A Doki által feltöltött képen, az összes eszköz ugyanazon funkcióval rendelkezik.
Ez éppen egy kuriózum...

Az alkalmazás és az applikáció pont egyforma számú betű. Az app helyett lehetne alk is, de az előbbi menőbb?

Legközelebb érdemes volna majd akkor a boltban helyi területi hálózathoz való kábelt kérned, közvetlenül azután, hogy beszéltél az internet szolgáltatás biztosítóddal, hogy melyik az, amin keresztül tud menni egy másodperc alatt egymilliárd harapás. Aztán ha ez mind megvan és működik a rendszer, akkor este nyugodtan ülhetsz le hallgatni a zenét az internetfolyamról.gomolalaci írta: ↑2023.05.04., csüt. 20:41KI
App, app, app, mindenhol app![]()
Pedig az ,,alkalmazás" szó mennyivel szebb lehetne![]()
Lassan az eddig általam ,,komolynak" tartott fórumtársak is elamerikálózodnak sajnos![]()
Tudom, zárt kapukat döngettem....
BE

Jogos, applikálni fogom az alkalmazás kifejezést a szókészletbe.gomolalaci írta: ↑2023.05.04., csüt. 20:41KI
App, app, app, mindenhol app![]()
Pedig az ,,alkalmazás" szó mennyivel szebb lehetne![]()
Lassan az eddig általam ,,komolynak" tartott fórumtársak is elamerikálózodnak sajnos![]()
Tudom, zárt kapukat döngettem....
BE

Rock60 írta: ↑2023.05.05., pén. 14:39KI
Igazad van Laci !
Végre nekem is sikerült letöltenem az ALKALMAZÁST.
Egy hat és egy nyolcjegyű kódot kért tőlem a TÁVBESZÉLŐ // a letöltéshez, amit nem tudtam, de már kiutaltak központilag egy vadi újat.
Holnap rápróbálom a tányérra, csak ki ne derüljön, hogy visszafelé forog.
BEEE

BG kadarkája sem etalon a fajta jellegét tekintve, de tényleg szép tételek általában. :)

Lehet Balla Géza miatt van de egy kukkot nem értek...szfi írta: ↑2023.05.04., csüt. 18:16Sokkal "gyérebb" berendezésről hallgatok lemezt.supravox írta: ↑2023.05.03., szer. 21:15Vagy rosszul fogalmaztam vagy rosszul értelmeztem Snipi hszólását.Rock60 írta: ↑2023.05.03., szer. 20:56Supravox
Nem állítottam, hogy létezik színezésmentes hangzás.
De, végignézve az árcédulákon, és meghallgatva ezt - azt, mégis azt az összefüggést fedezhetjük fel, hogy a drágább készülékek ezt az irányt próbálják követni.
Minden viszonylagos, persze.
Azt mondod, hogy Snipivel értesz egyet, már mint hogy kedveled a színezett hangzást.
Látva a készülékeidet, kíváncsi lennék rá, hogy a tiednek a tizedébe kerülő rendszer hangját hallva azt mondanád - e, hogy pont ilyen színezett hangzásra vágytam eddig ?!
Tuttira nem, de még találgatni sem kell, csak visszalapozni egy párat és téged idézni...
Én igyekszem kerülni a színezett hangzást bármit is jelentsen ez.
De MINDEN készüléknek van KARAKTERE.
De ez off.
Épp lemezjáccók vannak terítéken![]()
De ami furi van, hogy az antik DD MM hangszedővel sodróbb, életszerűbb, tehát élvezetesebb...![]()

Csak az irántad érzett tiszteletből válaszolok és csatolom eme videót. Ebben a témában, én már nem kívánok hozzászólni.alfaati írta: ↑2023.05.03., szer. 22:08Nem szeretem ismételni önmagam!
De akkor legyen: "...hogy itt senki nem állította, hogy egy ilyen applikáció leválthat egy gyárban mért értéket."
Viszont még mindíg várnék tőled választ a kérdéseimre! Véletlen lenne az, hogy az app a gyári értékek mentén mér a DD lemzjátszóknál? Ki mondja, hogy a gyroscope nem jó? Az aki ezt mondja alátámasztja az érveit olyan összehasonlító számadatokkal adott időpillanatban ami mondjuk téged igazol? De van még pár kérdés amit feltettem neked és másoknak is itt. Várnék rá a kimerítő válaszokat.

Sokkal "gyérebb" berendezésről hallgatok lemezt.supravox írta: ↑2023.05.03., szer. 21:15Vagy rosszul fogalmaztam vagy rosszul értelmeztem Snipi hszólását.Rock60 írta: ↑2023.05.03., szer. 20:56Supravox
Nem állítottam, hogy létezik színezésmentes hangzás.
De, végignézve az árcédulákon, és meghallgatva ezt - azt, mégis azt az összefüggést fedezhetjük fel, hogy a drágább készülékek ezt az irányt próbálják követni.
Minden viszonylagos, persze.
Azt mondod, hogy Snipivel értesz egyet, már mint hogy kedveled a színezett hangzást.
Látva a készülékeidet, kíváncsi lennék rá, hogy a tiednek a tizedébe kerülő rendszer hangját hallva azt mondanád - e, hogy pont ilyen színezett hangzásra vágytam eddig ?!
Tuttira nem, de még találgatni sem kell, csak visszalapozni egy párat és téged idézni...
Én igyekszem kerülni a színezett hangzást bármit is jelentsen ez.
De MINDEN készüléknek van KARAKTERE.
De ez off.
Épp lemezjáccók vannak terítéken![]()

40 évvel ezelőtt volt nekem. Jó gép.Precíz német gyártmány.Kínát nem látta,de aztán inkább váltottam Thorens TD125-re.

Természetesen használtam. Sőt, elsőként használtam okos telefon navigációt ezen a fórumon. Így észre vettem, hogy nem centire pontos. Amiért példának hoztam fel az az, hogy lefogadom senki még te sem a hagyományos papír alapú térképet használod.
Én hallottam csilliárt forintos (dolláros) égbe hájpolt hifi láncot. Nagyon fos hangja volt. (Bár ha összeállt volna, még lehetett volna sz@r is - hogy klasszikust (Hofi) idézzek.)SoundMania írta: ↑2023.05.03., szer. 15:31Elhiheted, mindenki azt szeretné pedig hallgatni . Csak a nagy többségnek nincs pénze rá. Ezért mindenki annyira színezettek közül tudja kiválasztani a neki legjobban tetszőt, amire pénze van. :)Snipi írta: ↑2023.05.03., szer. 13:17Nos ebben sem értünk egyet. (Nem is kell, az lenne a baj ha úgy lenne.)Rock60 írta: ↑2023.05.03., szer. 12:57Snipi, szerintem félreértettél valamit.
Természetesen a hangszereknek, énekhangoknak, stb. vannak színei, ez nem kérdés, ezek a hangszerek, énekesek előállítják, produkálják a hangot.
Ha reprodukcióról beszélünk, akkor ezt a produkciót szeretnénk minél hitelesebben, élethűbben, a reprodukáló gépek saját hangja nélkül, azok színezése nélkül, színezetlenűl visszahallani.
Kb.![]()
Pont az egyes reprodukáló gépek "saját hangja" - színezése - az ami miatt kismillió féle hifi cucc létezik. Mindenki azt a színezésűt választja ami az ő liblingje. (köztük én is.)
Ha nem így lenne, akkor lenne egyfajta hifi azt mindenki azt hallgatná ...

Nem szeretem ismételni önmagam!Voyager írta: ↑2023.05.03., szer. 21:06fejforgatva keresem virtuálisan a kandikamerát, de ugye ez most valami humor részedről?
Tényleg elfogadod hiteles mérőműszernek a giroszkópos mobilapp mérési eredményeit?![]()