Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1719

Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Én informatikus létemre nem igazán komálom az informatikus poénokat, és akkor még finoman fogalmaztam.

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6354

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

bitrograde írta:
2018.07.02., hétf. 14:26
Sűrű munka közben The IT Crowd epizódokat nézek lazításként. 20-25 perc felhőtlen szórakozás, csak vigyázni kell, nehogy ott ragadjon előtte az ember.
Nem láttam még, ez is valami olyan vicces-baromkodós, mint a Silicon Valley? Ha igen, belegvágok...
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

Sűrű munka közben The IT Crowd epizódokat nézek lazításként. 20-25 perc felhőtlen szórakozás, csak vigyázni kell, nehogy ott ragadjon előtte az ember. Egy kis bennfentes zenei utalás:

youtu.be/Y2sDdNQE0HE
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 503

Hozzászólás Szerző: MGMART »

In Bruges

Egy film ami kilóg a megszokott műfaji keretből.Amolyan "dramedy" de mégis kicsit más.Semmit nem tudtam a sztoriról de már régen szemezgettem vele.A kritika szerette , a pontozása magas így nekifeküdtem.Egy fél óra múlva ráhangolódtam és a végére azt mondom nagyon jól szórakoztam rajta. Ajánlom mindenkinek aki még nem látta.

poster.jpg[/attachment]-poster.jpg[/attachment]
Csatolmányok
In Bruges
In Bruges
in-bruges-poster.jpg (111.5 KiB) Megtekintve 1708 alkalommal

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

Red Sparrow (Vörös veréb) szubjektív ajánlás:
Tisztességes iparosmunka, amit a kémfilmek kedvelői talán élvezni fognak.

Ami jó volt benne számomra: nincs világmegváltás, sem eltúlzott főgonosz. Egy része Budapesten játszódik. Jennifer Lawerence látványa a “felöltözöttségi szintek” teljes skáláján. A történetben van néhány meglepetés (másrészt viszont sok resze eléggé megjósolható)

Amit kevésbé élveztem: hidegháborús kémfilmes klisék (emberséges amerikai, embertelen orosz ügynökvilág), és szerintem gyenge színészi alakítások.

Ami vicces volt: amerikai, ír és brit színészek próbáljak orosz akcentussal beszélni az angolt :napsut: inkább kevesebb, mint több sikerrel.

Atmos hanggal néztem meg, ami nem rossz, de nem is kiemelkedő.
Számomra egyszer nézős. 6/10
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

Lemmy9 írta:
2018.06.30., szomb. 13:03
Aszpirin írta:
2018.06.30., szomb. 08:04
Lemmy9 írta:
2018.06.30., szomb. 05:24
Mi a megjelenítőd?
Tévé. Egy 49 colos LG. Pontos típusát nem vágom fejből (de ha fontos, megnézem). 2017-es modell, UHD, de nem OLED.
Öhöm. Egy LG Lcd tv hogyan mutatja meg mi a HDR lényege?
Mondjuk úgy, hogy HDR-képes és 10 bites panellel rendelkezik, tehát meg tudja jeleníteni a nagy dinamikatartományú anyagot.
De mondd ki inkább, amit gondolsz, mint utalgass rá kérdésekkel. Szerinted mi a HDR lényege? Valami, ami csak kétmillió forintos kijelzőn vagy tízmillió forintos kivetítőn latható?

Csutka

Hozzászólás Szerző: Csutka »

Overdrive - Kipörgetve.
Aki szereti az autókat, talán érdemes megnéznie. A tájak is szépek. Pár autós üldözés kifejezetten jó.
A film viszont pocsék. Lenne benne csavar, de az egész egy nagy nulla.
Clint Easwood fia egyre több szerepet kap. Sajnos nem ér az apja nyomába sem - talán a mozgása darabossága közelíti meg.
4/10
overdrive.jpg
overdrive.jpg (46.69 KiB) Megtekintve 1608 alkalommal

Csutka

Hozzászólás Szerző: Csutka »

GTomi írta:
2018.06.30., szomb. 10:44
westworld kivégezve. 8/10

véresebb lett jóval a 2. évad, sok mindenre fény derül. érdekes, hogy vannak jelenetek, amik szélesvásznúak, melynek a célját nem értem.
az utolsó rész végén a feliratozások után van még egy fordulat, lényegi rész , kb. 2 - 3 perc.
Nekem kesze-kusza, teljesen értelmetlen mondjuk a szamurájos rész és nem is illik bele.
Minden főszereplő tart valahová, de külön-külön.
Sokszor unalmas és nem lehet tudni, hogy ki-kicsoda és éppen miért és hogyan került vissza.
Az első évad 9/10, a második 5/10.

