Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket bárkinek ajánlom!

Ebben az al-Fórumban lehet kérdezni azzal kapcsolatban, hogy mit és mennyiért lehet vajon eladni, mi az, ami teljesen irreális áron van hirdetve, azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése, és az árak után érdeklődők kíváncsiságának a kielégítése.

TROLLKODNI, a Fórum általános szabályrendszerét sérteni viszont TILOS.

HIRDETÉST FELADNI EBBEN AZ AL-FÓRUMBAN TILOS!
Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1257

Az AVX-en árusító eladók.Őket bárkinek ajánlom!

Hozzászólás Szerző: Tul »

Írok egy újabb eresztést, akik valamiért kiemelkedtek az átlagos, "minden rendben ment" kategóriából (nálam ugyanis ez lenne az alap, ezt még nem szoktam plusz kitüntetéssel díjazni )

Kezdem azokkal akiknél sajnos volt valami általuk észre nem vett, vagy menet közben előjött probléma a termékkel. Ahogy ezt ők intézték, példaértékű! Ajánlom figyelmébe minden "Őket senkinek sem ajánlom" topicban bepanaszolt simlisnek, hogy váltsanak velük néhány szót - megéri, mert építené őket a következő pár ember:

Jazz - bár még friss fórumos, maximálisan megbízható, becsületes partner
Sami - amennyire túltolja a Fostex reklámot (  ), annyira lelkiismeretes és tisztességes
Hifilala - mindig vállalja amit ír, még akkor is, ha ez több heti kiesést jelent a piacról az adott termék esetében

A másik hármas pedig azokról szól, akik tényleg feltétel néklüli bizalommal viseltettek irántam (akár a fizetés módjáról, akár a hosszú utazásról beszéljünk):

mitya64
gabesz8207
Szakoska
Házsé

MPeti
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 116

Hozzászólás Szerző: MPeti »

tannoy j303 fórumtagot jó szívvel ajánlom. Megbízható, rendes ember, minden a megbeszéltek szerint zajlott 

MPeti és gabo01 továbbra is rendkívül ajánlott eladók, gyorsak, rugalmasak, korrektek 

Köszönöm.
Én is ugyanezt tudom mondani Zoliról. Korrekt, megbizható fórumtárs. Amit megbeszéltünk, minden ugy volt.

6c33c
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 455

Hozzászólás Szerző: 6c33c »

Head-fi maximálisan ajánlott partner.
A termék megérkezett atombiztos csomagolásban, volt mellette gratis kiegészítő és black friday kedvezmény.

Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid

giotto14
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 441

Hozzászólás Szerző: giotto14 »

tannoy j303 fórumtagot jó szívvel ajánlom. Megbízható, rendes ember, minden a megbeszéltek szerint zajlott 

MPeti és gabo01 továbbra is rendkívül ajánlott eladók, gyorsak, rugalmasak, korrektek 
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/

dgabor80
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: dgabor80 »

Ajánlanám KP fórumtársat. Maximálisan elégedett vagyok a kábellel, amit tőle vásároltam. Ezenfelül nagyon rugalmasan kezelte a postázási igényeimet. Biztosan vásárolni fogok tőle mást is.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1698

Hozzászólás Szerző: -KP- »

KP fórumtárs maximálisan ajánlott . Nagy értékű adásvételnél minden a megbeszéltek szerint, pontos, megbízható, segítőkész.

Köszönöm 

Peger
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 133

Hozzászólás Szerző: Peger »

KP fórumtárs maximálisan ajánlott . Nagy értékű adásvételnél minden a megbeszéltek szerint, pontos, megbízható, segítőkész.
"A legjobb technika, amikor nincs technika" - Bruce Lee

pikander
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: pikander »

Folaci fórumtárssal üzleteltem,korrekt-segítőkész eladó,külön köszönet a szállításért.

D-O-M-I
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 138

Hozzászólás Szerző: D-O-M-I »

Bár jelenleg -16 -ra le van pontozva (nem néztem utána miért), de ma vettem tőle személyes találkozóval egy erősítőt, és a kb. 2 órás beszélgetéssel egybekötött adásvétel során egy nagyon kedves, segítőkész hifi és házimozi szerető embert ismertem meg.

Szóval a sok negatív ellenére én merem ajánlani baggio76 fórumtársat.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon

istvan77
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 148

Hozzászólás Szerző: istvan77 »

vadw fórumtársunkkal üzleteltem maximálisan ajánlom az urat.Korrekt üzletfél,és remélem egy barátság kezdete.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>

mechazseni
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 365

Hozzászólás Szerző: mechazseni »

Krell69 Fórumtárs! Abszolút 100%! Tényleg bárkinek ajánlom! Sokmindent vettem már tőle és minden rendben megjött úgy ahogy meghirdette!!! Kösziiii mégegyszer!!!
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1010

Hozzászólás Szerző: csövi »

gnagy fórumtárstól TVt vettem.  Másnap hozta is a futár. +++
Ajánlom mindenkinek!   
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

istvan77
Fórumlakó
Fórumlakó

Vásároltam Z-zz fórumtárstól,maximálisan ajánlom minden a leírásnak megfelelő volt.Ezúton is köszi mégegyszer.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>

Imi 007
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 15

Hozzászólás Szerző: Imi 007 »

Vásároltam  paler  fórumtárstól, maximálisan  ajánlom, korrekt fórumozót ismertem meg a személyében .

charlie-obrian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 366

Hozzászólás Szerző: charlie-obrian »

Szintén ajánlom Contaxg fórumtársat. http://www.avx.hu/forum/index.php?/user ... xg/korrekt, gyors, rugalmas, profi üzletfél!

Beyer táskát és eredeti párnákat vettem tőle.

Utóbbi néhány üzletféllel való üzlet után meg kell mondjam katasztrofálisan följavult a fejhallgató állományom.

"Igazán jót sajnos még nem hallottam. A mi hangszóróinknak (a Rádióban is) érdes, kemény hangjuk van. Nem adják vissza a Hi-Fi lényegét." (Varga Ferenc)

"...Hiszen ha a hangot természetes hűségében akarjuk továbbítani, akkor nem csak az alaprezgést kell továbbjuttatni, hanem az összes felhangokat is, mégpedig azzal a viszonylagos erősséggel, amivel az eredeti hangban előfordulnak. Ez roppant nehéz feladat." (Öveges József: Érdekes fizika)

charlie-obrian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 366

Hozzászólás Szerző: charlie-obrian »

KopaszKutya fórumtársat ajánlom. http://www.avx.hu/forum/index.php?/user ... tya/Kiváló Beyerdnynamic DT 990-et vettem tőle, pontosan szépen ment minden (és egy hét próbagarit is vállalt).

"Igazán jót sajnos még nem hallottam. A mi hangszóróinknak (a Rádióban is) érdes, kemény hangjuk van. Nem adják vissza a Hi-Fi lényegét." (Varga Ferenc)

"...Hiszen ha a hangot természetes hűségében akarjuk továbbítani, akkor nem csak az alaprezgést kell továbbjuttatni, hanem az összes felhangokat is, mégpedig azzal a viszonylagos erősséggel, amivel az eredeti hangban előfordulnak. Ez roppant nehéz feladat." (Öveges József: Érdekes fizika)

istvan77
Fórumlakó
Fórumlakó

gyeniko fórumtársunktól vásároltam,minden a leírtaknak megfelelő volt,többet is kaptam mint vártam.Köszönöm a gyorsaságát,és a hozzáállását az üzletünkhöz.Jó szívvel ajánlom.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ajánlanám papahifi fórumtársat, mint eladó. Itt is köszönöm a bizalmadat! 

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

- KP - fórumtársat korrekt, nyílt és segítőkész embernek ismertem meg egy most lebonyolított üzlet kapcsán. Köszönöm szépen itt is!

És ha még tudnád azt is, hogy - adott szavát nem feledve! - annak ellenére vállalta a 200 km-re történő eljuttatás kényelmetlenségét, hogy helyben történő, készpénzes vételi ajánlattal jelentkeztem mindössze pár perccel utánad. Hatalmas RESPECT!!! (Mégha személy szerint ez most nekem nem is jött jól. )

istvan77
Fórumlakó
Fórumlakó

Csoma kartárssal organizáltunk,maximális elégedettség mellet tudom ajánlani.

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 374

Hozzászólás Szerző: hukkle »

- KP - fórumtársat korrekt, nyílt és segítőkész embernek ismertem meg egy most lebonyolított üzlet kapcsán. Köszönöm szépen itt is!

ludus
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: ludus »

edm fórumtársunkkal volt szerencsém üzletelni, maximálisan ajánlom mindenkinek. Még egyszer köszönöm!

Folaci
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 169

Hozzászólás Szerző: Folaci »

Csutka fórumtársunktól vásároltam, korrekt, segítőkész volt, az egész eladás rendben a megbeszéltek szerint
zajlott le, ajánlom mindenkinek.
Runco LS5, Bydium HD motoros 92", Panasonic G10 46"
AV: Yamaha RX-A3040, Primare A30.5, Pioneer BDP-320,Zidoo Z3000 Pro, Swans Diva 4.2F Tüű mod, Fapaci Luxor kábel, Swans Diva 6.3C Tüű mod, Swans D3.2 háttér, Sub: Velodyne CHT-10R, Fapaci sub kábel,KE-7, T3, RCA összekötők.

edm
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 171

Hozzászólás Szerző: edm »

Ludus fórumtársat csak ajánlani tudom! Korrekt, pontos, szavahihető!
Avr: Onkyo TX-NR676, BD/CD/DVD/SACD: Yamaha BD-A1010, Konzol: Playstation 4 Pro, Tv: Panasonic TX-65EX780e Media Player: Zidoo x9s
Front: Atlantic Technology 4200 Lr , Center: Atlantic Technology 4200 C, Surround: Atlantic Technology 920 sat, Sub: Klipsch r-8SW
Kábelek: Audioquest, Furutech, Neotech

kezo0
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: kezo0 »

Leon727 fórumtársat csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon korrekt és előzékeny partner volt, a tőle vásárolt Focal szubláda kifogástalan állapotú, minden tekintetben megfelel az elvárásaimnak. Gyorsan és precízen intézte a csomagolást és szállítást, pár nap alatt megérkezett külföldről a küldemény.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/user/26960-leon727/

Válasz küldése

Vissza: “Árazás, jó eladók, rossz eladók, minden, amire kíváncsi vagy, DE NEM hirdetés!”