Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
Re: Heed Audio termékek
Black Friday akció keretében most néhány Heed Audio termék (pl. Elixir, Questar, Canalot) kedvezménnyel rendelhető november 26-ig.
https://www.bartimexaudio.hu/Blackfriday-ajanlatok
https://www.bartimexaudio.hu/Blackfriday-ajanlatok
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Ez, most a Zsolt Audiós összejövetelen lenne, vagy máshol?
Mert, egy napra esnek!?
Mert, egy napra esnek!?
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
Tervezünk egy StandART hallgatást a következő hét végére (Nov 11 szombat délután).
Azt gondoltam, ha összehordunk egy rakás hangfalat, ez talán érdekes lehet másnak is.
Kíváncsiság és részvételi szándék esetén keress privát üzenetben.
A menü: StandART 1, 2, 2 Pro, 2/2, Jubilee SE
Azt gondoltam, ha összehordunk egy rakás hangfalat, ez talán érdekes lehet másnak is.
Kíváncsiság és részvételi szándék esetén keress privát üzenetben.
A menü: StandART 1, 2, 2 Pro, 2/2, Jubilee SE
Igen, tovább lehet vinni a pre-out kimenetet egy következő végfokhoz.
Obelisk PS és Canopus esetére vonatkozik a kijelentésem, Canampom még nem volt.
Kedves emberek,
Az Obelisk PS sztereó végfokon mire használható a line out kimenet? Biampoláshoz, ha az előfokon esetlegesen csak egy pre-out van? Vagy lehet valami más felhasználási mód is?
A Canamp line outjára ugyanez igaz?

Az Obelisk PS sztereó végfokon mire használható a line out kimenet? Biampoláshoz, ha az előfokon esetlegesen csak egy pre-out van? Vagy lehet valami más felhasználási mód is?
A Canamp line outjára ugyanez igaz?

- Peger
- V.I.P.
- Értékelés: 133
Én személy szerint, nagyon szurkolok. Az pedig hogy ilyen termék készül itthon, a jelenlegi gazdasági körülmények között, több mint bravúros. Lagrange csodálatos hangú produktum, biztosak lehetünk benne, hogy a folytatás sem lesz méltatlan a Heed brandhez
"A legjobb technika, amikor nincs technika" - Bruce Lee
Erre gondoltam, hogy egy kisszériás prémium termék önmagában ritkán rentábilis, és hát erről biztosat csak a gyártó tudhat. Ha egy ilyen prémium termék megmarad egyszeri alkalomnak, szerintem kevés befolyása lesz/lehet a folyamatosan kínált, érdemben máshova pozícionált termékek keresletére. Ebben az esetben is remek dolog, ha elkészül a széria, de ilyenkor inkább a gyártó és a zenehallgatók öröme a motiváció, mint bármilyen üzleti vonatkozás, pro vagy kontra.fapaci írta: ↑2023.10.20., pén. 09:54Hogy tisztán üzleti szempontból milyen lépés, azt csak a gyártó tudhatja. De kívülről, laikusan nézve miért gondoljuk, hogy nem jó? Itt egy termék végre, amin esetleg nem csak aprópénzt keres a cég, új vásárlóréteg előtt is megmutathatja magát, ami amúgy is elkerülhetetlen lassan, ahogy a szokványos kommersz asztali HiFi-nek leáldozik.
Ha a kispéldányszámú, tervezetten zárt szériás csúcsgép a gyártó újrapozícionálásának eszköze, az más kérdés. De azt is inkább csak a gyártó tudhatja, hogy van-e ilyen szándék.
Nem árulok el ezzel túl nagy titkot, de a Heed Audio árbevételében jelenleg vezető szerep jut a közel 2 milliós Lagrange erősítőnek. Ez is jelzi azt a piaci változást amit fapaci is említett, hogy az alsóközépkategóriás asztali hifi értékesítések erősen visszaszorulóban vannak, a helyüket a felsőközép és a prémium kategória veszi át, nomeg persze az un. personal audio (fejhallgatók, füllhallgatók, hordozható lejátszók, stb)
BARTIMEX AUDIO Honlap
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11006
- Kapcsolat:
Hogy tisztán üzleti szempontból milyen lépés, azt csak a gyártó tudhatja. De kívülről, laikusan nézve miért gondoljuk, hogy nem jó? Itt egy termék végre, amin esetleg nem csak aprópénzt keres a cég, új vásárlóréteg előtt is megmutathatja magát, ami amúgy is elkerülhetetlen lassan, ahogy a szokványos kommersz asztali HiFi-nek leáldozik.
Igazatok van, arra nem gondoltam, hogy új vásárlói köröket kell megszólítani :) pedig logikus.chord_ írta: ↑2023.10.19., csüt. 18:42Egyetértek.tunerman írta: ↑2023.10.19., csüt. 12:03Mindenképpen előnyős, ha egy cégnek van " zászlóvivő" csúcsmodell készüléke, mert a vásárló abban bízik, hogy a kisebb gépben is van valami a csúcstechnikából.Ti mire gondoltok, miért jó döntés?
Ennek a gondolatnak a reklámértéke szerintem felbecsülhetetlen, elég ha utalok a Kondo által épített Ongaku csöves SE státusz szimbolumára.
TJ.
Igen, a vásárlók abban bíznak, hogy nem az adott alkatrész lesz a kisebb gépekben a csúcstechnikából, hanem az a láthatatlan valami, ami maga a 'hozzáállás' a reprodukált zenéhez.
A 'Nexus'.:)
Ja, és hogy full szimmetrikus, az egy erős nyitás bizonyos vásárlói körökhöz.
És valóban, a Rega is hogy éli az utóbbi években a Naiad legendáját, pedig azt nem is látta soha senki

Egyetértek.tunerman írta: ↑2023.10.19., csüt. 12:03Mindenképpen előnyős, ha egy cégnek van " zászlóvivő" csúcsmodell készüléke, mert a vásárló abban bízik, hogy a kisebb gépben is van valami a csúcstechnikából.Ti mire gondoltok, miért jó döntés?
Ennek a gondolatnak a reklámértéke szerintem felbecsülhetetlen, elég ha utalok a Kondo által épített Ongaku csöves SE státusz szimbolumára.
TJ.
Igen, a vásárlók abban bíznak, hogy nem az adott alkatrész lesz a kisebb gépekben a csúcstechnikából, hanem az a láthatatlan valami, ami maga a 'hozzáállás' a reprodukált zenéhez.
A 'Nexus'.:)
Ja, és hogy full szimmetrikus, az egy erős nyitás bizonyos vásárlói körökhöz.
Blog: Komoly Zenei Ajánló
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek
- tunerman
- V.I.P.
- Értékelés: 2768
Mindenképpen előnyős, ha egy cégnek van " zászlóvivő" csúcsmodell készüléke, mert a vásárló abban bízik, hogy a kisebb gépben is van valami a csúcstechnikából.Ti mire gondoltok, miért jó döntés?
TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
- PgSpa
- Fórumlakó
- Értékelés: 420
Szerintem ez az irány teljesen érthető. A mai világ a társadalmak szétszakadásáról, a jövedelmi szakadék növekedéséről, a középosztály leszakadásáról szól. Minden kis gyártó a High-End irányába nyit, mert a közepes árfekvésű (nevezzük audiofil) termékekre egyre kevesebb a kereslet, alul meg a hifitorony helyét átvették a boomboxok, és a personal audio. Ez nekem sem jó hír, de hát nincs mit tenni. Egy példa más termékekről: itt ülök a Ford szervízben, és most hallottam, hogy a Fiestát nem forgalmazzák többet Európában, mert nincs kereslet az igényesebb kisautókra...
Szeretem a Heed erősítőket, nagyon kíváncsi vagyok ennek a szettnek a hangjára, egyszer remélhetőleg lesz lehetőségem meghallgatni. Igazán érdekes lenne látni, hogy mit tudnak a Heed konstruktőrei kihozni egy cost no object helyzetből.
Viszont azt nem látom, hogy üzleti szempontból ez miért jó ötlet. Azt gondolnám, hogy üzleti szempontból legfeljebb semleges ennek a hármasnak a kifejlesztése/értékesítése, akár a pénzügyi eredményre, akár a cég goodwill esetleges növekedésére nézünk (sőt, pénzügyileg inkább mínuszt gyanítok a végén…)
Ti mire gondoltok, miért jó döntés?
Zsolt kifejezetten hangsúlyozta, hogy előre beraktároztak a 30 db példányhoz szükséges számú póttranzisztort is.iistván írta: ↑2023.10.17., kedd 10:46Izgalmas, Zsolték biztosan (ezt is) nagyon jól megcsinálják.alto írta: ↑2023.10.16., hétf. 10:25Szigorúan 30 db fog belőle készüli (Zsolt az előadásában kifejti ennek az okát), nyilván ez külföldi piacokra szánt darab, a 9 milliót közelítő ár nem a magyar fizetőképes keresletet célozza. A remény hal meg utoljára, így fenn lesz a honlapunkon, igény esetén demózni is fogjuk tudni, hátha mégis akad rá magyar vevő is.BLX írta: ↑2023.10.16., hétf. 10:16
Nagyon klassz, hogy Zsolt itt is és a Koscso Media szobában is beszélt.Remélem a Koscso Mediás előadása is felkerül majd a netre, azt még nem láttam. Ha valaki tudja ez hol látható kérem linkelje ide.
Mit gondoltok a videoban beharangozott 22.000.- EUR-ba kerülő limitált három dobozos Heed erősítőről? Szerintem nagyon jó ötlet üzleti szemponból ez az érdekes "ultra high end" limitált kiadás. Drukkolok, hogy sikeres legyen a világban ez a spéci széria és egyben remélem, hogy Zsolték gondolnak az átlag hifisekre is hosszútávon olyan készülékekkel, amelyek elérhetőek és csak simán jók.![]()
![]()
A véges számú Philips Darlington szvsz már másik izgalom (szervíz szempontból), de biztosan kommunikálják ezt az értékesítéskor.
Tudom-tudom, ezeket leégetni nem könnyű, de nem is lehetetlen...![]()
Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok, nincs kétségem az eredmény felől.
BARTIMEX AUDIO Honlap
- tunerman
- V.I.P.
- Értékelés: 2768
Sokkal előbb meg kellett volna lépni...Mit gondoltok a videoban beharangozott 22.000.- EUR-ba kerülő limitált három dobozos Heed erősítőről? Szerintem nagyon jó ötlet üzleti szemponból ez az érdekes "ultra high end" limitált kiadás.

TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
Izgalmas, Zsolték biztosan (ezt is) nagyon jól megcsinálják.alto írta: ↑2023.10.16., hétf. 10:25Szigorúan 30 db fog belőle készüli (Zsolt az előadásában kifejti ennek az okát), nyilván ez külföldi piacokra szánt darab, a 9 milliót közelítő ár nem a magyar fizetőképes keresletet célozza. A remény hal meg utoljára, így fenn lesz a honlapunkon, igény esetén demózni is fogjuk tudni, hátha mégis akad rá magyar vevő is.BLX írta: ↑2023.10.16., hétf. 10:16Nagyon klassz, hogy Zsolt itt is és a Koscso Media szobában is beszélt.alto írta: ↑2023.10.16., hétf. 09:57Huszti Zsolt (egyik) előadása a tegnapi hifishown az AudioMe szobában: https://fb.watch/nIFxfDb97p/Remélem a Koscso Mediás előadása is felkerül majd a netre, azt még nem láttam. Ha valaki tudja ez hol látható kérem linkelje ide.
Mit gondoltok a videoban beharangozott 22.000.- EUR-ba kerülő limitált három dobozos Heed erősítőről? Szerintem nagyon jó ötlet üzleti szemponból ez az érdekes "ultra high end" limitált kiadás. Drukkolok, hogy sikeres legyen a világban ez a spéci széria és egyben remélem, hogy Zsolték gondolnak az átlag hifisekre is hosszútávon olyan készülékekkel, amelyek elérhetőek és csak simán jók.![]()
![]()
A véges számú Philips Darlington szvsz már másik izgalom (szervíz szempontból), de biztosan kommunikálják ezt az értékesítéskor.
Tudom-tudom, ezeket leégetni nem könnyű, de nem is lehetetlen...

Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok, nincs kétségem az eredmény felől.
Digi: DIY Raspberry/Allo Digione signature futómű -> Heed Lagrange-> Heed Grand Enigma MKII
LP: Edwards Audio TT3 (Goldring 1042) -> Heed Quasar -> Heed Lagrange -> Heed Grand Enigma MKII
LP: Edwards Audio TT3 (Goldring 1042) -> Heed Quasar -> Heed Lagrange -> Heed Grand Enigma MKII
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Hello, is it possible te ressend link to video with Zsolt speech. For me this link not working.
Thank you in advance.
Thank you in advance.
Szigorúan 30 db fog belőle készüli (Zsolt az előadásában kifejti ennek az okát), nyilván ez külföldi piacokra szánt darab, a 9 milliót közelítő ár nem a magyar fizetőképes keresletet célozza. A remény hal meg utoljára, így fenn lesz a honlapunkon, igény esetén demózni is fogjuk tudni, hátha mégis akad rá magyar vevő is.BLX írta: ↑2023.10.16., hétf. 10:16Nagyon klassz, hogy Zsolt itt is és a Koscso Media szobában is beszélt.alto írta: ↑2023.10.16., hétf. 09:57Huszti Zsolt (egyik) előadása a tegnapi hifishown az AudioMe szobában: https://fb.watch/nIFxfDb97p/Remélem a Koscso Mediás előadása is felkerül majd a netre, azt még nem láttam. Ha valaki tudja ez hol látható kérem linkelje ide.

BARTIMEX AUDIO Honlap
Remélem a Koscso Mediás előadása is felkerül majd a netre, azt még nem láttam. Ha valaki tudja ez hol látható kérem linkelje ide.
Mit gondoltok a videoban beharangozott 22.000.- EUR-ba kerülő limitált három dobozos Heed erősítőről? Szerintem nagyon jó ötlet üzleti szemponból ez az érdekes "ultra high end" limitált kiadás. Drukkolok, hogy sikeres legyen a világban ez a spéci széria és egyben remélem, hogy Zsolték gondolnak az átlag hifisekre is hosszútávon olyan készülékekkel, amelyek elérhetőek és csak simán jók.
- BLX
- Törzsvendég
- Értékelés: 1023
Nagyon klassz, hogy Zsolt itt is és a Koscso Media szobában is beszélt.alto írta: ↑2023.10.16., hétf. 09:57Huszti Zsolt (egyik) előadása a tegnapi hifishown az AudioMe szobában: https://fb.watch/nIFxfDb97p/

Mit gondoltok a videoban beharangozott 22.000.- EUR-ba kerülő limitált három dobozos Heed erősítőről? Szerintem nagyon jó ötlet üzleti szemponból ez az érdekes "ultra high end" limitált kiadás. Drukkolok, hogy sikeres legyen a világban ez a spéci széria és egyben remélem, hogy Zsolték gondolnak az átlag hifisekre is hosszútávon olyan készülékekkel, amelyek elérhetőek és csak simán jók.

Huszti Zsolt (egyik) előadása a tegnapi hifishown az AudioMe szobában: https://fb.watch/nIFxfDb97p/
BARTIMEX AUDIO Honlap
Sziasztok! Olyan kérdésem van, hogy van egy Dactilus III DAC-om 2.0-ás USB kártyával, és Win7 SP1-et használok. A driver csomagban található "Release notes" alapján azt gondoltam, hogy a 2016. március 3-a utáni kiadásoknak megfelelő, azaz 4.11-es verziójú driver kell hozzá - de nem, azzal nem megy, csakis az 1.61-essel, ami a leírás szerint az 1.0 kártyához való. A probléma csak annyi ezzel, hogy foobar-os lejátszás közben, számváltáskor kattog.
Ellentétben van egy másik Dactilus III-asom is, amiben 1.1-es az USB kártya, és az már korrekt módon a 4.11-es driver verzióval megy, és a másikkal ellentétben nem kattog. Felmerül a kérdés, hogy a kattogás driver hiba lehet, és esetleg a 4.11-es drivert mégiscsak valahogy fel lehet tenni a 2.0-ás USB kártyához, ami már nem csinálja ezt?
(A választ előre is köszönöm.)
Ellentétben van egy másik Dactilus III-asom is, amiben 1.1-es az USB kártya, és az már korrekt módon a 4.11-es driver verzióval megy, és a másikkal ellentétben nem kattog. Felmerül a kérdés, hogy a kattogás driver hiba lehet, és esetleg a 4.11-es drivert mégiscsak valahogy fel lehet tenni a 2.0-ás USB kártyához, ami már nem csinálja ezt?
(A választ előre is köszönöm.)