Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kedvenc zenei felvételeim
Nálam ez is sokat forog mostanság.
Jó kis "csőcselék" zene... Bár én inkább Kárpátiát hallgatok...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Jelenleg ezt hallgtatom:
Tiamat - Prey
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Azért írhatnátok valami rövid jellemzést is a lemezekről, mert egy borító alapján szvsz senki sem érez különösebb késztetést, hogy rohanjon megvenni az adott albumot. És így kvázi értelmét veszíti a topic
No jó, legyen. Hungarian folk-rock? Lehet. Valami olyasmi. Irredenta-soviniszta-mocsok? Igen-igen-igen!!! Szóval egészen remek magyar folk-rock, szókimondó, ugyanakkor zeneileg is nagyon megállja a helyét (az én ítéletemben nagyon sokat számít a hangszeres tudás). Egy olyan lemez, ami még tud valamit mondani manapság.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Azért írhatnátok valami rövid jellemzést is a lemezekről, mert egy borító alapján szvsz senki sem érez különösebb késztetést, hogy rohanjon megvenni az adott albumot. És így kvázi értelmét veszíti a topic
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Nálam ez is sokat forog mostanság.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Na, most ez!
Na, most ez!
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
mostanában van egy otp-s reklám aminek a zenei aláfestésében egy férfi énekli az somewhere over the rainbow című számot nem tudja vki, hogy ki az előadó?
köszi előre is
Vele nyaggat az én csajom is, de legalább most már meglesz.
Israel Kamakawiwo
vagy...
UPSakku.hu
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Nagy kedvencem, már régóta be akartam tenni a borítót ide, csak elfelejtettem.
Na de akkor most!
Naim-ZU
mostanában van egy otp-s reklám aminek a zenei aláfestésében egy férfi énekli az somewhere over the rainbow című számot nem tudja vki, hogy ki az előadó?
köszi előre is
Israel Kamakawiwo
vagy...
Forgi: Az egész Bánk Bán-t nem tudod elküldeni?
köszi előre is
UPSakku.hu
Jó tudni Szóval hanglemez...
Igen, az utcaszleng szerint bakelit
Jó tudni Szóval hanglemez...
Elnézést a pontatlanságomért.
Nix gond. Csak akik hanglemezt hallgatnak, azok háklisak erre.
Anno a wolt rendxer ujságiroi hiwták bakelitnek, de ezek piszokul nem is tudták, h miröl bexélnek.
Az igazi Lp hiwök nem xeretik ezt a xot haxnálni rá. Ráadásul abszolut pontatlan is.
Elnézést a pontatlanságomért.
.Na ez nekem Bakeliten van meg, ugyanazokkal a szerplőkkel:Dja és szintén hungaroton
Bocsi, de bakelitböl semmilyen lemezt nem gyártottak.
Winil a becsületes newe. Magyarul pedig hanglemez.
.Na ez nekem Bakeliten van meg, ugyanazokkal a szerplőkkel:Dja és szintén hungaroton
Keresd meg a ládafiát!
Ha már itt tartunk, szeretném mindenki figyelmébe ajánlani Erkel Ferenc Bánk Bánját a Hungaroton 2 CD lemezes felvételén. Szerintem az opera is nagyon jó, és a szereplők is fantasztikusak
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
huh az király. Bánk áriája kellene nekem . E-mailben el tudod küldeni? oze_viktor@msn.com
köszi előre is
Israel Kamakawiwo
ezt a számot Kylie Minogue is feldolgozta, és éppen a legutóbbi ShowGirl Tour keretében adta elő; a szinpad felett egy hold alakú hintán énekli, minimál zenekari kísérettel(de lehet,h nincs is kiséret-ciki,mert kb. 4x láttam már a koncertet)
a lényeg, mindenhogy jó a szám.
Valakinek a Bánk Bán-ból a bánk áriája nincs meg?? Egy iskolai műsorhoz kellene.
Meg van a teljes Bánk Bán 2 CD-s felvétele:)
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Valakinek a Bánk Bán-ból a bánk áriája nincs meg?? Egy iskolai műsorhoz kellene.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
350kg volt asszem. Gyönyörű hangja volt.
megnéztem én is.
Ez valóban nagyon jó, valóban szép hangja volt.
Naim-ZU
350kg volt asszem. Gyönyörű hangja volt.
Israel Kamakawiwo
én az 50 első randi c. film végén hallottam először és rögtön beleszerettem , kár hogy fiatalon 38 évesen elment, igaz több mint 300 kg-ot nyomott
hawai-on nagyon nagy sztár volt még akebonoról is írt dalt a yokozuna címmel
(igaz a sumo óta szegény csak vonaglik a k-1-ben de ez nem ide tartozik)