Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

feliratok

Vendég

feliratok

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Eragon 720p Bluray x264 reveille-hez még mindig nincs senkinek olyan felirata, ami az elején és a végén is passzol a szöveghez?

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

feliratok

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Bocs a belebeszélésért, de 
nem ctu, hanem DM-hez de már megoldódott, mert megcsináltam.

Rendben, mert én a kisebbet (ctu) töltöttem le, és csak ahhoz van feliratom.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 194

feliratok

Hozzászólás Szerző: cisco »

Nincs valakinek véletlenül a 24 6. évadjának 19-től a 24. (1,43 GB-os) részeihez  időzített magyar felirata? 
A CTU-hoz?

Bocs a belebeszélésért, de

nem ctu, hanem DM-hez de már megoldódott, mert megcsináltam.

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött

feliratok

Nincs valakinek véletlenül a 24 6. évadjának 19-től a 24. (1,43 GB-os) részeihez időzített magyar felirata?
A CTU-hoz?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

feliratok

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Nincs valakinek véletlenül a 24 6. évadjának 19-től a 24. (1,43 GB-os) részeihez időzített magyar felirata?

Vendég

feliratok

Sziasztok!A dreamgirls.dvd9.720p.mkv filmhez, nem tud valaki feliratot? Kerestem, de nem találtam hozzá, csak divx-eshez.
Segítséget előre is köszi.

Próbáld meg hozzá igazítani... Előfordulat, h nem sikerül (nekem is volt már ilyen is olyan is).

Hát, ha senkinek nincs meg akkor majd nekiülök.

Subtitle Workshop és 5 perc.

krizsozoli
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 4

feliratok

Hozzászólás Szerző: krizsozoli »

Sziasztok!A dreamgirls.dvd9.720p.mkv filmhez, nem tud valaki feliratot? Kerestem, de nem találtam hozzá, csak divx-eshez.

Próbáld meg hozzá igazítani... Előfordulat, h nem sikerül (nekem is volt már ilyen is olyan is).

Hát, ha senkinek nincs meg akkor majd nekiülök.

Vendég

feliratok

krizsozoli
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 4

feliratok

Hozzászólás Szerző: krizsozoli »

Sziasztok!
A dreamgirls.dvd9.720p.mkv filmhez, nem tud valaki feliratot? Kerestem, de nem találtam hozzá, csak divx-eshez.

Vendég

feliratok

Ti tudtok??
Simán lehet, hogy nincs hozzá. Mikor én néztem akkor a komplett évadhoz nem volt felirat, kénytelen voltam szinkronnal nézni.

Vendég

feliratok

Ti tudtok??
Simán lehet, hogy nincs hozzá. Mikor én néztem akkor a komplett évadhoz nem volt felirat, kénytelen voltam szinkronnal nézni.

Vendég

feliratok

Aztaaa, nem találok feliratot a feliratok.hu -n a Maffiózók S05E07-től S05E13-ig. Mi a franc? Ilyen nincs......... kell lennie feliratnak hozzá, ezt nem akarom bevenni..... Ti tudtok?? Megőrülök ha nem nézhetek maffiózókat, nem is nézek filmet csak azt....

Nitzer
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

feliratok

Hozzászólás Szerző: Nitzer »

Hello! 
Nem találtam olyan topicot ahova írhattam volna, talán itt is megállja a helyét!

Van egy magyar feliratos dvd-m, amivel az a probléma, hogy a sub színe SÁRGA!!!
Ez engem borzasztóan zavar, úgyhogy gondoltam megoldom a problémámat. 1000 meg 1000 oldalt átnéztem, meg is találtam, amit kerestem... Megcsináltam mindent és a végén vettem észre, hogy az újonnan kapott dvd-n az elvileg dőlt feliratok nem döntötten jelentek meg. Srt2Sup-pal csináltam...
Aztán újra utánanéztem és ráakadtam egy progira, a SubtitleCreator-ra ami elvileg kijavítja a hibát...
Aztán jött egy újabb hiba... A SubtitleCreator-ral csinált .sup-nak nincs olyan színkódja, amivel az IfoEdit-ben be tudnám állítani a helyes színeket. Most mit tegyek!?

2 napja ezzel szüttyögök! Lécci, ha valaki tud, segítsen!

Régebben, egyszer csináltam már ilyet.
Azt hiszem, a dvd-t rámásoltam a vinyóra, majd IfoEdit-tel átírtam a színkódokat

Ha nem ismernéd, ez az oldal segíthet: http://www.bennydog.com/clipper/phpBB2/index.php
Hitachi PJ-TX100; Projecta HomeScreen High Contrast D 220x124; Pioneer DV-575A; HTPC: P4/3.0; H/K AVR-435; B&W 705; Wharfedale WH-20 surrond; Hivox Lupus USB

b12gege
Isten Hozott! :)

feliratok

Hozzászólás Szerző: b12gege »

Hello!

Nem találtam olyan topicot ahova írhattam volna, talán itt is megállja a helyét!

Van egy magyar feliratos dvd-m, amivel az a probléma, hogy a sub színe SÁRGA!!!
Ez engem borzasztóan zavar, úgyhogy gondoltam megoldom a problémámat. 1000 meg 1000 oldalt átnéztem, meg is találtam, amit kerestem... Megcsináltam mindent és a végén vettem észre, hogy az újonnan kapott dvd-n az elvileg dőlt feliratok nem döntötten jelentek meg. Srt2Sup-pal csináltam...
Aztán újra utánanéztem és ráakadtam egy progira, a SubtitleCreator-ra ami elvileg kijavítja a hibát...
Aztán jött egy újabb hiba... A SubtitleCreator-ral csinált .sup-nak nincs olyan színkódja, amivel az IfoEdit-ben be tudnám állítani a helyes színeket. Most mit tegyek!?

2 napja ezzel szüttyögök! Lécci, ha valaki tud, segítsen!

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó

feliratok

Hozzászólás Szerző: Ratman »

Milyen lejátszó programmal lehetne ezt a filmet feliratosan lejátszani? Van-e valami megkötés a file-okkal kapcsolatban? (azonos legyen-e a nevük, valami spáci könyvtárban kell-e lennie stb.)
Feliratozó progi kell hozzá. Lehet az ffdshow, vsfilter, stb. Lejátszhatod akár a Windows Media Playerrel vagy bármivel. Ha azonos a felirat neve a filmével akkor automatikusan ki fogja tenni a feliratot (már ha a feliratozót is bekapcsolod) aztán kiválaszthatod, hogy milyen betütípussal, milyen méretben milyen színben és hol jelenjen meg a felirat.

Letöltöttem az ffdshow-t, installáltam, és működik.

Köszi

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött

feliratok

Derailed-hez (Derailed 2005 DVD5 720p HDDVD x264 ) feliratot tudna adni valaki?
Már azóta rég találtam, igaz picit igazítottam rajta.

Vendég

feliratok

Milyen lejátszó programmal lehetne ezt a filmet feliratosan lejátszani? Van-e valami megkötés a file-okkal kapcsolatban? (azonos legyen-e a nevük, valami spáci könyvtárban kell-e lennie stb.)
Feliratozó progi kell hozzá. Lehet az ffdshow, vsfilter, stb. Lejátszhatod akár a Windows Media Playerrel vagy bármivel. Ha azonos a felirat neve a filmével akkor automatikusan ki fogja tenni a feliratot (már ha a feliratozót is bekapcsolod) aztán kiválaszthatod, hogy milyen betütípussal, milyen méretben milyen színben és hol jelenjen meg a felirat.

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó

feliratok

Hozzászólás Szerző: Ratman »

Hali!

Nekem olyan problémán lenne, hogy van egy .avi kiterjesztésű film, és van egy .srt kiterjesztésű felirat file.

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött

feliratok

Derailed-hez (Derailed 2005 DVD5 720p HDDVD x264 ) feliratot tudna adni valaki?

A szokott helyekről letöltöttek közül még nem találtam megfelelőt.

Pratt

feliratok

Hozzászólás Szerző: Pratt »

A Rózsaszín Cadillac filmhez szeretnék feliratot szerezni. Angliából kaptam a filmet, a lemezen nincs magyar felirat. A feliratok.hu-n és a felirat.cjb.net-en nem találtam a filmhez feliratot. Megköszönném, ha tudna valaki segíteni, esetleg küldeni egy feliratot. Honnan lehet még magyar feliratokat letölteni?

Vendég

feliratok

ST. Szóljak mindig, ha küldök feliratot? A szekér ugyebár még nem forog kellőképpen és ha ez az email cím, ezért van csak fenn tartva, akkor lehet h nem nézed, mindig. Kaptár 2-t küldtem tegnap.
Nem kell szólni, fogom nézni mindig. Köszi.

Vendég

feliratok

ST. Szóljak mindig, ha küldök feliratot? A szekér ugyebár még nem forog kellőképpen és ha ez az email cím, ezért van csak fenn tartva, akkor lehet h nem nézed, mindig. Kaptár 2-t küldtem tegnap.
Nem kell szólni, fogom nézni mindig. Köszi.

Vendég

feliratok

Vendég

feliratok

Simon! Felirat ment: The.Last.Samurai.2003.720p.HDDVD.x264-ESiR.

A film még mindig isten, a felirat meg tökéletes.

Vendég

feliratok

Engem baromira zavar ha a szövegből előre tudom, hogy valaki meg fog szólalni.
Semmi kötekedés, de ez itt a lényeg és nem vagyok ultra megalomán maximalista, csak szeretem, és ált. próbálok törekedni a "tökéletességre".

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”