Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Saját hifis cuccaimról készült képek

alfa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: alfa »

és mennyivel zeneibb, még így nyersen is?!
Szebben szól zenével már így elsőre is.
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: richies »

és mennyivel zeneibb, még így nyersen is?!
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

alfa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Táv:

TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12

alfa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Bár filmekkel tökéletesen kielégítő volt számomra a Yamaha, szerettem volna egy zeneibb erősítőt. Az alábbi mellett döntöttem:

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Megvolt a projektorfejlesztés, egy beq pe7700-ast vettem.
Szia Gandalf!Engem a konzol érdekelne,mert én is valami ilyen ,megoldáson töprengek.Milyen fajta és hol lehet kapni?

sp 4805-nél vigyázzál egy picit vele a popsiján szívja a levegőt ...

F41
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: F41 »

Megvolt a projektorfejlesztés, egy beq pe7700-ast vettem. Szia Gandalf!Engem a konzol érdekelne,mert én is valami ilyen ,megoldáson töprengek.Milyen fajta és hol lehet kapni?

Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510

wayne
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: wayne »

Köszi a választ!

Erősítő : Yamaha RX-V650, Center : Magnat Motion Center 210, Front : Magnat Motion 990, Surround : Magnat Motion 220, Surround Back : Magnat Motion 110, Sub : Wharfedale WH-208,
TV : LG, DVD : Samsung

Vendég

Hali!Többetek aláírásában láttam, hogy az erősítő mellet a front, és esetlegesen a center és surround hangfalakhoz használtok pluszban végfokot. Mivel nem vagyok jártas a témában ezért azt szeretném kérdezni, hogy ez miért van valamint, hogy ezek a végfokok sima sztereo erősítők amik a házimozi erősítő és a hangfal közé vannak bekötve? Bocsi, hogy ebben a topicban kérdezem ezt de ez a kedvencem

A hangminőség fejlesztésének egyik iránya, hogy az intergrált AV erősítők helyett külön komponenseket használnak. Ilyenkor kell egy előfok+processzor mely dekódolja a DD és DTS jeleket valamint illeszti a kimenő jelszintet a végfokoknak és kellenek végfokok melyet az előerősített jelet erősítik. Ebben az esetben ráadásul ha új hangrendszerek jönnek ki elég az előfokot cserélni.
Elég drága mulattság, egy átlagos AV előfok 2-300 ezer Ft, a hozzávaló sztereó végfokok is 50-100 ezer Ft-ba kerülnek darabonként. Így egy komplett rendszer (6.1) olyan 600 ezer Ft körül van viszont jobb hangminőség érhető el vele, mint egy 600 ezer Ft-os integrált AV erősítővel.

andix
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: andix »

Ronin
Mondjuk nálam is jobban mutatna/szólna vmi ilyen cucc.

Surroundok ... az az igazság, hogy fel kéne fúrni őket, csak még lusta voltam. Így elég tréül szólnak azért. Meg nem is tudom hogy hova tegyem őket (a 180 centi magasságon kívül), közvetlen a garnitúra sarkához, vagy inkább kijebb/beljebb.

TV élőben is tök jól mutat ott szvsz. De azért ha megjön a projektor száműzni fogom..

Vendég

andix nekem a rendszeredről elsőre ez a kép ugrott be:

Ez LOL!

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: Ronin »

andix nekem a rendszeredről elsőre ez a kép ugrott be:

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

A fénycsöves megoldásod nekem is nagyon tetszik!

A TV nagyon retro.

Vendég

1/3
Nagyon tetszik a surround hangfalak elhelyezése

Egyébiránt a világítás nagyon király, lekopppintom alkalomadtán.

wayne

Hozzászólás Szerző: wayne »

Hali!
Többetek aláírásában láttam, hogy az erősítő mellet a front, és esetlegesen a center és surround hangfalakhoz használtok pluszban végfokot. Mivel nem vagyok jártas a témában ezért azt szeretném kérdezni, hogy ez miért van valamint, hogy ezek a végfokok sima sztereo erősítők amik a házimozi erősítő és a hangfal közé vannak bekötve? Bocsi, hogy ebben a topicban kérdezem ezt de ez a kedvencem

Erősítő : Yamaha RX-V650, Center : Magnat Motion Center 210, Front : Magnat Motion 990, Surround : Magnat Motion 220, Surround Back : Magnat Motion 110, Sub : Wharfedale WH-208,
TV : LG, DVD : Samsung

andix
Törzsvendég
Törzsvendég

A legjobb rész szerintem a hangulatfény. Zene hallgatáshoz ideális .
Ha valaki ilyet szeretne, nyugodtan vágjon bele, maga a "csőlámpa" nem nagy költség, megcsinálni hozzá a gipszcsíkot már picit macerásabb..

Nem tökéletes a kép, de így átjön a feeling.

3/3

andix
Törzsvendég
Törzsvendég

Megfigyelhető a high-end CRT technikás képmegjelenítő .

2/3

andix
Törzsvendég
Törzsvendég

Szervusztok, felraknék pár képet a leendő moziszobámról.

Sajnos kicsit életlen, mert vaku nélkül dolgoztam, hogy átjöjjön a plafonvilágítás hangulata.
Azért még lesz a "szobával" munka... (Hogy mást ne említsek a "hifi állványom" igényel némi szabást, meg fekete festést)

1/3

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Tami »

A képek feltételéhez meg valószínűleg külső segítség kell, ugyanis nincs digit fényképezőm.. - van egy tippem tudok 3 nevet Közjegyző jelenlétében kalapból fogom kihuzni a nyertest
- rosszul kozelited a dolgokat mindenki egyszerre
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 194

Hozzászólás Szerző: cisco »

A képek feltételéhez meg valószínűleg külső segítség kell, ugyanis nincs digit fényképezőm..
- van egy tippem tudok 3 nevet

Közjegyző jelenlétében kalapból fogom kihuzni a nyertest

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Tami »

A képek feltételéhez meg valószínűleg külső segítség kell, ugyanis nincs digit fényképezőm..
- van egy tippem tudok 3 nevet
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

A képek feltételéhez meg valószínűleg külső segítség kell, ugyanis nincs digit fényképezőm, csak amit a telefonba beleraktak, az meg nem egy nagy cucc. Szóval majd vkit megkérek, hogy ugorjon át a sajátjával és akkor készítek képeket és meg fogom osztani a nagyérdeművel a dolgokat.
Kire gondoltál?

Gandalf: nagyon szuper az új proji! Gratula hozzá!

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég

Te már akkor tudtad, hogy a htpc a nyerő
Jaja. Nem tennél fel képeket arról a furcsa nevű optoma h30 vetítőről? Fogalmam sincs milyen lehet.

Érdekes sose hallottam ilyen vetítőről.

Komolyra véve, a helyzet az, hogy szoba átalakítás még folyamatban, így vetítő még csak várja a megérdemelt helyét a dobozában így konkrétan Nézném már nagyon de ez van. Lyukak voltak azon a falon ahova vetítenék, és lyukak tömése festése van most utána a bútorok áttologatása, és csak utána tudok vetíteni, én úgy tervezem hogy hétfő este már lesz mozizás.

Meg nem is mindig voltam itthon a héten, szal elvoltam jobbra - balra.

A képek feltételéhez meg valószínűleg külső segítség kell, ugyanis nincs digit fényképezőm, csak amit a telefonba beleraktak, az meg nem egy nagy cucc. Szóval majd vkit megkérek, hogy ugorjon át a sajátjával és akkor készítek képeket és meg fogom osztani a nagyérdeművel a dolgokat.

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 265

Hozzászólás Szerző: Posza »

Csere esetén nem kell furkálni. A feleségem erre a felvetésre, igen csúnyán nézett rám.
Had szokja... Gratula a projihoz Gandalf!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Jaja. Nem tennél fel képeket arról a furcsa nevű optoma h30 vetítőről? Fogalmam sincs milyen lehet.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég

megyesa, ami késik nem múlik. Én egy 55cm-es samsung tv-n kezdtem el mozizni, ahol a forrás egy pc volt, dvd-rom-al.

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”