Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DAC-olás

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3403
Kapcsolat:

Re: DAC-olás

Hozzászólás Szerző: alto »

shany írta:
2021.03.23., kedd 09:05
alto írta:
2021.03.23., kedd 08:24
... Mérnöki szemmel nézve egy ilyen Audio Note belseje kifejezetten átgondolt tervezésről, gondos manufakturális megépítettségről árulkodik, gyönyörű mérnöki teljesítmény...
Gondolom, ez valamiféle vicc akar lenni. Amit "mérnöki teljesítménynek" szokás nevezni, na az nincs itt...

Inkább lehet beszélni (szerényebb) DIY szintű építési kultúráról, sajátos jellemzőjű hangláncba illesztve, bizonyos műfajokon, bizonyos ízlés számára kellemes hangcsinálásról, és ezt áhító, átszellemült rajongótáborról.

De ez a "jó minőségű alkatrész" emlegetés is durván félrevezető, ugyanebbe a mondakörbe tartozik.
( objektíven szemlélve, nyilván mást tekintünk jó minőségű alkatrésznek )
Nem szoktam ilyesmivel viccelni, teljesen komolyan gondoltam. Ha neked a mérnöki teljesítményt a gépi beültetésű integrált áramkör hegyek és a filléres elkók jelentik, ettől én még láthatom másképp ezt a világot. És mégegyszer, nem az Audio Note-t akarom védeni, én nemigazán kedvelem a hangjukat.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1300

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

denesdr írta:
2021.03.23., kedd 08:57
SoundMania írta:
2021.03.23., kedd 08:37
...Volt amikor egy sárga B akkor kb 16ezerért megvert egy nem AN rendszerben egy 100ezer forintos kábelt , nagyon. A Vz-nél jobb kábelt még nem hallottam más rendszerben sem. Még Heed-akban sem... (Bár nem hallottam még túlzottan sok rendszert talán ehhez. :) )
Vagy szintén nem AN rendszerben egy Jadis Ochestra (mundorf tuning)-ot durván megvert egy gyári állapotú AN Oto PP.
Vagy az AN cd2(ad1865) szintén nem AN rendszerben jobb volt , mint valami YBA, meg Meridian203(?), mag már nem is emlékszem milyen drágábbak is..... csak hogy a dac témához is közeledjünk... :)
Azért ezek elég szubjektív jelzők és mint olyan, akár személyenként eltérhetnek.
Mármint, hogy melyik "jobb", meg mi "ver meg" micsodát.
Szerintem. De nem akarok belekotyogni a nagyok dolgába, csak megjegyeztem.
Mivel te (sem) voltál ott így még annyit fűznék hozzá, hogy akkora különbségek voltak, hogy a szubjektivitás kizárt

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11317
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

alto írta:
Ezzel itt egy valid készüléképítési kultúrát fikázol le, szerintem érdemtelenül.
Konkrétan a beépített egzotikus (áru) alkatrészek mennyisége és a fotó alapján történő véleményezést figuráztam ki. Érdekes, miket láttok néhány szó mögé.
Nyilván ez a fajta gyártási kultúra sem garantálja a kiváló hangot...
Ennyi a lényeg.
marconi írta:
2021.03.22., hétf. 22:13
Off: Fapaci ez a nagyon olcsó burkolt személyeskedés amit viccesnek szánt kifigurázásként nyomsz a Süti posztjaira, (meg bárkiére, akiről kiderül hogy esetleg ért hozzá) elég szar. Emiatt kár volt visszajönnöd az anno teátrális búcsúzkodásaid után.
Néhány pillanatra elgondolkodhatunk azon, melyikünk hozzászólásában volt több személyeskedés... Bár talán van ennél jobb dolgunk is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Luxor Audio 2021.03.23., kedd 09:23-kor.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5312

