Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kedvenc zenei felvételeim
Most előkerült egy olyan Pink Floyd lemezem amit még a 90-esévekben kaptam szüleimtől ajándékba egy londoni kirándulásuk alkalmával.Egyszer sem hallgattam meg a lemezt, mert nem talált az akkori stílusommal.Most pedig véletlenszerűen feltettem és csak bámultam ki a fejemből, hogy hát bizony egy jó rendszer meg tud ám hallgattatni az emberrel számára addig elfogadhatatlan zenéket.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Hát szólj róla!!
igaz nem engem kérdeztél, de ezek az olcsónak mondható DDD-s felvételek általában nem szólnak vmi túl jól.
Naim-ZU
Hát szólj róla!!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11017
- Kapcsolat:
Szóval szted szar a minősége??? Nekem megvan, hát nem csúcsminőség de nem is szar!!! 15990 volt
Nem szóltam a minőségéről. Az egy másik kérdés.
Szóval szted szar a minősége??? Nekem megvan, hát nem csúcsminőség de nem is szar!!! 15990 volt
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11017
- Kapcsolat:
Valakinek megvan esetleg???
Engem a frász kitör az ilyen kiadványoktól. A polcon biztosan jól mutat, mint egy Révai lexikon sorozat, de másra nem jó igazán. Ráadásul általában remastered muzsikát tesznek rá, hogy valamennyire egységes legyen, ezzel aztán végképp elveszítenek engem.
Azért írhatnátok valami rövid jellemzést is a lemezekről, mert egy borító alapján szvsz senki sem érez különösebb késztetést, hogy rohanjon megvenni az adott albumot. És így kvázi értelmét veszíti a topic
Yes-ről mit lehet írni?
Zseniális és kész!
Azért ezt ajánlom, mert akinek ismeretlen annak jobb így találkozni vele, mert a populárisabb vonulatukból való.
Persze sokaknak ebbe is beletörik a bicskája!
Naná, egyébként is szenzációs hangszeresek alkotják a csapatot, a net-en minden információ elérhető róluk.
A Yes-ről hogy mit lehet írni?
Vasváry-Tóth Tibor: Yes: A rockzene rendszere
505 oldal.
Idézet a hátsó borítóról:
" A Yes zenéje az élet nagy ajándékai közé tartozik.
Ugyanazokkal a szavakkal mindig valami mást mond. A formák ismétlődése és változása egy magasabb szinten tér vissza."
De igazad van Merida!
505 oldal 3 szóban összefoglalva:
ZSENIÁLIS ÉS KÉSZ!
Dual 505-4 lemezjátszó- Philips cd 880- Ion System Obelisk 3-Royd Minstrel-AQ1+ ezüst/réz litze kábelek.
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
tegnap hozta postás és egész nap ezt hallgattam a kocsiban. paul anka hagjáért már gyerekkoromban rajongtam. ez a válogatás az ő hangjával és a nagyzenekari háttérrel lenyűgöző.
Valakinek megvan esetleg???
Azért írhatnátok valami rövid jellemzést is a lemezekről, mert egy borító alapján szvsz senki sem érez különösebb késztetést, hogy rohanjon megvenni az adott albumot. És így kvázi értelmét veszíti a topic
Yes-ről mit lehet írni?
Zseniális és kész!
Azért ezt ajánlom, mert akinek ismeretlen annak jobb így találkozni vele, mert a populárisabb vonulatukból való.
Persze sokaknak ebbe is beletörik a bicskája!
Naná, egyébként is szenzációs hangszeresek alkotják a csapatot, a net-en minden információ elérhető róluk.
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
Ezt most találtam. Nem rossz. EMI adta ki. Ismeri valaki esetleg?
Nálam ez is sokat forog mostanság.
Jó kis "csőcselék" zene... Bár én inkább Kárpátiát hallgatok...
Hát bár minden csőcselék zene ilyen minőségű lenne. De ha nem kell a csőcselék zenéje, itt van helyette pl. a Kolinda.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
- Marci,az eb
- Nincs visszaút
- Értékelés: 1
No jó, legyen. Hungarian folk-rock? Lehet. Valami olyasmi. Irredenta-soviniszta-mocsok? Igen-igen-igen!!! Szóval egészen remek magyar folk-rock, szókimondó, ugyanakkor zeneileg is nagyon megállja a helyét (az én ítéletemben nagyon sokat számít a hangszeres tudás). Egy olyan lemez, ami még tud valamit mondani manapság.
Infók a zenekarról, meg némi hallgatnivaló:
http://www.transylmania.hu/
Jó kis "csőcselék" zene... Bár én inkább Kárpátiát hallgatok...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Jelenleg ezt hallgtatom:
Tiamat - Prey
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
No jó, legyen. Hungarian folk-rock? Lehet. Valami olyasmi. Irredenta-soviniszta-mocsok? Igen-igen-igen!!! Szóval egészen remek magyar folk-rock, szókimondó, ugyanakkor zeneileg is nagyon megállja a helyét (az én ítéletemben nagyon sokat számít a hangszeres tudás). Egy olyan lemez, ami még tud valamit mondani manapság.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Heed Thesis rendszer
Na, most ez!
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
mostanában van egy otp-s reklám aminek a zenei aláfestésében egy férfi énekli az somewhere over the rainbow című számot nem tudja vki, hogy ki az előadó?
köszi előre is
Vele nyaggat az én csajom is, de legalább most már meglesz.
Israel Kamakawiwo
vagy...
UPSakku.hu
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Nagy kedvencem, már régóta be akartam tenni a borítót ide, csak elfelejtettem.
Na de akkor most!
Naim-ZU
mostanában van egy otp-s reklám aminek a zenei aláfestésében egy férfi énekli az somewhere over the rainbow című számot nem tudja vki, hogy ki az előadó?
köszi előre is
Israel Kamakawiwo
vagy...
Forgi: Az egész Bánk Bán-t nem tudod elküldeni?
köszi előre is
UPSakku.hu
Jó tudni Szóval hanglemez...
Igen, az utcaszleng szerint bakelit