youtu.be/Yl7fK23F5QU
Érdekes és érdemes alternatíva lehet a megszokottak mellé az alábbi lemez:

https://www.prestomusic.com/classical/p ... iano-works
Tényleg - amúgy visszavárunk - , én megértem a nem kicsi frusztrációt, hogy -
Hagyjad már! Ez egy Burda szabásminta melléklet.
Számomra Lorin Maazel Berlini Fiharmónikusokkal készített DG felvétele ugyanebből az évből egyszerűen felülmúlhatatlan!
Chord! Annyira jó, hogy vagy nekünk! Mi is lenne velünk nélküled? Minden szempontból csak vakon, magunkra hagyatva tévelyegnénk!chord írta: ↑2019.12.02., hétf. 13:18Megkérdezted, elmondtad te is a véleményedet, örülünk, tényleg, hiszen erre való a fórum.Klaca írta: ↑2019.12.02., hétf. 07:54Igazad van, azt tartasz 'példaképednek', és azt idézel, akit akarsz, engem nem is zavart (ha én lennék a másik azok közül, akiknek most "nagyon nehéz"). Eddig sem olvastam őket, és sajnos, azt hiszem, nem is lesznek sem érdekesebbek, sem jobb írások attól, hogy beidézed őket. Csak azért kérdeztem, hogy mi a viszonyod hozzá, mert viccesnek találtam ezt a alkat- és sorsközösségen alapuló kutya-macska barátságot köztetek, ami annak ellenére is összefűz titeket, hogy C3PO általában olyasmi zenékről ír, amiket, ha más ajánlaná, Te nem nagyon szeretnél...
Megkérdezted, elmondtad te is a véleményedet, örülünk, tényleg, hiszen erre való a fórum.Klaca írta: ↑2019.12.02., hétf. 07:54Igazad van, azt tartasz 'példaképednek', és azt idézel, akit akarsz, engem nem is zavart (ha én lennék a másik azok közül, akiknek most "nagyon nehéz"). Eddig sem olvastam őket, és sajnos, azt hiszem, nem is lesznek sem érdekesebbek, sem jobb írások attól, hogy beidézed őket. Csak azért kérdeztem, hogy mi a viszonyod hozzá, mert viccesnek találtam ezt a alkat- és sorsközösségen alapuló kutya-macska barátságot köztetek, ami annak ellenére is összefűz titeket, hogy C3PO általában olyasmi zenékről ír, amiket, ha más ajánlaná, Te nem nagyon szeretnél...
Igazad van, azt tartasz 'példaképednek', és azt idézel, akit akarsz, engem nem is zavart (ha én lennék a másik azok közül, akiknek most "nagyon nehéz"). Eddig sem olvastam őket, és sajnos, azt hiszem, nem is lesznek sem érdekesebbek, sem jobb írások attól, hogy beidézed őket. Csak azért kérdeztem, hogy mi a viszonyod hozzá, mert viccesnek találtam ezt a alkat- és sorsközösségen alapuló kutya-macska barátságot köztetek, ami annak ellenére is összefűz titeket, hogy C3PO általában olyasmi zenékről ír, amiket, ha más ajánlaná, Te nem nagyon szeretnél...
Megtisztellek vele, hogy idézem a hozzászólásodat, ha már neked válaszolok. Apróság, tudom, mégis.
Neked ő (mármint az előttesi jenő) tulajdonképpen valamiféle hordozózsenid?