Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi-projektorral
Házimozi-projektorral
Runco RS900-ról valaki?
Vélemények saját tapasztalatok?
Sokáig volt, imádtam. Máig az egyik legkiválóbb minőségű optikával ellátott házimozi vetítő, amivel valaha találkoztam. Szép, rajzos, kristálytiszta DLP kép, nagyon jó egyidejű, elfogadható on-off kontraszttal, kevéske szivárványozással. 170 és 200W között állítható fényerővel, amely egy 230-240 cm széles (16:9-es) képig tökéletes választás. Javasolt. Főként, ha valóban a vetített kép minősége a lényeg, s át tudsz lendülni a szerény(ebb) fekete szinten.
Házimozi-projektorral
Runco RS900-ról valaki?
Vélemények saját tapasztalatok?
Házimozi-projektorral
Milyen vászon?
Az nincs leírva a hirdetésben.
Házimozi-projektorral
Üdv mindenkinek valakinek véleménye egy epson EH-TW6000-ről egy 100"-os rolós vászonnal megér 280000hufot használtan?
Milyen vászon?
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Házimozi-projektorral
Üdv mindenkinek valakinek véleménye egy epson EH-TW6000-ről egy 100"-os rolós vászonnal megér 280000hufot használtan?
Házimozi-projektorral
Köszönöm a választ akkor te személy szerint melyiket ajánlanád a fő tevékenység eredeti blu-ray filmek megjelenítése asztali lejátszóról esetleg egy két film számítógépről és néha számítógépes játékok.
Vagy újak közül néztem még az optoma hd26-ot meg a benq w1070-et ezek újak garanciával.
Vagy van még itt egy használt ami említésre méltó Panasonic pt-ae4000 használt(260000huf de mire ez összejön addigra valaki elviszi reális ez az ár ezért a projektorért?).
Talán egy Pana 4000 ebben a szegmensben, ha a 3D nem izgat. Ha igen, akkor Benq, de abból is a 1110. Ez utóbbi DLP (tényleg :-)), úgyhogy szivárványozik (ha érzékeny vagy rá).
Házimozi-projektorral
Ja, hogy ez a 7000? Aszittem a 3800 bocs akkor Sorry. :-)
- Red75
- V.I.P.

