Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Egyre kevésbé lesz igaz.
Pl. Amazon videon, amiket néztem, 5.1 (jó, nem atmos) hanggal voltak.
Netflixen és Amazonon kevés, de egyre több a magyar feliratos film/sorozat.
A 4k is csak idő kérdése (pl. x-art.com oldalon már 4k-ban lehet, khm., felnőtt filmeket nézni).
A Netflixen, ha nem is sok, de előfordul egy-két sorozathoz plusz anyag ("extra").
És egy szint felett már mindegy: a pixelek számát lehet növelni a végtelenségig, de az otthon használt kijelzők méretét nem.
Félreértés ne essék, nem azt mondom továbbra sem, hogy a bd/4k korongokkal azonos szolgáltatást nyújtanak, de a fizetőképes átlag igényeit bőven kielégítik, így szép lassan a "vájtszeműek" hobbija marad, mint az lp vásárlás/hallgatás.
Az is lehet, hogy majd lehet venni legálisan film fájlokat, ahogy ma is lehet venni .flac formátumban zenét.
Tudod te hány éve mondogatják ezt a hozzád hasonlók? (ezt ne negatívként értelmezd.) Minimum 5 éve ezt harsogják. 5.1 mekkora flash, Milyen minőség is ez az 5.1? Hol a 7,1? Melyik online helyről kapod meg a mondjuk 30 pár gigás minőséget, hanggal, magyar felirattal minimum? No meg ha értelmezed amiről beszélek, közel sem az átlag által megevett minőségről beszélek. Az itteni csapat minőségi igényeiről van szó, mégpedig a mondandóm lényege, h ők a legmagasabb minőséget igénylik. Ez az igény magyar vonatkozással sehol nincs jelen, pedig jó pár év leperget az online szolgáltatók homokóráján. Elnézhetünk távolabbra, te is megteheted, Nézd csak meg a VUDU oldalán mennyibe kerül egy fulll minőség kölcsönzése? Persze magyar vonatkozás sehol, és az árat itt senki sem lenne hajlandó kifizetni, még akkor sem ha 50 milliós rendszere van otthon. Nem hiszem, h a közel jövőben megvalósul olyan online szolgáltatás ami full minőséget ad minden tekintetben, pár garasért, a legújabb filmekből. A szolgáltatók sem hülyék, valószínűleg készítenének piac kutatást. Szted kis hazánkról mit lehet kideríteni? A minőségi igény gerincét a lemez vásárlás adná. Hányat vásárolnak, jah, h pár százat. Ühmm. Az emberek többsége beéri a DVD-vel, vagy a Telekom téka, minőségével. Őszintén ez alapján te kapálódznál azért, h full minőséget szolgáltass itthon. Kinek, minek? Az online sztem sosem lesz megoldás a minőségre kiéhezett itteni közönségnek, vagy aki ezt a hobbit komolyabb szinten műveli. Vagy el kell telni még sok sok évnek, mikor már nem lesz szempont. Csak felrakják a fullt, azt kész, mert mindenhol olyan sebesség lesz, h senkinek nem okoz gondot. Persze addigra ki tudja milyen formátum, és milyen adatmennyiség lesz az új kihívás.
Egyre kevésbé lesz igaz.
Pl. Amazon videon, amiket néztem, 5.1 (jó, nem atmos) hanggal voltak.
A 4k is csak idő kérdése (pl. x-art.com oldalon már 4k-ban lehet, khm., felnőtt filmeket nézni).
A Netflixen, ha nem is sok, de előfordul egy-két sorozathoz plusz anyag ("extra").
És egy szint felett már mindegy: a pixelek számát lehet növelni a végtelenségig, de az otthon használt kijelzők méretét nem.
Félreértés ne essék, nem azt mondom továbbra sem, hogy a bd/4k korongokkal azonos szolgáltatást nyújtanak, de a fizetőképes átlag igényeit bőven kielégítik, így szép lassan a "vájtszeműek" hobbija marad, mint az lp vásárlás/hallgatás.
Az is lehet, hogy majd lehet venni legálisan film fájlokat, ahogy ma is lehet venni .flac formátumban zenét.
Tudod te hány éve mondogatják ezt a hozzád hasonlók? (ezt ne negatívként értelmezd.) Minimum 5 éve ezt harsogják. 5.1 mekkora flash, Milyen minőség is ez az 5.1? Hol a 7,1? Melyik online helyről kapod meg a mondjuk 30 pár gigás minőséget, hanggal, magyar felirattal minimum? No meg ha értelmezed amiről beszélek, közel sem az átlag által megevett minőségről beszélek. Az itteni csapat minőségi igényeiről van szó, mégpedig a mondandóm lényege, h ők a legmagasabb minőséget igénylik. Ez az igény magyar vonatkozással sehol nincs jelen, pedig jó pár év leperget az online szolgáltatók homokóráján. Elnézhetünk távolabbra, te is megteheted, Nézd csak meg a VUDU oldalán mennyibe kerül egy fulll minőség kölcsönzése? Persze magyar vonatkozás sehol, és az árat itt senki sem lenne hajlandó kifizetni, még akkor sem ha 50 milliós rendszere van otthon. Nem hiszem, h a közel jövőben megvalósul olyan online szolgáltatás ami full minőséget ad minden tekintetben, pár garasért, a legújabb filmekből. A szolgáltatók sem hülyék, valószínűleg készítenének piac kutatást. Szted kis hazánkról mit lehet kideríteni? A minőségi igény gerincét a lemez vásárlás adná. Hányat vásárolnak, jah, h pár százat. Ühmm. Az emberek többsége beéri a DVD-vel, vagy a Telekom téka, minőségével. Őszintén ez alapján te kapálódznál azért, h full minőséget szolgáltass itthon. Kinek, minek? Az online sztem sosem lesz megoldás a minőségre kiéhezett itteni közönségnek, vagy aki ezt a hobbit komolyabb szinten műveli. Vagy el kell telni még sok sok évnek, mikor már nem lesz szempont. Csak felrakják a fullt, azt kész, mert mindenhol olyan sebesség lesz, h senkinek nem okoz gondot. Persze addigra ki tudja milyen formátum, és milyen adatmennyiség lesz az új kihívás.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
...
Lemez minőségben, Atmos-al, vagy akár master hanggal, felirattal nem kapod meg. Miért is? Azért mert aki online kölcsönzi a filmeket nem ugyanazt a szintet várja el amit te. Mondjuk úgy beéri a gagyibb képpel, és akár a 2.0 hanggal.
...
Egyre kevésbé lesz igaz.Pl. Amazon videon, amiket néztem, 5.1 (jó, nem atmos) hanggal voltak.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
https://filmtrailer.hu/filmhirek/minden ... szeretnel/
" Blu-rayek esetében még szomorúbb a helyzet. Hiába csökken folyamatosan ennek a formátumnak az ára, jellemzően néhány száz darabos fogyásra lehet számítani címenként."
Pedig a korong varázsát semmi nem múlja felül sztem, egyre több korongom van és semmi sem pótolja a kép és hang minőségét és ráadásul mindig kéznél van és lényegében egy családi mozijegy az ára.
Nálam nincs annyi mint nálad de folyamatosan fejlesztem a készletet.
Hát szomorú olvasni ezt.
Hihetetlen még kimondani is, de BD játszó az ismerősi körömben gyakorlatilag senkinek nem volt, holott én sem mordorban lakom.
Sajnos ez így van, az ismerős körökben nemhogy bd de DVD játszó is csak elvétve van. Igazi lemez csak elvétve inkább csak a kölcsönzés megy max mkv szinten mert nincs többre igény és sok férjen egy vinyora max képernyő 42" sajna ez van -
" Blu-rayek esetében még szomorúbb a helyzet. Hiába csökken folyamatosan ennek a formátumnak az ára, jellemzően néhány száz darabos fogyásra lehet számítani címenként."
Pedig a korong varázsát semmi nem múlja felül sztem, egyre több korongom van és semmi sem pótolja a kép és hang minőségét és ráadásul mindig kéznél van és lényegében egy családi mozijegy az ára.
Nálam nincs annyi mint nálad de folyamatosan fejlesztem a készletet.
Hát szomorú olvasni ezt.
Hihetetlen még kimondani is, de BD játszó az ismerősi körömben gyakorlatilag senkinek nem volt, holott én sem mordorban lakom.
Sajnos ez így van, az ismerős körökben nemhogy bd de DVD játszó is csak elvétve van. Igazi lemez csak elvétve inkább csak a kölcsönzés megy max mkv szinten mert nincs többre igény és sok férjen egy vinyora max képernyő 42" sajna ez van -
"Az igazi barát szemből támad."
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Azért a játék tartalmat ne keverd a filmekkel. Játékból megkapod a maxi minőséget, mind hangilag, mind képileg. Valóban nincs értelme a lemeznek ilyesformán. A filmek már más kalap alá esnek.
Persze ezt tudom. Csupán a nem csak anyagi vonzatával kapcsolatosan írtam ,a játék lemezek mellőzésének okáról.
Ennek a másik oldala pedig nem igazán anyagi, mert sokan porfogónak titulálják a lemezeket és a kényelmetlenségüket ,kezelhetőségüket is felrójják mint negatívum. Elég felhozni a Spotify-t VS. CD-zést
A fiamnak míg volt PS3 konzol, cirka 40db eredeti játékot vettünk hozzá a két év alatt, míg használta.
Miután mind eladtuk a készülékkel együtt - egy éve lesz lassan - Meglett a PS4, mindössze 4db játéka van lemezen hozzá, mivel ott a PS Plus, amire inkább előfizettünk egy évre és jövőre is előfizetünk.
Ezerszer jobb mint megvenni a lemezeket drágábban és így is akad játék bőségesen sokszor eléggé kedvező áron, a felhasználói kényelmet + a játékok bővítményét ne is említsem...
De érdekes ,hogy a "furcsanevű" médialejátszók - melyeket technikai téren távolról sem lehet vonatkoztatni egyik nagy ismert évtizedes márkával sem - rohamos elterjedéséről nem nagyon van szó évek óta. Manapság egy neves gyártó BD játszója a kutyának sem kell már, így maga a lemez már eleve nem is lehet kérdés.
Azért a játék tartalmat ne keverd a filmekkel. Játékból megkapod a maxi minőséget, mind hangilag, mind képileg. Valóban nincs értelme a lemeznek ilyesformán. A filmek már más kalap alá esnek. Lemez minőségben, Atmos-al, vagy akár master hanggal, felirattal nem kapod meg. Miért is? Azért mert aki online kölcsönzi a filmeket nem ugyanazt a szintet várja el amit te. Mondjuk úgy beéri a gagyibb képpel, és akár a 2.0 hanggal. Erre valóban elég az online szolgáltatás ma. Viszont komolyabb minőségi igényeket nem szolgál ki. Ez még mindig a lemez kiváltsága. Nekem is itt van a Telekom téka, még ingyenes lehetőségem is van havonta azt hiszem, Soha egyetlen egy filmet nem néztem meg a 2 év alatt a tékájukból.
Ennek a másik oldala pedig nem igazán anyagi, mert sokan porfogónak titulálják a lemezeket és a kényelmetlenségüket ,kezelhetőségüket is felrójják mint negatívum. Elég felhozni a Spotify-t VS. CD-zést
A fiamnak míg volt PS3 konzol, cirka 40db eredeti játékot vettünk hozzá a két év alatt, míg használta.
Miután mind eladtuk a készülékkel együtt - egy éve lesz lassan - Meglett a PS4, mindössze 4db játéka van lemezen hozzá, mivel ott a PS Plus, amire inkább előfizettünk egy évre és jövőre is előfizetünk.
Ezerszer jobb mint megvenni a lemezeket drágábban és így is akad játék bőségesen sokszor eléggé kedvező áron, a felhasználói kényelmet + a játékok bővítményét ne is említsem...
De érdekes ,hogy a "furcsanevű" médialejátszók - melyeket technikai téren távolról sem lehet vonatkoztatni egyik nagy ismert évtizedes márkával sem - rohamos elterjedéséről nem nagyon van szó évek óta. Manapság egy neves gyártó BD játszója a kutyának sem kell már, így maga a lemez már eleve nem is lehet kérdés.
Azért a játék tartalmat ne keverd a filmekkel. Játékból megkapod a maxi minőséget, mind hangilag, mind képileg. Valóban nincs értelme a lemeznek ilyesformán. A filmek már más kalap alá esnek. Lemez minőségben, Atmos-al, vagy akár master hanggal, felirattal nem kapod meg. Miért is? Azért mert aki online kölcsönzi a filmeket nem ugyanazt a szintet várja el amit te. Mondjuk úgy beéri a gagyibb képpel, és akár a 2.0 hanggal. Erre valóban elég az online szolgáltatás ma. Viszont komolyabb minőségi igényeket nem szolgál ki. Ez még mindig a lemez kiváltsága. Nekem is itt van a Telekom téka, még ingyenes lehetőségem is van havonta azt hiszem, Soha egyetlen egy filmet nem néztem meg a 2 év alatt a tékájukból.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
- fodesz
- V.I.P.

Ugyanez, egyetlen ismerősömnek nincs BD lejátszója, és csak egynek van legalább egy sztereó hangszórója.
Akinek van BD-képes játékkonzolja, annak sincs BD lemeze.
Az más kérdés, hogy nekem is max. 10db, vagy annyi se.
Már sokkal többet nézünk Netflixet, Amazon videot és T-home tékát, mint korongot.
Nyilván ezek nem egyenértékűek, hiszen bármikor megszűnhet a szolgáltatás, nincsenek extrák, bővített jelenetek, bármikor kikerülhet a kínálatból, és a minőség sem ugyanaz.
Ugyanakkor nagyon kevés film van, amit többször meg akarok nézni/fizikailag birtokolni akarok.
Ahogy komolyzene is több megy a Spotify-ból mint korongról az erősítőbe.
Ez van.
Ma délutáni mozi volt a Hazafiak napja (Patriots day)
https://port.hu/adatlap/film/mozi/a-haz ... vie-180389
Nehéz egy ilyen eseményt megfilmesítő történetre azt mondani, hogy jó volt. Inkább, hogy elég hiteles, eredeti ,valamint borzongató a film annak tudatában, hogy megtörtént esetről van szó.
Néhányszor gombóccal a torkomban néztem a cselekményeket. Végig pörög a történet, nincs megállás..
Elszomorító a tragédia, de hát sajnos tudjuk, hogy mennyi problémát okoznak a terrorhelyzetek világszerte.
A filmet szerintem sokkal jobban megcsinálták mint anno a 2001/9/11 -ről szóló World trade center-t. Nem éreztem a "zászlólengetést", mint más esetekben.
Végig leszögezte a figyelmemet. Erősen ajánlott, aki még nem látta....
10/9
Pár napja láttam és tényleg jó kis film,szomorú témával.
Érdemes megnézni!
...
...
Ugyanez, egyetlen ismerősömnek nincs BD lejátszója, és csak egynek van legalább egy sztereó hangszórója.Akinek van BD-képes játékkonzolja, annak sincs BD lemeze.
Az más kérdés, hogy nekem is max. 10db, vagy annyi se.
Már sokkal többet nézünk Netflixet, Amazon videot és T-home tékát, mint korongot.
Nyilván ezek nem egyenértékűek, hiszen bármikor megszűnhet a szolgáltatás, nincsenek extrák, bővített jelenetek, bármikor kikerülhet a kínálatból, és a minőség sem ugyanaz.
Ugyanakkor nagyon kevés film van, amit többször meg akarok nézni/fizikailag birtokolni akarok.
Ahogy komolyzene is több megy a Spotify-ból mint korongról az erősítőbe.
Ez van.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
- fodesz
- V.I.P.

Ma délutáni mozi volt a Hazafiak napja (Patriots day)
https://port.hu/adatlap/film/mozi/a-haz ... vie-180389
Nehéz egy ilyen eseményt megfilmesítő történetre azt mondani, hogy jó volt. Inkább, hogy elég hiteles, eredeti ,valamint borzongató a film annak tudatában, hogy megtörtént esetről van szó.
Néhányszor gombóccal a torkomban néztem a cselekményeket. Végig pörög a történet, nincs megállás..
Elszomorító a tragédia, de hát sajnos tudjuk, hogy mennyi problémát okoznak a terrorhelyzetek világszerte.
A filmet szerintem sokkal jobban megcsinálták mint anno a 2001/9/11 -ről szóló World trade center-t. Nem éreztem a "zászlólengetést", mint más esetekben.
Végig leszögezte a figyelmemet. Erősen ajánlott, aki még nem látta....
10/9
- fodesz
- V.I.P.

Hát szomorú olvasni ezt. De ebben az országban nem fog változni a helyzet szerintem. Aki DVD-t vásárol, már leszólják itt is, hogy milyen rossz annak a minősége, azt nézi,meg minek veszi meg., stb..
Felénk abban az áruházban ahol minden "gazdaságos" áron kapható, sok évig óriási halomban álltak a "turkálós" DVD-k. Volt idő, mikor tízessével hordtam haza hetente. Folyton vadásztam a jó filmeket. Egy ideje nyoma sincs ennek. Totál megszűntették. A környező "Madaras" hipermarketekben még azért van szép számmal, szoktam figyelni. De állítom még 200ft-ot is sokallnak értük az emberek.
Az ország második legdrágább városában a kutya sem kíváncsi a Blu ray-re!?
Egerben a tacskóban évek óta nem kapható BD film, de még a belvárosban is alig fellelhető.Ha mégis van,kevés számmal viszont az horror áron. DVD van, ami viszont már nem kielégítő minden esetben.
Szóval ez a helyzet felénk, ha nagyjából az elmúlt 5 évre visszamegyek, egyetlen kollégámtól sem hallottam, hogy lenne BD lemezpörgetője otthon és jelenleg sem tudok róla, hogy valakinek van. Laptop, Mobil, tablet az bezzeg mindenkinek legalább három is.
Aki tudta, hogy nekem milyen számban van BD otthon, csak nézett, hogy de hát az milyen drága, hogy tudtam ennyit összeszedni stb..
Pest vonzáskörzetében biztosan más a helyzet, de nagyjából ez a helyzet szerintem mindenhol...
Azért ez elég durva!
Ez már nagyon régóta így van, nem új a dolog. A Disney akkor mondta, h finish az itthoni kiadás amikor a Demonából alig fogyott pár darab. No ez nem ma volt, azóta nem adott ki a Disney semmit BD. Kivételt tettek az SW filmekkel. Most elkezdett valami megint mozgolódni, de ki tudja mikor raknak minket megint C vágányra. A kiadók régóta küzdenek itthon, volt is jó pár cég bezárás.
Azért ez elég durva!
Ez már nagyon régóta így van, nem új a dolog. A Disney akkor mondta, h finish az itthoni kiadás amikor a Demonából alig fogyott pár darab. No ez nem ma volt, azóta nem adott ki a Disney semmit BD. Kivételt tettek az SW filmekkel. Most elkezdett valami megint mozgolódni, de ki tudja mikor raknak minket megint C vágányra. A kiadók régóta küzdenek itthon, volt is jó pár cég bezárás.
Ezt a bugyuta szart nem tudtam újranézni, nem is értem a rajongást. Szerintem borzalmas, a főszereplőt is (Michael J. Fox) egy végtelen antipatikus figurának tartom. De ez ismét az én bajom
pedig még most is jó, sztem nem volt gyerekszobád
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Az idő urai.... Ha van film, amit nem tudok a gyerekkoromból felejteni, akkor az ez...
Gyerekkoromban csak egy izgi rajzfilm volt, felnőttként megkönnyeztem a végét.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Azért ez elég durva!
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
Az idő urai.... Ha van film, amit nem tudok a gyerekkoromból felejteni, akkor az ez...
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
La vie d'Adèle (Blue Is the Warmest Color)
Nagyon hosszú, maximálisan realisztikus, ezért a manapság divatos sűrített-filmélményt elváróknak unalmas lehet. Pedig nem az, egy fiatal lány útkereséséről szól, némi társadalomkritikával, a leszbikus-téma inkább eszköz ehhez, mint a fő vonal. Nekem nagyon tetszett, értékes film.
Nagyon hosszú, maximálisan realisztikus, ezért a manapság divatos sűrített-filmélményt elváróknak unalmas lehet. Pedig nem az, egy fiatal lány útkereséséről szól, némi társadalomkritikával, a leszbikus-téma inkább eszköz ehhez, mint a fő vonal. Nekem nagyon tetszett, értékes film.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
-
Csutka
Én most kezdem növelni a BD filmjeim számát és utána 4K-s fileket is vásárolok.
