Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fül és Fejhallgatók
Fül és Fejhallgatók
El se hiszem, hogy ennyiért lehetne egy HD595-ösöm.... http://www.basys.net/outlet/audio-video-outlet/hd-595
HD650 is van ott "olcsóbban " (63e.).
http://www.basys.net/outlet/multimedia-outlet-3
Bár még mindig drága annyiért is.Szvsz.
Fül és Fejhallgatók
El se hiszem, hogy ennyiért lehetne egy HD595-ösöm....
http://www.basys.net/outlet/audio-video-outlet/hd-595
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok!
Vásároltam egy hete egy Sennheiser HD595-ös fejhallgatót. Nagy öröm volt és imádtam a hangját,de...
...tegnap mintha megváltozott volna a hangja, és annyira nem tetszett a kapott minőség. A középső hangok mintha hiányoznának. Kicsit mintha dobozból szólna,nem érzem "tisztának" a hangokat.
Létezik az , hogy valamilyen fizikai meghibásodás miatt történhet ilyen dolog, vagy csak az én fülemmel lehet a baj?
Van valamilyen teszt program,amivel lehet ellenőrizni a fejhallgató működését?
Fül és Fejhallgatók
Ma otthon voltam 1 óráig, ruhacsere, majd vissza a reptérre. Közben azért szakitottam 10 percet megcsodálni az új fülest. Elsőre kényelmes, hangja nagyon részletező, kiegyenlitett. De gondolom még be kell járódnia! Jövő héten részletesebben megfigyelem!
Fül és Fejhallgatók
Ha már Sennheiser az alsóbb kategóriából ,akkor a HD595. Nagyon részletező és teres a hangja,nagy dinamikával.Igazán nagy hibája nincs.Hangkaraktere nagyon hasonló a HD600-hoz(legalábbis nincs akkora különbség, mint az az árukból következne)Szvsz.
Köszi a választ. Közben már megrendeltem a 438-at, mivel nagyon jó árban van (fele mint az 595), és a neten olvasottak alapján nem rossz választás. Sajna csak szombatra érkezik, én meg pont aznap reggel elutazom, és csak 10 nap múlva leszek megint. Majd ha megjöttem, írok róla!
Fül és Fejhallgatók
Ha már Sennheiser az alsóbb kategóriából ,akkor a HD595. Nagyon részletező és teres a hangja,nagy dinamikával.Igazán nagy hibája nincs.
Hangkaraktere nagyon hasonló a HD600-hoz(legalábbis nincs akkora különbség, mint az az árukból következne)Szvsz.
Fül és Fejhallgatók
Van egy másik kiszemeltem: Sennheiser HD438. Nagyon jó műszaki paraméterei vannak, az impulzus átvitele a legjobbak közé tartozik! Sajna még ezt sem hallottam. Vélemény?
Fül és Fejhallgatók
A Shure SRH440-ről van vkinek tapasztalata, véleménye? Nagyon jókat olvasok róla, nagyon jó ár/érték arányú! (26000 Ft)
Fül és Fejhallgatók
AKG K1000 fejhallgatómhoz rendeltem meg a saját fejhallgató erősítőjét: AKG K1000 - SAC - K 1000 - AMPLIFIER VERSTÄRKERVan valakinek tapasztalata vagy infója a készülékről?
Ha viszonlylag olcsó volt akkor jó választás egy jó szimmetrikus DAC-hoz. Borzasztóan erős és sok hőt termel, ez persze télen jól jöhet
Köszi.
Jelenleg AQ1 elő-végfokról megy, de azt árulom. Fűt rendesen ő is.
Fül és Fejhallgatók
Csak kéne már csinálnom hozzá egy jó kis csöves füleserősítőt.
Hajrá! ha jól sikerül, csinálhatsz még egyet oszt' megveszem! Persze sz@rér-húgyér'!
Fül és Fejhallgatók
Én egy AKG K66-ost birtoklok kb 3 éve. 1 évig használtam gyári verzióban. Már akkor sem volt rossz, de azért valami hiányzott belőle. Aztán kicsit Upgradeltem. Szóval tulajdonképp ez most csak a külsejében egy AKG. A motorok (hangszórók) már mások benne.
Sok más fejhallgatót próbáltam 30-40 ezres kategóriában, és egyikre sem cserélném le. Egyébként könnyű, félig nyitott füles, és szerintem szép is.
Csak kéne már csinálnom hozzá egy jó kis csöves füleserősítőt.
Fül és Fejhallgatók
Rock/metál = Grado
az sr80-at próbáltam jazz-en meg klasszikuson, de sehogy nem volt jó, nálam a Grado SR80 egy csalódás, túl erős mélyek, nulla tér, kicsit sziszegős is, nem értem mit esznek rajta annyian.
esetleg pop vagy rockzenén valóban megáll(hat)ja a helyét.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Fül és Fejhallgatók
Itt van egy topik a témáról ahol meg van említve:
http://www.head-case.org/forums/headpho ... 000-5.html
Fül és Fejhallgatók
AKG K1000 fejhallgatómhoz rendeltem meg a saját fejhallgató erősítőjét: AKG K1000 - SAC - K 1000 - AMPLIFIER VERSTÄRKERVan valakinek tapasztalata vagy infója a készülékről?
Ha viszonlylag olcsó volt akkor jó választás egy jó szimmetrikus DAC-hoz. Borzasztóan erős és sok hőt termel, ez persze télen jól jöhet
Fül és Fejhallgatók
Hátulról:
Táppal:
Fül és Fejhallgatók
Hátulról:
Fül és Fejhallgatók
AKG K1000 fejhallgatómhoz rendeltem meg a saját fejhallgató erősítőjét: AKG K1000 - SAC - K 1000 - AMPLIFIER VERSTÄRKER
Van valakinek tapasztalata vagy infója a készülékről?
Fül és Fejhallgatók
Rock/metál = Grado
Fül és Fejhallgatók
fullhallgato vasarlassal kapcsolatban szeretnek tanacsot kerni hozzaerto fulektol. idaig egy hd 565-ot nyostoltem, ami megadta magat.
50e alatti kategoriara gondoltam (leginkabb hasznaltan, vagy kulfoldrol olcsobban)
rock/metal zenere (hendrix, blacksabbath,ledzep, lynyrd ilyesmik..)
amiket nezegettem (ebay,head-fi):
hd 555, 595, 600, akg 272, 701, 702, ezen kivul ajanlgattak audio technicakat, valamint beyerdinamicok is egesz korrekt aron vannak neha head-fin, viszont ezezeket meg nem hallottam
denon avr 1804-re lenne kotve, kerdes, hogy ehhez az erositohoz van ertelme egyaltalan a hd 600 / akg 701 szintu fulest venni, vagy ugy sem jonne ki a kulonbseg?
pc-van rakotve spdif-en, leginkabb flac. hangkartyara erdemes beruhazni, vagy ha optikain megy ki a hang akkor lenyegtelen a hangkartya?
btw nem vagyok kimondott audiofil, de pl az 555-tol nem vagyok elajulva, a 272 sokkal jobbnak tunt, de talan meg az en 565-om is.
amugy jatekra is hasznalnam, tudom, hogy erre teljesen felesleges ilyen szintu fulest venni, de nem akarok 2 felebe beruhazni, hd600 es pc-s jatekok, overkill tudom, hogy mindjart sirva fakad a sok vajtfulu
esetleg ha tudtok vmi eu-s boltot, ahol jo aron lehet uj fuleseket kapni azt szivesen megneznem
Fül és Fejhallgatók
Kár, h itthon nem lehet beszerezni, én hülye vagyok az ebay-hez...Na de ha lesz megint egy ilyen vétel akkor lecsapok rá...
Fül és Fejhallgatók
Az az E3, az E5 elődje.
Fül és Fejhallgatók
Volt a vakerán is egyszer, van ebből többféle, mert ez is jó árban volt...
Fül és Fejhallgatók
Az ebay tele van vele, én valami taiwani seller-től vettem. Ahogy nézem az ár is megy lefele, már $15-ért is van...
Fül és Fejhallgatók
Érdemes venni ($20-25) FiiO E5 fejhallgató erősítőt hozzá, javít a hordozható lejátszók hangján. Kb. akkora mint egy iPod Shuffle.
Hol kapható, a kép nem jön be sajna...
Fül és Fejhallgatók
Érdemes venni ($20-25) FiiO E5 fejhallgató erősítőt hozzá, javít a hordozható lejátszók hangján. Kb. akkora mint egy iPod Shuffle.