Persze, persze.
Vagy, ha hátradöntöd a fejed, úgy hogy a mennyezetet nézed, akár a szádba is rakhatod a mikrofont

Lesz eltérés a valóság és aközött amit mutat. Amit ezek mutatni szoktak, az mindig csak egy becsült, kiszámolt átvitel csak, nem pedig a korrekció utáni újbóli valós mérés. Milyen frontokat vettél?
Ez egy program, ahol módosíthatod a célgörbét és azt töltheted fel a vasra. Ha itt lesz a cucc és megjönnek a font hangfalaim, akkor le fogom ellenőrizni, mit mutat és mi a valóság.

Nem csak ígérik( nem keverendő az Emoval
Az jó. Addigra ideér az AVM60 is.
Dolby Atmos 448-768kbps
Cutler írta: ↑2019.04.30., kedd 09:47Így van, mindkettő nagyon egyforma minőségre. Nálam itt a fórumon, a nem AT frontoldalas mozik közül dobógósak, Dcodoki aki még odafér melléjük. Utóbbi főleg, hogy már végfokoknál is fejlesztett mióta én ott jártam és az atmost is kiépítette, ha jól tudom kis idő múlva már 4 hangszórósra. Valamint a szub terén is feljebb fog lépni.
Ez a 3 moziszoba példa lehetne minden kezdőnek, haladónak és érdeklődőnek, hogy milyen is a frankó házimozi.
Így van, mindkettő nagyon egyforma minőségre. Nálam itt a fórumon, a nem AT frontoldalas mozik közül dobógósak, Dcodoki aki még odafér melléjük. Utóbbi főleg, hogy már végfokoknál is fejlesztett mióta én ott jártam és az atmost is kiépítette, ha jól tudom kis idő múlva már 4 hangszórósra. Valamint a szub terén is feljebb fog lépni.
Köszönöm Neked is, és mindenkinek az elismerést.

A projektornál a lencse adta lehetőségre gondoltam, hogy mit tud zoomolni, nem a vetítési képességeiben kételkedtem.geza123 írta: ↑2019.04.29., hétf. 17:56A projektoron kívül mindegyik feltételezésed igaz (akkoriban HW55 volt, ami azért nagyobb képet is be tud vetíteni). :)
A kombi (zene és mozi) rendszer miatt nem fért be nagyobb.
Egyébként ez a látószög nekem tökéletesen megfelel, láttam már nagyobbat, jó is volt, de hazaérve nem maradt bennem emiatt hiányérzet.