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

GTomi írta:
2018.06.30., szomb. 10:44

véresebb lett jóval a 2. évad, sok mindenre fény derül. érdekes, hogy vannak jelenetek, amik szélesvásznúak, melynek a célját nem értem.

az utolsó rész végén a feliratozások után van még egy fordulat, lényegi rész , kb. 2 - 3 perc.
Az első rész valahogy kalandosabbra sikerült,a második évadnál azért figyelni kellett ahogy kibontakoztak a dolgok.Nekem tetszett,de sokaknak megfeküdte a gyomrát!

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 713

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

Lemmy9 írta:
(amúgy jó az új rangod :D talál a sápadtarcú maszk-nélkülisédeghez :D )

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

Lemmy9 írta:
Mi a megjelenítőd?
Tévé. Egy 49 colos LG. Pontos típusát nem vágom fejből (de ha fontos, megnézem). 2017-es modell, UHD, de nem OLED.

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

Mátrix 4K UHD BD kiadás
Tudom, volt már itt szó a Mátrix idén márciusban megjelent új kiadásáról, de - mivel a napokban végre sikerült beszereznem az eredeti korongokat, nem tudom szó nélkül hagyni. Sőt, sok szót fogok leírni :rolleyes:

Előzetesen annyit, hogy itt most nem a magáról filmről fogok részletes véleményt írni, mert azt szeritem úgyis látta már (szint) mindenki - annyit erről, hogy szerintem egy nagy klasszikus, nagyon jó film (ez ka véleményem kizárólag az első Mátrix filmre vonatkozik, nem a folytatásokra).

A dobozban 3 lemez van - egy 4K UHD BD és két darab normál BD - az egyik norrmál BD a filmet tartalmazza, a másik az extrák zömét. Apropoó extrák, mind az UHD BD-n, mind a filmet tartalmazó BD-csak az audiokommentarok szerepelnek extraként - nem tudom ki hogyan van vele, de én ezeket soha egyetlen kiadványon sem voltam képes végighallgatni, valahogy nem érdelnek a rendezők, forgatókönyvírók, filozófusok film közbeni alámondásai.... nem vagyok akkora “fan”-ja egyetlen filmnek sem. A “valódibb” extrák a második normál BD-n (a harmadik lemezen) vannak, és ezek között, csak gyorsan átfutva a listát, semmi olyant nem láttam, ami emlékeim szerint a korábbi kiadványokon már nem szerepelt volna - a zömük már az ősrégi kétlemezes DVD verzión is rajta van. Ráadásul a specifikációkat nézve, ezekhez nem nyúltak hozzá, az “extrás” BD lemez ugyanúgy csak SD-anyagokat (DVD-minőségű) tratalmaz, mint az előző kiadványok. Szóval a harmadik lemezt startból “skippeltem”.

A normál BD-vel kezdtem. A megjelent review-k alapján ugye ez is újrarippelt képanyagot tartalmaz, szóval sima 1080p-ben is más, mint a korábban megjelent HD kiadványok. Nos, én ezt a különbséget nem igazán érzékeltem, a kép nagyon jó, de a korábbi Mátrix-HD-nek is nagyon jó volt a képe. Egymás mellett kellene lejátszani a kettőt, tökugyanolyan rendszeren, ugyanazon beállítások mellett - akkor talán érzékelhetővé válnának a különbségek. Nekem megvan ugyan egy korábbi Mátrix BD is, de ilyen “egymás melletti” összehasonlításra érthetően nincs lehetőségem, “egmás utáni” összehasonlítós képtesztre meg nincs időm és türelmem. Maradjunk annyiban, hogy az új 1080p SDR változatnak (is) nagyon jó a képe.
A nagy különbség nem itt van, hanem a hangban, ami már a “normál” BD-korongon is ott van Dolby Atmos TrueHD formátumban (természetesen sajnos csak az angol hangra érvényes ez). Nos maradjunk annyiban, hogy az Mátrix Atmos hangsávja a legjobb hangélményt nyújtja, amit eddig hallottam Túl vagyok már jónéhány Atmos-anyagon, de ez mindet messze veri! Szerintem ez az az anyag, ami a legjobban érthetővé teszi, hogy miről is szól az Atmos. Egyszerűen referencia, nem csodálkoznák, ha jobb helyeken ezentúl ezt használnák az Atmos demójaként... Fenomenális, ott vagy az események közepében, beszippant, és teszi mindezt hivalkodás nélkül... Még az én szegényes 5.1.2-es (de azért mennyezetre helyezett magassági hangsugárzós) konfigurációmmal is hatalmas élmény! És ez már a “sima” mezei BD-n is ott van, amit - ha van legalább egy Atmos-képes AVR-ed, akkor akár egy 10 éves normálisabb bluray lejátszóval is meg lehet nézni, feltéve, ha az tud audio bitsream throughpass-t. Remélem előbb-utóbb kiadják ezt az “Atmos”-os normál BD-t külön is... akkor sokkal barátibb áron lehetne hozzáférni az igazi Atmos-os házimozi-élményhez.

Na, és akkor az UHD BD... ja, igen, hirtelen felindulásból időközben boldog tulajdonosa lettem egy 4K UHD BD-lejatszónak is (ami nem mellesleg egy Oppo UDP-203 ;peace; ), szóval ennek köszönhetően az történt, hogy a Mátrixot 2 nap alatt kétszer is végignéztem. Az UHD-verzió ugyanis képminőségben is referencia anyag. Talán nem is annyira a 4K felbontás miatt (bár az is komoly addendum), hanem inkább a fantasztikus HDR színkódolás miatt (a “mezei” HDR10 formátumot használják amúgy, szóval nem DolbyVision, ami elvileg még jobb lenne...). Óriási az előrelépés, ezt látni kell! Szintén csak annyit tudok mondani, hogy megmutatja, mi a HDR lényege... vagyis ebből a célból is lehet referenciaanyagnak használni. Ja, és ez valódi 4k HDR, amit az eredeti 35mm-es film eme formátumba való újradigitalizálásával, nem holmi 4K-upscalinggel hoztak létre. Ennyire “mozifilmszerű” élményem még nem volt eddig. Zseniális.

Összegzésként: az újrakiadott Mátrixot, 4K-ban Atmos hanggal látni és hallani kell. Mindenkinek ajánlom. Számomra (és ilyen értékelést szinte soha nem adok) ez a csúcs: 10/10

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 265

Hozzászólás Szerző: scaurus »

OFF
Hifilala írta:
2018.06.29., pén. 14:36
fapaci írta:
2018.06.13., szer. 17:08
6 minutes ago, bitrograde said:

... a Testról és lélekről c. filmnél kevés hatásvadászabb alkotást láttam.

Ezt majd egyszer beszéljük át, de önvédelemből ne itt!   Én hétköznapi helyzetekről (!) írtam. Új dolgozó érkezik a céghez, akinek magányos lélekként nehezen megy a beilleszkedés, ennek ellenére néhány pasi rányomul, egyikkel össze is szűri a levet. Ennél hétköznapibb helyzet kevés van. Bár én a film eszközei között sem igazán érzékeltem túlzásokat, de ott már nyilván vannak ravaszkodások, csak ezek nem a mainstream szerszámos ládából kerültek ki. Nincsenek meghökkentő kameraállások, nincs dübörgő zene, fényeffektek, szörnyek, de még beteg emberek sem. Hogy a film mégis szélsőséges reakciókat vált ki, az szerintem leginkább a nézőkről mesél.
Nincsenek beteg emberek? Szerintem vannak,csak erősen lelki sérülteknek nevezném őket!Aki felvágja az ereit az mennyire beteg szerinted?
Hm.
Nyilván az új fórummotor, de a többszörös idézés nem tökéletes, nem egyértelmű, hogy melyik idézet származik fapacitól és melyik bitogradetől.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

fapaci írta:
2018.06.13., szer. 17:08
6 minutes ago, bitrograde said:

... a Testról és lélekről c. filmnél kevés hatásvadászabb alkotást láttam.

Ezt majd egyszer beszéljük át, de önvédelemből ne itt!   Én hétköznapi helyzetekről (!) írtam. Új dolgozó érkezik a céghez, akinek magányos lélekként nehezen megy a beilleszkedés, ennek ellenére néhány pasi rányomul, egyikkel össze is szűri a levet. Ennél hétköznapibb helyzet kevés van. Bár én a film eszközei között sem igazán érzékeltem túlzásokat, de ott már nyilván vannak ravaszkodások, csak ezek nem a mainstream szerszámos ládából kerültek ki. Nincsenek meghökkentő kameraállások, nincs dübörgő zene, fényeffektek, szörnyek, de még beteg emberek sem. Hogy a film mégis szélsőséges reakciókat vált ki, az szerintem leginkább a nézőkről mesél.
Nincsenek beteg emberek? Szerintem vannak,csak erősen lelki sérülteknek nevezném őket!Aki felvágja az ereit az mennyire beteg szerinted?

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött

Sikerült befejeznem a Jessica Jones második évadát is, ami azért nem sikerült olyan hangulatosra, mint az első. Viszont ügyesen tartotta a színvonalat, nem hazudtolta meg azt, amiért az elsőt szerettem. Még akkor sem, ha két mellékszereplő esetében sikerült nem éppen hihető módon belekavarni a történetükbe, meg a flashbackek/hallucinációk is motiválatlannak tűntek helyenként. Simán nézhető volt, de látszik az évad vége felé a leszálló ág.
Most egy politikai krimit nézek, a Secret Cityt, ami mintha a House of Cards és a Spooks keveréke lenne - ausztrál változatban. Azért döntöttem mellette, mert A tó tükre is tetszett, és imádom a tájat meg az akcentusokat. Az első három rész egyelőre nagyon pörög, hozza a két kedvenc erényeit. Kína keveri a kártyát, érdekes látni, hogy onnan, "alulnézetből" hogyan látszik a világpolitika. És Canberrában nem csak a természet, de az épített környezet is meseszép. Csak úgy, kedvcsinálónak, így néz ki az ausztrál parlament:

Kép
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Arany Kutya írta:
2018.06.27., szer. 09:14
Sziasztok!!

Ready Player One

https://www.youtube.com/watch?v=Fscybr51ZZo

ezt látta már valaki?
Igen,láttam! Ízlés dolga,de számomra egyszer nézős.Amolyan felturbozott kémkölykök.

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó

TSanyi írta:
2018.06.27., szer. 22:21
...
Peches hétvégéd volt! Ilyen rosszul beleválogatni (legalábbis részedről)! 31_1_21.gif
Igazából, van egy folyamatosan bővülő filmes bakancslistám, melyhez képest több éves lemaradásban vagyok.
Amikor, amihez hozzáférek és van rá időm, megnézem.

Az utolsó jediket már láttam, tudtam mire számíthatok, olyannal néztem, aki még nem látta.
A Fekete Párduccal az a helyzet, hogy a képregényfilmek kapnak egy esélyt, mert már akadt köztük jó is.
Az Ahol a vadak várnak, viszont tényleg mellényúlás volt, valami kedves, szórakoztató mesefilmre számítottam.

Legközelebb a Trópusi vihar és a Ghost in the Shell film lesz terítéken (még egyiket se láttam), illetve elméláztam A víz érintésén, mert ez utóbbi a T-Home tékából elérhető.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

MGMART írta:
2018.06.27., szer. 15:00
Én kérek elnézést ! :D
https://www.youtube.com/watch?v=G0UiZ17SOHw
:fekverohog:
Ettől eldobtam az agyamat :D
Egy újabb magyar szinkron gyöngyszem, amiből idézgetni lehet (à la Ford Fairlane kalandjai).
“Ha felbasznak, arra rábasznak” - ÖRÖK! ;peace;

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 449

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

scaurus írta:
2018.06.24., vas. 19:58
A hétvégén az alábbiakat abszolváltam:

Az utolsó jedik

Rajongóknak kötelező, nem rajongóknak kár megnézni.

Fekete párduc

Nem sokat veszít, aki

Kizárólag azért érdemes megnézni, hogy elmondhassuk, hogy láttuk VALAMENNYI Marvel-filmet, másért nem.

Ahol a vadak várnak

Semmilyen korosztálynak NEM ajánlom.

Homeland 1. évad1. részét.

El is kaszáltam.

Peches hétvégéd volt! Ilyen rosszul beleválogatni (legalábbis részedről)! 31_1_21.gif

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 503

Hozzászólás Szerző: MGMART »

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött

Hát, aki nem tud, vagy nem akar, az ne vitatkozzon ízlésekről... :D
Nekem a Kingsman tetszett. Márpedig azért, mert volt humora, és hogy ezzel az összes bugyuta akciófilm kliséit ki tudta forgatni.
A John Wickben meg semmi nem volt, csak hogy szegénynek már mi lett a kutyusával. K. R. semmilyen érzelmet vagy viszonyulást nem tud bennem kelteni a buta, kétbites arcával, és még igen szánalmas karrierjének is mélypontja volt ez a film.
Ami a Patrick Melrose-t illeti: az első rész a totál kikészülés története, ami pont arról szól, hogy a címszereplő sem nagyon tud mit kezdeni a saját érzelmeivel. Erre mindenki másképp reagál. De mekkora jelenet az már, amikor "találkozik" az apjával New Yorkban...
“Is it Dad? It is! It’s just what I wanted, you shouldn’t have!” [Apu? Pont ezt szerettem volna, igazán nem kellett volna!]

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó

-KP- írta:
2018.06.27., szer. 12:56
...
Mikor azt hiszem, hogy nálad már nincs lejjebb, mindig bebizonyítod, hogy márpedig de :) Nem volt egy nagy eresztés az Atomszőke, talán a John Wick sem tartozik minden idők legjobbjai közé, de a kingsman nevű hányadékot még csak egy lapon se lehet említeni vele. Az utóbbi évek egyik legnagyobb nonszensz baromsága.
Mi az hogy lejjebb?
Ízléseken vitatkozhatunk: szerintem meg az első Kingsman messze szórakoztatóbb mint a másik kettő, amiket nem lehet egy lapon emlegetni az első Kingsmannal. :smile52:

Nézd, nekem a legfontosabb vonásai egy filmnek:
- ne vegye magát komolyan, merjen/tudjon nevetni magán,
- jöjjön át, hogy az alkotók szerették, amit csináltak és NEM csak a rutin és a pénz volt a motiváló erő.

A fentiek miatt jó (minden hibája ellenére) A gyűrűk ura, és ezért nem jó (minden erénye ellenére) a Hobbit, ugyanezért jó a Kingsman, és nem jó az Atomszőke.
(Egyébként mindkettő képregény adaptáció.)
Ezért tisztességesebb film pl. a(z egyébként zs kategóriás) Féktelen harag és nem jó a (hájpolt) John Wick, az előbbin látszik, hogy a szereplők lubickoltak a (béna) szerepükben, a másikban pedig komoly pofával akarták eladni az ugyanakkora hülyeséget.
Ezért (is) inkább nézek szívesebben pl. egy Golyózáporbant mint egy John Wicket.
Hozzáteszem, a félreértések elkerülése végett: SZERINTEM. ;)

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 933

Hozzászólás Szerző: tottyi »

-KP- írta:
2018.06.27., szer. 12:56
scaurus írta:
2018.06.27., szer. 05:58
Megnéztem az Atomszőke [Atomic Blonde] c. opuszt.
Kár volt.
Technikailag, szinészileg rendben van, csak a szív, a lélek és a humor hiányzik belőle.
Egy steril iparosmunka, tisztára mint a John Wick.
Az ilyen irreális, eltúlzott filmeket nem szabad alkotóként sem komolyan venni.
Maradok a Kingsman-nél.
Mikor azt hiszem, hogy nálad már nincs lejjebb, mindig bebizonyítod, hogy márpedig de :) Nem volt egy nagy eresztés az Atomszőke, talán a John Wick sem tartozik minden idők legjobbjai közé, de a kingsman nevű hányadékot még csak egy lapon se lehet említeni vele. Az utóbbi évek egyik legnagyobb nonszensz baromsága.
Izlesrol kar vitatkozni. :rolleyes:
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1719

Hozzászólás Szerző: -KP- »

scaurus írta:
2018.06.27., szer. 05:58
Megnéztem az Atomszőke [Atomic Blonde] c. opuszt.
Kár volt.
Technikailag, szinészileg rendben van, csak a szív, a lélek és a humor hiányzik belőle.
Egy steril iparosmunka, tisztára mint a John Wick.
Az ilyen irreális, eltúlzott filmeket nem szabad alkotóként sem komolyan venni.
Maradok a Kingsman-nél.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”