Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
meg láttam egy swans t600f-et, ami gyönyörű, de azt olvastam atc-nek nagyon nem jött be.
Nem nekem nem jött be,hanem a vevőknek.
Ez egy modern formájú doboz,ezért nem mindenkinek tetszik.
Szerintem a hangja nagyon jó.Ez egy kiváló kétutas doboz.
ja, tényleg. csak nem volt idézőjelben a szöveg, ez zavart meg.
kedvet kaptam a barkácsolás, ezért szeretnék egy pepperhorn-t építeni magamnak. gyártó nem küldte el a rajzot, pedig már régen írtam nekik. ha valakinek megvan, akkor pü-be kérem jelezze felém. nagyon hálás lennék. köszönöm.
meg láttam egy swans t600f-et, ami gyönyörű, de azt olvastam atc-nek nagyon nem jött be.
Nem nekem nem jött be,hanem a vevőknek.
Ez egy modern formájú doboz,ezért nem mindenkinek tetszik.
Szerintem a hangja nagyon jó.Ez egy kiváló kétutas doboz.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
pici szobába, polcra, pink floyd-ra meg kevés hangszeres komolyra melyiket?
újak:
- dali concept 1
- qln 601 mk2
- dynavoice dm5
- esetleg valami más 70-80e bruttóig innen: procinema
használtban:
dm 602 s3, 60e
dynaudio audience 42, 80e
szerintetek ez a cáljaimnak megfelelne? milyen minőséget produkálhat? Studiophile BX8a
az jó, h aktív (nem kell erősítő után kajtatni), de elég kényelmetlennek tűnik a 2db hangerő szabályozó és 2db on/off kapcsoló.
elnéztem ma pár használtcikkeshez. kettő szabadság miatt zárva volt (kinizsi, bródy), egy 5 éve bezárt (nagyenyed - most zöldséges), egyben volt egy 601s3, de annyira semmilyen hangja volt, hogy eluntam az agyam. mondjuk sokan voltak a boltban, rádió szólt rajta, asszem zsorzs májkel, de semmi nem fogott meg benne. nulla volt. az is érdekes volt, hogy fekete mély/közép volt benne, miközben neten csak sárgában láttam. de kevlár hangszóró volt benne, az biztos. lehet, hogy valami kókány volt. ja, meg láttam egy swans t600f-et, ami gyönyörű, de azt olvastam atc-nek nagyon nem jött be. ez érdekes, egy szép nagy, nem is túl olcsó doboz, ami nem valami jó? nagyon megtetszett pedig külsőre. aztán lehet, hogy bennem van a hiba, hogy a lo-fi annyira megváltoztatta az ízlésemet, hogy a rendes már nem is tetszik és ezért nem jött be a b&w sem... ha megnézek még pár dobozt és egyik sem tetszik, biztos ez a helyzet. akkor viszont vezszek két hs 280-at meg egy se1025b-t...
Lehet még ezerféle oka. De leginkább arrafelé kell gondolkodni, hogy csak akkor tudod kezelni a bajait, ha tudod, mik azok.
Elég sok pofont kapott a dyno itt a fórumon is, hol jót hol rosszat, de ahány rendszer mögé kötöttük mindig más és más hangzást produkált, volt ahol unalmas volt, volt ahol nagyon jó, és volt ahol kimondottan rossz hang jött elő belőle...Mivel ennyiféle képpen hallotuk, ez is azt erősíti, h a doboz kvalitásai megvannak a jó hang eléréséhez, csak nem mindegy mivel hajtod a drágámat
Nagy adag hit is kell hozzá.
Nálunk bizonyára ennek hiánya okozza azt,hogy még sosem sikerült egyikből sem jó hangot elővarázsolni.Párszor pedig megpróbálkoztunk vele.
Webáruház:
Mondjuk extrém esetben a gyalué is lehet. De nem gondoltam hirtelen, hogy LP lenne a forrás.
Ha az erősítő DF-e kell a mélytartomány rendbehozásához, akkor az csak a doboz+hangszóró páros hibája lehet.
Mindig is sejtettem, hogy nem a lemezjátszóé:XD
ha nincs kellően megtámogatva akkor dönghet elkenődhet a mélye, de ez nem a doboz hibája.Ha az erősítő DF-e kell a mélytartomány rendbehozásához, akkor az csak a doboz+hangszóró páros hibája lehet.
Mindernesetre én mindenképp javaslom a meghallgatásos módszert...Egyrészt mivel más az ízlésvilágunk , másrészt a rendszer sem egyforma amiben esetleg hallottuk...
A dynók rendszerint szeretik ha megvannak hajtva, ha nincs kellően megtámogatva akkor dönghet elkenődhet a mélye, de ez nem a doboz hibája. Ne egy magamutogató dobozra gondolj, szerintem a dynók inkább őszinték, de nyílván itt is típustól függően változhat a hangzás minősége, milyensége, na meg az elé kötött rendszertől.
Elég sok pofont kapott a dyno itt a fórumon is, hol jót hol rosszat, de ahány rendszer mögé kötöttük mindig más és más hangzást produkált, volt ahol unalmas volt, volt ahol nagyon jó, és volt ahol kimondottan rossz hang jött elő belőle...Mivel ennyiféle képpen hallotuk, ez is azt erősíti, h a doboz kvalitásai megvannak a jó hang eléréséhez, csak nem mindegy mivel hajtod a drágámat
Tigrissel teljesen egyetértek, a dyno egy őszinte hang, a sound art w2 is kiváló (tuninggal) de más karaktert képvisel, ha több akusztikus zenét hallgatsz akkor egyértelműen a dyno.
ezt az maudio-t felejtsd el - nagyon rossz, képlékeny, szétfolyós méllyel, maszatos középpel és fátyolos magassal, egyik haverom ezen ír zenét és áthívott büszkén, hogy hallgassam meg...nem voltam elragadtatva...
jól hangzik, hogy egyben van minden, de ennek inkább hátulütője van, mintsem előnye; ebben az árkategóriában legalábbis.
a kék led pedig kiégeti a retinád
köszi!