- Értékelés: 839
Házimozi-projektorral
A Sony nem, a Mitsu szivárványozik. A Mitsu is halk (eco-ban), de a Sony szinte hallhatatlan.
A Mitsu LCD és annál halkabb projit még nem hallottam. Biztos, hogy a többi választ is erről fogalmaztad meg?
Mozi: Vászon 110", Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Házimozi-projektorral
A Sony-nak az on-off kontrasztja, a MItsunak az ansi kontrasztja nagyobb. A Sony átlagos objektívvel szerelt, nem teljesen egyenletes élesség a kép minden részén. A Mitsu szintén, de talán egy fokkal jobb. A Sony-nak manuális a lencse mozgatása, a Mitsunak motoros. A Sony fényárama kb. 600 ansi lumen (nagy lámpa módban), a Mitsu 800 (eco-ban). A tervezett vásznadhoz mindkettő megfelel amúgy. Mindkettő zoom átfogása 1,6:1-hez. Ha ecoban hajtod őket, a Mitsu talán tovább bírja. Fényerővel mindenképp. A Mitsu tud 48Hz-et is, a Sony "csak" 24-et. Kartonból kivéve mindkettő hagy erősen kivetnivalót maga után képminőséget illetően, érdemes kalibráltatni őket. Szürkeskála mindkettőn elfogadható, bár nem tökéletes. A Sony nem, a Mitsu szivárványozik. A Mitsu is halk (eco-ban), de a Sony szinte hallhatatlan.
Köszönöm a választ akkor te személy szerint melyiket ajánlanád a fő tevékenység eredeti blu-ray filmek megjelenítése asztali lejátszóról esetleg egy két film számítógépről és néha számítógépes játékok.
Vagy újak közül néztem még az optoma hd26-ot meg a benq w1070-et ezek újak garanciával.
Vagy van még itt egy használt ami említésre méltó Panasonic pt-ae4000 használt(260000huf de mire ez összejön addigra valaki elviszi reális ez az ár ezért a projektorért?).
Házimozi-projektorral
Üdv mindenkinek projektort szeretnék venni két kiszemeltem van Sony VPL-HW10(170000huf) és Mitsubishi HC7000(210000huf) véleményeket szeretnék kérni a szoba mérete 4x4m a projektor a vászontól 3,8m-re lenne elhelyezve minimum 2m széles vászont képzeltem el de csak motoros vagy rolós vászon jöhet szóba mert élettérről van szó nem moziszobáról úgyhogy a fix keretes kizárva a sötétítés megoldható a falak sötétebb árnyalatúra vannak festve.
A kérdés az lenne melyik projektor és miért.
Válaszokat előre is köszönöm.
A Sony-nak az on-off kontrasztja, a MItsunak az ansi kontrasztja nagyobb. A Sony átlagos objektívvel szerelt, nem teljesen egyenletes élesség a kép minden részén. A Mitsu szintén, de talán egy fokkal jobb. A Sony-nak manuális a lencse mozgatása, a Mitsunak motoros. A Sony fényárama kb. 600 ansi lumen (nagy lámpa módban), a Mitsu 800 (eco-ban). A tervezett vásznadhoz mindkettő megfelel amúgy. Mindkettő zoom átfogása 1,6:1-hez. Ha ecoban hajtod őket, a Mitsu talán tovább bírja. Fényerővel mindenképp. A Mitsu tud 48Hz-et is, a Sony "csak" 24-et. Kartonból kivéve mindkettő hagy erősen kivetnivalót maga után képminőséget illetően, érdemes kalibráltatni őket. Szürkeskála mindkettőn elfogadható, bár nem tökéletes. A Sony nem, a Mitsu szivárványozik. A Mitsu is halk (eco-ban), de a Sony szinte hallhatatlan.
Házimozi-projektorral
Üdv mindenkinek projektort szeretnék venni két kiszemeltem van Sony VPL-HW10(170000huf) és Mitsubishi HC7000(210000huf) véleményeket szeretnék kérni a szoba mérete 4x4m a projektor a vászontól 3,8m-re lenne elhelyezve minimum 2m széles vászont képzeltem el de csak motoros vagy rolós vászon jöhet szóba mert élettérről van szó nem moziszobáról úgyhogy a fix keretes kizárva a sötétítés megoldható a falak sötétebb árnyalatúra vannak festve.
A kérdés az lenne melyik projektor és miért.
Válaszokat előre is köszönöm.
- upetat2
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 35
Házimozi-projektorral
Kár érte......:-(........Már így is 1 kezünkön számolhattuk a High-end et ,mostmár egyre kevesebb az ujj is....
Projektor: 3chip DLP,Digital Projection Highlite 660 /
Lejátszó: Oppo93eu / Védelem,szűrő: Isotek Mirra,Isotek Solus,
Hdmi: Furutech,AudioQuest / Tápkábelek: Furutech,Audioquest
Házimozi-projektorral
RUNCO & (Goodbye, Runco)
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />
Házimozi-projektorral
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Házimozi-projektorral
Helló Szepi! Hosszas filózás után végül is ez a gép lett az utódja a Samsung A 600-asomnak.Nem bántam meg,nagyon tetszik.
A beállitásokat ,a teszt leírása alapján módositottam a gyári Cinema 1-en. De a képet tulzottan sárgásnak találtam.HDMI-elosztón egyszerre monitor,Samsung led TV,és a vetitett képen ment a hasonlitgatás,főleg az emberi bőrszin életszerü megközelitése volt a cél a beállitásoknál.A color temp menüben Custom 3 ,és a vöröset visszavettem -30 ra zöld maradt 0-án ,kéket felnyomtam
+15-re.Ugy tünik a feketeszint is szépen megmaradt.Kiváncsi vagyok Nálad,vagy akinek ez a gépe van ,a tapasztaltakra.
Ezenkivül létezik egy black kontraszt tuning nevü lencseszürő. Érdemes lenne esetleg egy ilyet beszerezni?
Üdv. Sándor
- Krisztián83
- Nincs visszaút

