Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ValhallA világa
Moderátor: ValhallA
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7109
ValhallA világa
Ákosnak ismét csak megköszönni tudom a kiváló minőségű kábelt!
Én köszönöm Robi!
Sok jó zenét hozzá!
http://www.youtube.com/watch?v=svWINSRhQU0
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- thxfan
- Beköltözött
- Értékelés: 1200
ValhallA világa
Decemberben sikerült szert tennem Ákos új hangfalkábeleire, arra a bizonyos CuAgSS-re (1*2 m singlewire a centerhez, 2*4,5 m biwire a frontokhoz).
A hangfalkábel nagyon komoly, mind külső megjelenését, mind hangját tekintve. Túl sok időm ugyan nem volt hallgatni, de kevés bejáratási idő után már egyértelműen -rengeteget- hozott a rendszeremen minden tekintetben pl. dinamika, tér - hozzáteszem, hogy nem túl profi, de ezüstözött Neotech kábelt cseréltem. A Stockfish Records - Closer to the music CD-ben a gitárhúrok pendülése, Phil Collins zenei DVD DTS koncertélménye, de még a DVD filmek zenéje, effektek is új életre keltek. A tápkábeleimet tavaly májusban cseréltem Ákoséra, így nem volt kétségem a minőség és hang felől, de nem gondoltam volna, hogy ilyen tisztasággal és dinamikával is tud szólni egy felvétel egy közepesnek mondható rendszerben. A kábelt mindenkinek csak ajánlani tudom, szerintem aki csak egyszer is meghallgatja, kipróbálja, tudni fogja miről beszélek!
Ákosnak ismét csak megköszönni tudom a kiváló minőségű kábelt!
Képek:
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Úgyhogy az idáig hallottakról elmondható, ValhallA által készített kábelek BŐVEN túl mutatnak az árukon, és nem utolsó sorban szépek is.
Köszönöm megtisztelő véleményedet!
Jó zenét kívánok!
http://www.youtube.com/watch?v=0WRS5fF3 ... ture=feedf
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
ValhallA világa
Itt lehet kritizálni Mr. ValhallA kábeleit?
A dolog úgy kezdődött, hogy sikeresen megnyertem a licitjét egy "ValhallA CuAgII. A kábel,1.2m hosszúságú,Bals Typ73,valamint a méltán népszerű cryo kezelt,WATTGATE™ 320i IEC csatlakozóval szerelten." Miután megérkezett, kipróbáltam. Aztán meglepődtem. Majd elkezdtem dugdosni a két külön rendszerbe. Aztán nem győztem cserélgetni a lemezeket. Az integráltban szenzációs. Az elő-végnél bárhova dugtam, nagyon jó. Aztán rendeltem még kettőt. Ha errefelé jobban elterjedt lenne, ha hamarabb hozzájutottam volna egy ilyenhez, megspóroltam volna egy rahedli pénzt. Na mindegy, figyeljétek hirdetések rovatot, azt hiszem eladó lesz pár másik tápkábelem........
Szóval arccal a ValhallA felé.

Meg tudom erősíteni Koriori fórumtárs szavait!
Én 3 Napja vagyok ValhallA tulajdonos, tehát még bőven bejáratós stádiumban.
Az első bekapcsolásnál hallható volt a különbség.
A zenekar életre kelt, nagyobb színpad, szép kottázható mély, csilingelő magas.
Olyan hangok kerültek elő, ami ott volt a felvételen, csak nem volt ValhallA kábelem
Diana Krall a szobámba költözött:)
Köszönhető annak is, hogy Ákos a tápkábel mellé egy ezüst Digikoax kábelt is csomagolt.
Úgyhogy az idáig hallottakról elmondható, ValhallA által készített kábelek BŐVEN túl mutatnak az árukon, és nem utolsó sorban szépek is.
Vegyétek
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa

Köszönöm a megelőlegezett bizalmat és a liciten való részvételt!
Jó egészséget és sok jó zenét!
http://www.youtube.com/watch?v=lDBJIwtsHFM
- Koriori
- V.I.P.
- Értékelés: 113
ValhallA világa
Itt lehet kritizálni Mr. ValhallA kábeleit?
A dolog úgy kezdődött, hogy sikeresen megnyertem a licitjét egy "ValhallA CuAgII. A kábel,1.2m hosszúságú,Bals Typ73,valamint a méltán népszerű cryo kezelt,WATTGATE™ 320i IEC csatlakozóval szerelten." Miután megérkezett, kipróbáltam. Aztán meglepődtem. Majd elkezdtem dugdosni a két külön rendszerbe. Aztán nem győztem cserélgetni a lemezeket. Az integráltban szenzációs. Az elő-végnél bárhova dugtam, nagyon jó. Aztán rendeltem még kettőt. Ha errefelé jobban elterjedt lenne, ha hamarabb hozzájutottam volna egy ilyenhez, megspóroltam volna egy rahedli pénzt. Na mindegy, figyeljétek hirdetések rovatot, azt hiszem eladó lesz pár másik tápkábelem........

