Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cd játszók

Vendég

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Be lett kötve a csöves technika, közvetlen a TDA1543 után. Sajnos nagyon keveset erősít, és picit brummos is. Ha a rendes RCA kimenetre kötöm, akkor nincs maci, és erősít rendesen.
Tanácstalan vagyok, mint a kisközség.
Valószínű előfok lesz belőle.
A 3-ból még egy philips CD614-es eladó ha érdekel valakit. Úgy néz ki lesz egy Sanyi esd555-ösöm

switch
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 28

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: switch »

Egy barátomnak Grundig CD7500-asa van, sajnos nem olvassa a lemezeket, fejhibája van, na, abban tényleg CDM0 van, és már nem nagyon beszerezhető :-(
EA057 alapú Audiosphere EL34 PP monoblokkok by Kalmi, Yamaha CD-X 1060 CD + Audiolab M Dac+ , Triangle Antal ES. Power-R RCA, digit IC és hangfalkábel.

Elnagno
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Elnagno »

Hülyeséget beszéltem ám a CDM0-val kapcsolatban.

Elnéztem, nem az van benne.
Arra szerettem volna rájönni hogy mit ér egy Philips CD650/00R, kiiktatott túlmintavételezéssel és egy beleépített CDM-1/MK II meghajtóval.
A philips-et betudtam lőni kb de a futóművet nem.

Vendég

Cd játszók

Vaterán pld komplett gép volt 40 ezerben ment el...

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1524

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Sziasztok

Mennyibe kerülhet most egy jó állapotú cdm0 mechanika?

Amennyiért sikerül megvenned! A lomos 500 forintos ártól a több tízezres árig bezárólag lehet kapni, mert csak öreg masinákból tudod őket kibontani.
http://www.marantzphilips.nl/the_comple ... er_list/#P

Vendég

Cd játszók

Sziasztok

Attól függ melyik, nem mind kapható, és ami beszerezhető az meg elég drága...a CDM0-át én nem is igen látom sehol...

Elnagno
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Elnagno »

Sziasztok

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1524

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Az YBA CD3-as típusú high-end gép tesztje óta, amiben leírták, hogy a lemez lejátszása közben kék fényben fürdetik a forgó CD lemezt, nos azóta izgat egy kicsit ez a téma. Gondoltam kipróbálom. Csináltattam egy 4 LED-ből álló kis panelből+adapterből egy kis kék LED-es lámpát, amit be lehet helyezni az egyébként is nyitott aljú Philips 304-esem alá. És a trükk úgy néz ki, hogy működik , valóban "analógosabban" ,testesebben szólal meg a gép. De érdekes módon a modern digitális felvételeket is megszelidíti egy kissé, nem szól olyan élesen, de mégsem információ-elnyelés árán. Szerintem érdemes kipróbálni.

Ez nem új dolog, a Philips/Marantz és más játékosokban már a nyolcvanas években megtalálható volt, igaz, azokban még a hagyományos zöld ledek voltak.

Vendég

Cd játszók

hmm ez valóban érdekes, és az mindegy melyik oldala van kék fényben megvilágítva, vagy kimondottan az olvasó oldalt kell megvilágítani?

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 15

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Kacsento »

Az YBA CD3-as típusú high-end gép tesztje óta, amiben leírták, hogy a lemez lejátszása közben kék fényben fürdetik a forgó CD lemezt, nos azóta izgat egy kicsit ez a téma. Gondoltam kipróbálom. Csináltattam egy 4 LED-ből álló kis panelből+adapterből egy kis kék LED-es lámpát, amit be lehet helyezni az egyébként is nyitott aljú Philips 304-esem alá. És a trükk úgy néz ki, hogy működik , valóban "analógosabban" ,testesebben szólal meg a gép. De érdekes módon a modern digitális felvételeket is megszelidíti egy kissé, nem szól olyan élesen, de mégsem információ-elnyelés árán. Szerintem érdemes kipróbálni.

Ez érdekes dolog,lehet kipróbálom én is.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 705

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: tollact »

LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

Alexxx
Isten Hozott! :)

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Alexxx »

Kösz az egyértelmű választ!

Vendég

Cd játszók

Sziasztok! Érdeklődöm, hogy szerintetek egy olcsó blue-ray lejátszó tud-e annyit hangminőségben, mint pl. egy Phillips 723-as?

Ezzel jómagam is szembesültem, és azt kell mondjam, h mikor DVD lejátszót vettem, akkor ugyan azon cég Bluray és DVD lejátszója közt vacilláltam, és zeneileg még a DVD is sokkal jobb volt...Nem általánositható a dolog, de a CD megeszi őket zeneileg...

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Doky »

Sziasztok! Érdeklődöm, hogy szerintetek egy olcsó blue-ray lejátszó tud-e annyit hangminőségben, mint pl. egy Phillips 723-as?

Zenében...
NEM!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Alexxx

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Alexxx »

arzachel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 747

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: arzachel »

Megvannak a csövek és a készre szerelt panel is. Már csak a bekötésre vár :bebebebebebe:

No,akkor be kell kötni.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28

Vendég

Cd játszók

Megvannak a csövek és a készre szerelt panel is. Már csak a bekötésre vár :bebebebebebe:

Üdv mindenkinek!

Van néhány Philips CD614-es lejátszóm. Tetszik a hangjuk de egy kis tuningtól még akár jobb is lehetne. Tudna valaki segíteni az egyiket SRPP csöves végre átalakítani? Persze nem lampizatoros áron.

Vendég

Cd játszók

PWY-1011

Broland

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Broland »

Mielött megveszed, nézd meg a lejátszódban, hogy biztos ugyanarról van e szó.
Nem is drága, nekem 5x ennyi volt a piomé

Milyen Pio az hogy megért ennyi pénzt?
Még vacillálok hogy ráköltsek-e még ennyit. Ha egyáltalán az a nyűgje. Hibajelensége hogy már csak cd-t olvas. !36_7_11.gif

Vendég

Cd játszók

Mielött megveszed, nézd meg a lejátszódban, hogy biztos ugyanarról van e szó.
Nem is drága, nekem 5x ennyi volt a piomé

Broland

Cd játszók

http://www.lasertrader.de/english/index ... _Denon.htm

2 oldal közepe-vége közt

Köszönöm a segítséget!
Tehát akkor 41+12 Euró? Az eléggé borsos

Vendég

Cd játszók

Udv nektek! Egy kis segitsegre lenne szuksegem: Milyen fajta lezerfej van a Denon 2800 mk2-es lejatszoban? Milyen aron lehet beszerezni?

http://www.lasertrader.de/english/index ... _Denon.htm

2 oldal közepe-vége közt

Vendég

Cd játszók

bocs

Broland

Cd játszók

Udv nektek! Egy kis segitsegre lenne szuksegem: Milyen fajta lezerfej van a Denon 2800 mk2-es lejatszoban? Milyen aron lehet beszerezni?

Vendég

Cd játszók

Üdv mindenkinek!

Van néhány Philips CD614-es lejátszóm. Tetszik a hangjuk de egy kis tuningtól még akár jobb is lehetne. Tudna valaki segíteni az egyiket SRPP csöves végre átalakítani? Persze nem lampizatoros áron.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”