt embernek a meghallgatandó készülékek listájának felállításakor.

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Köszi Bruce! Azt tervezem, hogy korábbi és mostani komponenseimről segítve a vásárlás előtt állókat írok egy rövid, abszolút szubjektív teszt félét, hátha segít.
Osu no seishin!

BruceWayne
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 9

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: BruceWayne »

Volt szerencsém hallani egy ilyen az Onkyo-t nekem is, az alatt a röpke óra alatt igen jó hangú masinának ismertem meg. Gratulálok hozzá!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Szia Leone!

Örülök,hogy nyitottál topikot! Akkor most már jöjjenek a képek és leírások is!! Gondolom sokan szeretnének mazsolázni!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Ma este sikerült igen jó áron hozzájutnom egy Onkyo DX-7355-höz.
Fő tulajdonságai:
# Plays Audio CDs, MP3-Encoded CDs, CD-R/CD-RWs
# VLSC (Vector Linear Shaping Circuitry) to Reduce Digital Noise
# High-Quality Wolfson® (WM8716) 192 kHz/24-Bit DAC
# Large Power Transformer for Consistent Power
# Audiophile-Grade Capacitors

Osu no seishin!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Ebben a topicban szeretném a berendezéseim, az azokkal és korábbi hm és sztereó komponenseimmel kapcsolatos tapasztalataim, képeim. A többit majd az élet hozza.
Osu no seishin!

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”