Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket bárkinek ajánlom!
- Vasi84
- Nincs visszaút

- Értékelés: 18
Az AVX-en árusító eladók.Őket bárkinek ajánlom!
tonya fórumtárs maximálisan ajánlott.
Fejhallgatót vásároltam tőle.
Rendkívül szimpatikus, segítőkész, megbízható.
Tamoo fórumtárstól vásároltam hangfal kábeleket. Gyors, korrekt, precíz ügyintézés zajlott. Ajánlom mindenkinek.
Primare I22; Elac FS 147; Pro-Ject Dac Box S2; Vertere Pulse-Xmini
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3378
Zizi8003 Fórumtárstól vásároltam hangsugárzó kábelt, csak ajánlhatom, minden a megbeszéltek szerint zajlott, és extra gyorsan megkaptam. Ezúton is köszönöm!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- rozoga62
- Fórumlakó

- Értékelés: 95
Sziasztok,
Ha valaki Tamoo fórumtárstól szeretne venni valamit, ne aggódjon.
Az eladó és az általa árult portéka is tökéletesen rendben van.
Üdv.
Attila
Ezt csak megerősíteni tudom!
Sziasztok,
Ha valaki Tamoo fórumtárstól szeretne venni valamit, ne aggódjon.
Az eladó és az általa árult portéka is tökéletesen rendben van.
Üdv.
Attila
Jungson WG amp 200 - JmLab Focal Cobalt 816 - A.C.Ryan HD2
Pimpmoney szakkoléga maximálisan ajánlott!!
Maximális respect a korrekt adás-vételi ügymenetért!
-
Vendég
-KP- fórumtárssal üzleteltem, minden a lehető legkorrektebbül ment, ajánlom mindenkinek!
- leoneottiz
- V.I.P.

- Értékelés: 643
auidence - maximálisan ajánlott! A mai ügyeskedő világban valaki ragaszkodik a számlaadáshoz... No.1!!!
Osu no seishin!
- rastamahakala
- Nincs visszaút

- Értékelés: 24
már többször is vásároltam Gabor80 kollégától, ajánlom mindenkinek
4you kollégával uzleteltem és minden rendben ment. Ajánlom őt.
Köszönöm!
Annyi mindent eladtam már itt az elmúlt években, végre valakitől kapok egy pirosat is!
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22
Tamoo fórumtársunknak egy nagy .(piros pont )!
Megbízható, szimpatikus fiatalembert ismertem meg a személyében egy adás-vétel kapcsán.
- rastamahakala
- Nincs visszaút

- Értékelés: 24
vettem lemezeket gardon-tól, minden rendben volt
- konkolit
- Fórumlakó

- Értékelés: 15
Nemrég üzleteltem Errtu és Viktor86 fórumtárssal. Részemről minden rendben volt, ajánlom őket!
Volt még egy vásárlásom a héten, így tudom ajánlani Paler-t is. Még meg sem jelent a számláján a pénz, de már küldte is a gondosan (bubis zacsival) becsomagolt portékát, ami természetesen tökéletesen működik is.
- D-O-M-I
- Törzsvendég

- Értékelés: 138
Volt egy adásvételem TigerRick fórumtárssal. Privátot írt, megegyeztünk, azonnal előre utalt. Korrekt, ajánlott partner!
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Lemmy9 forumtarsunkkal uzleteltem. Minden rendben ment, korrekt ember, elegedett vagyok.
Kimber továbbra is az erősen ajánlott eladók között szerepel. Hamar reagált a privátra is, ami nálam nagyon fontos, lévén ha valamit venni szeretnék, akkor baromi türelmetlen tudok lenni.
A termékkel sincs semmi probléma és még túl is teljesítette a megbeszélteket.
Írok egy újabb eresztést, akik valamiért kiemelkedtek az átlagos, "minden rendben ment" kategóriából (nálam ugyanis ez lenne az alap, ezt még nem szoktam plusz kitüntetéssel díjazni )
Kezdem azokkal akiknél sajnos volt valami általuk észre nem vett, vagy menet közben előjött probléma a termékkel. Ahogy ezt ők intézték, példaértékű! Ajánlom figyelmébe minden "Őket senkinek sem ajánlom" topicban bepanaszolt simlisnek, hogy váltsanak velük néhány szót - megéri, mert építené őket a következő pár ember:
Jazz - bár még friss fórumos, maximálisan megbízható, becsületes partner
Sami - amennyire túltolja a Fostex reklámot ( ), annyira lelkiismeretes és tisztességes
Hifilala - mindig vállalja amit ír, még akkor is, ha ez több heti kiesést jelent a piacról az adott termék esetében
A másik hármas pedig azokról szól, akik tényleg feltétel néklüli bizalommal viseltettek irántam (akár a fizetés módjáról, akár a hosszú utazásról beszéljünk):
mitya64
gabesz8207
Szakoska
Házsé
Írok egy újabb eresztést, akik valamiért kiemelkedtek az átlagos, "minden rendben ment" kategóriából (nálam ugyanis ez lenne az alap, ezt még nem szoktam plusz kitüntetéssel díjazni )
Kezdem azokkal akiknél sajnos volt valami általuk észre nem vett, vagy menet közben előjött probléma a termékkel. Ahogy ezt ők intézték, példaértékű! Ajánlom figyelmébe minden "Őket senkinek sem ajánlom" topicban bepanaszolt simlisnek, hogy váltsanak velük néhány szót - megéri, mert építené őket a következő pár ember:
Jazz - bár még friss fórumos, maximálisan megbízható, becsületes partner
Sami - amennyire túltolja a Fostex reklámot ( ), annyira lelkiismeretes és tisztességes
Hifilala - mindig vállalja amit ír, még akkor is, ha ez több heti kiesést jelent a piacról az adott termék esetében
A másik hármas pedig azokról szól, akik tényleg feltétel néklüli bizalommal viseltettek irántam (akár a fizetés módjáról, akár a hosszú utazásról beszéljünk):
mitya64
gabesz8207
Szakoska
Házsé
tannoy j303 fórumtagot jó szívvel ajánlom. Megbízható, rendes ember, minden a megbeszéltek szerint zajlott
MPeti és gabo01 továbbra is rendkívül ajánlott eladók, gyorsak, rugalmasak, korrektek
Köszönöm.
Én is ugyanezt tudom mondani Zoliról. Korrekt, megbizható fórumtárs. Amit megbeszéltünk, minden ugy volt.
Head-fi maximálisan ajánlott partner.
A termék megérkezett atombiztos csomagolásban, volt mellette gratis kiegészítő és black friday kedvezmény.
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
- giotto14
- Beköltözött

- Értékelés: 445
tannoy j303 fórumtagot jó szívvel ajánlom. Megbízható, rendes ember, minden a megbeszéltek szerint zajlott
MPeti és gabo01 továbbra is rendkívül ajánlott eladók, gyorsak, rugalmasak, korrektek
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
Ajánlanám KP fórumtársat. Maximálisan elégedett vagyok a kábellel, amit tőle vásároltam. Ezenfelül nagyon rugalmasan kezelte a postázási igényeimet. Biztosan vásárolni fogok tőle mást is.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1719
KP fórumtárs maximálisan ajánlott . Nagy értékű adásvételnél minden a megbeszéltek szerint, pontos, megbízható, segítőkész.
Köszönöm
- Peger
- V.I.P.

- Értékelés: 133
KP fórumtárs maximálisan ajánlott . Nagy értékű adásvételnél minden a megbeszéltek szerint, pontos, megbízható, segítőkész.
"A legjobb technika, amikor nincs technika" - Bruce Lee