Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
Az idő urai.... Ha van film, amit nem tudok a gyerekkoromból felejteni, akkor az ez...
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
La vie d'Adèle (Blue Is the Warmest Color)
Nagyon hosszú, maximálisan realisztikus, ezért a manapság divatos sűrített-filmélményt elváróknak unalmas lehet. Pedig nem az, egy fiatal lány útkereséséről szól, némi társadalomkritikával, a leszbikus-téma inkább eszköz ehhez, mint a fő vonal. Nekem nagyon tetszett, értékes film.
Nagyon hosszú, maximálisan realisztikus, ezért a manapság divatos sűrített-filmélményt elváróknak unalmas lehet. Pedig nem az, egy fiatal lány útkereséséről szól, némi társadalomkritikával, a leszbikus-téma inkább eszköz ehhez, mint a fő vonal. Nekem nagyon tetszett, értékes film.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
-
Csutka
https://filmtrailer.hu/filmhirek/minden ... szeretnel/
Én most kezdem növelni a BD filmjeim számát és utána 4K-s fileket is vásárolok.
Rajtam nem múlik...
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Az első 4-et imádom, az 5.-et tudjátok, a Kung-Fu szintén hányinger.
Az Ötödik elem pl. az egyik legnagyobb kedvenc, és Schwarzi filmjei is jöhetnek, mint sok Jim Carrey film is. (Milyen meglepő. )
De szelektálok erősen. Mondjuk Az utolsó akcióhős borzasztó.
Ugyan. A Kung Fu annyira rossz, hogy már jó.
Az utolsó akcióhős meg nálam benne van a legjobb 3 Schwarzi filmben a Commando és az Ovizsaru mellett.
(Én pl. Jim Carreyt tolerálom nagyon nehezen.)
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
-
Csutka
Furák vagytok srácok...
Rudolf Pétert sem kedvelem, és ez diplomatikus volt.
Sőt az Üvegtigris című reklámfilmtől is borsódzik a hátam.
3:0
Ti jöttök.
Nem tudom, hogy fiatal korodban milyen voltál, de a 40-es korosztály számára az Alien + Predator, a Csillagok Háborúja, az Indiana Jones, a Vissza a Jövőbe, a Kung-Fu filmek szerintem beégtek és örök nyomot hagytak.
Rudolf Péter érdemeit nem az Üvegtigris adja.
Azt én sem szeretem, de amit a Beugró-ban művel - imádom!!
...
Kivétel a Vissza a jövőbe,amit karácsonykor megint újranézünk!
Természetesen.A Legyetek jók, ha tudtokkal és Az idő uraival egyetemben.
Ezeket évente egyszer megnézzük.
A Vissza a jövőbe trilógiát biztos többször láttam, mint a Csillagok háborúja klasszik trilógiát.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
-
Csutka
Hogy egy kicsit nyalogatassam a népszerűségem, egy szösszenet.
Ez a Vissza a jövőbe, nekem a 80-as években volt meg, a VHS aranykorában.
Akkor is egy foschnak tűnt, feledésbe is merült. Na mondom beszerzem, jó kis időutazás (!) lesz a 80-as évekbe, megnézzük miért rajong az AVX filmklub
Ezt a bugyuta szart nem tudtam újranézni, nem is értem a rajongást. Szerintem borzalmas, a főszereplőt is (Michael J. Fox) egy végtelen antipatikus figurának tartom. De ez ismét az én bajom
Ne már!
Az egyik örök kedvencem!
A főszereplők is fantasztikusak.
MJ Fox egy kiváló színész.
Hatalmasat alakított a Férjem Védelmében sorozatban is, ahol már sajnos súlyos betegen kellett alakítania - egészen fantasztikus volt számomra.
Ráadásul kiváló ember is.
Hogy egy kicsit nyalogatassam a népszerűségem, egy szösszenet.
Ez a Vissza a jövőbe, nekem a 80-as években volt meg, a VHS aranykorában.
Akkor is egy foschnak tűnt, feledésbe is merült. Na mondom beszerzem, jó kis időutazás (!) lesz a 80-as évekbe, megnézzük miért rajong az AVX filmklub
Ezt a bugyuta szart nem tudtam újranézni, nem is értem a rajongást. Szerintem borzalmas, a főszereplőt is (Michael J. Fox) egy végtelen antipatikus figurának tartom. De ez ismét az én bajom
Pedig .. DE!!!
A legjobb
két éve tán volt októberben hogy a Vissza a jövőbe dátumja aktuális volt, emiatt (is) a Corvinban volt díszvetítés, beszélgetéssel mg kiállított relikviák, meg egy valódi DeLorean
eredeti szinkronnal !! igaz mono volt
nem voltam moziban előtte vagy száz éve
jó volt, de annyira, hogy másnap úgy hirtelen megnéztük itthon a 2 és 3 részt is
M J Fox meg jó szinész sajnálatos, hogy annyira beteg, de még így is képes néha szerepeket elvállalni
én pl örülök ennek
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Ezt látta már valaki? Király!
- Spiky03
- Fórumlakó

- Értékelés: 197
Banshee is ajánlott
Igaz nekünk még a 4.évad hátra van.
Nekem tetszett, haver ajánlatta.
Ha nem riadsz meg az erőszaktol, a vértől meg a fedetlen keblektol akkor vsz tetszeni fog.
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect
- fodesz
- V.I.P.

Fodesz +1
Azért jó volt a Ragadozók is, szerintem az a szál is folytatódni fog.
Persze az is jó volt, meg a két AVP is, de azért az első részét jobbnak találtam.
Szerintem az is benne van,hogy emlékek fűződnek hozzá és akármilyen lesz mégis hiányérzetünk lenne.Annak idején egy Rambo is nagy szám volt,de ma már nem tudna akkorát szólni.Változott a világ és mi is változtunk,nem vagyunk ugyan olyanok.Régi emlékeink között vannak olyan filmek amiket nagyon szerettünk,de mai szemmel már nem adják ugyan azt.
Így van! Tényleg jó emlékek fűznek hozzá. Viszont máig jópárszor újranézve annak tudatában ,hogy '87-es a film még ma is szerintem tökéletes.Nem beszélve róla ,hogy az atmoszféra és a filmzene telitalálat. Ezért emlék ide vagy oda, ezek nélkül nem lett volna maradandó.
Nekem a Rambo filmek is jók voltak akkor, de valamiért sosem értek fel a Stallone mozik a Schwarzié mellett...
Akkor inkább a Rocky, mint a Rambo
Kicsit talán abban tudnék belekötni, hogy jó lett volna ha a Predator hamarabb látható a filmben és többször.Persze a végén megvolt.
De ez elenyésző ,nem rónám fel egyáltalán hiányosságként.
A vissza a jövőben nálunk szinte kétévente újra van nézve. Ehhez is kellemes emlékek fűznek természetesen, mint mindnyájunkat itt. Talán kivétel a 90-es évek korosztálya - Tisztelet a kivételnek - de nekik lehet már nem dobban a szív akkorát ilyen filmek hallatán.
Sorozatajánló:
1., Stranger Things 2 - Netflix!!! Nálunk 10/10
Már az első évad is nagyon eltalált volt... 8mm + kincsvadászok + misztikum a 80-as évek stílusában.
Aki nem látta annak az első évad is ajánlott.
2., The good place - Netflix 9/10
Sitcom a jobbik fajtából nagyon jó alapsztorival!
A Stranger things nekem is várós!!
A Banshee-ről esetleg van tapasztalat? 4 évad van. Mert ez következne a sorban.
https://port.hu/adatlap/film/tv/banshee ... vie-140705
TWD-vel várok míg kilessz a 8 rész. Kerülöm a spoiler-eket, de nem tudom heti egyetlen résszel beérni, így inkább kivárok
Lesz új Predator.
Shane Black forgatja, aki ugye szerepelt az első részben is.
Elvileg valami kisvárosban fog játszódni.
http://m.imdb.com/title/tt3829266/?ref_=m_nmfmd_dr_1
Hawkins? Ő volt az első aki kinyiffant a filmben.
Reméljük jó lesz. Kíváncsi vagyok majd ő hogyan készíti el ezt a filmet.
Még könyvben is megvolt egyébként. Paul Monette írta. 90-es évek elején kaptam.
https://moly.hu/konyvek/paul-monette-a-ragadozo
Egész másképp végződött a sztori a regény alapján és emlékszem rengeteg trágár szöveg volt benne.
A 87-es film már akkor is csak eredeti hanggal volt igazán jó.
- Spiky03
- Fórumlakó

- Értékelés: 197
Lesz új Predator.
Shane Black forgatja, aki ugye szerepelt az első részben is.
Elvileg valami kisvárosban fog játszódni.
http://m.imdb.com/title/tt3829266/?ref_=m_nmfmd_dr_1
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect
Sorozatajánló:
1., Stranger Things 2 - Netflix!!! Nálunk 10/10
Már az első évad is nagyon eltalált volt... 8mm + kincsvadászok + misztikum a 80-as évek stílusában.
Aki nem látta annak az első évad is ajánlott.
2., The good place - Netflix 9/10
Sitcom a jobbik fajtából nagyon jó alapsztorival!
Tényleg érdekel, mit gondoltok erről.
Ja, nem én írtam.
Ezt kicsit olyannak éreztem, mint mikor vers elemzést tanítottak az iskolában és a tanár szentül meg volt győződve, hogy a költő erre gondolt és ennek meg ennek a hatására alkotta a művét. Sok mindent bele lehet magyarázni egy alkotásba (jelen esetben vki ezt (cikk) látja benne). Ettől még az nem biztos, hogy ez így is van.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Úgy látom a Pókember és a Setét torony mindenkinél erősen vegyes pontozást kapott.
Jó lenne már ha a marvel filmek gyarapítása mellett kijönne egy új ,de klasszikusnak megmaradó jegyekkel operáló Predator film.
Az az érzésem, ha lesz is, elbaltázzák valami új korcsos szarsággal. Úgy értem, hogy pl benne lesz Chuck Norris, vagy a predator majd tud repülni, esetleg "Com Truise" öli meg majd a végén, De lehet, hogy kiderülne benne, hogy a transformers-ek már ezer évvel ezelőtt harcoltak velük ( de a végén mégis Chuck Norris győzött ) ,,,ilyesmikre gondolok
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem hiányzik az a nagy behemót a szép arcával ,kedves mosolyával, de félek, hogy majd elbaxxák.
A 87-es Predator volt a király, hasonlóan jöhetne valami új a mai technikával.
Szerintem az is benne van,hogy emlékek fűződnek hozzá és akármilyen lesz mégis hiányérzetünk lenne.Annak idején egy Rambo is nagy szám volt,de ma már nem tudna akkorát szólni.Változott a világ és mi is változtunk,nem vagyunk ugyan olyanok.Régi emlékeink között vannak olyan filmek amiket nagyon szerettünk,de mai szemmel már nem adják ugyan azt.
Fodesz +1
Azért jó volt a Ragadozók is, szerintem az a szál is folytatódni fog.
- fodesz
- V.I.P.

Úgy látom a Pókember és a Setét torony mindenkinél erősen vegyes pontozást kapott.
Jó lenne már ha a marvel filmek gyarapítása mellett kijönne egy új ,de klasszikusnak megmaradó jegyekkel operáló Predator film.
Az az érzésem, ha lesz is, elbaltázzák valami új korcsos szarsággal. Úgy értem, hogy pl benne lesz Chuck Norris, vagy a predator majd tud repülni, esetleg "Com Truise" öli meg majd a végén, De lehet, hogy kiderülne benne, hogy a transformers-ek már ezer évvel ezelőtt harcoltak velük ( de a végén mégis Chuck Norris győzött ) ,,,ilyesmikre gondolok
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem hiányzik az a nagy behemót a szép arcával ,kedves mosolyával, de félek, hogy majd elbaxxák.
A 87-es Predator volt a király, hasonlóan jöhetne valami új a mai technikával.
a kisfiam(10) értékelése
Ezen nem csodálkozom, mert ez gyerekeknek való film.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
Mi a Zűrös viszonyokat (Mistresses) nézzük most, nagyon jó sorozat. Sajnos csak az első két évad van meg magyarul a 3-dikhoz, 4-dikhez még feliratot sem találtam.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Uj pokembert meglestuk, nem volt jo es akkor finoman fogalmaztam.:-(
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Dark tower nagyon gyenge
Majmok tetszett 10/7. Így a 3 rész együtt szép kereket alkot.
Ép éppen fordítva gondolom. Dark Tower egyszer nézhetős (Poén, romantika miért kellene bele? Miért kellene mindenek kiderülnie?) de legalább nincsen tele idegesítő baromságokkal, mint a majmok.
Youth tegnap ment, fentieknél klasszissal jobb, de igazán talán 2x ennyi idősen fogom élvezni majd.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
Tényleg érdekel, mit gondoltok erről.
Ja, nem én írtam.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
Ezért nem jó a HTPC.
Médialejátszón van egy stop gomb és akkor vége lesz a filmnek, ha akarod.
Lehet nézni helyette mondjuk mást.
Ha ezt komolyan írtad, akkor nem értem.
Dark tower nagyon gyenge
Majmok tetszett 10/7. Így a 3 rész együtt szép kereket alkot.
-
Csutka
Lehet, hogy nem láttad még a pókembert?
JÖN-JÖN-JÖN!!!!
2019. július 5.
Más csak addig kell kibírnod éééés - Spider-Man: Homecoming 2