Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
megyesa, ami késik nem múlik. Én egy 55cm-es samsung tv-n kezdtem el mozizni, ahol a forrás egy pc volt, dvd-rom-al.
hát remélem.
amúgy én is egy 55 centis Pana tv-en kezdtem (még 16:9-es képarány sem volt rajta) és azt cseréltem le erre a Sonyra...
Sziasztok!
áruljátok már el, mire jó egy sima, 4:3-as TV-n a 16:9-es mód?
Mint itt emíltettétek, a sima, 55-öes Panán?
Ha egyszer 4:3 a TV, akkor úgyis P&S-ben fog rajta menni a DVD torzítás nélkül, úgy gondolom.
A régi 55-ös Samsungomon is így nézem. Viszont van egy 55-ös alap Orion TV is itthon, azon van 16:9 mód, de annyit érek el vele,hogy összelapítja a 4:3 as adásokat, mintha 2.35:1 formájú lenne kb.
Az - egyenlőre nem létező - anamorf adásokhoz kellene..
Vagy DVD-t is lehet így nézni, ha azon is így van a kép.
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Cisco: itt a fórumon is nagy gratula az új szerzeményedhez!
Ja, igen, majd elfelejtettem...
Szóval nagy gratula a projihoz tőlem is! Most kicsit még sárgulok, amíg nekem is lesz egy... Hiába, "proji az kell!"
megyesa, ami késik nem múlik. Én egy 55cm-es samsung tv-n kezdtem el mozizni, ahol a forrás egy pc volt, dvd-rom-al.
hát remélem.
amúgy én is egy 55 centis Pana tv-en kezdtem (még 16:9-es képarány sem volt rajta) és azt cseréltem le erre a Sonyra...
Sziasztok!
áruljátok már el, mire jó egy sima, 4:3-as TV-n a 16:9-es mód?
Mint itt emíltettétek, a sima, 55-öes Panán?
Ha egyszer 4:3 a TV, akkor úgyis P&S-ben fog rajta menni a DVD torzítás nélkül, úgy gondolom.
A régi 55-ös Samsungomon is így nézem. Viszont van egy 55-ös alap Orion TV is itthon, azon van 16:9 mód, de annyit érek el vele,hogy összelapítja a 4:3 as adásokat, mintha 2.35:1 formájú lenne kb.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Cisco: itt a fórumon is nagy gratula az új szerzeményedhez!
- Torzonborz
- Fórumlakó
Mire vetítettetek?
Csupasz fehér falra.
És mit tervezel? Lacy-féle FVF lesz, vagy a cosmo-féle festett VF-et választod?
Mire vetítettetek?
Csupasz fehér falra.
- Torzonborz
- Fórumlakó
Mire vetítettetek?
vetített kép1
Nahát... ez lassan minden vetítő beépített képernyővédője lesz
Reméljük jön majd a HD verzió is
vetített kép1
Nahát... ez lassan minden vetítő beépített képernyővédője lesz
és azért egy kis kötelező Corrs
(a lemez képe eléggé bebüntet, de ez van)
Viszont szépen 4:3-ba megtekinthető
vetített kép1
hátulról
Sikerült képeket készíteni az új szerzeményről.
Nem lett minden kép a legjobb mivel 1-2 bemozdult.
Köszi a gratokat!!!
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12
hát remélem.
TV: Samsung Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
- kaltenpeti
- Fórumlakó
- Értékelés: 22
Bár filmekkel tökéletesen kielégítő volt számomra a Yamaha, szerettem volna egy zeneibb erősítőt. Az alábbi mellett döntöttem:
Egy egy igen jó gép, ezzel márt azért lehet valamit kezdeni! Nagy grat hozzá
cosmo: Neked hogy műxik ez a sub dolog? Nagy különbség gondolom nem lehet a két gép között.
Ahhhh, sorry! Ez a Denon topicban lett volna jó helyen! Mellényúltam.
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12
cosmo: Neked hogy műxik ez a sub dolog? Nagy különbség gondolom nem lehet a két gép között.
Alfa: Denon rulez! A távja különösen tetszik.
Kösz!!
Ami a távot illeti, elsőre fura volt, hogy pingpongozni is lehet vele, arról nem is beszélve, hogy tök hülye voltam hozzá 2 napig, s még most se tudnék leállamvizsgázni belőle, de kezdem megkedvelni.
Alfa: Denon rulez! A távja különösen tetszik.
Gratula hozzá. Szép és vaskos darab, az biztos.
Kösz'!!!
Gratula hozzá. Szép és vaskos darab, az biztos.
és mennyivel zeneibb, még így nyersen is?!
Szebben szól zenével már így elsőre is.
és mennyivel zeneibb, még így nyersen is?!
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )