Nem szoktam ilyesmivel viccelni, teljesen komolyan gondoltam. Ha neked a mérnöki teljesítményt a gépi beültetésű integrált áramkör hegyek és a filléres elkók jelentik, ettől én még láthatom másképp ezt a világot. És mégegyszer, nem az Audio Note-t akarom védeni, én nemigazán kedvelem a hangjukat.shany írta: ↑2021.03.23., kedd 09:05Gondolom, ez valamiféle vicc akar lenni. Amit "mérnöki teljesítménynek" szokás nevezni, na az nincs itt...
Inkább lehet beszélni (szerényebb) DIY szintű építési kultúráról, sajátos jellemzőjű hangláncba illesztve, bizonyos műfajokon, bizonyos ízlés számára kellemes hangcsinálásról, és ezt áhító, átszellemült rajongótáborról.
De ez a "jó minőségű alkatrész" emlegetés is durván félrevezető, ugyanebbe a mondakörbe tartozik.
( objektíven szemlélve, nyilván mást tekintünk jó minőségű alkatrésznek )
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DAC-olás
Re: DAC-olás
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1300
Mivel te (sem) voltál ott így még annyit fűznék hozzá, hogy akkora különbségek voltak, hogy a szubjektivitás kizártdenesdr írta: ↑2021.03.23., kedd 08:57Azért ezek elég szubjektív jelzők és mint olyan, akár személyenként eltérhetnek.SoundMania írta: ↑2021.03.23., kedd 08:37...Volt amikor egy sárga B akkor kb 16ezerért megvert egy nem AN rendszerben egy 100ezer forintos kábelt , nagyon. A Vz-nél jobb kábelt még nem hallottam más rendszerben sem. Még Heed-akban sem... (Bár nem hallottam még túlzottan sok rendszert talán ehhez. :) )
Vagy szintén nem AN rendszerben egy Jadis Ochestra (mundorf tuning)-ot durván megvert egy gyári állapotú AN Oto PP.
Vagy az AN cd2(ad1865) szintén nem AN rendszerben jobb volt , mint valami YBA, meg Meridian203(?), mag már nem is emlékszem milyen drágábbak is..... csak hogy a dac témához is közeledjünk... :)
Mármint, hogy melyik "jobb", meg mi "ver meg" micsodát.
Szerintem. De nem akarok belekotyogni a nagyok dolgába, csak megjegyeztem.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11317
- Kapcsolat:
Konkrétan a beépített egzotikus (áru) alkatrészek mennyisége és a fotó alapján történő véleményezést figuráztam ki. Érdekes, miket láttok néhány szó mögé.
Ennyi a lényeg.Nyilván ez a fajta gyártási kultúra sem garantálja a kiváló hangot...
Néhány pillanatra elgondolkodhatunk azon, melyikünk hozzászólásában volt több személyeskedés... Bár talán van ennél jobb dolgunk is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Luxor Audio 2021.03.23., kedd 09:23-kor.
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5312
A kötegelőket nylonból készítik -csakúgy, mint a legtöbb divatos kábel "kígyóbőrt".
Gondolom, ez valamiféle vicc akar lenni. Amit "mérnöki teljesítménynek" szokás nevezni, na az nincs itt...
Inkább lehet beszélni (szerényebb) DIY szintű építési kultúráról, sajátos jellemzőjű hangláncba illesztve, bizonyos műfajokon, bizonyos ízlés számára kellemes hangcsinálásról, és ezt áhító, átszellemült rajongótáborról.
De ez a "jó minőségű alkatrész" emlegetés is durván félrevezető, ugyanebbe a mondakörbe tartozik.
( objektíven szemlélve, nyilván mást tekintünk jó minőségű alkatrésznek )
Azért ezek elég szubjektív jelzők és mint olyan, akár személyenként eltérhetnek.SoundMania írta: ↑2021.03.23., kedd 08:37...Volt amikor egy sárga B akkor kb 16ezerért megvert egy nem AN rendszerben egy 100ezer forintos kábelt , nagyon. A Vz-nél jobb kábelt még nem hallottam más rendszerben sem. Még Heed-akban sem... (Bár nem hallottam még túlzottan sok rendszert talán ehhez. :) )
Vagy szintén nem AN rendszerben egy Jadis Ochestra (mundorf tuning)-ot durván megvert egy gyári állapotú AN Oto PP.
Vagy az AN cd2(ad1865) szintén nem AN rendszerben jobb volt , mint valami YBA, meg Meridian203(?), mag már nem is emlékszem milyen drágábbak is..... csak hogy a dac témához is közeledjünk... :)
Mármint, hogy melyik "jobb", meg mi "ver meg" micsodát.
Szerintem. De nem akarok belekotyogni a nagyok dolgába, csak megjegyeztem.
- SoundMania
- Törzsgárda

Nem! Nem érted! Bár azt hiszed! :(supravox írta: ↑2021.03.23., kedd 08:04Éértem már..marconi írta: ↑2021.03.22., hétf. 22:13Off: Fapaci ez a nagyon olcsó burkolt személyeskedés amit viccesnek szánt kifigurázásként nyomsz a Süti posztjaira, (meg bárkiére, akiről kiderül hogy esetleg ért hozzá) elég szar. Emiatt kár volt visszajönnöd az anno teátrális búcsúzkodásaid után.fapaci írta: ↑2021.03.22., hétf. 21:13
Ne értetlenkedj, itt már mindent elmondtak! Vegyél fél vödör jó drága alkatrészt, a Föld Kínától legtávolabb lévő pontján
Dél-Amerikában, Mundorfiában a tantál törzs egyik falujában építsd be őket egy ősi rézdobozba, amit a ott őshonos Shinkoh béka vizeletében áztattál 7 napig! A művet és alkotóját ingyenesen hazaszállítja a WKZ Air, ha a Fekete Kapun át vásárolsz repjegyet.
Teac 500D full-full Black Gate űbertuning..
- SoundMania
- Törzsgárda

Régi kábeleire ezt nem mondanám! Volt amikor egy sárga B akkor kb 16ezerért megvert egy nem AN rendszerben egy 100ezer forintos kábelt , nagyon. A Vz-nél jobb kábelt még nem hallottam más rendszerben sem. Még Heed-akban sem... (Bár nem hallottam még túlzottan sok rendszert talán ehhez. :) )sutemenyx írta: ↑2021.03.22., hétf. 21:56Így van! Nagyon lényeges dolog az Audio Note-nál, hogy ritkán ragadható ki egy komponensük és tehető be jószívvel másik rendszerbe. Már amennyire tudom.Robici írta: ↑2021.03.22., hétf. 21:46Szerintem is de végülis akkor ebben egyetértünk. Ugyanakkor számomra egy fontos tanulság volt ami a hozzászólásaidból leszűrődött: az AN-nél rendszerben gondolkodnak és abban a rendszerben ez így a végeredmény szempontjából hát legalábbis elfogadható megoldás. Ez nekem most esett le.![]()
Aztán lehet vitatkozni hogy kinek tetszik vagy nem, én speciel amennyit eddig hallottam belőle, nem az én világom, de elismerem bizonyos erényeit. (Mármint nem a DAC-nak hanem összességében az AN-féle hangzásnak.)
Persze tudom ellenkezőt is lehet mondani, de nem vagyok meggyőzve, hogy az AN csak a saját közegében szerepelne jól.