újak:
- dali concept 1
- qln 601 mk2
- dynavoice dm5
használtban:
dm 602 s3, 60e
szerintetek ez a cáljaimnak megfelelne? milyen minőséget produkálhat? Studiophile BX8a
az jó, h aktív (nem kell erősítő után kajtatni), de elég kényelmetlennek tűnik a 2db hangerő szabályozó és 2db on/off kapcsoló.
Tigris: Dyno 42 részemről, azt hallottam is...A többi sztem lényegesen gyengébb...A dynavoice nem ismerős...De nézhetsz egy kis QUAD dobozkát is, esetleg valami Phonart..
Tigrissel teljesen egyetértek, a dyno egy őszinte hang, a sound art w2 is kiváló (tuninggal) de más karaktert képvisel, ha több akusztikus zenét hallgatsz akkor egyértelműen a dyno.
ezt az maudio-t felejtsd el - nagyon rossz, képlékeny, szétfolyós méllyel, maszatos középpel és fátyolos magassal, egyik haverom ezen ír zenét és áthívott büszkén, hogy hallgassam meg...nem voltam elragadtatva...
jól hangzik, hogy egyben van minden, de ennek inkább hátulütője van, mintsem előnye; ebben az árkategóriában legalábbis.
újak:
- dali concept 1
- qln 601 mk2
- dynavoice dm5
használtban:
dm 602 s3, 60e
Tigris: Dyno 42 részemről, azt hallottam is...A többi sztem lényegesen gyengébb...A dynavoice nem ismerős...De nézhetsz egy kis QUAD dobozkát is, esetleg valami Phonart..
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
újak:
- dali concept 1
- qln 601 mk2
- dynavoice dm5
használtban:
dm 602 s3, 60e
Sound Art W2 HiVox tuningal!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
újak:
- dali concept 1
- qln 601 mk2
- dynavoice dm5
használtban:
dm 602 s3, 60e
Ezekkel a SAL frontokkal a hozzávaló center fog legjobban egységes hangot produkálni akármilyen sz@r is az!
Ahhoz szerintem is megfelel.
Webáruház:
Dyno 42 részemről, azt hallottam is...A többi sztem lényegesen gyengébb...A dynavoice nem ismerős...De nézhetsz egy kis QUAD dobozkát is, esetleg valami Phonart..
újak:
- dali concept 1
- qln 601 mk2
- dynavoice dm5
használtban:
dm 602 s3, 60e
Vajon miért? Meggondolatlanul vásárolnak?
A frontjaidat is most azonnal égesd el az udvaron!
OFFTOPIC:
Na de kérem, hogy lehet ilyet mondani? Egy kereskedő mesélte, aki kompresszorokat árul, hogy amikor próbaként rendelt egy bizonyos típust Kínából és visszaírt a gyártónak, hogy milyen gagyi terméket gyárt, majdnem a fejét vették. Elmagyarázták neki, hogy sok ezer ember dolgozik, hogy ezt előállítsák teljes elhívatottsággal. Ne rendeljen belőle ha nem tetszik de ne sértegesse az embereket. Minden terméknek megvan a felvevő köre.
Nem komolyan mondtam, csak direkt nem raktam smájlit.
Én is úgy gondolom, hogy nincs mindenkinek olyan anyagi lehetősége, hogy Sonust vegyen.
És rohadtul unom, amikor szarozzák, meg inkább gyűjtsél még stb. beírásokat.
Ezekkel a SAL frontokkal a hozzávaló center fog legjobban egységes hangot produkálni akármilyen sz@r is az!
Aki azt írta, hogy kukába meg 10 éven aluliaknak az mitől írt különbet mint én?
Ebben az országban szerintem többen hallgatnak SAL dobozokat mint az összes többit együtt.
Vajon miért?
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
OFFTOPIC:
Na de kérem, hogy lehet ilyet mondani? Egy kereskedő mesélte, aki kompresszorokat árul, hogy amikor próbaként rendelt egy bizonyos típust Kínából és visszaírt a gyártónak, hogy milyen gagyi terméket gyárt, majdnem a fejét vették. Elmagyarázták neki, hogy sok ezer ember dolgozik, hogy ezt előállítsák teljes elhívatottsággal. Ne rendeljen belőle ha nem tetszik de ne sértegesse az embereket. Minden terméknek megvan a felvevő köre.
Szerintetek, milyen Center sugárzót érdemes 10 ezer környékén?
Ha jól körülnézel itt, esetleg a hifipiac oldalán, találsz többet is ilyen áron.
Köszönöm a válaszokat, és a segítséget!
Nem tudom milyen legyen még, a SAL hangfalakról mi az általános vélemény?
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
- Voyager
- V.I.P.
- Értékelés: 2112
kertbe, garázsba, 10-év alatti gyermeknek mókulni jó választás...
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
"a SAL hangfalakról mi az általános vélemény? "
Az én véleményem is hasonló.
De még mindig jobb mint a tejfölös doboz!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Ha jól körülnézel itt, esetleg a hifipiac oldalán, találsz többet is ilyen áron.
Egyszerre csak egy ember nyilváníthat véleményt, mások nevében merész dolog nyilatkozni..
Az én véleményem:
Dettó:Kuka de izibe.
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5226
Egyszerre csak egy ember nyilváníthat véleményt, mások nevében merész dolog nyilatkozni..
Az én véleményem: