EGY dologban tévedtél: havi 7$.

EGY dologban tévedtél: havi 7$.
Marantz CD17MKIII, ez is dupla DAC-os, mint a citromfa.vkz írta: ↑2021.11.18., csüt. 08:28A CD-t mivel hallgattad?Alex_Aston írta: ↑2021.11.17., szer. 22:17Ma kíváncsiságból tesztelgettem kicsit a citromfát.
Beraktam remastered kiadású CD-t, és ugyanazt a felvételt megkerestem Deezerenis. Egyszerre elindítottam őket, majd megkértem feleségem, hogy amikor szólok, váltson forrást.
Azt kell mondjam, nem hallottam különbséget, saját hallásom szerint ugyanaz volt a kettő. Ugyanolyan sz@r
Csak azért kérdezem mert ha nem ugyanarról a forrásról (azt hiszem a LimeTree-hez lehet USB-n csatlakoztatni CD meghajtót) akkor ha nem volt különbség érdekes. Ugyanis közel sem ugyanazok a DA átalakítok vannak a CD lejátszóban és a citromfában, a körítésük is más. Tapasztalatom szerint ha nem is rosszabbul, de legalább kicsit másképp szoktak a különböző DAC-ok. Így pedig lehet hogy nem is a források egyformák, hanem a CD-CD lejátszó kombináció egyenértékű a Deezer-LimeTree kombóval.
Ennek az összehasonlításnak úgy lenne értelme hogy mindkét forrást ugyanazon a DAC-on hallgatod meg. Tehát CD digit kimenet a DAC-ba, és a hálózati futómű (tied nem ilyen, mert nincs digit kimenet rajta) ugyanahhoz a DAC-hoz csatlakozik digitálisan.
A CD-t mivel hallgattad?Alex_Aston írta: ↑2021.11.17., szer. 22:17Ma kíváncsiságból tesztelgettem kicsit a citromfát.
Beraktam remastered kiadású CD-t, és ugyanazt a felvételt megkerestem Deezerenis. Egyszerre elindítottam őket, majd megkértem feleségem, hogy amikor szólok, váltson forrást.
Azt kell mondjam, nem hallottam különbséget, saját hallásom szerint ugyanaz volt a kettő. Ugyanolyan sz@r
Az volt, hisz saját CD. Csak olyan lemezeim vannak, ami nekem tetszik
Érdekes lett volna egy jó/neked tetsző felvétellel is letesztelni.Alex_Aston írta: ↑2021.11.17., szer. 22:17Ma kíváncsiságból tesztelgettem kicsit a citromfát.
De valahogy nem akarom kidobni se a lemezeket, se a lejátszót. Ha más nem, emlék, vagy nem is tudom, mi miatt. Még szeretem ha megvan kézben a felvétel. Vagy csak öregszen?![]()
Persze, szívesen válaszolok amire tudok.
Amit a kolléga az előző válaszban leírt az mind korrekt.PgSpa írta: ↑2021.11.13., szomb. 15:35Nagyon érdkes ez az eszköz, csak pár dolgot nem tudok:s4tch írta: ↑2021.11.10., szer. 21:10https://www.avstore.ro/streamer/sotm-sms-200-neo/
Hátha valakinek van Romániában ismerőse, és ilyesmit keres. Az ár nagyjából verhetetlen, alatta van az itthoni használt piaci árakkal. Az oldalon több, hasonlóan brutális akció is van, meg tudnék itt spórolni egy csinosabb összeget.![]()
1. Roon nélkül is hallgatható rajt a Tidal?
2. Webrádiók -konkrétan a Bartók- futnak rajta?
3. A mobil applikációja jól működik, egyszerűen használható?
Nem használtam az eszközt, csak olvastam és hallottam róla.
Nagyon érdkes ez az eszköz, csak pár dolgot nem tudok:s4tch írta: ↑2021.11.10., szer. 21:10https://www.avstore.ro/streamer/sotm-sms-200-neo/
Hátha valakinek van Romániában ismerőse, és ilyesmit keres. Az ár nagyjából verhetetlen, alatta van az itthoni használt piaci árakkal. Az oldalon több, hasonlóan brutális akció is van, meg tudnék itt spórolni egy csinosabb összeget.![]()
A tisztességes megépítettség alatt épp azt értem, hogy nem termel olyan bődületes mennyiségű elektromágneses zajt, mint az 5 dolláros gagyi társai. Megfizethető áron kiválthatók vele a zajforrásként viselkedő filléres DC tápok, legyenek azok routerek, olcsó dacok, médialejátszók áramforrásai. Komolyabb, audiofil kategóriájú eszközökhöz nyilván már nem ez, hanem a hatszámjegyű összegbe kerülő lineáris tápok valók.
Szia!
Itt egy teszt, ahol szintén méltatják az iFit egy igen erős mezőnyben.
“egy normál kapcsolóüzemű táp, tisztességesen megépítve.”
Ez itt kicsit tényleg OFF, majd megkérek egy modit, tegye át a hálózati lejátszós topicba.Pacsek írta: ↑2021.11.09., kedd 14:35Megvan az Ieast M20, és első körben (az erősítő helyett) lett egy könnyebben mozdítható még emészthető árú aktív dobozom is mellé.
Vettem egy Wavemater Cube Mini Neo-t, és itt jöttek számomra az érdekességek ... meglepett, hogy az Ieast M20-as nem brillírozik hangminőségben.
A Xiaomi Mi10 Lite mobilom saját jack kimenetén laikus füllel is tisztán hallhatóan sokkal letisztultabb, részletesebb és szebb hangzást produkál
Ránézésre? Képzeld el, hogy ugyanezt a tápegységet berakják egy jóval nagyobb, szépséges szálcsiszolt aluházba, azt meg díszcsomagolásba, máris el lehet kérni érte 1999 dollárt és persze sokan jobbnak is hallanák.Alex_Aston írta: ↑2021.11.09., kedd 09:06Ránézésre sem egy 1500Ft-os sima bedugós gyári táp jár hozzá.
Ha szerzel koktélt, nálam össze lehet hasonlítani a citromfával