Rajtam nem múlik...
Az első 4-et imádom, az 5.-et tudjátok, a Kung-Fu szintén hányinger.
Az Ötödik elem pl. az egyik legnagyobb kedvenc, és Schwarzi filmjei is jöhetnek, mint sok Jim Carrey film is. (Milyen meglepő. )
De szelektálok erősen. Mondjuk Az utolsó akcióhős borzasztó.
Ugyan. A Kung Fu annyira rossz, hogy már jó.
Az utolsó akcióhős meg nálam benne van a legjobb 3 Schwarzi filmben a Commando és az Ovizsaru mellett.
(Én pl. Jim Carreyt tolerálom nagyon nehezen.)
-
Csutka
Furák vagytok srácok...
Rudolf Pétert sem kedvelem, és ez diplomatikus volt.
Sőt az Üvegtigris című reklámfilmtől is borsódzik a hátam.
3:0
Ti jöttök.
Nem tudom, hogy fiatal korodban milyen voltál, de a 40-es korosztály számára az Alien + Predator, a Csillagok Háborúja, az Indiana Jones, a Vissza a Jövőbe, a Kung-Fu filmek szerintem beégtek és örök nyomot hagytak.
Rudolf Péter érdemeit nem az Üvegtigris adja.
Azt én sem szeretem, de amit a Beugró-ban művel - imádom!!
...
Kivétel a Vissza a jövőbe,amit karácsonykor megint újranézünk!
Természetesen.A Legyetek jók, ha tudtokkal és Az idő uraival egyetemben.
Ezeket évente egyszer megnézzük.
A Vissza a jövőbe trilógiát biztos többször láttam, mint a Csillagok háborúja klasszik trilógiát.
-
Csutka
Hogy egy kicsit nyalogatassam a népszerűségem, egy szösszenet.
Ez a Vissza a jövőbe, nekem a 80-as években volt meg, a VHS aranykorában.
Akkor is egy foschnak tűnt, feledésbe is merült. Na mondom beszerzem, jó kis időutazás (!) lesz a 80-as évekbe, megnézzük miért rajong az AVX filmklub
Ezt a bugyuta szart nem tudtam újranézni, nem is értem a rajongást. Szerintem borzalmas, a főszereplőt is (Michael J. Fox) egy végtelen antipatikus figurának tartom. De ez ismét az én bajom
Ne már!
Az egyik örök kedvencem!
A főszereplők is fantasztikusak.
MJ Fox egy kiváló színész.
Hatalmasat alakított a Férjem Védelmében sorozatban is, ahol már sajnos súlyos betegen kellett alakítania - egészen fantasztikus volt számomra.
Ráadásul kiváló ember is.
Hogy egy kicsit nyalogatassam a népszerűségem, egy szösszenet.
Ez a Vissza a jövőbe, nekem a 80-as években volt meg, a VHS aranykorában.
Akkor is egy foschnak tűnt, feledésbe is merült. Na mondom beszerzem, jó kis időutazás (!) lesz a 80-as évekbe, megnézzük miért rajong az AVX filmklub
Pedig .. DE!!!
A legjobb
két éve tán volt októberben hogy a Vissza a jövőbe dátumja aktuális volt, emiatt (is) a Corvinban volt díszvetítés, beszélgetéssel mg kiállított relikviák, meg egy valódi DeLorean
eredeti szinkronnal !! igaz mono volt
nem voltam moziban előtte vagy száz éve
jó volt, de annyira, hogy másnap úgy hirtelen megnéztük itthon a 2 és 3 részt is
M J Fox meg jó szinész sajnálatos, hogy annyira beteg, de még így is képes néha szerepeket elvállalni
én pl örülök ennek
- fodesz
- V.I.P.

Ezt látta már valaki? Király!
- Spiky03
- Fórumlakó

- Értékelés: 197
Banshee is ajánlott
Igaz nekünk még a 4.évad hátra van.
Nekem tetszett, haver ajánlatta.
Ha nem riadsz meg az erőszaktol, a vértől meg a fedetlen keblektol akkor vsz tetszeni fog.
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty