Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Interneten talált képek
Interneten talált képek
Nekem ilyen notesz gépem van és nem kéne leugatni! Ez már fürdött teában ,ragadt szörptől és még semmi nyűgje nincs sőt napi 12-14 órán át be van kapcsolva!! És már megvan 1 éve
Gratulálok, te aztán vetted a lapot nem a notebook-al van a bajom, hanem az összhatással, meg a használhatóságával, meg a nem akarom leírni, hogy mivel... :vazeg:
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Interneten talált képek
csúnyának csúnya, de a hangszóró JBL
JBL-ek nagyon jók! :vazeg:
Interneten talált képek
csúnyának csúnya, de a hangszóró JBL
Interneten talált képek
Gyönyörű... gratulálok az albacomp-nak, a tender győztesének. Láttam egy pár konkurens "dobozt" de mondhatom ez a legocsmányabb, és az iskolák számára a leghasználhatatlanabb...
Nekem ilyen notesz gépem van és nem kéne leugatni! :vazeg: Ez már fürdött teában ,ragadt szörptől és még semmi nyűgje nincs sőt napi 12-14 órán át be van kapcsolva!! És már megvan 1 éve
Projector: NEC Vt37 Erősitő:Kenwood-KRFV7060D Front: Wharfedale Zaldek 2000 Rear: Wharfedale Zaldek 300 Center: Wharfedale Zaldek Center Dvd: Philips dvp-630 keverő: Edirol V-4
Dvd-Író: Panasonic dmr es-10
vetítős cucc: http://blog.myspace.com/charstonvj
Interneten talált képek
Nekem ilyenem van! tudom-tudom, nem nagy eresztés, de nekem bőven megfelel! és mosta képét is megleltema neten! :-)
mért nem fényképezed le, és teszed be a saját készitésü képek topikba ?
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Interneten talált képek
Gyönyörű... gratulálok az albacomp-nak, a tender győztesének. Láttam egy pár konkurens "dobozt" de mondhatom ez a legocsmányabb, és az iskolák számára a leghasználhatatlanabb...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Interneten talált képek
Nekem ilyenem van! tudom-tudom, nem nagy eresztés, de nekem bőven megfelel! és mosta képét is megleltema neten! :-)
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
Interneten talált képek
Házi mozi autóban! :vazeg:
Bár régen vezettem, de nem az utat kellene inkább nézni?
az utat??? viccelsz??? akkor hogy nyírom ki a brinyiglistákat
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
Interneten talált képek
hát nemtom mi értelme van egy ilyen képeslapnyi méretű valamit a kocsiba szerelni, de bizos jó
Nagyobb az azért egy képeslapnál..
Interneten talált képek
hát nemtom mi értelme van egy ilyen képeslapnyi méretű valamit a kocsiba szerelni, de bizos jó
- stackpointer
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Interneten talált képek
Az is lehet, hogy kamera van a kocsi elején, így PIP-el még az utat is tudja nézi...
Interneten talált képek
Ez már nagyon elavult felfogás!
- stackpointer
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Interneten talált képek
Interneten talált képek
házimozi autóban!
Majd az lesz érdekes, amikor a motorosok a sisakba beépítve kapják az egész rendszert! :vazeg:
Interneten talált képek
Házi mozi autóban!
:vazeg:
Interneten talált képek
1. kép
Szép, szép, de azért "színpadot", ami amúgy is elég keskeny, akkor sem építenék a nappalimba. A képen látható szobában filmnézés közben olyan érzésem lenne, mintha egy "cso˝be" néznék bele.
Szerintem a center túl hátul van.
Lehet, hogy azért van akkora színpad a vászon elôtt, mert néha szereti valóban élôben hallgatni a kedvenc zenéit
.. és a vászon az csak a dekoráció :vazeg: illetve a show része!
Interneten talált képek
1. kép
Szép, szép, de azért "színpadot", ami amúgy is elég keskeny, akkor sem építenék a nappalimba. A képen látható szobában filmnézés közben olyan érzésem lenne, mintha egy "cso˝be" néznék bele.
Lehet, hogy azért van akkora színpad a vászon elôtt, mert néha szereti valóban élôben hallgatni a kedvenc zenéit
Interneten talált képek
más kérdés, hogy az "én zenéim" még jó sokáig nem fognak kijönni SACD-n úgyhogy nálam még mindig valami extravagáns cd lejátszó a cél
noés persze valami nagyon pöpec lemezjátszó a régebbi dolgokhoz
Interneten talált képek
Hmmm..
Egyszer szedjél szét egy SCD-777-es huszonvalahány kilós SACD-t vagy valami más igazán komoly Sony cuccot. )
egymillió körüli ársávban már könnyű vagánynak lenni (ha jól tippelek ott csücsül a fentemlített alulírott )
Interneten talált képek
1. kép
Szép, szép, de azért "színpadot", ami amúgy is elég keskeny, akkor sem építenék a nappalimba. A képen látható szobában filmnézés közben olyan érzésem lenne, mintha egy "csőbe" néznék bele.
Meg túl magasan is, arról nem isbeszélve, hogy a lámpa tökre "betakar" neki!
Interneten talált képek
1. kép
Szép, szép, de azért "színpadot", ami amúgy is elég keskeny, akkor sem építenék a nappalimba. A képen látható szobában filmnézés közben olyan érzésem lenne, mintha egy "csőbe" néznék bele.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Interneten talált képek
Hmmm..
Egyszer szedjél szét egy SCD-777-es huszonvalahány kilós SACD-t vagy valami más igazán komoly Sony cuccot. )
Interneten talált képek
Aztán a napokban rájöttem hogy a második és a harmadik ugyanaz a készülék volt (visszajött). Itt kezdtem el gondolkodni, hogy normális vagyok -e?
:vazeg:
amúgy nem tehetek róla, de a génjeimben van a Sony-ellenesség mióta szétszedtük haverilag az első Sony walkmant és mellé tettünk egy Philipset
Interneten talált képek
Én nem mondtam ám azt, hogy az sz*r készülék lenne. Szerintem jó volt a maga idejében! Az elsőt még 140e -ért vettem (hiper-szuper akciós áron)! A másodikar már csak 35-ért. A harmadikat 20-ért.
Aztán a napokban rájöttem hogy a második és a harmadik ugyanaz a készülék volt (visszajött). Itt kezdtem el gondolkodni, hogy normális vagyok -e? :vazeg: