Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Plazma

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

na de hol lehet beállitani a fekete oldalszéleket?

Sajnos ebben nem tudok segíteni, nálam teljesen más a szerviz menü felépítése, és az is megeshet, hogy nincs is ilyen opció benne, csak én emlékszem rá rosszul. Én nem használom a letterbox módokat, idegesítenek a csíkok. Az LG-nek (legalábbis az enyémnek) nagyon-nagyon jó a TV adások képarányának kezelése, gyönyörűen megtalálja a fekete csíkokat alul-fölül, amiket akkor is levág, ha logo vagy korhatár karika lóg beléjük. Ha nem 16:9, akkor a levágás után szépen nyújt a széleken.
4:3-nál ízlés kérdése, mi már hozzászoktunk a széles vállakhoz. :taps:

ezt a 4:3-azást sosem értettem :taps:
van valakinek egy 106 centis tv-je, de zavarja a barátokköztben zsófi rögbilabda feje, ezért nézi inkább 20-25 centivel kisebb képen ugyanazt, holott, teljesen hozzá lehet szokni, engem anno kb 2 napig zavart a 16:9, azóta tojok rá, főleg, hogy alig van értelemes műsor, ami 4:3-at igényelne

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

Dimitrij
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: Dimitrij »

Sajnos ebben nem tudok segíteni, nálam teljesen más a szerviz menü felépítése, és az is megeshet, hogy nincs is ilyen opció benne, csak én emlékszem rá rosszul. Én nem használom a letterbox módokat, idegesítenek a csíkok. Az LG-nek (legalábbis az enyémnek) nagyon-nagyon jó a TV adások képarányának kezelése, gyönyörűen megtalálja a fekete csíkokat alul-fölül, amiket akkor is levág, ha logo vagy korhatár karika lóg beléjük. Ha nem 16:9, akkor a levágás után szépen nyújt a széleken.
4:3-nál ízlés kérdése, mi már hozzászoktunk a széles vállakhoz. :kiraly:
TV: LG 50PC55 Erősítő: Panasonic SA-HE70 DVD: Egreat M34A NMT Front/Rear: Orion HS-280 Rumba NAS: Acer EasyStore 4x2TB

Bruno
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Bruno »

Láttam Pioneer plazmát élöben, ha van az embernek pénze akkor azon tényleg olyan képet kap ami illik egy Premium kategóriás plazmához, de ennek ára van ."van plazma és van Pioneer plazma" ez a 2kategória van és kész

A minap szert mertem tenni-néhány év kihagyás után-egy Panasonic 42G20-as NeoPDP plazmára.Izibe be is üzemeltem,hogy össze tudjam hasonlítani minden tekintetben a jó "öreg" Pioneer 5080-as KURO plazmával.Mivel 2010-es 13. generációs panasonic plazmáról van szó,ami ugyebár 3 évvel újabb fejlesztés,mint a G8-as Pioneer.Gondoltam egy idei NeoPDP panel hozza egy 3 évvel ezelőtti Pio szintjét.Hát tévedtem!Hiába van rendben a pana feketéje,a pionak egyértelműen kontrasztosabb a képe,még ennyi év difi ellenére is.Csak én hiszem azt,hogy az idei pana plazmák kb. nulla pio technológiát tartalmaznak???Júliusban lesz két éves a Pio plazmám,még soha ennyi ideig nem volt ugyan az a TV egyfolytában a birttokomban.Pedig már átment 1-2 tucat a kezemen.Pioknak nem esik,hanem inkább nő az értékük :kiraly: Egy igazi Kuriózum minden egyes darab.Akinek van,becsülje meg,mert ezek a mostani "valamik" csak próbálnak hasonlítani rá.
Ráadásul a G20-as - a piokat kivéve- az egyik legjobb feketével rendelkező készülék.Az én szemem szerint kb. a b850-es samu pdp szintjét hozza.A gyengébb modellek pedig a borzalmas kategóriát súrolják kontraszt szempontjából.

PLAZMA :Pioneer 5080XA * Panasonic TX-P42G20 * CRT :Grundig Elegance TV-DVD Combo
ERŐSTŐ :Denon 1306 * BLU-RAY :LG BD350V * DVD :Panasonic S52
HANGFALAK :Wharfedale Valdus 2db 400-as,2 db 200-as * Jamo Center * Jamo Subwoofer
MEDIA :ASUS O!PLAY HDP-R1 * WD GreenPower 1TB * WDTV HD Media Player
Samsung Story Station 2x1,5TB+1TB * WD MY PASSPORT 500GB White+320GB Black

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: CsepiZs »

Egy Pana 42PV70-m van (5 éves kb.10-12000 üzemóra van benne, 2,8m-ről nézem). Most, hogy a Forma-1-et néztem rajta, nem tetszik a képe.
HDMI kábelen keresztül T-Home IPTV adja a jelet. Ha SD adást nézek és gyors mozgás van rajta vagy valamilyen folyó, óceán jelenet, akkor sokkal jobban látszik, hogy nem éles a képe, mosottá válik. Mintha az elektronika nem tudná jól végezni a dolgát.
Zajszűrést nem használok, képélesség középállásban.
Ha HD jelet kap minden rendben a képével.
Lehet, hogy elektronika baja van? Vagy már az én szemem szokott hozzá a jó képhez és várom el ugyanezt SD jellel is?
Le szeretném cserélni egy 50"-osra, de nem tudom merjem-e, ezek után?

Szerintem a gyengébb minőségű adás okozza a problémát, nem hinném, hogy a készülék hibája lenne.

d.janos
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 202

Plazma

Hozzászólás Szerző: d.janos »

Egy Pana 42PV70-m van (5 éves kb.10-12000 üzemóra van benne, 2,8m-ről nézem).
Most, hogy a Forma-1-et néztem rajta, nem tetszik a képe.
HDMI kábelen keresztül T-Home IPTV adja a jelet. Ha SD adást nézek és gyors mozgás van rajta vagy valamilyen folyó, óceán jelenet, akkor sokkal jobban látszik, hogy nem éles a képe, mosottá válik. Mintha az elektronika nem tudná jól végezni a dolgát.
Zajszűrést nem használok, képélesség középállásban.
Ha HD jelet kap minden rendben a képével.
Lehet, hogy elektronika baja van? Vagy már az én szemem szokott hozzá a jó képhez és várom el ugyanezt SD jellel is?
Le szeretném cserélni egy 50"-osra, de nem tudom merjem-e, ezek után?
"Az élet különös ténye, hogy elménk mindig megtalálja annak a módját, hogy fizikai valósággá változtassa azokat a gondolatokat, melyekkel a legtöbbet foglalkozunk"

kpal
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: kpal »

Segitséget kérnék Lg 60PG7000 -es plazma és 4:3 as képnél szürke  kétoldalt a csik és én feketében szeretném, beállitási megoldás ? csak ne fessem be:) ja és ez is tudja már a 600Hz-t és már csak néha lehet észre venni a kép remegést ennek már igazi mozi hatása van, jobb lett volna egy Pioneer de azt nem tudtam volna megfizetni az marad álomnak van másik LG tv-ém azon betudom állitani a 4:3-as képnél a feketét csak ennél a nagynál nem

A menü-menü kombó nem működik? Vagy a másik TV-den menüből tudod állítani a csík színét?
Nálam a szerviz menüben állítható. (távirányítón nyomd a menü gombot, majd egy másodpercen belül nyomd le a TV-n is és kb. 5 másodperc után feljön a szerviz menü).

nem ismertem a menű kombót a másikon simán menűben betudtam állítani, jelenleg dolgozom amint haza érkeztem kipróbálom, köszi a választ

Árban közel van tv-d a Pioneer-hoz.

Pár sort tudnál irni neked mennyire váltbe ekkora mérteben az LG és a fogyasztásárol?

Köszi a választ !

Szia kpal

elöször 127cm es TV-ét néztem a legolcsóbb Palyó is 520 ezer volt, a 152 es meg 1.2 millió :box: ahoz képest ez az LG 399.000 FT volt az elektroOUTLETBEN van különbség és korrekt kiszolgálás, megengedték hogy ha lerakom a pénzt (nem adnak számlát) haza vihetem ,kipróbálhatom 2órát és ha nem tetszik vissza vihetem maradt :)van 24hónap bolti csere garancia rá, meglátjuk
Az, hogy mennyi a fogyasztása , nem érdekelt még megnem kérdezted(340 Watt)takarékos üzmmódban meg 140 Watt) egy másfél méteres plazmához képest ez semmi, föleg ha azt nézem a számitógépem már mos500watt-ot fogyaszt és ha egy4magos procisat egy komoly videó kártyával megvennék akkor min700Wattól-900W-ig is felmehet a fogyasztás.
Van LCD tv-ém igaz csak 82cm-es (LG 32 PG7000) és nagyon látszódnak az LCD hibái, ha tehetném lecserélném azt is plazmára, gyengébb a képe mint a nagy plazmának és nagyon nem mindegy honnan nézed
A nagyot bárhonnét nézed bármilyen szemszögböl tökéletes a képe, pedig a mellette lévö fal már teljesen tele van ablakkal,terasz ajtóval, 2napon keresztül csak PS2-ön a Need for Speed ment rajta(gyüjtünk PS3-ra ) , beégésnek semmi jele ,UPC digitalom is van, elég jó, de van Media Playerem egy WesternDigital, na ott aztán olyan képet kapsz vele amitöl feleségem szája is tátva maradt és azt mondta , maradjon a plazma, simán látszódik a 1080p és 720p közti különbség, de 720p-én is ütös a kép nagyon, igaz 3méterröl nézzük a tv-ét ez már tényleg mozi hatást nyújt, már csak a méretéböl kifolyólag is, 2hete megvan de már nem is tűnik nagynak :vazeg: és ez nem arcoskodás, a jóhoz gyorsan hozzá szoksz, már a többi tévé tűnik kicsinek gyönyörű szinek és éles kép , jó a fekete is benne (lehetne több)
Ami egyedüli hibaként emlithetek az az, hogy tényleg ontja magából ez a hatalmas felület a meleget, 43fok celsiust(szerviz menü ezt is kiirta) felkellett szerelni a falra és igy nem venni észre de amúgy is a falon mutat jól ez a hatalmas kép .
Láttam Pioneer plazmát élöben, ha van az embernek pénze akkor azon tényleg olyan képet kap ami illik egy Premium kategóriás plazmához, de ennek ára van .
"van plazma és van Pioneer plazma" ez a 2kategória van és kész, nekem nics pénzem és úgy éreztem ez a 400.000Ft nagyon csábitó és nálam a pénz gyözött :lol!:
amit nem bántam meg :kiraly: röviden ennyi :kiraly:

Köszi az ismertetést. Árban nagyon jó én aszt hittem hogy 700e volt a tv .
Neked a szerizmenü aszt is irja hány jokos a panel ez enyém még nem irta ki igaz picit régebi is. Na nekem is ekkora lesz a következő tv-m és az is lehet LG lesz .Eddig semmi probléma nem volt vele miota megvan pedig használatban van rendesen kb 3000óra van benne. remélem ez a 3D-s őrület lejebb nyomja az árát a 60"-os plazmáknak .mert nekm jobban számit a képméret minhogy nézzek 42-os 3Ds tv-t szemüvegben bambulva :Dszóval én magsrol teszek az egész 3D-re.

És használd egészséggel a TV-t.
TV: LG 50PC51 MOZI: LG LHT-760IA FELVEVŐ: Philips 3305

keccsa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 17

Plazma

Hozzászólás Szerző: keccsa »

ahoz képest ez az LG 399.000 FT volt az elektroOUTLETBEN van különbség és korrekt kiszolgálás, megengedték hogy ha lerakom a pénzt (nem adnak számlát) haza vihetem ,kipróbálhatom 2órát és ha nem tetszik vissza vihetem maradt
Jó döntés volt! :kiraly:
Mindenki magának hülye...

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pasallusz »

Segitséget kérnék Lg 60PG7000 -es plazma és 4:3 as képnél szürke  kétoldalt a csik és én feketében szeretném, beállitási megoldás ? csak ne fessem be:) ja és ez is tudja már a 600Hz-t és már csak néha lehet észre venni a kép remegést ennek már igazi mozi hatása van, jobb lett volna egy Pioneer de azt nem tudtam volna megfizetni az marad álomnak van másik LG tv-ém azon betudom állitani a 4:3-as képnél a feketét csak ennél a nagynál nem :kiraly:

A menü-menü kombó nem működik? Vagy a másik TV-den menüből tudod állítani a csík színét?
Nálam a szerviz menüben állítható. (távirányítón nyomd a menü gombot, majd egy másodpercen belül nyomd le a TV-n is és kb. 5 másodperc után feljön a szerviz menü).

nem ismertem a menű kombót a másikon simán menűben betudtam állítani, jelenleg dolgozom amint haza érkeztem kipróbálom, köszi a választ

Pár sort tudnál irni neked mennyire váltbe ekkora mérteben az LG és a fogyasztásárol?

Köszi a választ !

Szia kpal

elöször 127cm es TV-ét néztem a legolcsóbb Palyó is 520 ezer volt, a 152 es meg 1.2 millió ahoz képest ez az LG 399.000 FT volt az elektroOUTLETBEN van különbség és korrekt kiszolgálás, megengedték hogy ha lerakom a pénzt (nem adnak számlát) haza vihetem ,kipróbálhatom 2órát és ha nem tetszik vissza vihetem maradt :)van 24hónap bolti csere garancia rá, meglátjuk
Az, hogy mennyi a fogyasztása , nem érdekelt még megnem kérdezted(340 Watt)takarékos üzmmódban meg 140 Watt) egy másfél méteres plazmához képest ez semmi, föleg ha azt nézem a számitógépem már mos500watt-ot fogyaszt és ha egy4magos procisat egy komoly videó kártyával megvennék akkor min700Wattól-900W-ig is felmehet a fogyasztás.
Van LCD tv-ém igaz csak 82cm-es (LG 32 PG7000) és nagyon látszódnak az LCD hibái, ha tehetném lecserélném azt is plazmára, gyengébb a képe mint a nagy plazmának és nagyon nem mindegy honnan nézed
A nagyot bárhonnét nézed bármilyen szemszögböl tökéletes a képe, pedig a mellette lévö fal már teljesen tele van ablakkal,terasz ajtóval, 2napon keresztül csak PS2-ön a Need for Speed ment rajta(gyüjtünk PS3-ra ) , beégésnek semmi jele ,UPC digitalom is van, elég jó, de van Media Playerem egy WesternDigital, na ott aztán olyan képet kapsz vele amitöl feleségem szája is tátva maradt és azt mondta , maradjon a plazma, simán látszódik a 1080p és 720p közti különbség, de 720p-én is ütös a kép nagyon, igaz 3méterröl nézzük a tv-ét ez már tényleg mozi hatást nyújt, már csak a méretéböl kifolyólag is, 2hete megvan de már nem is tűnik nagynak és ez nem arcoskodás, a jóhoz gyorsan hozzá szoksz, már a többi tévé tűnik kicsinek :vazeg: gyönyörű szinek és éles kép , jó a fekete is benne (lehetne több)
Ami egyedüli hibaként emlithetek az az, hogy tényleg ontja magából ez a hatalmas felület a meleget, 43fok celsiust(szerviz menü ezt is kiirta) :box: felkellett szerelni a falra és igy nem venni észre de amúgy is a falon mutat jól ez a hatalmas kép .
Láttam Pioneer plazmát élöben, ha van az embernek pénze akkor azon tényleg olyan képet kap ami illik egy Premium kategóriás plazmához, de ennek ára van .
"van plazma és van Pioneer plazma" ez a 2kategória van és kész, nekem nics pénzem és úgy éreztem ez a 400.000Ft nagyon csábitó és nálam a pénz gyözött
amit nem bántam meg :lol!: röviden ennyi :kiraly:

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Segitséget kérnék Lg 60PG7000 -es plazma és 4:3 as képnél szürke  kétoldalt a csik és én feketében szeretném, beállitási megoldás ? csak ne fessem be:) ja és ez is tudja már a 600Hz-t és már csak néha lehet észre venni a kép remegést ennek már igazi mozi hatása van, jobb lett volna egy Pioneer de azt nem tudtam volna megfizetni az marad álomnak van másik LG tv-ém azon betudom állitani a 4:3-as képnél a feketét csak ennél a nagynál nem

a menü kombó úgy nem jött be ahogy irtad , de alapnak jó volt és kisérleteztem,
a távirányitó és készülék menü együttes lenyomása 5sec-ig re bejött az elsö szerviz menü, ugyanis 2-ö van benne, kér egy kódot ami 4 db 0 -ból áll (megpróbáltam és bejött
Hamarabb nyomom távirányiton a menüt mint a tv-én akkor ez jön be:
EZ ADJUST:
0.Model Option
1.ADC Calibration
2.White Balance
3.Test Pattern
4.OAD
5.EDID DL

Hamarabb nyomom TV-én a menüt mint a távin akkor ez jön be:

IN START
Model Name:60PG7000-ZB
SW Version:V03.27.00
MICOM Version
UTT
BT SW version
BT HW version
5.POWER OFF STATUS
6.System
7.Tuning Parameter
8.Model ption DL
9.Panel Control
10.Test Option
11.Pattern Selection
12.External ADC
13.Touch Sensitivity
14.Bluetooth Test
15.Bluetoot AV CODEC Config

:kiraly:

kpal
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Segitséget kérnék Lg 60PG7000 -es plazma és 4:3 as képnél szürke  kétoldalt a csik és én feketében szeretném, beállitási megoldás ? csak ne fessem be:) ja és ez is tudja már a 600Hz-t és már csak néha lehet észre venni a kép remegést ennek már igazi mozi hatása van, jobb lett volna egy Pioneer de azt nem tudtam volna megfizetni az marad álomnak van másik LG tv-ém azon betudom állitani a 4:3-as képnél a feketét csak ennél a nagynál nem :kiraly:

Köszi a választ !

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Vendég

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Plazma tv vásárlásán gondolkodok,két kiszemeltem lenne:
Panasonic TX-P50S10- 220.000 Ft és Samsung PS50B530- 190.000Ft. Melyiket
érné meg jobban ,esetleg más típust kéne néznem? Max. 250.000Ft-lenne rá 50" méret kellene ,ha nagyobb nem gond :kiraly:

Dimitrij
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Segitséget kérnék Lg 60PG7000 -es plazma és 4:3 as képnél szürke kétoldalt a csik és én feketében szeretném, beállitási megoldás ? csak ne fessem be:) ja és ez is tudja már a 600Hz-t és már csak néha lehet észre venni a kép remegést ennek már igazi mozi hatása van, jobb lett volna egy Pioneer de azt nem tudtam volna megfizetni az marad álomnak van másik LG tv-ém azon betudom állitani a 4:3-as képnél a feketét csak ennél a nagynál nem :kiraly:

TV: LG 50PC55 Erősítő: Panasonic SA-HE70 DVD: Egreat M34A NMT Front/Rear: Orion HS-280 Rumba NAS: Acer EasyStore 4x2TB

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Segitséget kérnék Lg 60PG7000 -es plazma és 4:3 as képnél szürke kétoldalt a csik és én feketében szeretném, beállitási megoldás ? csak ne fessem be:) ja és ez is tudja már a 600Hz-t és már csak néha lehet észre venni a kép remegést ennek már igazi mozi hatása van, jobb lett volna egy Pioneer de azt nem tudtam volna megfizetni az marad álomnak
van másik LG tv-ém azon betudom állitani a 4:3-as képnél a feketét csak ennél a nagynál nem :kiraly:

muzsikpeti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 250

Plazma

Hozzászólás Szerző: muzsikpeti »

Mindenféleképpen jobb vétel a jelentősen olcsóbb G10-es. Igen javult valamit a kép minőség és a fogyasztás terén is a G20-as, de ez elenyésző. inkább szolgáltatás terén tud többet.
Szóval siess megvenni, a szinte már ajándék áron adott G10-est.
Focal Electra 1027Be, Focal Electra cc1008Be, Focal Electra 1007be, Focal Electra IC1002, Velodyne SPL1200 Ultra, Emotiva RMC1, Rotel Rmb1095 és Rmb1075, Oppo205, Samsung 77S90C Oled, Hidiamond 7 speaker cable, Hidiamond Xlr2, Hidiamond 3 power cable, Audioquest Husky sub cable. Nordost qrt 4

balinyo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 7

Plazma

Hozzászólás Szerző: balinyo »

Én is Panasonic plazmáról kérdeznék. Alapvetően a 46g20-at néztem ki, de most a 46g10-et 199.000-ért akciózza az edigial. Ez 115e forinttal olcsóbb, mint a g20-as a legolcsóbb helyen...

Mennyivel jobb a g20-as képe, összevetette már a kettőt valaki a gyakorlatban? Az extra szolgáltatások hidegen hagynak, egyedül a képminőség analóg TV adással és digitális jelforrással érdekel. Fogyasztásban tovább javult a g20-as panel (a g10-is már neopdp)?

Előre is köszi!

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: CsepiZs »

Sziasztok! 
Köszönöm a segítséget/tippeket.

Állítottam az Y sus panelen a setup és a setdown potikon. Mindkettőre rá kellett tekerni(kb maxon vannak). Viszont így eltüntek a beégések és a piros szellemképek/foltok is.

Olvasgattam erről, és elvileg kellene ott lenni több potinak is. Nekem van két kicsi panelen egy-egy(merőlegesen van rátűzve a sus panelre, de azokat nem bántottam(semmi felirat nem tájékoztat, hogy mi lehet).

ami kérdésem lenne még, hogy az esetleges állítás (setup/down) befolyásolja- károsan a TV-t? Vagy ez kb egy utánállításnak felelt meg?

Ha jó lett a kép akkor felesleges többet beletekerni, nem az utánaállítás károsítja a plasmát, hanem a használat, de ez természetes kopás, semmi sem örökéletű.

lupine
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: lupine »

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget/tippeket.

Állítottam az Y sus panelen a setup és a setdown potikon. Mindkettőre rá kellett tekerni(kb maxon vannak). Viszont így eltüntek a beégések és a piros szellemképek/foltok is.

Olvasgattam erről, és elvileg kellene ott lenni több potinak is. Nekem van két kicsi panelen egy-egy(merőlegesen van rátűzve a sus panelre, de azokat nem bántottam(semmi felirat nem tájékoztat, hogy mi lehet).

ami kérdésem lenne még, hogy az esetleges állítás (setup/down) befolyásolja- károsan a TV-t? Vagy ez kb egy utánállításnak felelt meg?

senna
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: senna »

jók
nem találtam kivetnivalót benne :kiraly:
TV: Panasonic TH-37PV60E, Erősítő: Yamaha RXV-450, DVD: Panasonic S75, VHS: Panasonic NV-HD642, Hangfalak: Clarus Charon 5.1 Plusz

szilvás
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Plazma

Hozzászólás Szerző: szilvás »

Pana g 20-as modellekről tapasztalat?

Milyenek az új tévék?????????

Spaceball
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: Spaceball »

jók ezek az LG -k árban verhetetlenek. 60"-os az már "BIKA" és igen soha nemlehet elég nagy 
De tényleg! :kiraly:
Ezelőtt egy 32"-os volt. Az épp kisebb volt, mint kellett volna, de jó volt. Az 50-est meg úgy megszoktam már, hogy hajt a tatár az 58-60-63 felé. (Tegnap az egyik áruházban elmentem néhány 32-es mellett... nem hittem el, hogy ilyen csöppséget néztem évekig! Mint valami rossz vicc, sok monitor.

