pärt írta: ↑2023.06.16., pén. 22:27
Annyi történt, hogy át lett mozgatva az off oda, ahova való. Oldalak óta verjük a habot, igen, Te is, én is, mások is. Ennek a témának nincs dedikált topikja, de szerintem nem is kell az AVX-re (ha mégis, kezdeményezze, akinek fontos). De ide semmiképp, még ha az indítógondolat, meg néhány reakció valóban témába is vágott.
Remélem, ez is megy off-ba, a többi nem idevaló poszttal, bocs, hogy ezt is idepötyögtem, de a begyemben volt.
Ezzel nem értek teljesen egyet. Nagyon nem pörögnek a topicok, örüljünk annak, ha valahol kialakul egy összefüggő diskurzus. Miért ne lehetne az AVX - en ilyesmiről társalogni? Nem értem.
Az áthelyezésekről - általában - azt gondolom, hogy nem feltétlenűl mindig célravezetőek.
Ha kialakul egy párbeszéd, pl a lemezjátszós topicban, és pár mondat erejéig a phonókra, vagy az erősítőkre terelődik a szó, nem tartom jó ötletnek átpaterolni a diskurzust rögtön a Sztereo erősítők tpicba. / Csak példa volt. /
1. Legtöbbször nem mennek a téma után a fórumozók, tehát elakad a kialakult párbeszéd, elvarratlanak maradnak a gondolatok.
2. A másik helyre teleportált téma az éppen ott társalgók számára irreveláns, nem témába vágó, az ott kialakult gondolatokat megzavarja, megakasztja, ott libegnek külön egységet alkotva, mint egy olajfolt a víz tetején.
Nyilván fontos a topicokra osztott szerkezet betartása -

- de néha egy kicsit nagyobb rugalmasság szerintem nem lenne hátrányos.