Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Audio termékek

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1367

Re: Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: akvapark »

merida írta:
2023.11.03., pén. 20:19
Ez, most a Zsolt Audiós összejövetelen lenne, vagy máshol?
Mert, egy napra esnek!?
zsolt.jpg
zsolt.jpg (104.19 KiB) Megtekintve 2569 alkalommal
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3178
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Black Friday akció keretében most néhány Heed Audio termék (pl. Elixir, Questar, Canalot) kedvezménnyel rendelhető november 26-ig.

https://www.bartimexaudio.hu/Blackfriday-ajanlatok
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

crepto
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 20

Hozzászólás Szerző: crepto »

merida írta:
2023.11.03., pén. 20:19
Mert, egy napra esnek!?
Ajjajj

Saját szervezés volt, de így akkor át kell gondolni

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 181

Hozzászólás Szerző: merida »

Mert, egy napra esnek!?
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE

crepto
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Tervezünk egy StandART hallgatást a következő hét végére (Nov 11 szombat délután).

Azt gondoltam, ha összehordunk egy rakás hangfalat, ez talán érdekes lehet másnak is.
Kíváncsiság és részvételi szándék esetén keress privát üzenetben.

A menü: StandART 1, 2, 2 Pro, 2/2, Jubilee SE

crepto
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

dgab írta:
2023.10.29., vas. 13:34
Kedves emberek,
Az Obelisk PS sztereó végfokon mire használható a line out kimenet? Biampoláshoz, ha az előfokon esetlegesen csak egy pre-out van? Vagy lehet valami más felhasználási mód is?
A Canamp line outjára ugyanez igaz?
leborulok.gif
Igen, tovább lehet vinni a pre-out kimenetet egy következő végfokhoz.
Obelisk PS és Canopus esetére vonatkozik a kijelentésem, Canampom még nem volt.

dgab
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 48

Hozzászólás Szerző: dgab »

Kedves emberek,
Az Obelisk PS sztereó végfokon mire használható a line out kimenet? Biampoláshoz, ha az előfokon esetlegesen csak egy pre-out van? Vagy lehet valami más felhasználási mód is?
A Canamp line outjára ugyanez igaz?
leborulok.gif

Peger
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 133

Hozzászólás Szerző: Peger »

Én személy szerint, nagyon szurkolok. Az pedig hogy ilyen termék készül itthon, a jelenlegi gazdasági körülmények között, több mint bravúros. Lagrange csodálatos hangú produktum, biztosak lehetünk benne, hogy a folytatás sem lesz méltatlan a Heed brandhez
"A legjobb technika, amikor nincs technika" - Bruce Lee

dgab
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

fapaci írta:
2023.10.20., pén. 09:54
dgab írta:
2023.10.19., csüt. 11:30
Viszont azt nem látom, hogy üzleti szempontból ez miért jó ötlet.
Hogy tisztán üzleti szempontból milyen lépés, azt csak a gyártó tudhatja. De kívülről, laikusan nézve miért gondoljuk, hogy nem jó? Itt egy termék végre, amin esetleg nem csak aprópénzt keres a cég, új vásárlóréteg előtt is megmutathatja magát, ami amúgy is elkerülhetetlen lassan, ahogy a szokványos kommersz asztali HiFi-nek leáldozik.
Erre gondoltam, hogy egy kisszériás prémium termék önmagában ritkán rentábilis, és hát erről biztosat csak a gyártó tudhat. Ha egy ilyen prémium termék megmarad egyszeri alkalomnak, szerintem kevés befolyása lesz/lehet a folyamatosan kínált, érdemben máshova pozícionált termékek keresletére. Ebben az esetben is remek dolog, ha elkészül a széria, de ilyenkor inkább a gyártó és a zenehallgatók öröme a motiváció, mint bármilyen üzleti vonatkozás, pro vagy kontra.

Ha a kispéldányszámú, tervezetten zárt szériás csúcsgép a gyártó újrapozícionálásának eszköze, az más kérdés. De azt is inkább csak a gyártó tudhatja, hogy van-e ilyen szándék.

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Nem árulok el ezzel túl nagy titkot, de a Heed Audio árbevételében jelenleg vezető szerep jut a közel 2 milliós Lagrange erősítőnek. Ez is jelzi azt a piaci változást amit fapaci is említett, hogy az alsóközépkategóriás asztali hifi értékesítések erősen visszaszorulóban vannak, a helyüket a felsőközép és a prémium kategória veszi át, nomeg persze az un. personal audio (fejhallgatók, füllhallgatók, hordozható lejátszók, stb)
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11006
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

dgab írta:
2023.10.19., csüt. 11:30
Viszont azt nem látom, hogy üzleti szempontból ez miért jó ötlet.
Hogy tisztán üzleti szempontból milyen lépés, azt csak a gyártó tudhatja. De kívülről, laikusan nézve miért gondoljuk, hogy nem jó? Itt egy termék végre, amin esetleg nem csak aprópénzt keres a cég, új vásárlóréteg előtt is megmutathatja magát, ami amúgy is elkerülhetetlen lassan, ahogy a szokványos kommersz asztali HiFi-nek leáldozik.

dgab
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

chord_ írta:
2023.10.19., csüt. 18:42
tunerman írta:
2023.10.19., csüt. 12:03
Ti mire gondoltok, miért jó döntés?
Mindenképpen előnyős, ha egy cégnek van " zászlóvivő" csúcsmodell készüléke, mert a vásárló abban bízik, hogy a kisebb gépben is van valami a csúcstechnikából.
Ennek a gondolatnak a reklámértéke szerintem felbecsülhetetlen, elég ha utalok a Kondo által épített Ongaku csöves SE státusz szimbolumára.
TJ.
Egyetértek.
Igen, a vásárlók abban bíznak, hogy nem az adott alkatrész lesz a kisebb gépekben a csúcstechnikából, hanem az a láthatatlan valami, ami maga a 'hozzáállás' a reprodukált zenéhez.
A 'Nexus'.:)

Ja, és hogy full szimmetrikus, az egy erős nyitás bizonyos vásárlói körökhöz.
Igazatok van, arra nem gondoltam, hogy új vásárlói köröket kell megszólítani :) pedig logikus.
És valóban, a Rega is hogy éli az utóbbi években a Naiad legendáját, pedig azt nem is látta soha senki 31_1_21.gif

chord_
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1010

Hozzászólás Szerző: chord_ »

tunerman írta:
2023.10.19., csüt. 12:03
Mindenképpen előnyős, ha egy cégnek van " zászlóvivő" csúcsmodell készüléke, mert a vásárló abban bízik, hogy a kisebb gépben is van valami a csúcstechnikából.
Ennek a gondolatnak a reklámértéke szerintem felbecsülhetetlen, elég ha utalok a Kondo által épített Ongaku csöves SE státusz szimbolumára.
TJ.
Egyetértek.
Igen, a vásárlók abban bíznak, hogy nem az adott alkatrész lesz a kisebb gépekben a csúcstechnikából, hanem az a láthatatlan valami, ami maga a 'hozzáállás' a reprodukált zenéhez.
A 'Nexus'.:)

Ja, és hogy full szimmetrikus, az egy erős nyitás bizonyos vásárlói körökhöz.
Blog: Komoly Zenei Ajánló
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek

tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2768

Hozzászólás Szerző: tunerman »

TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009

PgSpa
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 420

Hozzászólás Szerző: PgSpa »

Szerintem ez az irány teljesen érthető. A mai világ a társadalmak szétszakadásáról, a jövedelmi szakadék növekedéséről, a középosztály leszakadásáról szól. Minden kis gyártó a High-End irányába nyit, mert a közepes árfekvésű (nevezzük audiofil) termékekre egyre kevesebb a kereslet, alul meg a hifitorony helyét átvették a boomboxok, és a personal audio. Ez nekem sem jó hír, de hát nincs mit tenni. Egy példa más termékekről: itt ülök a Ford szervízben, és most hallottam, hogy a Fiestát nem forgalmazzák többet Európában, mert nincs kereslet az igényesebb kisautókra...

dgab
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

tunerman írta:
2023.10.18., szer. 13:23
Mit gondoltok a videoban beharangozott 22.000.- EUR-ba kerülő limitált három dobozos Heed erősítőről? Szerintem nagyon jó ötlet üzleti szemponból ez az érdekes "ultra high end" limitált kiadás.
Sokkal előbb meg kellett volna lépni... :smile53:
TJ.
Szeretem a Heed erősítőket, nagyon kíváncsi vagyok ennek a szettnek a hangjára, egyszer remélhetőleg lesz lehetőségem meghallgatni. Igazán érdekes lenne látni, hogy mit tudnak a Heed konstruktőrei kihozni egy cost no object helyzetből.

Viszont azt nem látom, hogy üzleti szempontból ez miért jó ötlet. Azt gondolnám, hogy üzleti szempontból legfeljebb semleges ennek a hármasnak a kifejlesztése/értékesítése, akár a pénzügyi eredményre, akár a cég goodwill esetleges növekedésére nézünk (sőt, pénzügyileg inkább mínuszt gyanítok a végén…)

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

iistván írta:
2023.10.17., kedd 10:46
alto írta:
2023.10.16., hétf. 10:25
BLX írta:
2023.10.16., hétf. 10:16

Nagyon klassz, hogy Zsolt itt is és a Koscso Media szobában is beszélt. :smile32: Remélem a Koscso Mediás előadása is felkerül majd a netre, azt még nem láttam. Ha valaki tudja ez hol látható kérem linkelje ide.

Mit gondoltok a videoban beharangozott 22.000.- EUR-ba kerülő limitált három dobozos Heed erősítőről? Szerintem nagyon jó ötlet üzleti szemponból ez az érdekes "ultra high end" limitált kiadás. Drukkolok, hogy sikeres legyen a világban ez a spéci széria és egyben remélem, hogy Zsolték gondolnak az átlag hifisekre is hosszútávon olyan készülékekkel, amelyek elérhetőek és csak simán jók. :napsut:
Szigorúan 30 db fog belőle készüli (Zsolt az előadásában kifejti ennek az okát), nyilván ez külföldi piacokra szánt darab, a 9 milliót közelítő ár nem a magyar fizetőképes keresletet célozza. A remény hal meg utoljára, így fenn lesz a honlapunkon, igény esetén demózni is fogjuk tudni, hátha mégis akad rá magyar vevő is. :D
Izgalmas, Zsolték biztosan (ezt is) nagyon jól megcsinálják.
A véges számú Philips Darlington szvsz már másik izgalom (szervíz szempontból), de biztosan kommunikálják ezt az értékesítéskor.
Tudom-tudom, ezeket leégetni nem könnyű, de nem is lehetetlen... :rolleyes:

Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok, nincs kétségem az eredmény felől.
Zsolt kifejezetten hangsúlyozta, hogy előre beraktároztak a 30 db példányhoz szükséges számú póttranzisztort is.
BARTIMEX AUDIO Honlap

tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2768

Hozzászólás Szerző: tunerman »

Mit gondoltok a videoban beharangozott 22.000.- EUR-ba kerülő limitált három dobozos Heed erősítőről? Szerintem nagyon jó ötlet üzleti szemponból ez az érdekes "ultra high end" limitált kiadás.
Sokkal előbb meg kellett volna lépni... :smile53:
TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009

konok
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 77

Hozzászólás Szerző: konok »

Jazzas írta:
2023.10.17., kedd 09:19
Hello, is it possible te ressend link to video with Zsolt speech. For me this link not working.

Thank you in advance.
https://www.facebook.com/audiomeconsult

hi, shared on this page, scroll down

iistván
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 90

Hozzászólás Szerző: iistván »

alto írta:
2023.10.16., hétf. 10:25
BLX írta:
alto írta:
2023.10.16., hétf. 09:57
Huszti Zsolt (egyik) előadása a tegnapi hifishown az AudioMe szobában: https://fb.watch/nIFxfDb97p/
Nagyon klassz, hogy Zsolt itt is és a Koscso Media szobában is beszélt. :smile32: Remélem a Koscso Mediás előadása is felkerül majd a netre, azt még nem láttam. Ha valaki tudja ez hol látható kérem linkelje ide.

Mit gondoltok a videoban beharangozott 22.000.- EUR-ba kerülő limitált három dobozos Heed erősítőről? Szerintem nagyon jó ötlet üzleti szemponból ez az érdekes "ultra high end" limitált kiadás. Drukkolok, hogy sikeres legyen a világban ez a spéci széria és egyben remélem, hogy Zsolték gondolnak az átlag hifisekre is hosszútávon olyan készülékekkel, amelyek elérhetőek és csak simán jók. :napsut:
Szigorúan 30 db fog belőle készüli (Zsolt az előadásában kifejti ennek az okát), nyilván ez külföldi piacokra szánt darab, a 9 milliót közelítő ár nem a magyar fizetőképes keresletet célozza. A remény hal meg utoljára, így fenn lesz a honlapunkon, igény esetén demózni is fogjuk tudni, hátha mégis akad rá magyar vevő is. :D
Izgalmas, Zsolték biztosan (ezt is) nagyon jól megcsinálják.
A véges számú Philips Darlington szvsz már másik izgalom (szervíz szempontból), de biztosan kommunikálják ezt az értékesítéskor.
Tudom-tudom, ezeket leégetni nem könnyű, de nem is lehetetlen... :rolleyes:

Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok, nincs kétségem az eredmény felől.
Digi: DIY Raspberry/Allo Digione signature futómű -> Heed Lagrange-> Heed Grand Enigma MKII
LP: Edwards Audio TT3 (Goldring 1042) -> Heed Quasar -> Heed Lagrange -> Heed Grand Enigma MKII

Jazzas
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Jazzas »

Hello, is it possible te ressend link to video with Zsolt speech. For me this link not working.

Thank you in advance.

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

BLX írta:
alto írta:
Huszti Zsolt (egyik) előadása a tegnapi hifishown az AudioMe szobában: https://fb.watch/nIFxfDb97p/

BARTIMEX AUDIO Honlap

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1023

Hozzászólás Szerző: BLX »

alto írta:

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

BARTIMEX AUDIO Honlap

Roni72
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Roni72 »

Sziasztok! Olyan kérdésem van, hogy van egy Dactilus III DAC-om 2.0-ás USB kártyával, és Win7 SP1-et használok. A driver csomagban található "Release notes" alapján azt gondoltam, hogy a 2016. március 3-a utáni kiadásoknak megfelelő, azaz 4.11-es verziójú driver kell hozzá - de nem, azzal nem megy, csakis az 1.61-essel, ami a leírás szerint az 1.0 kártyához való. A probléma csak annyi ezzel, hogy foobar-os lejátszás közben, számváltáskor kattog.
Ellentétben van egy másik Dactilus III-asom is, amiben 1.1-es az USB kártya, és az már korrekt módon a 4.11-es driver verzióval megy, és a másikkal ellentétben nem kattog. Felmerül a kérdés, hogy a kattogás driver hiba lehet, és esetleg a 4.11-es drivert mégiscsak valahogy fel lehet tenni a 2.0-ás USB kártyához, ami már nem csinálja ezt?
(A választ előre is köszönöm.)

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”