Járjunk, bár ahogy általában a dolgok sehol sem feketét és fehérek, szerintem itt sem azok.vazze írta: ↑2025.03.18., kedd 14:43Ez egy ritka jó doboz nagyszerű hanggal és példás megépítettséggel.
Na de 2,6 millióért?? Muhaha![]()
viewtopic.php?f=33&t=214748
Azért járjunk a már földön….
Volt Mezzo-m és Alto-m is. Az Alto kb. 2 hétig volt meg. Igen, 2 hét egy ilyen kaliberű hangsugárzó esetében szinte semmire sem elég, de nekem annyira nem tetszett, hogy egész egyszerűen nem voltam hajlandó többet foglalkozni vele. Itt végül meg sem hirdettem, ismerősi körben azonnal el is vitték. Akkor logikus tovább lépésnek tűnt számomra a Mezzo után az Alto. Igaz, hogy ez a Mezzo most kb. Alto árban van, mégis ha a 2 doboz közül kellene valamelyiket visszavennem, gondolkodás nélkül, azonnal, zsigerből a Mezzo-t mondanám. Szóval ha csak a hangminőség számít (nyilván nem csak az) és a hangot be lehet árazni, (be lehet?) akkor szerintem akár érheti is ezt a pénzt. Persze.... hifis paraméterek alapján meg biztosan le lehetne vezetni, hogy miért nem ér ugyanannyit, mint az utódja, de a hifis paraméterek vajon meddig érdekesek....? Leegyszerűsítve számomra a Mezzo-ban benne volt az a bizonyos "X", az Alto-ban meg nem. Hallottam Alto-t azóta is más helyen, ott se tetszett. Akkor most melyik mennyit ér? Mindenkinek más összeget szerintem. Az azonban tény, hogy amikor én vettem itt a fórumon, ennek az összegnek kevesebb, mint feléért vettem a Mezzo-t. Csak azóta az ingatlanok ára pl. itt Debrecenben 2017 óta legalább a háromszorosára emelkedett. Szóval nehéz ez az árazás téma, nagyon.

ennyiért szerintem még piaci áron van otthon.