Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: phazer »

Ez így van. Talán csak B&W-vel nyúlnál mellé. (de vki csak azt tud hallgatni, tehát...)Viccnek szántam, nem bántom meg egyik B&W tulajt sem (Ronin haggyá ).

Köszi erre vártam
már vagy két hónapja olvasgatom a fórumot, szegény B&W kapott itt már hideget, meleget.
Mikor a DVD-met vettem a hifiboltba (Debr)és érdeklődtem hangfalak iránt nekem is azt ajánlották egyből
Kérdeztem más hangfalakról őket, azt is be tudják szerezni, de a legjobban akkor is ezzel a márkával járnék-mondták az eladók.
Akkor még nem olvastam utána, elhittem nekik, ja és hogy alátámasszák érveiket egy német nyelvű hifi magazint toltak az orrom elé,melyben a B&W volt a tesztgyőztes
Csak a tapasztalataimat írtam le nem hallgattam még BW-t.

Nekem voltak bower falaim, sztem k*rva jó csak hát hely az kell neki
Under Construction

Nitzer
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Nitzer »

...Dali Suite 1.7-ről valakinek van tapasztalata ? (illetve az egész suite családról)
Kb. úgy áll, mint a Klipsch.
Karácsonykor voltam a Lurdy-ban. Utolsó szett volt kirakva (azt hiszem, még most is megvan). Már akkor a nyári modellfrissítésről beszéltek.
Én nyár körül szeretnék venni erősítőt és hangfalakat, ez az egyik kiszemelt, de így nem hallgattam meg.
Hitachi PJ-TX100; Projecta HomeScreen High Contrast D 220x124; Pioneer DV-575A; HTPC: P4/3.0; H/K AVR-435; B&W 705; Wharfedale WH-20 surrond; Hivox Lupus USB

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Szóval bower sem egy kiemelkedően drága fal.
Ár teljesítmény, ismerős? (Te nem értetted amit írtam, vagy el vagy szállva tőle)

OFFTOPIC:

Szvsz, Te meg a Klipschtől vagy elszállva, de fél éve még a bowertól voltál. 
Így egy kicsit megmosolyogtatóak ezek a kijelentések.

A legtöbb hangfalas topikban azt olvasni, hogy a Klipsch az mennyire jó a bower meg xar, és ezt legtöbbször a Te szádból.

Akinek egy csepp esze van, az azonnal beleteszi az ilyen hozzászólásokat egy skatujába, aminek a felirata ez: Ami Nekem most van az a király, ami volt az mellényúlás volt, és mindenképpen szar, pláne ha bowers volt.

Szvsz hagyjuk meg az embereknek azt a választási lehetőséget, hogy elmenjenek meghallgatni, és eldöntsék maguk.

Lehet hogy ám csak Engem zavar ez a dolog, akkor bocs mindenkitől, de az összes hangfalas topik erről szól már lassan.
Nekem tényleg uncsi.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: Ronin »

Ár teljesítmény, ismerős? (Te nem értetted amit írtam, vagy el vagy szállva tőle)

Bocs, de szerintem én sosem istenítettem a bowert. Én csak szeretem a hangját és más véleménye miatt nem fogok mást venni. Nem találtam jobbat ami nekem jobban tetszik, ebben az árban (de pl. 2,7M-ért már k*rva jó volt a Logan Summit).

Egyébként mielőtt olyat mondasz, hogy el vagyok tőle szállva, azelőtt nézz magadba.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: Ronin »

Szerintem nem olyan vészesen drága a bower (mármint hangfalak között). Pl. KEF referencia széria kb olyan árban van mint 800-as bowerek. Q széria 600-as falak árában, XQ meg 700-as falak árában, vagy még kicsit több is.

JMLab Elektra vége már belelóg a 800-as bowerekbe, Utopia még feljebb.