Nem értem mi bajod a csövekkel, meg a jó minőségű kondenzátorokkal. Ha én DAC tervezésre adnám a fejem, biztos hogy az analóg kimenő fokozatban inkább kettős triódában gondolkodnék, mint 3-4 olcsó opamp-ot betenni a jelútba.supravox írta: ↑2021.03.22., hétf. 21:25fapaci írta: ↑2021.03.22., hétf. 21:13Ne értetlenkedj, itt már mindent elmondtak! Vegyél fél vödör jó drága alkatrészt, a Föld Kínától legtávolabb lévő pontján
Dél-Amerikában, Mundorfiában a tantál törzs egyik falujában építsd be őket egy ősi rézdobozba, amit a ott őshonos Shinkoh béka vizeletében áztattál 7 napig! A művet és alkotóját ingyenesen hazaszállítja a WKZ Air, ha a Fekete Kapun át vásárolsz repjegyet.
Már megvilágosodtam ám
Cső cső hátán,egzotikus kondik meg tyúkbélhegyek.
Szerencsére ezt néhány cég másképp gondolja...
BARTIMEX AUDIO Honlap
Ezzel itt egy valid készüléképítési kultúrát fikázol le, szerintem érdemtelenül. A csöves technológiával foglalkozó cégek zöme a mai napig így dolgozik, egyszerű nyák vagy lábtól-lábig szerelés, kevés alkatrész, a fontos helyeken minőségi, vagy akár egzotikus alkatrészek, diszkrét áramköri elemek opampok helyett, kézi forrasztás és szerelés. Aki épített már életében csöves erősítőt, az pontosan tudja, hogy mennyire függ a hangminőség a beépített alkatrészek minőségétől. Mérnöki szemmel nézve egy ilyen Audio Note belseje kifejezetten átgondolt tervezésről, gondos manufakturális megépítettségről árulkodik, gyönyörű mérnöki teljesítmény. Nyilván ez a fajta gyártási kultúra sem garantálja a kiváló hangot, mint ahogy a hightech kinézet, többrétegű nyák, és többszáz vagy ezer SMD alkatrész gépi beültetése és forrasztása sem garantál semmit. Nem ismerem ezt a TAD-ot, lehet hogy sokkal jobb hang mint az AN DAC 4, lehet hogy rosszabb, mindenesetre ezt külcsinből, vagy a gyártástechnológia különbözősége alapján megítélni szerintem nem lehet. Mondom mindezt úgy, hogy az Audio Note-k valóban sajátos zenei esztétikája az én ízlésemtől egy kicsit távolabb áll. Én nagyon sajnálnám, ha ez a fajta gyártási kultúra megszűnne, mert épp ez biztosítja azt, hogy a kicsi, kevéssé tőkeerős, de zseniális konstruktőrök által vezetett cégek termékei versenyképesek legyenek hangban a nagy, tőkeerős, hightech automatizált gyártósorokkal rendelkező cégek termékeivel.fapaci írta: ↑2021.03.22., hétf. 21:13Ne értetlenkedj, itt már mindent elmondtak! Vegyél fél vödör jó drága alkatrészt, a Föld Kínától legtávolabb lévő pontján
BARTIMEX AUDIO Honlap
Éértem már..marconi írta: ↑2021.03.22., hétf. 22:13Off: Fapaci ez a nagyon olcsó burkolt személyeskedés amit viccesnek szánt kifigurázásként nyomsz a Süti posztjaira, (meg bárkiére, akiről kiderül hogy esetleg ért hozzá) elég szar. Emiatt kár volt visszajönnöd az anno teátrális búcsúzkodásaid után.fapaci írta: ↑2021.03.22., hétf. 21:13Ne értetlenkedj, itt már mindent elmondtak! Vegyél fél vödör jó drága alkatrészt, a Föld Kínától legtávolabb lévő pontján
Teac 500D full-full Black Gate űbertuning..
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......
Off: Fapaci ez a nagyon olcsó burkolt személyeskedés amit viccesnek szánt kifigurázásként nyomsz a Süti posztjaira, (meg bárkiére, akiről kiderül hogy esetleg ért hozzá) elég szar. Emiatt kár volt visszajönnöd az anno teátrális búcsúzkodásaid után.fapaci írta: ↑2021.03.22., hétf. 21:13Ne értetlenkedj, itt már mindent elmondtak! Vegyél fél vödör jó drága alkatrészt, a Föld Kínától legtávolabb lévő pontján
Audiomeca J1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), Philips cd304mkII fullBGrecap, Marantz CDA94 Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri Reference mkII, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Értékelés: 2911
- Kapcsolat:
Így van! Nagyon lényeges dolog az Audio Note-nál, hogy ritkán ragadható ki egy komponensük és tehető be jószívvel másik rendszerbe. Már amennyire tudom.Robici írta: ↑2021.03.22., hétf. 21:46Szerintem is de végülis akkor ebben egyetértünk. Ugyanakkor számomra egy fontos tanulság volt ami a hozzászólásaidból leszűrődött: az AN-nél rendszerben gondolkodnak és abban a rendszerben ez így a végeredmény szempontjából hát legalábbis elfogadható megoldás. Ez nekem most esett le.![]()
Aztán lehet vitatkozni hogy kinek tetszik vagy nem, én speciel amennyit eddig hallottam belőle, nem az én világom, de elismerem bizonyos erényeit. (Mármint nem a DAC-nak hanem összességében az AN-féle hangzásnak.)
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
http://saboaudio.eu
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Kapcsolat:
Tehát a közepes vagy rosszabb minőségű alkatrészek nem jelentenek problémát, de a műanyag kötegelők azok tűrhetetlenek. Mondjuk úgy, hogy azt sem tudjuk miből van. Nemhinném, hogy teflon, de az AN-től akár még ez is kitelhet.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
Szerintem is de végülis akkor ebben egyetértünk. Ugyanakkor számomra egy fontos tanulság volt ami a hozzászólásaidból leszűrődött: az AN-nél rendszerben gondolkodnak és abban a rendszerben ez így a végeredmény szempontjából hát legalábbis elfogadható megoldás. Ez nekem most esett le.
sutemenyx írta: ↑2021.03.22., hétf. 20:42A személyeskedésre nem reagálok!supravox írta: ↑2021.03.22., hétf. 20:30Csak,hogy ne értsem félre..sutemenyx írta: ↑2021.03.22., hétf. 19:44
Te azthiszed, hogy attól lesz jó hangja egy elektronikának, hogy szépen elrendeznek 30x annyi smd alkatrészt egy panelen? Tévúton jársz, mert ennek épp az ellenkezője igaz.
Majd ha megfejtetted, hogy miket látsz az AN Dac belsejében, akkor meghívlak egy fagyira. Segítségképpen elmondom, hogy van benne olyan, ami magában drágább, mint a TAD-ban kb az összes.
Ezt az AN dac-ot hoztad fel mint Föld legjobbja?Screenshot_20210322-202244_Google.jpg
Igazad van amúgy..tényleg nem tudom "műszakilag" mitől jó egy dac.
De ha a TAD-ra nézek hallatlanban elhiszem,hogy az NEKEM baromira tetszene.
Egy ilyen AN-től rosszul leszek ha belenézek..
Mondjuk eleve nem tudom minek cső egy dac-vq..
Ezt akár Te is csinálhattad volna akkora konstruktőr vagy.
Amire én gondoltam és nem mint a föld legjobbja, hanem mint építésre az a szint, aminél nemsok jobb van az a Signature verzió, ami a tesztben is szerepelt:
IMG_5856.jpgIMG_5855.jpgIMG_5854.jpgIMG_5853.jpgIMG_5852.jpg
Jesszus, azok a műanyag kötegelők azért iszonyatosan illúziórombolók ebben az árkategóriában, szóljon bárhogy is.
fapaci írta: ↑2021.03.22., hétf. 21:13Ne értetlenkedj, itt már mindent elmondtak! Vegyél fél vödör jó drága alkatrészt, a Föld Kínától legtávolabb lévő pontján
Már megvilágosodtam ám
Cső cső hátán,egzotikus kondik meg tyúkbélhegyek.
Szerencsére ezt néhány cég másképp gondolja...
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11317
- Kapcsolat:
Ne értetlenkedj, itt már mindent elmondtak! Vegyél fél vödör jó drága alkatrészt, a Föld Kínától legtávolabb lévő pontján
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Kapcsolat:
Tényleg az lenne, és bevallanám. De igazából nem érdekel az Audio Note, elég ha a saját dacomat elveri egy ilyen TAD.Shimano írta: ↑2021.03.22., hétf. 20:47Nagy pofára esés lenne ha mindezek mellett még is a TAD-ot hallanád mindennél jobbnak több azonos szintű rendszerben is,de ez nem fordulhat elő,mert még magadnak sem vallanád be.sutemenyx írta: ↑2021.03.22., hétf. 20:18Nem mundorf az. Rézfoliás Audio Note csatolók. És szinte csak Black Gate-ek vannak benne. Van ott az egyszerűbb mostani áron 8ezer/db-os konditól a piros NX-en (20e/db) át a VK-kon keresztül(30e/db) némelyik változatban akad még WKZ is, ami meg úgy 100-200e/db. Ezenkivül többezer forint /db árú Shinkoh tantalum ellenállások. Valószínű a trafókat sem shenzenből rendelték hozzá. Arról már nem is beszélve, hogy az egész doboz nettó vörösrézből van hajtogatva.
Ezek nem azért jók, mert drágák, hanem fordítva. Azért drágák mert jók.
Persze eredeti áron olcsóbbak voltak valamivel, de így sem összemérhető ennek az anyagköltsége annak a TAD-nak az anyagköltségével. Miközben azonos árú készülékekről beszélünk!
Most akkor a TAD hova is kinek is és miért is árulja ugyanennyiért ezt a "dolgot"?![]()
![]()
És újfent elmondom, hogy nem azt mondtam, hogy ez az AN DAC mindennél jobb szerintem. Csak annyit, hogy ez van úgy megépítve és ebben vannak olyan dolgok, amire azt mondom, hogy ez igen!
Mivel ez merült fel kérdésként...
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Kapcsolat:
"Mondjuk eleve nem tudom minek cső egy dac-vq.."
Azért mert a cső rongálja el legkevésbé a hangot, ha már választani kell az aktív elemek közül. Persze csak akkor, ha normálisan van megcsinálva.
Azért mert a cső rongálja el legkevésbé a hangot, ha már választani kell az aktív elemek közül. Persze csak akkor, ha normálisan van megcsinálva.
Nagy pofára esés lenne ha mindezek mellett még is a TAD-ot hallanád mindennél jobbnak több azonos szintű rendszerben is,de ez nem fordulhat elő,mert még magadnak sem vallanád be.sutemenyx írta: ↑2021.03.22., hétf. 20:18Nem mundorf az. Rézfoliás Audio Note csatolók. És szinte csak Black Gate-ek vannak benne. Van ott az egyszerűbb mostani áron 8ezer/db-os konditól a piros NX-en (20e/db) át a VK-kon keresztül(30e/db) némelyik változatban akad még WKZ is, ami meg úgy 100-200e/db. Ezenkivül többezer forint /db árú Shinkoh tantalum ellenállások. Valószínű a trafókat sem shenzenből rendelték hozzá. Arról már nem is beszélve, hogy az egész doboz nettó vörösrézből van hajtogatva.alto írta: ↑2021.03.22., hétf. 20:08Nem rám gondoltál, de megfejtem én. Egyrészről a DAC 4 tele van pakolva méregdrága Black Gate kondikkal, másrészről mintha volna ott valami nagyon komoly fólia csatoló kondi is ( aranyszínű, bilincsbe fogva), talán Mundorf?sutemenyx írta: ↑2021.03.22., hétf. 19:44
Te azthiszed, hogy attól lesz jó hangja egy elektronikának, hogy szépen elrendeznek 30x annyi smd alkatrészt egy panelen? Tévúton jársz, mert ennek épp az ellenkezője igaz.
Majd ha megfejtetted, hogy miket látsz az AN Dac belsejében, akkor meghívlak egy fagyira. Segítségképpen elmondom, hogy van benne olyan, ami magában drágább, mint a TAD-ban kb az összes.
Ezek nem azért jók, mert drágák, hanem fordítva. Azért drágák mert jók.
Persze eredeti áron olcsóbbak voltak valamivel, de így sem összemérhető ennek az anyagköltsége annak a TAD-nak az anyagköltségével. Miközben azonos árú készülékekről beszélünk!
Most akkor a TAD hova is kinek is és miért is árulja ugyanennyiért ezt a "dolgot"?![]()
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Kapcsolat:
A személyeskedésre nem reagálok!supravox írta: ↑2021.03.22., hétf. 20:30Csak,hogy ne értsem félre..sutemenyx írta: ↑2021.03.22., hétf. 19:44Te azthiszed, hogy attól lesz jó hangja egy elektronikának, hogy szépen elrendeznek 30x annyi smd alkatrészt egy panelen? Tévúton jársz, mert ennek épp az ellenkezője igaz.
Ezt az AN dac-ot hoztad fel mint Föld legjobbja?Screenshot_20210322-202244_Google.jpg
Igazad van amúgy..tényleg nem tudom "műszakilag" mitől jó egy dac.
Amire én gondoltam és nem mint a föld legjobbja, hanem mint építésre az a szint, aminél nemsok jobb van az a Signature verzió, ami a tesztben is szerepelt:
Csak,hogy ne értsem félre..sutemenyx írta: ↑2021.03.22., hétf. 19:44Te azthiszed, hogy attól lesz jó hangja egy elektronikának, hogy szépen elrendeznek 30x annyi smd alkatrészt egy panelen? Tévúton jársz, mert ennek épp az ellenkezője igaz.supravox írta: ↑2021.03.22., hétf. 19:30Ez meg mi?sutemenyx írta: ↑2021.03.22., hétf. 17:44
Nem oan nehéz pedig:
https://twitteringmachines.com/audio-no ... ght-champ/
Ehhez képest az a TAD egy vicces próbálkozás.
Jesszus![]()
Ezt az AN dac-ot hoztad fel mint Föld legjobbja? Igazad van amúgy..tényleg nem tudom "műszakilag" mitől jó egy dac.
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Kapcsolat:
"azthiszed, hogy attól lesz jó hangja egy elektronikának, hogy szépen elrendeznek 30x annyi smd alkatrészt egy panelen? Tévúton jársz, mert ennek épp az ellenkezője igaz."asebestyen írta: ↑2021.03.22., hétf. 19:58Mindenki azt hisz, amit akar, privát szféra. Teljesen más megközelítése a hangi reprodukciónak a 2 készülék.sutemenyx írta: ↑2021.03.22., hétf. 19:44Te azthiszed, hogy attól lesz jó hangja egy elektronikának, hogy szépen elrendeznek 30x annyi smd alkatrészt egy panelen? Tévúton jársz, mert ennek épp az ellenkezője igaz.
Az AN sok embernek tetszik, másik sok embernek meg nem. Nekem nem. És az ún. érzelem közvetítés, amit csinálnak, (ami szerintem nem az, de most hívjuk annak), attól nekem pl herótom van, más meg épp azt szereti benne.
Írjuk inkább azt, hogy más úton jártok, ne azt, hogy egyikőtök, egyikünk tévúton. Sok út vezet sok irányba, szerencsére. :)
Ezt írtam, nem azt hogy úgy egyébként a hifiben milyen úton jár.