- Értékelés: 17
Házimozi-projektorral
jobb a sötét, de kevesen szeretnek denevérbarlangban lakni
Nálam is világos volt a fal sőt fehér egy ideig aztán kicsit sötétült most olyan barack szerű az mégsem fehér
hát ha nagy a fényerő akkor elég sok verődik vissza a falakról
de azért ki lehet bírni így is , a nagy kép sokmindenért kárpótol
Köszönöm tanácsod!
Házimozi-projektorral
Köszönöm válaszod!
És az mennyivel hoz rosszabb képminőséget,hogy viszonylag világos a fal és a plafon?
jobb a sötét, de kevesen szeretnek denevérbarlangban lakni
Nálam is világos volt a fal sőt fehér egy ideig aztán kicsit sötétült most olyan barack szerű az mégsem fehér
hát ha nagy a fényerő akkor elég sok verődik vissza a falakról
de azért ki lehet bírni így is , a nagy kép sokmindenért kárpótol
- Krisztián83
- Nincs visszaút

Házimozi-projektorral
Inkább az Optoma
Nekem a HD 20 volt ami akkoriban a legalapabb HD képes vetítő volt, én szerettem, persze a milliós árcédulájú társakhoz képest kisebb tudással de élvezetes képpel
Mikor eladtam már itt volt nekem is a másik és tisztítás után a vevővel a próbánál bizony csak lesem nem volt az egyáltalán rossz sőt.
Acer meg ... már ott nem tetszene hogy valahol cseh-szlovákiában (valamelyik) javítják tudtommal az Acer dolgokat, futár háztól házig, még egy jót sem tudsz a szervizzel veszekedni ha elromlana
Köszönöm válaszod!
És az mennyivel hoz rosszabb képminőséget,hogy viszonylag világos a fal és a plafon? A fényt természetesen rolóval teljesen meg tudom szüntetni,csak hát a fal...
Házimozi-projektorral
Sziasztok!
Most ismerkedem a vetítés rejtelmeivel,eddig plazma tv-vel moziztam...
Mi a véleményetek az Optima hd36-rol ,ez a kategória már jó mozit vetít? (nyilván normális vásznon)
Vagy esetleg a másik alternatíva az Acer 6517st?
Inkább az Optoma
Nekem a HD 20 volt ami akkoriban a legalapabb HD képes vetítő volt, én szerettem, persze a milliós árcédulájú társakhoz képest kisebb tudással de élvezetes képpel
Mikor eladtam már itt volt nekem is a másik és tisztítás után a vevővel a próbánál bizony csak lesem nem volt az egyáltalán rossz sőt.
Acer meg ... már ott nem tetszene hogy valahol cseh-szlovákiában (valamelyik) javítják tudtommal az Acer dolgokat, futár háztól házig, még egy jót sem tudsz a szervizzel veszekedni ha elromlana
- Krisztián83
- Nincs visszaút

Házimozi-projektorral
Sziasztok!
Most ismerkedem a vetítés rejtelmeivel,eddig plazma tv-vel moziztam...
Mi a véleményetek az Optima hd36-rol ,ez a kategória már jó mozit vetít? (nyilván normális vásznon)
Vagy esetleg a másik alternatíva az Acer 6517st?
Házimozi-projektorral
Ezt a topikot mindig a házimozi csoporton belül keresem. Nem lenne ott jobb helyen?
Házimozi-projektorral
Én megvettem volna amit Hiccus árult vagy talán még árul,
Tudtommal eladta, úgyhogy azon már felesleges gondolkodni
- upetat2
- Kezdő Fórumlakó

Házimozi-projektorral
Ha jo áron van biztos lecsapnék ra a helyedben, egy ilyen projin a full hd-t inkabb nezem mint ami mostani 4k projikkal nézhető.
Láttam őket mielőtt en is vettem az enyémet..
- upetat2
- Kezdő Fórumlakó

Házimozi-projektorral
Szinte az összes cég ledes projektora ugyan azt tudja , felsőkategóriában, de azt gondolom a Runco a legjobb, a sim2 nél biztosan.
De mit is vennél helyette? Én megvettem volna amit Hiccus árult vagy talán még árul, de nekem 300körüli a képméret ami kell.
Nagyon jo a kontrasztja es a szivarvanyt meg szerintem hagyjuk is, mert ali eszrevehető kb nincs, de egy hét mulva nem is latod, én is lato vagyok, de minden 1 chipes projimat egy hét utan megszoktam
Házimozi-projektorral
mert hogy a 4K a küszöbön én inkább abba fektetnék több pénzt, mint Full HD-ba.
Hát azért ez annyira nem életszagú
Mivel jelenleg tudtommal egyáltalán nincs legális 4K tartalom így azért azzal a "szar" fullHD-val is el lehet még pár évig lenni