Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

fcsfelix
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 614

Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Hozzászólás Szerző: fcsfelix »

DeLorean írta:
2023.01.18., szer. 16:22
fcsfelix írta:
2023.01.18., szer. 15:21
Nekem nincs bajom a kis csajjal, de a mozivilággal és a trenddel egyre inkább.
Azt értjük és látjuk a valós életben is, hogy a beteg amcsik nem képesek egy mondatot kimondani káromkodás, ocsmány szavak nélkül. No. Ezzel nekem konkrétan nincs bajom, én is szoktam csúnyán beszélni. :rolleyes:
De, hogy ők kb.10 éve már ezzel tolják fel szerintük az élménylétrán a filmet, hogy kötőszóként használják a káromkodást benne, ez gáz. Vagyis ez nem zavarna igazán. De az, hogy a szinkronrendezők is ezt majmolják és ettől gondolják ütősnek, meg sikeresnek a dialógusokat, az nem jó dolog. A kiscsaj gyakorlatilag minden 2. mondatában bammegezik és társai. És ez nem normális. Sőt, számomra sokszor már hiteltelen és élvezhetetlen szintre jut egy film ezáltal.
Nézik a tini gyerekek is, sőt a fiatalabbak is és ez beépül a fejükbe, hiszen a menő bácsi, néni is így beszél, azért olyan cool.

Bocs, ha nagyon maradi vagyok, de ezzel nem tudok azonosulni, hogy folyamatos k.... @nyázás nélkül nem lehet már egy kib....ott amcsi filmet szinkronizáltan sem végignézni. gondolkodik.gif
Hát, ez szerinted hogy néz ki a mai fiataloknál?
Egy Való Világot tudok ajánlani megnézésre. Sokat ne nézd, mert káros. :D
De nem csak manapság. OK, az úttörő táborban még nem ez ment, de emlékeim szerint később azért könnyű volt rászokni erre a beszédre.

De simán hallani ilyet is nem fiataloktól:
B@mmeg, b@zd már ide azt a b@szadékot!

Sajnos ez a "normális".
Totál igazad van. Mint mindig. :rolleyes:
De ennek nincs mégsem értelme, ami már egyre jobban beépül a filmekbe így. Ha napi 10x hallják a gyerekek naponta, vicces. Ha 50x akkor már tananyag számukra és követendő példa tudat alatt, akaratlanul is. És ez nem jó. Nem véletlen van itt a VV utalásod is. Igen, ez lett ma már a normális a fiatal generációknál. De mi is tehetünk ellene, hogy a saját gyerekeink ne ezt kövessék.
Érdekes, ha eredeti nyelven nézek egy filmet nem zavar annyira, de szinkronosnál sokkal jobban.
Az utolsó gondolatodra pedig csak a még 5-6 éve amcsiknál látott hallott dolog jut ismét csak eszembe. Ami ahogy írtad is, ma már itt is megszokott és trendi lett. Na mitől is lett annyira természetes szóhasználat mára már? gondolkodik.gif
NAD 787 v3: Dirac + Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
4x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Hisense XR10 RGB lézer proji
Stewart Fix keretes vászon 117"
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen.  :-)

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 853

Hozzászólás Szerző: Lemmy9.1 »

A káromkodás érdekes dolog. Melóban azért jönnek a számból cifra dolgok, de érdekes, hogy otthon a gyerek óta szinte egy sem hagyja el a szám. Először figyelni kellett rá, majd elmaradt magától.
Viszont vérlázító, hogy az oviban (!) is van egy-két nagyon durván káromkodó gyerek.
Ez azért nevelés, nem nevelés kérdése is.
Hál'isten a fiam semmit ilyesmit nem hoz haza.
A filmekre visszatérve, ha ennyire durván ömlik a szar a szájukból, részemről kuka, legyen az bármi. Úgyhogy lehet, hogy nem lesz véleményem. ( de belekukkantok azért na)
És nem közepesen vagyok homofób. :D
Ja, és ajánlom a Menü c. filmet. Nekünk nagy élmény volt.

Még valami. Több 6+-os rajzfilmben hallottam káromkodásként a "basszus" szót. Mivel az elhelyezése egyértelmű, szerintem elfogadhatatlan, bármennyire is lájtosnk hiszik.
Szerintem!

fcsfelix
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 614

Hozzászólás Szerző: fcsfelix »

Nekem nincs bajom a kis csajjal, de a mozivilággal és a trenddel egyre inkább.
Azt értjük és látjuk a valós életben is, hogy a beteg amcsik nem képesek egy mondatot kimondani káromkodás, ocsmány szavak nélkül. No. Ezzel nekem konkrétan nincs bajom, én is szoktam csúnyán beszélni. :rolleyes:
De, hogy ők kb.10 éve már ezzel tolják fel szerintük az élménylétrán a filmet, hogy kötőszóként használják a káromkodást benne, ez gáz. Vagyis ez nem zavarna igazán. De az, hogy a szinkronrendezők is ezt majmolják és ettől gondolják ütősnek, meg sikeresnek a dialógusokat, az nem jó dolog. A kiscsaj gyakorlatilag minden 2. mondatában bammegezik és társai. És ez nem normális. Sőt, számomra sokszor már hiteltelen és élvezhetetlen szintre jut egy film ezáltal.
Nézik a tini gyerekek is, sőt a fiatalabbak is és ez beépül a fejükbe, hiszen a menő bácsi, néni is így beszél, azért olyan cool.

Bocs, ha nagyon maradi vagyok, de ezzel nem tudok azonosulni, hogy folyamatos k.... @nyázás nélkül nem lehet már egy kib....ott amcsi filmet szinkronizáltan sem végignézni. gondolkodik.gif
NAD 787 v3: Dirac + Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
4x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Hisense XR10 RGB lézer proji
Stewart Fix keretes vászon 117"
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen.  :-)

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 462

Hozzászólás Szerző: kargidje »

[SPOILER] Rejtett kincsek
robikának:
""valami tulsagosan draga" topikban toltal par hete"

Ha neked nem számít, hogy valamit 50-60-80-100%-al drágábban hirdetnek arra hivatkozva, mert a boltban az új is drágult, vegyél sok ilyen irreálisan árazott, több éves, gari nélküli használt terméket. :smile32:

"Neki legalabb van gyereke es elkepzelese arrol hogy milyenek a gyerekek ugy altalaban"
Ha neked nincs, akkor miből indulsz ki, hogy ki milyen vagy milyen nem?

-Kápének-:
A csaj kezdte neki elmagyarázni mi miért, de még akkor is csak erősködött = értetlenkedett. Főleg egy ilyen világvége szituban mégis hova akarna tök egyedül, védtelenül menni gondolkodik.gif

Deloreánnak:
A kis Leianál is anno leírtam miért!
Azok a koreai lányok ha belenéznél a sorozatba rájönnél! ;)

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1723

Hozzászólás Szerző: -KP- »

kargidje írta:
2023.01.18., szer. 13:25
A játékban is ennyire agyfelb.szó a főszereplő lány? Pár megnyilvánulása után csaptam volna pofikán.

Első rész után amolyan amcsi tucattermék, majd 3-4 rész után lehet véleményt formálni. gondolkodik.gif
Elmagyaráznád kérlek, egy tinédzser lánynak hogyan kellene viselkednie, mikor számára vadidegen személyek fogva tartják, és még oda is láncolják egy falhoz? gondolkodik.gif Tényleg érdekelne. :rolleyes:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára -KP- 2023.01.18., szer. 14:23-kor.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

robi20064 írta:
2023.01.18., szer. 13:48

Biztosan nincsenek ott komoly bajok a buksiban? gondolkodik.gif Neked volt problemad anno a gyerek Leiai karakterevel is az Obi-Wan-ban. Ugy tunik vagy ruhelled a gyerekeket vagy csak a fiatalabb lanyokat.

Jelen esetben a foszereplo lanybol lattuk majdhogynem a legkevesebbet az elso reszben. Szerintem ne folytasd, keress valami felnottes koreai magasztosan tocsogos-meszarlosat (irom ezt ugy hogy nagyon birom a koreai filmeket).
Ennyiből nálad is lehetnek "komoly bajok a buksiban" az én szemszögemből. ;)
"Jelen esetben a foszereplo lanybol lattuk majdhogynem a legkevesebbet az elso reszben."
Ebből a pár percből mégis valahogy ez jött át.
Ja, hát az értetlen + játszom a fejem emberkéket nem bírom!

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

Alex_Aston írta:
2023.01.16., hétf. 23:24
The last of us

Nem tudtam semmit erről, csak a napokban olvastam róla. Mondom magamban, már megint valami szokásos zombi film, vagy ilyesmi, ráadásul játék adaptáció.
De annyira mindenhonnan jónak mondták, az imdb pontszám is kiemelkedő, ezért adtam neki esélyt.
Nem bántam mag. Elég hamar belecsapunk lecsóba, és tetszik, hogy a kezdeteket is látjuk, nem csak találgatunk, hogy jutottunk oda, ahol kezdődik az igazi történet.
Kemény a kezdés, ettől tényleg bárki megedződne, mint a legnemesebb acél, persze senki sem szeretné.

Szóval felcsigázza az érdeklődést, az biztos. Ha csak fele ilyen jóesz a folytatás, már az is jó lesz, én várom.
A játékban is ennyire agyfelb.szó a főszereplő lány? Pár megnyilvánulása után csaptam volna pofikán.

Első rész után amolyan amcsi tucattermék, majd 3-4 rész után lehet véleményt formálni. gondolkodik.gif

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3980

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Aszpirin írta:
2023.01.17., kedd 12:22
A vámpírok szerencsére kivesztek végül a filmvilágból, de a zombik még húzzák :) Na meg a szuperhősök.
Azt te csak hiszed :smile29:

És ez amúgy még akár jó/szórakoztató is lehet szerintem.

youtu.be/H2cL7q0EmUo
Csak a Marantz! :-D

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin írta:
2023.01.17., kedd 12:22
A vámpírok szerencsére kivesztek végül a filmvilágból, de a zombik még húzzák :) Na meg a szuperhősök.
Sokkal inkább néznék meg szívesen egy jó vámpíros filmet, mint ezeket a mai woke gagyiságokat. Amúgy a probléma nem a vámpírral, a szuperhőssel, vagy a zombival van. A gyengén kivitelezett filmekkel van a gond, mert mindegyiket meg lehet csinálni jól, meg kevésbé jól.

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6384

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

• Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

The last of us

https://m.imdb.com/title/tt3581920/

Nem tudtam semmit erről, csak a napokban olvastam róla. Mondom magamban, már megint valami szokásos zombi film, vagy ilyesmi, ráadásul játék adaptáció.
De annyira mindenhonnan jónak mondták, az imdb pontszám is kiemelkedő, ezért adtam neki esélyt.
Nem bántam mag. Elég hamar belecsapunk lecsóba, és tetszik, hogy a kezdeteket is látjuk, nem csak találgatunk, hogy jutottunk oda, ahol kezdődik az igazi történet.
Kemény a kezdés, ettől tényleg bárki megedződne, mint a legnemesebb acél, persze senki sem szeretné.

Szóval felcsigázza az érdeklődést, az biztos. Ha csak fele ilyen jóesz a folytatás, már az is jó lesz, én várom.
the-last-of-us-poster-2-1296.jpg
the-last-of-us-poster-2-1296.jpg (438.42 KiB) Megtekintve 1683 alkalommal

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

Little Women 2022
https://www.netflix.com/hu/title/81610895
Dél-koreai dráma(feliratos), egy kis krimivel megspékelve. A linken a rövid lényeg.
Helyenként aranyos, helyenként romantikus, helyenként akciódús. Meglepően fordulatos és csavaros. A főszereplő 3 leányzó pillanatok alatt megszerethető, megkedvelhető karakter! Féltem kissé elcsépelt, néhol túljátszott, amolyan koreai sablonos sorozat lesz, de nagyon kellemes meglepetés.
Ha tovább látsz az unalomig ismételt amerikai filmeknél, mindenképpen ajánlott. Részemről :smile32:

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 267

Hozzászólás Szerző: scaurus »

Alex_Aston írta:
2023.01.15., vas. 17:48
...
Ha nincs mit nézni, esetleg tudom javasolni a Tulsa Kinget.
Köszönöm! :smile32:

A helyzet azonban az, hogy úgy általában a sorozatokkal, sorozatnézéssel ambivalens a viszonyom, plusz az időm is korlátozott.
Pl. az előző bejegyzésemben írtakat is nézhetném. ;)
Viszont, ha már belekezdek valamibe, nézek valamit, akkor inkább valami tini és/vagy fantasy, természetfölötti sorozatot nézek, így egyebek mellett a személyes drámák, a kortárs társadalom problémáival foglalkozó sorozatok, a napjainkban játszódó bűnügyi sorozatok nem igazán kötnek le, sőt a valóságot szimuláló fantasyk (pl. Game of Thrones) sem. :D
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

scaurus írta:
2023.01.15., vas. 17:39
No, szokatlan módon, gyorsan végeztem a Stranger Things 4. évadával.

A remek 1. évad után a 2. egy erős visszaesés volt, mert kb. 3-4 epizódnyi tartalmat 9 epizódra elnyújtottak, a 3. és 4. évad már jobbak voltak.

Csak ismételni tudom, a fő cselekményszál egyre kevésbé érdekes, a lúzer gyerekek kifejezetten ellenszenves fiatal felnőttekké váltak.

Az egészet, SZÁMOMRA, továbbra is az ütős (mondhatnám dinamikus) duók mentik meg, mint Hopper (David Harbour) és Joyce (Winona Ryder) vagy Steve (Joe Keery) és Robin (Maya Hawke).
Viszont ezek annyira kedvesek, viccesek, szórakoztatóak tudnak lenni, hogy kitartok mellettük - ha minden igaz, már csak 1 évad lesz belőle.

Mivel a Cobra Kai 5. évada is lement, most épp nincs "akut" néznivalóm. :D
Oké, lehetne nézni Umbrella Academy-t, Murdoch nyomozót, Sex Life of College Girls-t vagy épp Wednesday-t, de ezek bőven ráérnek.
Talán, SZÁMOMRA, most a Carnival Row 2. évada a "legvárósabb", ami februárban várható majd.
Ha nincs mit nézni, esetleg tudom javasolni a Tulsa Kinget.

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 267

Hozzászólás Szerző: scaurus »

No, szokatlan módon, gyorsan végeztem a Stranger Things 4. évadával.

A remek 1. évad után a 2. egy erős visszaesés volt, mert kb. 3-4 epizódnyi tartalmat 9 epizódra elnyújtottak, a 3. és 4. évad már jobbak voltak.

Csak ismételni tudom, a fő cselekményszál egyre kevésbé érdekes, a lúzer gyerekek kifejezetten ellenszenves fiatal felnőttekké váltak.

Az egészet, SZÁMOMRA, továbbra is az ütős (mondhatnám dinamikus) duók mentik meg, mint Hopper (David Harbour) és Joyce (Winona Ryder) vagy Steve (Joe Keery) és Robin (Maya Hawke).
Viszont ezek annyira kedvesek, viccesek, szórakoztatóak tudnak lenni, hogy kitartok mellettük - ha minden igaz, már csak 1 évad lesz belőle.

Mivel a Cobra Kai 5. évada is lement, most épp nincs "akut" néznivalóm. :D
Oké, lehetne nézni Umbrella Academy-t, Murdoch nyomozót, Sex Life of College Girls-t vagy épp Wednesday-t, de ezek bőven ráérnek.
Talán, SZÁMOMRA, most a Carnival Row 2. évada a "legvárósabb", ami februárban várható majd.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Alex_Aston írta:
2022.11.17., csüt. 07:31
Tulsa King

https://m.imdb.com/title/tt16358384/

Sly, mint öreg maffiózó. 25 év börtön után, jutalmul(?) a hallgatásáert, övé lehet Tulsa városa. Gyakorlarilag azonnal meg is kezdi az üzlet kialakítását, miközben még úton van a szállására. Jól áll neki a szerep, a pilot alapján szerintem jó lesz a sorozat.

PP_15733_TSKG_S1_Official_Key_Art_PR_Vert_2700x4000-1037x1536.jpg
Nem tudom, nézte e valaki ezt a sorozatot.
Nekem nagyon bejött, szórakoztató volt végig, persze nem valami csavaros történet, csak egy maffiózós vonal haladt a maga útján. Viszont ezt szerintem nagyon jól csinálta, jók voltak a karakterek is.
Az évad zárás pedig nem lett sablonos, és nyitva áll a folytatásra, ami úgy hallani, jönni fog.

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 189

Hozzászólás Szerző: zx07 »

zx07 írta:
2023.01.09., hétf. 18:36
ECHO 3

Izgalmas, nem a szokott sémák szerint felépülő történet. Az az amerikai mentalitás, hogy odamegyek és elveszem azt amit akarok, itt nem mindig működik, bár tettenérhető. A történet nem mindig látható előre, ezért is tetszett. Másrészt kicsit belelát az ember Columbia világába és néhány régi berögződést helyretesz a sorozat. Persze vannak fantasztikumot súroló jelenetek is benne, ettől függetlenül nézhető. Jók a szereplők, jók a hangok.

Apple_TV_Echo_3_Key_Art_graphic_header_4_1_show_home.jpg.og.jpg
És az utolsó rész se pont úgy alakul, ahogy várná az ember... bár utólag talán így is érthető.
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

fapaci írta:
2023.01.10., kedd 15:43
-KP- írta:
2023.01.10., kedd 09:18
Az első pár rész jó, utána egy egyhelyben toporgás lesz az egész nagyon sokáig...
... ahogy az vélhetően a való életben is történne ilyen helyzetben. Reálisabb ez így, mint hogy odamennek, 20 perc alatt lángba borítanak pár országot, mindenkit lemészárolnak, majd diadalmasan ellovagolnak a naplementébe a kiszabadított feleséggel zsebükben. Ezt a mesebeli verziót majd leforgatják a Marvel univerzumból kölcsönzött valamelyik szuperhőssel a 20 év alatti korosztály örömére.
Persze hogy reálisabb, csak sokkal unalmasabb. Nem azt mondom, hogy az kellett volna történjen, amit írsz. De az se jobb megközelítés, hogy a fél vagy több mint fél évadban toporognak egy helyben és nyújtják mint a rétestésztát. Meg lehetett volna találni egy egészséges középutat.

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 853

Hozzászólás Szerző: Lemmy9.1 »

fapaci írta:
2023.01.10., kedd 15:43
-KP- írta:
Az első pár rész jó, utána egy egyhelyben toporgás lesz az egész nagyon sokáig...
... ahogy az vélhetően a való életben is történne ilyen helyzetben. Reálisabb ez így, mint hogy odamennek, 20 perc alatt lángba borítanak pár országot, mindenkit lemészárolnak, majd diadalmasan ellovagolnak a naplementébe a kiszabadított feleséggel zsebükben. Ezt a mesebeli verziót majd leforgatják a Marvel univerzumból kölcsönzött valamelyik szuperhőssel a 20 év alatti korosztály örömére.
:D Ó, szóval degradáltad a fórum java részét.

Egyetértek. :D
Szerintem!

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11345
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

-KP- írta:

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 189

Hozzászólás Szerző: zx07 »

-KP- írta:
zx07 írta:
ECHO 3

Izgalmas, nem a szokott sémák szerint felépülő történet. Az az amerikai mentalitás, hogy odamegyek és elveszem azt amit akarok, itt nem mindig működik, bár tettenérhető. A történet nem mindig látható előre, ezért is tetszett. Másrészt kicsit belelát az ember Columbia világába és néhány régi berögződést helyretesz a sorozat. Persze vannak fantasztikumot súroló jelenetek is benne, ettől függetlenül nézhető. Jók a szereplők, jók a hangok.
Sajnos nem tudom osztani a lelkesedésed. Az első pár rész jó, utána egy egyhelyben toporgás lesz az egész nagyon sokáig.
Erre írtam, hogy nem a szokásos lineáris történetet látjuk, hanem vannak benne csavarok. Igen, van olyan rész, ahol úgy néz ki, hogy megfeneklett a történet, mert hőseink sem találják a megoldást. Én személy szerint nem látok ezzel problémát, de megértem azt, akinek ez unalmas.
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV

Apaci72
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 163

Hozzászólás Szerző: Apaci72 »

"Utolsó Befutók" (Slow Horses) AppleTV+
Nagyon pörgős kezdő epizóddal, majd szerintem parádés folytatással.
Első évad megvolt, a második is jónak igérkezik...
10/10
slo1_640x282.jpg
slo1_640x282.jpg (178.25 KiB) Megtekintve 2122 alkalommal
PD Cyviz F22 - Apple TV4K - Oppo 203 - Sennheiser Ambeo Max - Nordost/Power-R - Kontaset

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

zx07 írta:
ECHO 3

Sajnos nem tudom osztani a lelkesedésed. Az első pár rész jó, utána egy egyhelyben toporgás lesz az egész nagyon sokáig.

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1754

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

Alex_Aston írta:
2023.01.10., kedd 07:14
A menü
Tényleg nem rossz ha valaki bírja a beteg filmeket.
Ugyanakkor nekem hiányérzetem volt. Nagyon jó az alap sztori, de a kidolgozás hiányos, talán kellett volna még fél óra, jól indul aztán az első meghökkenés nagyot üt. - de utána? konkrétan volt pl. egy bevezetett eseménysor amikor a társaság egy részét kiküldték, abból mi lett? semmi, vagy fel se tűnt, pedig hatalmas felvezetés amit a stílushoz illően kellett volna leütni, de elmaradt. És ilyen etüdből úgy érzem lehetett volna több is, nagyon jó volt a megágyazás aztán semmi. Talán nem volt ötlet, fura...
Na mindegy, spoiler nélkül nehéz kitárgyalni, ellenben már a kitárgyalási igény is jó jel, a film nem rossz, csak lehetett volna még jobb is.
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

A menü

https://m.imdb.com/title/tt9764362/

Egy remek társadalom kritika, fekete komédia, és izgalmas film is egyszerre, gyönyörű képekkel.
A film végére összeáll a kép minden tekintetben, addig pedig, csak simán élvezzük minden képkockáját.
Nagyon ajánlom.
menu-3.jpg
menu-3.jpg (49.41 KiB) Megtekintve 2201 alkalommal

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”