Hozzászólás Szerző: fülelek »

sutemenyx írta:
2021.03.22., hétf. 21:54
Tehát a közepes vagy rosszabb minőségű alkatrészek nem jelentenek problémát, de a műanyag kötegelők azok tűrhetetlenek. Mondjuk úgy, hogy azt sem tudjuk miből van. Nemhinném, hogy teflon, de az AN-től akár még ez is kitelhet.
A kötegelőket nylonból készítik -csakúgy, mint a legtöbb divatos kábel "kígyóbőrt".

shany
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 363

Hozzászólás Szerző: shany »

alto írta:
... Mérnöki szemmel nézve egy ilyen Audio Note belseje kifejezetten átgondolt tervezésről, gondos manufakturális megépítettségről árulkodik, gyönyörű mérnöki teljesítmény...
Gondolom, ez valamiféle vicc akar lenni. Amit "mérnöki teljesítménynek" szokás nevezni, na az nincs itt...

Inkább lehet beszélni (szerényebb) DIY szintű építési kultúráról, sajátos jellemzőjű hangláncba illesztve, bizonyos műfajokon, bizonyos ízlés számára kellemes hangcsinálásról, és ezt áhító, átszellemült rajongótáborról.

De ez a "jó minőségű alkatrész" emlegetés is durván félrevezető, ugyanebbe a mondakörbe tartozik.
( objektíven szemlélve, nyilván mást tekintünk jó minőségű alkatrésznek )

denesdr
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1119

Hozzászólás Szerző: denesdr »

SoundMania írta:
2021.03.23., kedd 08:37
...Volt amikor egy sárga B akkor kb 16ezerért megvert egy nem AN rendszerben egy 100ezer forintos kábelt , nagyon. A Vz-nél jobb kábelt még nem hallottam más rendszerben sem. Még Heed-akban sem... (Bár nem hallottam még túlzottan sok rendszert talán ehhez. :) )
Vagy szintén nem AN rendszerben egy Jadis Ochestra (mundorf tuning)-ot durván megvert egy gyári állapotú AN Oto PP.
Vagy az AN cd2(ad1865) szintén nem AN rendszerben jobb volt , mint valami YBA, meg Meridian203(?), mag már nem is emlékszem milyen drágábbak is..... csak hogy a dac témához is közeledjünk... :)
Azért ezek elég szubjektív jelzők és mint olyan, akár személyenként eltérhetnek.
Mármint, hogy melyik "jobb", meg mi "ver meg" micsodát.
Szerintem. De nem akarok belekotyogni a nagyok dolgába, csak megjegyeztem.

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda

supravox írta:
2021.03.23., kedd 08:04
marconi írta:
fapaci írta:
2021.03.22., hétf. 21:13

Ne értetlenkedj, itt már mindent elmondtak! Vegyél fél vödör jó drága alkatrészt, a Föld Kínától legtávolabb lévő pontján
Dél-Amerikában, Mundorfiában a tantál törzs egyik falujában építsd be őket egy ősi rézdobozba, amit a ott őshonos Shinkoh béka vizeletében áztattál 7 napig! A művet és alkotóját ingyenesen hazaszállítja a WKZ Air, ha a Fekete Kapun át vásárolsz repjegyet.
Off: Fapaci ez a nagyon olcsó burkolt személyeskedés amit viccesnek szánt kifigurázásként nyomsz a Süti posztjaira, (meg bárkiére, akiről kiderül hogy esetleg ért hozzá) elég szar. Emiatt kár volt visszajönnöd az anno teátrális búcsúzkodásaid után.
Éértem már..
Teac 500D full-full Black Gate űbertuning..
Nem! Nem érted! Bár azt hiszed! :(

