Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Igen, a szerelhetőség, az egyik fő szempont. Továbbá sokan mondják/írják, hogy a védelem beleszól a hangba. Ezért is jó a sima elosztó.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Linn
Kábelezzünk
Márcsak egy jó tápkábel kell, na meg a végére egy jó villa, és kész is a jó hálózati elosztó.
A Fekete az azért jó mert nagyon jól szerelhető, semmi védelem nincs benne, nem szól bele a hangzásba...
Kábelezzünk
Márcsak egy jó tápkábel kell, na meg a végére egy jó villa, és kész is a jó hálózati elosztó.
Linn
Linn
Kábelezzünk
Ez igaz. Mert 800-1000Ft-ot lehet számolni az aljzatok darabjára. De ha jól megnézzük, akkor a komoly gyári táp/szűrőkön is ilyenek, vagy ehhez hasonló darabok találhatóak. Mondjuk olcsóbb, mint a nagynevű(Furutech) fali aljzat darabja.
azért mutattam ezt, ezen a dugók is minőségiek...
http://plaza.unas.hu/plaza_artdet.php?a ... s_elosztos
Kábelezzünk
Ez igaz. Mert 800-1000Ft-ot lehet számolni az aljzatok darabjára. De ha jól megnézzük, akkor a komoly gyári táp/szűrőkön is ilyenek, vagy ehhez hasonló darabok találhatóak. Mondjuk olcsóbb, mint a nagynevű(Furutech) fali aljzat darabja.
Linn
Linn
Kábelezzünk
A csapófedeles az nagyon jó, és a dugó is nagyon korrekt rajta.
Kábelezzünk
Szerintem egy pofás kis dobozban el lehet helyezni pár ilyen ipari aljzatot is, és így jó kis elosztó építhető.
Valóban, csak ezekkel az a baj, h ennyiért már sokkal jobbat vehetsz készen, és nem kell vele bajlódni....Nem olcsók ezek az ipari elosztofedelek sem, meg még mire beépíted...
Kábelezzünk
Szerintem egy pofás kis dobozban el lehet helyezni pár ilyen ipari aljzatot is, és így jó kis elosztó építhető.
Linn
Linn
Kábelezzünk
Köszi szépen Tigris bátyó. Az első elosztó(fekete) elég masszívnak tűnik. A második a csoda elosztó? Elég gyengécske.
A fekete és az utolsó nagyon jó, a feketéből van fehér is...A kontavillest én kihagynám.
Kábelezzünk
Köszi szépen Tigris bátyó. Az első elosztó(fekete) elég masszívnak tűnik. A második a csoda elosztó? Elég gyengécske.
Linn
Linn
Kábelezzünk
Valaki tegyen már fel egy képet, erről a csoda szerelhető Kontavilles elosztóról.
Én ezt tudom ajánlani...
http://elektroexpressz.hu/shop_artdet.p ... nas_579379
Kábelezzünk
Valaki tegyen már fel egy képet, erről a csoda szerelhető Kontavilles elosztóról.
Linn
Linn
Kábelezzünk
Kontavillt kellett volna szerezned,ennek a fehér változata általában kapható minden mezei villanyász boltban is.Ebben nincs vezeték csak a sínek és aránylag könnyen rögzíthető a kábel hozzá.Van ez barnában is,az pofásabb és könnyebb is szerelni mint a fehéret,de jó a fehér is csak valamivel macerásabb szerelni.
Kábelezzünk
Sikerült szereznem elosztó aljzatot (kontamodul nevű csodát).
Szépen szét lehet szedni (kb lego), de az a gondom, hogy a gyári vezetékek a réz sínhez úgy vannak rögzítve, hogy egy "U" profilú apró rézdarabkába berakják, majd azt összenyomják. Na most ebből kb sehogy nem tudom kivenni a gyári kábelt... Mit csináljak?
A két vezetőnek (fázis, 0) több szabad helye is van (amik még nincsenek összenyomva), viszont a földelésnek csak egy. Forrasszam oda a régi kábel maradványaira az újat?
A másik kettőnél meg elég mondjuk 2 szálat a 7-ből rögzíteni összenyomással (pirelli kábel)? Több nem nagyon fér el benne...
Remélem érthető.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Kábelezzünk
CAT7: - Jó napot kívánok, asztalt foglaltam egy személyre.Pincér: - Üdvözlöm uram! Kérem kövessen az asztalához.
:foto:
Nagyon tetszett!!!
Köszönöm!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Kábelezzünk
És talán (a színéből ítélve) még van is valamennyi köze a rézhez.
dehogyis az az olívaolaj, mint a cukorban a színezőanyag, tudod!
Azé ez a variáció is átfutott a zagyamon.
"A vízipipa bölcsességet húz ki a filozófus ajkai közül, és befogja a száját a bolondnak."
Kábelezzünk
CAT7: - Jó napot kívánok, asztalt foglaltam egy személyre.Pincér: - Üdvözlöm uram! Kérem kövessen az asztalához.
....................................................
Igen, ez nagyon ott volt!
"A vízipipa bölcsességet húz ki a filozófus ajkai közül, és befogja a száját a bolondnak."
Kábelezzünk
dehogyis az az olívaolaj, mint a cukorban a színezőanyag, tudod!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Kábelezzünk
Tömör réz vezető + oliva olaj???
Nem néz ki rosszul.
Kábelezzünk
....................................................
A tartalmat nem tudom megítélni, de az ötletre és a stílusra minimum jár egy csillagos ötös.
Kábelezzünk
CAT7: - Jó napot kívánok, asztalt foglaltam egy személyre.
Pincér: - Üdvözlöm uram! Kérem kövessen az asztalához.
[...]
Pincér: - Hozhatom az étlapot, uram?
CAT7: - Igen, köszönöm.
[...]
CAT7 felemeli a kezét, jelez.
Pincér: - Sikerült választani?
CAT7: - Igen. Egy 1,5-es tűzálló kábelt kérek szépen.
Pincér: - Erenként árnyékoltat?
CAT7: - Igen, köszönöm.
[...]
Tűzálló: - Biztos uram benne, hogy én jelentem önnek a reggelit?
CAT7: - Egészen. Kérem, ne fickándozzon a tányéromon.
(a villa és a porcelán jellegzetes csinlingelése hallatszik, a kés könnyedén szeli a rezet.)
[...]
CAT7 a hasát masszírozza finoman, miközben int a pincérnek
Pincér: - Hogy ízlett a reggeli, uram?
CAT7: - Köszönöm szépen, első osztályú volt, fizetnék.
Pincér: - Hogyne, köszönöm. Parancsoljon a visszajáró.
(aprópénz csilingelés, az apró végülis a pincér zsebébe vándorol.)
[...]
És most lássuk, kikre osztotta a rendező (Csaba_82) a szerepeket:
Pincér: Marantz SR3001 - Pioneer DV600 - DIY IC - Jazzy Swing Album
Tűzálló: 1,5 mm-es, 90 perces egyeres, árnyékolt kábel
CAT7: LEONI Megaline F10-130 S/P 4P H SPACE Code 34455 <VDE> 3802124