A 600Hz-esek is remegnek? Ez a régi még nagyon vibrál és én pont rühellem, mert látom és zavar. Az újabbak már jobbak ilyen szempontból?

Én addig használoma mostani ameddig ki nem fekszik .

Alapból midegyik plazma remeg elég ha csak kicsit oldalra nézzel de emeber függő si ki mennyire érzékeny van akinek az uj Pana-k is remegnek.

A 600Hz marketingfogás, 100Hz-es mind..

Enyém is "600hz"-es, ugyanazt tudja képfrissítés terén mint a 100Hz-esek.

Mivel gyakorlatilag 100Hz-es is ugyebár.

Képminősége viszont messze a legjobb, nem is cserélném le semmire. (Pana G10)
[Panasonic TX-P 42 G10 E][WDTV HD + Freecom 500 GB USB Hard Drive][inakustik HDMI]

kpal
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

jók ezek az LG -k árban verhetetlenek. 60"-os az már "BIKA" és igen soha nemlehet elég nagy 
Ezelőtt egy 32"-os volt. Az épp kisebb volt, mint kellett volna, de jó volt. Az 50-est meg úgy megszoktam már, hogy hajt a tatár az 58-60-63 felé. (Tegnap az egyik áruházban elmentem néhány 32-es mellett... nem hittem el, hogy ilyen csöppséget néztem évekig! Mint valami rossz vicc, sok monitor.

A 600Hz-esek is remegnek? Ez a régi még nagyon vibrál és én pont rühellem, mert látom és zavar. Az újabbak már jobbak ilyen szempontból?

Én addig használoma mostani ameddig ki nem fekszik .

Alapból midegyik plazma remeg elég ha csak kicsit oldalra nézzel de emeber függő si ki mennyire érzékeny van akinek az uj Pana-k is remegnek.

Dimitrij
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

kpal
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

(Majd nem egyforma a tv-nk )  a hangya az jobb mert a fehértörlés az nagyon felheviti a panelt és az nem tesz jó a tv-nek. Egy picit érzékenyebbek ezek a régebbi LG-k.
Én nemrég vettem, ennyi pénzt bőven megér ez a régi LG.
Azt nem tudod, hogy a TV-adásoknál az intellignes képnagyítás ("Teljes") vajon megmaradt az újabb típusokban is? Egy LG 60 PS4000 a következő áldozatom, jó lenne, ha az is tudná a fekete csíkokig történő képkihúzást.
Ez a legprofibb megoldás, amivel eddig találkoztam, mert ha keskenyebb a fekete sáv, akkor a széleken progresszív nagyítást végez. (hátránya, hogy ha 21:9-es a film, akkor ész nélkül kinagyítja a képet és így már ellenkező irányban lesznek nyújtottak a fejek...)

jók ezek az LG -k árban verhetetlenek. 60"-os az már "BIKA" és igen soha nemlehet elég nagy :kiraly:

Dimitrij
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

(Majd nem egyforma a tv-nk ) a hangya az jobb mert a fehértörlés az nagyon felheviti a panelt és az nem tesz jó a tv-nek. Egy picit érzékenyebbek ezek a régebbi LG-k.
Én nemrég vettem, ennyi pénzt bőven megér ez a régi LG.
Azt nem tudod, hogy a TV-adásoknál az intellignes képnagyítás ("Teljes") vajon megmaradt az újabb típusokban is? Egy LG 60 PS4000 a következő áldozatom, jó lenne, ha az is tudná a fekete csíkokig történő képkihúzást.
Ez a legprofibb megoldás, amivel eddig találkoztam, mert ha keskenyebb a fekete sáv, akkor a széleken progresszív nagyítást végez. (hátránya, hogy ha 21:9-es a film, akkor ész nélkül kinagyítja a képet és így már ellenkező irányban lesznek nyújtottak a fejek...)

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”