Ear írta: ↑2023.05.04., csüt. 08:04
alfaati írta: ↑2023.05.03., szer. 19:08
... de ha el kell jutni egy címre autóval 2000 kilométer távolságba adott időre, akkor a modern technika - adott esetben egy okos telefon - mindjárt a technika csúcsa lesz. Vagy is nélkülözhetelen!
Hát izé. Nem tudom használtál-e már autóban okostelefonos navigációt,
Természetesen használtam. Sőt, elsőként használtam okos telefon navigációt ezen a fórumon. Így észre vettem, hogy nem centire pontos. Amiért példának hoztam fel az az, hogy lefogadom senki még te sem a hagyományos papír alapú térképet használod.
Rábízod magad az okos telefonra. Van amikor kényelmes és még is elég pontos.
Viszont, ami érdekes, hogy te sem tudsz berakni olyan kísérletről dokumentumokat, bizonyítékokat ami az eszmefuttatásodat alátámasztja. Tehát minimum elvárható lenne ha te Ear, Soundmania vagy Voyager megtámogatnátok állításotokat úgy, hogy "Side by Side" összehasonlítjátok az appot egy nemzetközi szabványrendszernek megfelelő bekalibrált mérőműszerrel ami kimutathatná adott időpillanatban az app olyan mértékű pontatlanságát ami miatt nekem vagy másoknak akik használták, sűrűn elnézést kellene kérném kérnünk tőletek. Igazából még arra sem kaptam választ az Orákulumoktól mi az a tűrés határ ami egy ilyen app használatánál belefér?
Mindaddíg amíg valaki tételesen összehasonlító mérésekkel nem bizonyítja, hogy az app olyan mértékben pontatlanúl mér, hogy az már használhatatlan, addíg minden egyes lejárató jellegű poszt a témában a részedről/részetekről üres duma, szószátyárkodás, felesleges izmozás!
Mikor csatlakoztam a Facebook turntable csoportjához olyan 5-6 éve még kevesen voltak, talán néhányszázan lehettünk. Valaki bedobta az appot ott a köztudatba. Azt sem tudtam létezik ilyen. Mindenki elkezdett vele méregetni. Nem pont ezt az appot,
hanem egy másikat használtuk. Senkiben meg sem fordult, hogy annyira pontatlan lenne. Én csak a DD-s csoporttagokét figyeltem, mert ott lehet tudni azt, hogy a gyári megadott WOW érték általában 0.01 és 0.03 között van. Szinte mindegyik tulaj, vagy gyári értéket, vagy a gyáritól +0.01 illetve +0.02 magasabb értéket mért. Ez ha úgytetszik egy nagy kísérlet volt, ami azért arra engedett engem következtetni, hogy az app használható. Nem fogja megváltani a világot, de az már túl sok lenne a véletlenből, hogy mindenkinek akinek Re-Capolva lett a DD játszója gyári értékeket hoz a telefonos app. Ennyi véletlen nincs! Itt a fórumon a héten berakott két Victor, a Supravox féle SP10 és az én két lemezjátszóm is eléggé egyhangúan gyári értékek karakterisztikáját mutatják az app-al. Mivel a fül csak a tizedes nagyságrendet érzékeli, így ha az app 1-2 század pontatlanságban szenved akkor még mindíg jó iránymutató lehet annak akinek nincs strob disc-je. Egyébként az 1-2 század eltérést sem azonnal fognám azonnal a telefonos applikációra. A 40 éves lemezjátszók a felújítás során nem a gyári standard alkatrészeket kapják meg. Tehát a százados eltérésnek az appal más okai is lehetnek.