És még van millió fajta hangfal, ami bőven több mit egy bower pl. legkissebb Avantgarde hangfal 1,7 millió, Logan falak is 400 körül indulnak és a csillagos ég a vége, vagy Sonus Feber is kb. 400nál kezd. Többet már nem is sorolok, mert felesleges. Szóval bower sem egy kiemelkedően drága fal.

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Tami »

...bár lehet hogy csak azt várom tőletek, hogy azt mondjátok ezekkel a hangfalakkal nem nagyon nyúlnék mellé...
Ez így van. Talán csak B&W-vel nyúlnál mellé.

- ez butasag.. de nagyon! meg a te szadbol is
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Vendég

Kökény: a B&W minden újságban tesztgyőztes. Szted mér olyan drága?

Turbo
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 90

Hozzászólás Szerző: Turbo »

Klipschet,Dalit hol lehet meghallgatni?(Bp-i címek)

Klipsch-et gyakorlatilag sehol.
A Dali tejes termék palettáját a Lurdi Házban lévő Toshiba műszaki boltban a földszinten. Egy Denon 3805-ös van bekötve, de vannak ott egyéb erősítő nyalánkságok is. Jó hallgatózást!

zsola
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -4

Hozzászólás Szerző: zsola »

Celestion hangfalakkal mi újság?

nem gondolkodtál rajtuk?

(F38-F18-f48C) 190.000 huf

pécsi vagyok, az elektro-ban meg tudtam hallgatni, nem volt rossz (igaz f30-as volt csak)
az eladó szerint a KEF B katagóriás hangládái.....én nem tudom, biztos így van

kökény
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 67

Hozzászólás Szerző: kökény »

Ez így van. Talán csak B&W-vel nyúlnál mellé. (de vki csak azt tud hallgatni, tehát...)Viccnek szántam, nem bántom meg egyik B&W tulajt sem (Ronin haggyá ).

Köszi erre vártam
már vagy két hónapja olvasgatom a fórumot, szegény B&W kapott itt már hideget, meleget.
Mikor a DVD-met vettem a hifiboltba (Debr)és érdeklődtem hangfalak iránt nekem is azt ajánlották egyből
Kérdeztem más hangfalakról őket, azt is be tudják szerezni, de a legjobban akkor is ezzel a márkával járnék-mondták az eladók.
Akkor még nem olvastam utána, elhittem nekik, ja és hogy alátámasszák érveiket egy német nyelvű hifi magazint toltak az orrom elé,melyben a B&W volt a tesztgyőztes
Csak a tapasztalataimat írtam le nem hallgattam még BW-t.

Vendég

...bár lehet hogy csak azt várom tőletek, hogy azt mondjátok ezekkel a hangfalakkal nem nagyon nyúlnék mellé...
Ez így van. Talán csak B&W-vel nyúlnál mellé. (de vki csak azt tud hallgatni, tehát...)
Viccnek szántam, nem bántom meg egyik B&W tulajt sem (Ronin haggyá ).

Vendég

klipshet azthiszem xms-nél www.xms.hu
Ott bezony. De most nincs.

kökény
V.I.P.
V.I.P.

Ja és igen remélem fél éven belül lesz hozzá sub is.

kökény
V.I.P.
V.I.P.

kökény: miért akarsz mindenképpen polcsugárzót előre is ? vagy ha van sub akkor mind1 ? én is most tervezem (azaz már 1 hónapja amióta eladtam a wharfedaleokat) új hangfalak vásárlását, de még addig se jutottam hogy elég-e polcsugárzó frontnak vagy legyen álló? 
Dali Suite 1.7-ről valakinek van tapasztalata ? (illetve az egész suite családról)

Nem akarok mindenképpen, adva van egy keretem melyből nyilván a legjobbat akarom kihozni, az anyagi keretek által behatárolt frontok a polk m50 és a Dali 6 volt, viszont ezekről a frontokról itt nem írt senki semmiféle biztatót az aláírásokba sem láttam, hogy lenne vkinek, ami talán már sejtet vmit.
Drágább frontokra ezen márkákon belül nincs lehetőségem de mivel már nagyon szeretném a zeneimet nemcsak DVD-n hallgatni nem akarok tovább várni.
Na így jutottam el vhogy a polcokig.
Épp azért is írtam,hogyha tudtok más márkákból olyan összeállítást, mely minőségileg (és anyagilag)hasonlókat produkál szívesen veszem.
Lehet álló front is.

JaSSeR
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Hozzászólás Szerző: JaSSeR »

ILLETVE:

Ha van aki Debreceni, illetve tud Debibe olyan helyet ahol lehet hallgatózni megköszönném MM-en kivül..MM-be csak wharfi meg JBL Balboa-t lehetett hallgatni.

DALI-ról továbbra sincs semmi, bár lehet hogy csak azt várom tőletek, hogy azt mondjátok ezekkel a hangfalakkal nem nagyon nyúlnék mellé, saját magam megnyugtatására.

Más márkát, összeállítást ilyen árkategóriába?Mert akkor egy Pesti út alkalmával már célirányosan utaznék.

Előre is köszönöm

klipshet azthiszem xms-nél www.xms.hu

dali-t nemtudom
"Ha a gazdagok harcolnak a szegények ellen, akkor azt háborúnak nevezik. Ha pedig a szegények küzdenek a gazdagok ellen, azt terrorizmusnak hívják."

kökény
V.I.P.
V.I.P.

ILLETVE:

Ha van aki Debreceni, illetve tud Debibe olyan helyet ahol lehet hallgatózni megköszönném MM-en kivül..MM-be csak wharfi meg JBL Balboa-t lehetett hallgatni.

DALI-ról továbbra sincs semmi, bár lehet hogy csak azt várom tőletek, hogy azt mondjátok ezekkel a hangfalakkal nem nagyon nyúlnék mellé, saját magam megnyugtatására.

Más márkát, összeállítást ilyen árkategóriába?Mert akkor egy Pesti út alkalmával már célirányosan utaznék.

Előre is köszönöm

Vendég

kökény: miért akarsz mindenképpen polcsugárzót előre is ?
Sztem egyértelműen a minőség miatt. De most ír éppen.
M50/Rti6 között vacilált (polkon belül). De úgy döntött, h legyen minőségibb, hiszen késöbb meg lesz subja, addig meg el lesz valahogy.

JaSSeR
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Hozzászólás Szerző: JaSSeR »

kökény: miért akarsz mindenképpen polcsugárzót előre is ? vagy ha van sub akkor mind1 ? én is most tervezem (azaz már 1 hónapja amióta eladtam a wharfedaleokat) új hangfalak vásárlását, de még addig se jutottam hogy elég-e polcsugárzó frontnak vagy legyen álló?

Dali Suite 1.7-ről valakinek van tapasztalata ? (illetve az egész suite családról)
"Ha a gazdagok harcolnak a szegények ellen, akkor azt háborúnak nevezik. Ha pedig a szegények küzdenek a gazdagok ellen, azt terrorizmusnak hívják."

andix
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: andix »

Vagy itt már a meghallgatásé a döntő szó???
Jah, mindenképp. De amúgy ne "aggodalmaskodj", korrekt keret összeget szántál rá, ennyiből azért már lehet válogatni, sőt kell is. Szóval egy kis hallgatózás után biztos lesz majd ami nagyon megtetszik, és még a keretbe is belefér.

Vendég

Másik alternatíva is bekerült a képbe, 
Netdepon Klipsch RB25 71.900/pár
RC25:45.990,-Ft

Kinézetre az egyik legnagyobb kedvencem, de eddig az ára miatt szóba sem jöhetett nálam sajnos.
Ha most jól kalkulálok két pár 25 + center + HK235 =320eFt benne van a keretbe.

