Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

Vendég

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nekem elkeltek a dugók amiket kértem egyenlőre...Szóval ne kérjen már senki mert nincs több jelenleg...Ha esetleg majd valakinek kelleni fog, és nem találna itthon a nem létező feketét 1000 ft-ért az majd jelezze....Ugyanis füvet fát megmozgattam, nincs itthon a fekete...Annyit mondott a forgalmazó, h elfekvő készleten kisebb üzleteknek lehet, h van....De már a kék és szürke is 1080 ft jelenleg a forgalmazónál is...Aki tud és valóban kap, az vegyen gyorsan belőle jó sokat, de gondoljon rám is 900 ft-ért :DDDDD Annyiért nekem is kellene

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: lehoako »

Korábbi poszt folytatásaként, amikor elosztó és konnektor között cseréltem ezüstözött kábelre a nullforintos gyárit...

Kezd "érni" a kábel, mind pontosság, mind dinamika, mind tér, mind hangszerhangok terén. Egyre jobb. Már csak BALS-dugó kellene nekem. Ha valaki közel kerülne a bolthoz, kérem szépen, értesítsen.

Előre is köszönöm!

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: lehoako »

Ahogy írtam... dunyhásodik az alja... Ki kell próbálni és kész, nem csak a véleményeket számolgatni.

Elnézést a vágásért... Fapaci, ez a dunyhásodik-szöveg ez nálam bekerült a klasszkusok közé. Meg is uppoltam a + gombbal!

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6313

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Ott elég gáz lehet az akusztika. Láttam korabeli egyiptomi hifis fotókat kriptákról, múmiák voltak a sarkokba állítva hangelnyelőként.

:lol!: :lol!: :lol!:
Nem lehet,hogy a túl rossz akusztika miatt száradtak ki annyira?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11041
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Ginger orange:D
Nem kriptában élek.

Ott elég gáz lehet az akusztika. Láttam korabeli egyiptomi hifis fotókat kriptákról, múmiák voltak a sarkokba állítva hangelnyelőként.

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2946

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: earforce »

Nem kriptában élek.

azé' 1x majd mázold le feketére a falakat, hátha javul a hang
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

Vendég

Kábelezzünk

Még a fal is fekete? :bebebebebebe:

Nem kriptában élek.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1526

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Meg a zene is.

Vendég

Kábelezzünk

Bezony,az is fekete. :bebebebebebe:

Vendég

Kábelezzünk

... ugye a dugaljatok/elosztótok is fekete színű, hogy ekkora feneket kerítetek a dolognak? :bebebebebebe:
Van egy rakás fekete sárgaréz/bakelit brit (UK) szabványú dugvillám, ezekhez már csak Eichmann Powerstrip UK kell és minimum lesz olyan hang, mint a legtöbb "csodaschukoval". (A natúr sárgaréz hátránya, hogy évente puceválni kell.)

Bezony,az is fekete. :bebebebebebe:

Vendég

Kábelezzünk

... ugye a dugaljatok/elosztótok is fekete színű, hogy ekkora feneket kerítetek a dolognak? :bebebebebebe:
Van egy rakás fekete sárgaréz/bakelit brit (UK) szabványú dugvillám, ezekhez már csak Eichmann Powerstrip UK kell és minimum lesz olyan hang, mint a legtöbb "csodaschukoval". (A natúr sárgaréz hátránya, hogy évente puceválni kell.)

robert99
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4971

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: robert99 »

Vendég

Kábelezzünk

A napokban vásároltam.
Budafokon.

András, én budafoki vagyok. Melyik bolt az? A Mária Terézia utcán, postával szemben?  

Vendég

Kábelezzünk

Akkor ha már a kollega ily titokzatos,marad a külhoni spendirozás:D

Vendég

Kábelezzünk

A páromnak kint pedig azt mondták, ha lesz akkor 7-8 frank körül lesz darabja..Ez olyan 1500-1600 ft max...A kinti üzletek listáján látok most is közel 5 euróért..

Vendég

Kábelezzünk

Bocs, h igy kételkedem, de a nagyker ahol ezeket forgalmazzák engem pár napja elhajtott azzal, h van nekik kék, szürke csak rendelésre jön...Fekete nincs...Árat pedig áfával 1080 ft-ot mondott...

Vendég

Kábelezzünk

Senki üzletét nem szeretném rontani.Biztos van még más boltban is ennyiért.Nem is értem miért lenne drágább a fekete.

itthon nem is lenne drágább, de nem lehet kapni...Ezért csodálkozunk, h tudtál venni...Évek óta ezt hajtja mindenki...Biztos BALS?

Vendég

Kábelezzünk

Nosza ez engem is érdekel Sir!

Senki üzletét nem szeretném rontani.Biztos van még más boltban is ennyiért.Nem is értem miért lenne drágább a fekete.

Vendég

Kábelezzünk

Te leszel az anyagbexerzőnk...Melyik üzlet ez? Mikor vásároltad?

A napokban vásároltam.
Budafokon.

Vendég

Kábelezzünk

950 brutto volt az ára /db.

Nosza ez engem is érdekel Sir!

Vendég

Kábelezzünk

Te leszel az anyagbexerzőnk...Melyik üzlet ez? Mikor vásároltad?

Vendég

Kábelezzünk

Vendég

Kábelezzünk

Idehaza?

Aham

Megkeresem a számlákat mert meg van.Vettünk egy jópár darabot.de azt tudom hogy 1000 forint alatt volt.
Volt kék is.Csak azért vettem ilyet mert a nekem van kék a kábeleken és elég masszivak.Csak a fekete az nem virit a fekete kábelen.

Mondjuk a Siltechekek kékek igy nekem nincs bajom velük.

Vendég

Kábelezzünk

Nekem is ilyen fekete Bals van a furógépemen, a sarokcsiszolón, a hosszabitómon. .

Egy villanyszerelő boltban vettem az útszélén

Idehaza?

Vendég

Kábelezzünk

Nekem is ilyen fekete Bals van a furógépemen, a sarokcsiszolón, a hosszabitómon. .

Egy villanyszerelő boltban vettem az útszélén

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”