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda

sutemenyx írta:
2021.03.22., hétf. 21:56
Robici írta:
2021.03.22., hétf. 21:46
sutemenyx írta:
2021.03.22., hétf. 20:26
Ha arra gondolsz, hogy NOS dacrol van szó, azzal egyetértek. Szerintem teljes hülyeség.
Szerintem is de végülis akkor ebben egyetértünk. Ugyanakkor számomra egy fontos tanulság volt ami a hozzászólásaidból leszűrődött: az AN-nél rendszerben gondolkodnak és abban a rendszerben ez így a végeredmény szempontjából hát legalábbis elfogadható megoldás. Ez nekem most esett le. leborulok.gif
Aztán lehet vitatkozni hogy kinek tetszik vagy nem, én speciel amennyit eddig hallottam belőle, nem az én világom, de elismerem bizonyos erényeit. (Mármint nem a DAC-nak hanem összességében az AN-féle hangzásnak.)
Így van! Nagyon lényeges dolog az Audio Note-nál, hogy ritkán ragadható ki egy komponensük és tehető be jószívvel másik rendszerbe. Már amennyire tudom.
Régi kábeleire ezt nem mondanám! Volt amikor egy sárga B akkor kb 16ezerért megvert egy nem AN rendszerben egy 100ezer forintos kábelt , nagyon. A Vz-nél jobb kábelt még nem hallottam más rendszerben sem. Még Heed-akban sem... (Bár nem hallottam még túlzottan sok rendszert talán ehhez. :) )
Persze tudom ellenkezőt is lehet mondani, de nem vagyok meggyőzve, hogy az AN csak a saját közegében szerepelne jól.

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

supravox írta:
2021.03.22., hétf. 21:25
fapaci írta:
supravox írta:
2021.03.22., hétf. 20:30
..tényleg nem tudom "műszakilag" mitől jó egy dac.
Ne értetlenkedj, itt már mindent elmondtak! Vegyél fél vödör jó drága alkatrészt, a Föld Kínától legtávolabb lévő pontján
Dél-Amerikában, Mundorfiában a tantál törzs egyik falujában építsd be őket egy ősi rézdobozba, amit a ott őshonos Shinkoh béka vizeletében áztattál 7 napig! A művet és alkotóját ingyenesen hazaszállítja a WKZ Air, ha a Fekete Kapun át vásárolsz repjegyet.

Már megvilágosodtam ám😀
Cső cső hátán,egzotikus kondik meg tyúkbélhegyek.
Szerencsére ezt néhány cég másképp gondolja...
Nem értem mi bajod a csövekkel, meg a jó minőségű kondenzátorokkal. Ha én DAC tervezésre adnám a fejem, biztos hogy az analóg kimenő fokozatban inkább kettős triódában gondolkodnék, mint 3-4 olcsó opamp-ot betenni a jelútba.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

fapaci írta:
supravox írta:
Ezzel itt egy valid készüléképítési kultúrát fikázol le, szerintem érdemtelenül. A csöves technológiával foglalkozó cégek zöme a mai napig így dolgozik, egyszerű nyák vagy lábtól-lábig szerelés, kevés alkatrész, a fontos helyeken minőségi, vagy akár egzotikus alkatrészek, diszkrét áramköri elemek opampok helyett, kézi forrasztás és szerelés. Aki épített már életében csöves erősítőt, az pontosan tudja, hogy mennyire függ a hangminőség a beépített alkatrészek minőségétől. Mérnöki szemmel nézve egy ilyen Audio Note belseje kifejezetten átgondolt tervezésről, gondos manufakturális megépítettségről árulkodik, gyönyörű mérnöki teljesítmény. Nyilván ez a fajta gyártási kultúra sem garantálja a kiváló hangot, mint ahogy a hightech kinézet, többrétegű nyák, és többszáz vagy ezer SMD alkatrész gépi beültetése és forrasztása sem garantál semmit. Nem ismerem ezt a TAD-ot, lehet hogy sokkal jobb hang mint az AN DAC 4, lehet hogy rosszabb, mindenesetre ezt külcsinből, vagy a gyártástechnológia különbözősége alapján megítélni szerintem nem lehet. Mondom mindezt úgy, hogy az Audio Note-k valóban sajátos zenei esztétikája az én ízlésemtől egy kicsit távolabb áll. Én nagyon sajnálnám, ha ez a fajta gyártási kultúra megszűnne, mert épp ez biztosítja azt, hogy a kicsi, kevéssé tőkeerős, de zseniális konstruktőrök által vezetett cégek termékei versenyképesek legyenek hangban a nagy, tőkeerős, hightech automatizált gyártósorokkal rendelkező cégek termékeivel.
BARTIMEX AUDIO Honlap

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2725

Hozzászólás Szerző: supravox »

marconi írta:
fapaci írta:
supravox írta:
Éértem már..
Teac 500D full-full Black Gate űbertuning..
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

tonya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1067

Hozzászólás Szerző: tonya »

f71.gif
f71.gif (666.41 KiB) Megtekintve 2003 alkalommal
:D
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......

marconi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 371

Hozzászólás Szerző: marconi »

fapaci írta:
supravox írta:
Audiomeca J1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), Philips cd304mkII fullBGrecap, Marantz CDA94 Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri Reference mkII, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2911
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

Robici írta:
2021.03.22., hétf. 21:46
sutemenyx írta:
Ha arra gondolsz, hogy NOS dacrol van szó, azzal egyetértek. Szerintem teljes hülyeség.
Szerintem is de végülis akkor ebben egyetértünk. Ugyanakkor számomra egy fontos tanulság volt ami a hozzászólásaidból leszűrődött: az AN-nél rendszerben gondolkodnak és abban a rendszerben ez így a végeredmény szempontjából hát legalábbis elfogadható megoldás. Ez nekem most esett le. leborulok.gif
Aztán lehet vitatkozni hogy kinek tetszik vagy nem, én speciel amennyit eddig hallottam belőle, nem az én világom, de elismerem bizonyos erényeit. (Mármint nem a DAC-nak hanem összességében az AN-féle hangzásnak.)
Így van! Nagyon lényeges dolog az Audio Note-nál, hogy ritkán ragadható ki egy komponensük és tehető be jószívvel másik rendszerbe. Már amennyire tudom.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

Tehát a közepes vagy rosszabb minőségű alkatrészek nem jelentenek problémát, de a műanyag kötegelők azok tűrhetetlenek. Mondjuk úgy, hogy azt sem tudjuk miből van. Nemhinném, hogy teflon, de az AN-től akár még ez is kitelhet.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

Robici
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1248
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Robici »

sutemenyx írta:

Saughassy
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 175

Hozzászólás Szerző: Saughassy »

sutemenyx írta:
2021.03.22., hétf. 20:42
supravox írta:
sutemenyx írta:
2021.03.22., hétf. 19:44

Te azthiszed, hogy attól lesz jó hangja egy elektronikának, hogy szépen elrendeznek 30x annyi smd alkatrészt egy panelen? Tévúton jársz, mert ennek épp az ellenkezője igaz.
Majd ha megfejtetted, hogy miket látsz az AN Dac belsejében, akkor meghívlak egy fagyira. Segítségképpen elmondom, hogy van benne olyan, ami magában drágább, mint a TAD-ban kb az összes.
Csak,hogy ne értsem félre..
Ezt az AN dac-ot hoztad fel mint Föld legjobbja?Screenshot_20210322-202244_Google.jpg
Igazad van amúgy..tényleg nem tudom "műszakilag" mitől jó egy dac.
De ha a TAD-ra nézek hallatlanban elhiszem,hogy az NEKEM baromira tetszene.
Egy ilyen AN-től rosszul leszek ha belenézek..
Mondjuk eleve nem tudom minek cső egy dac-vq..
Ezt akár Te is csinálhattad volna akkora konstruktőr vagy.
A személyeskedésre nem reagálok!
Amire én gondoltam és nem mint a föld legjobbja, hanem mint építésre az a szint, aminél nemsok jobb van az a Signature verzió, ami a tesztben is szerepelt:
IMG_5856.jpgIMG_5855.jpgIMG_5854.jpgIMG_5853.jpgIMG_5852.jpg

Jesszus, azok a műanyag kötegelők azért iszonyatosan illúziórombolók ebben az árkategóriában, szóljon bárhogy is.

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

fapaci írta:
supravox írta:

Már megvilágosodtam ám😀
Cső cső hátán,egzotikus kondik meg tyúkbélhegyek.
Szerencsére ezt néhány cég másképp gondolja...
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11317
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

supravox írta:

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

Shimano írta:
2021.03.22., hétf. 20:47
sutemenyx írta:
2021.03.22., hétf. 20:18
alto írta:
2021.03.22., hétf. 20:08

Nem rám gondoltál, de megfejtem én. Egyrészről a DAC 4 tele van pakolva méregdrága Black Gate kondikkal, másrészről mintha volna ott valami nagyon komoly fólia csatoló kondi is ( aranyszínű, bilincsbe fogva), talán Mundorf?
Nem mundorf az. Rézfoliás Audio Note csatolók. És szinte csak Black Gate-ek vannak benne. Van ott az egyszerűbb mostani áron 8ezer/db-os konditól a piros NX-en (20e/db) át a VK-kon keresztül(30e/db) némelyik változatban akad még WKZ is, ami meg úgy 100-200e/db. Ezenkivül többezer forint /db árú Shinkoh tantalum ellenállások. Valószínű a trafókat sem shenzenből rendelték hozzá. Arról már nem is beszélve, hogy az egész doboz nettó vörösrézből van hajtogatva.

Ezek nem azért jók, mert drágák, hanem fordítva. Azért drágák mert jók.
Persze eredeti áron olcsóbbak voltak valamivel, de így sem összemérhető ennek az anyagköltsége annak a TAD-nak az anyagköltségével. Miközben azonos árú készülékekről beszélünk!

Most akkor a TAD hova is kinek is és miért is árulja ugyanennyiért ezt a "dolgot"? :D
Nagy pofára esés lenne ha mindezek mellett még is a TAD-ot hallanád mindennél jobbnak több azonos szintű rendszerben is,de ez nem fordulhat elő,mert még magadnak sem vallanád be. :D
Tényleg az lenne, és bevallanám. De igazából nem érdekel az Audio Note, elég ha a saját dacomat elveri egy ilyen TAD.

És újfent elmondom, hogy nem azt mondtam, hogy ez az AN DAC mindennél jobb szerintem. Csak annyit, hogy ez van úgy megépítve és ebben vannak olyan dolgok, amire azt mondom, hogy ez igen!
Mivel ez merült fel kérdésként...

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

"Mondjuk eleve nem tudom minek cső egy dac-vq.."

Azért mert a cső rongálja el legkevésbé a hangot, ha már választani kell az aktív elemek közül. Persze csak akkor, ha normálisan van megcsinálva.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2247

Hozzászólás Szerző: Shimano »

sutemenyx írta:
2021.03.22., hétf. 20:18
alto írta:
2021.03.22., hétf. 20:08
sutemenyx írta:

Te azthiszed, hogy attól lesz jó hangja egy elektronikának, hogy szépen elrendeznek 30x annyi smd alkatrészt egy panelen? Tévúton jársz, mert ennek épp az ellenkezője igaz.
Majd ha megfejtetted, hogy miket látsz az AN Dac belsejében, akkor meghívlak egy fagyira. Segítségképpen elmondom, hogy van benne olyan, ami magában drágább, mint a TAD-ban kb az összes.
Nem rám gondoltál, de megfejtem én. Egyrészről a DAC 4 tele van pakolva méregdrága Black Gate kondikkal, másrészről mintha volna ott valami nagyon komoly fólia csatoló kondi is ( aranyszínű, bilincsbe fogva), talán Mundorf?
Nem mundorf az. Rézfoliás Audio Note csatolók. És szinte csak Black Gate-ek vannak benne. Van ott az egyszerűbb mostani áron 8ezer/db-os konditól a piros NX-en (20e/db) át a VK-kon keresztül(30e/db) némelyik változatban akad még WKZ is, ami meg úgy 100-200e/db. Ezenkivül többezer forint /db árú Shinkoh tantalum ellenállások. Valószínű a trafókat sem shenzenből rendelték hozzá. Arról már nem is beszélve, hogy az egész doboz nettó vörösrézből van hajtogatva.

Ezek nem azért jók, mert drágák, hanem fordítva. Azért drágák mert jók.
Persze eredeti áron olcsóbbak voltak valamivel, de így sem összemérhető ennek az anyagköltsége annak a TAD-nak az anyagköltségével. Miközben azonos árú készülékekről beszélünk!

Most akkor a TAD hova is kinek is és miért is árulja ugyanennyiért ezt a "dolgot"? :D
Nagy pofára esés lenne ha mindezek mellett még is a TAD-ot hallanád mindennél jobbnak több azonos szintű rendszerben is,de ez nem fordulhat elő,mert még magadnak sem vallanád be. :D

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

supravox írta:
sutemenyx írta:
supravox írta:
2021.03.22., hétf. 19:30

Ez meg mi?
Jesszus :fekverohog:
Ezt az AN dac-ot hoztad fel mint Föld legjobbja?Screenshot_20210322-202244_Google.jpg
A személyeskedésre nem reagálok!
Amire én gondoltam és nem mint a föld legjobbja, hanem mint építésre az a szint, aminél nemsok jobb van az a Signature verzió, ami a tesztben is szerepelt:
IMG_5856.jpg
IMG_5856.jpg (140.13 KiB) Megtekintve 2201 alkalommal
IMG_5855.jpg
IMG_5855.jpg (95.9 KiB) Megtekintve 2201 alkalommal
IMG_5854.jpg
IMG_5854.jpg (143.84 KiB) Megtekintve 2201 alkalommal
IMG_5853.jpg
IMG_5853.jpg (116.03 KiB) Megtekintve 2201 alkalommal
IMG_5852.jpg
IMG_5852.jpg (140.66 KiB) Megtekintve 2201 alkalommal

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

sutemenyx írta:
supravox írta:
sutemenyx írta:
2021.03.22., hétf. 17:44

Nem oan nehéz pedig:

https://twitteringmachines.com/audio-no ... ght-champ/

Ehhez képest az a TAD egy vicces próbálkozás.
Ez meg mi?
Ezt az AN dac-ot hoztad fel mint Föld legjobbja?
Screenshot_20210322-202244_Google.jpg
Screenshot_20210322-202244_Google.jpg (806.61 KiB) Megtekintve 2198 alkalommal

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

asebestyen írta:
2021.03.22., hétf. 19:58
sutemenyx írta:
supravox írta:
[
Ez meg mi?
Mindenki azt hisz, amit akar, privát szféra. Teljesen más megközelítése a hangi reprodukciónak a 2 készülék.
Az AN sok embernek tetszik, másik sok embernek meg nem. Nekem nem. És az ún. érzelem közvetítés, amit csinálnak, (ami szerintem nem az, de most hívjuk annak), attól nekem pl herótom van, más meg épp azt szereti benne.
Írjuk inkább azt, hogy más úton jártok, ne azt, hogy egyikőtök, egyikünk tévúton. Sok út vezet sok irányba, szerencsére. :)
"azthiszed, hogy attól lesz jó hangja egy elektronikának, hogy szépen elrendeznek 30x annyi smd alkatrészt egy panelen? Tévúton jársz, mert ennek épp az ellenkezője igaz."

Ezt írtam, nem azt hogy úgy egyébként a hifiben milyen úton jár.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”