Kérdés jobb megoldás,mint polk rti6,rti center,monitor30 megoldás???

Az egy nagyon jó alternatíva! Egy szépséghibája mégis van. Már nem kapni (ahol igen, le kell csapni ). Szériaváltás... az új még kb. másfél hónap.

A végére is válaszolva: mivel nem hallottam polkot így nem tudom megmondani. De az Rti (is) nagyon jó(kat hallok), ezért lehet csak ízlés kérdése lenne, nem tudom. A Klipsch viszont baromi jó (nem csak én dícsérem, aki vett egyet ).

kökény
V.I.P.
V.I.P.

Ha már itt tartunk kell ehhez a rendszerhez H/K 235, vagy elég lenne a 130-as is?Amit kiadok + pénzt a rti centerért azt az erösítőn spórolnám meg.
Vagy ne skótoskodjak ezen?

Igazából egy Rti-féle kategóriás szett, egy HK235-nél is megkívánja a többet, de legtöbbünknek nincs erre pénze. Talán ebben még a válasz is benne van..
Az erősítő néhol még fontosabb is, mint a hangfal.

Ha Tsc még eladná a 130/135-t (~85e), akkor mondanám, h azonnal csapj le rá (még az rti4 is kijönne így hátra )! De ha már újat veszel...

Ezek már mélyebb kérdések, ezekben már gyengülök, ezért sem mertem egyértelműbb válaszadásra.
(hsz.-ok száma, nem tükrözik a tudást, és sztem senki tudását, úgyh erre ne adj, van itt olyan, akinek 100-200 hsz-a van, de hifiben vagy házimoziban sokkal okosabb, mint én!)

Másik alternatíva is bekerült a képbe,

Netdepon Klipsch RB25 71.900/pár
RC25:45.990,-Ft

Kinézetre az egyik legnagyobb kedvencem, de eddig az ára miatt szóba sem jöhetett nálam sajnos.
Ha most jól kalkulálok két pár 25 + center + HK235 =320eFt benne van a keretbe.

Kérdés jobb megoldás,mint polk rti6,rti center,monitor30 megoldás???

Vendég

Ha már itt tartunk kell ehhez a rendszerhez H/K 235, vagy elég lenne a 130-as is?Amit kiadok + pénzt a rti centerért azt az erösítőn spórolnám meg.

Igazából egy Rti-féle kategóriás szett, egy HK235-nél is megkívánja a többet, de legtöbbünknek nincs erre pénze. Talán ebben még a válasz is benne van..
Az erősítő néhol még fontosabb is, mint a hangfal.

Ha Tsc még eladná a 130/135-t (~85e), akkor mondanám, h azonnal csapj le rá (még az rti4 is kijönne így hátra )! De ha már újat veszel...

Ezek már mélyebb kérdések, ezekben már gyengülök, ezért sem mertem egyértelműbb válaszadásra.
(hsz.-ok száma, nem tükrözik a tudást, és sztem senki tudását, úgyh erre ne adj, van itt olyan, akinek 100-200 hsz-a van, de hifiben vagy házimoziban sokkal okosabb, mint én!)

kökény
V.I.P.
V.I.P.

A Polk asszem csak a Rti fölött levő szériához gyárt kifejezetten centert....(de javítsatok ki, ha tévedek)

Így van az LSi-hez valóban láttam a netdepon, akkor most rti-hez mit vegyek.

Na megnéztem Neked:
CS 1, 2 = monitor
CSi 3, 4 = rti

Köszi szépen

Ha már itt tartunk kell ehhez a rendszerhez H/K 235, vagy elég lenne a 130-as is?
Amit kiadok + pénzt a rti centerért azt az erösítőn spórolnám meg.

Vendég

Nem tudom miért gondoltam, h nincs külön/külön monitor/rti-re tervezett center, de vhol vmi ilyet hallottam az megint biztos. Bocs.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”