Ha a plázacicák tudnák, hogy mennyibe kerül egy traktor, akkor a farmer fiúkra buknának...
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Köszi. Amúgy mit ábrázol a kép? Nem sikerült rájönnöm...
Nem csoda,hiszen még csak nem is kapcsolódik szervesen a témához...
(Egyszerűen megtetszett a kép és hirtelen felindulásból feltöltöttem.)
A kép,Magico Q3 doboz,6061T6 alumínium táblából kimart,belső szerkezeti elemének részletét ábrázolja.
ValhallA világa
Írtam e-mailt az ügyben!
Köszi. Amúgy mit ábrázol a kép? Nem sikerült rájönnöm...
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Mikorra várható az AgIV hálókábel illetve a CuAgSS hangfalkábel?
Írtam e-mailt az ügyben!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
ValhallA világa
ValhallA Úr próbára bocsájtotta a CuIV táp, és egy ezüst Digit Coax kábelét.
Már alig várom a holnapot hogy megérkezzen.
Bejáratás közben-után beszámoló!
Köszönöm!!!!
Várjuk a beszámolót!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
ValhallA világa
ValhallA Úr próbára bocsájtotta a CuIV táp, és egy ezüst Digit Coax kábelét.
Már alig várom a holnapot hogy megérkezzen.
Bejáratás közben-után beszámoló!
Köszönöm!!!!
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
ValhallA világa
Az ElectraGlide kábel elkelt!
Sumi fórumtárs rendszerének megszólalását gazdagítja ezentúl ez a kiváló kábel!
Gyakorlatilag 8 órája ülök előtte!
Ilyen nincs....de nekem mégis van!
Eszem a zuzáját, aki ezt lecserélte!
Thanks!
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
ValhallA világa
Mikorra várható az AgIV hálókábel illetve a CuAgSS hangfalkábel?
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Beszámított,ElectraGlide-SilverGlide hf. kábel töredék áron.:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... lverglide/
Az ElectraGlide kábel elkelt!
Sumi fórumtárs rendszerének megszólalását gazdagítja ezentúl ez a kiváló kábel!
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Megjelent,egyik kedvenc,referencia minőségű kábelem "Signature" változata!
Gyönyörű kivitel,mesés hang jellemzi az eredeti Obsession terméket is...
A jó,még jobb lett!?
"On display at T.H.E. Show was the complete line of Obsession Signature: speaker cable ($11,000/6ft pair), interconnects ($7500/3ft pair), and power cords ($6850/6ft).
Parts for Echole’s two cable lines, Echole Obsession and Echole Obsession Signature, are manufactured in both the US and Turkey.
The wire, which is manufactured in Japan, consists of a proprietary ratio of silver, gold, and palladium. (The Obsession line has less gold and palladium that the Obsession Signature)."
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Részemről a szerencse!
Remélem,hamarosan alkalmunk nyílik egy hosszabb beszélgetéssel egybekötött közös fülelésre is.
ValhallA világa
Szeretném itt megköszönni a lehetőséget Ákostól, hogy meghallgathattam tápkábeleit.

Ill. ha valaki hangfal tüskéket szeretne venni, nyugodtan keresse Ákost, nagyon profi tüskéket csinált nekem.
A két kábel által a rendszerem olyat javult, amit előtte csak jóval magasabban árazott kábeleknél hallottam. Természetesen az sem elhanyagolható (lehet csak nálam), hogy a kinézete is első osztályú. Nem szeretnék "okoskodni", hogy a hang ebben, vagy abban lett sokkal jobb, de annyit eltudok mondani, hogy a kábelek az árán jóval túlmutatnak. Mindenkinek ajánlom, hogy ha van lehetősége, próbálja ki, nagyon megéri!
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Beszámított,ElectraGlide-SilverGlide hf. kábel töredék áron.:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... lverglide/
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Addig is kérdezem, hogy tervezel-e Nobel díjas kábelt készíteni Graphene-ből?
http://nobelprize.org/nobel_prizes/phys ... press.html
Persze,hogy tervezem,"Kostya" Novoselov és Dr. Michio Kaku-val együttműködve.
http://www.viddler.com/explore/lancsuni ... videos/21/
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Wartam,Máté,Marc,dandesz,nagyon köszönöm,hasonló jókat kívánok!
ValhallA világa
Kedves Ákos!
Az új esztendőben erőt, egészséget, katonaszerencsét és a magánéletben is sok boldogságot!
A hangfalkábel projektet majd év közben felelevenítem. Addig is kérdezem, hogy tervezel-e Nobel díjas kábelt készíteni Graphene-ből?
http://nobelprize.org/nobel_prizes/phys ... press.html
Üdv,
Marc
ValhallA világa
BUÉK Ákos! Remélem, hogy az idei évben is ugyanolyan innovatív leszel mint eddig!
Már alig várom hogy kipróbálhassam az új AgIV-et és a CuAgSS hangfalkábelt!
ValhallA világa
Szia Ákos boldog új évet kívánok!!!
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa