Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fish mozinappalija
Re: Fish mozinappalija
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
A boritokkal nincs gond,csak pár file-t kell cserélnem,nem megoldhatatlan probléma..
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Mondtam én itt a fórumon hogy legjobb lejátszó!
A Kodi nem teljes értékű lejátszó csak felület. Én a gyárit használom.
Hdr to sdr érdemes vivid szín felületet választani.
A Kodi nem teljes értékű lejátszó csak felület. Én a gyárit használom.
Hdr to sdr érdemes vivid szín felületet választani.

Fish írta: ↑2019.12.23., hétf. 20:44Első benyomások: besza-behu![]()
![]()
Feltoltam a kodi 18.4-et( azt írja már van 18.5 bár én nem találom még) zsenálisan megy minden, ahogy megszoktam,csak nincs szopás vele..
![]()
Beállítások egyszerűek, szinte mindent auto-n hagytam és gyönyörűen teszi is a dolgát minden esetben.. szépen vált frekiket,hangot,gyünyörű a képa hang is zseniális.. nem tudok belekötni eddig.. szuper gyors, rém egyszerű kezelni.. a saját felületét el kell felejteni, ,max zene hallgatásra fogom használni vagy netezni ,appozni de ezeket úgy sem fogom használni.. menu is működik de én ezt tiltom kodi-ban ,felesleges időhúzás..
zene:
Játszik flac-et,dsd-t, sacd-t iso-ban.iszonyat tere van a 2.0-nak ,minden megy vele, mi kellhet még?![]()
Megtaláltam magamnak a tutit..sztem ez most a best ami kapható... persze szigorúen szvsz!
Na megyek nyomkodni tovább..![]()
Nálam a 17.6-os zdmc van fent és semmi gondom nem volt a borítókkal.
Én is már 1 éve kb , hogy zidoot használok.
Én is már 1 éve kb , hogy zidoot használok.

Kipróbáltam én is még htpc-vel a LEIA-t és besírtam milyen szar volt,igazat adok ebben, de a zidoo valahogy megcsinálta, olyan képet rak le kodival is meg nélküle is ,hogy csak lesek..ezért is írtam,hogy besza-behu..nem tudom,hogy csinálták,de ez nagyon baxos lett..nem mondanám ha nem így lenne..amúgy ha fos lett volna a kép, ment volna tovább a cucc..de így nagyon megtartós,legalább is nekem mindenképpen,de valami azt súgja sokan fognak zidoot venni,persze nem én miattam,egyszerűen qrva jó!

Két médialejátszónak sosincs egyforma képe. A Netflix pedig engem izgatott, azért kérdeztem. Mindegy a nagy nevetgélésben elveszett a lényeg.
Kodi nélkül is fasza minden amúgy.. eddig madvr-es kodit toltam, de képminőségre ugyanazt kapom,már amikor a htpc jól akart működni..netflix-et nem tolok, így az nem izgat ,hogy megy e vagy sem..
nekem eddig ez a legműködőbb gép amit láttam valaha, persze ott az oppo, de az ilyen felületet sosem tudott... és 2-3x ennyi..(205)
Egyedül a Billy Lynn-el van gondja,azt valamiért nem tudja megjeleníteni ,hang van de kép az teli zöld
sztem itt beállítás gond van, de nem sírok mert pont letojom a film amúgy sem jó.. valószínű ha 23p-t állítanék be neki direktben akkor menne..
pár boritózási problem előjött de csak kodi alatt, majd meglesem mi a baja avval a pár file-al..
eddig baromi nagy meglepi az uhd2000, engem megvett már..
hangra valahogy minden jobbnak érződik ,bár lehet csak beképzelem..

Egyedül a Billy Lynn-el van gondja,azt valamiért nem tudja megjeleníteni ,hang van de kép az teli zöld

pár boritózási problem előjött de csak kodi alatt, majd meglesem mi a baja avval a pár file-al..
eddig baromi nagy meglepi az uhd2000, engem megvett már..
hangra valahogy minden jobbnak érződik ,bár lehet csak beképzelem..

Egyetértek, a Q10 belső lejátszója Imprex-szel az általam látott legjobb képű Androidos lejátszó. Annak más baja volt, de a képe valóban jó volt. És tényleg arra nem gondoltam, hogy az UHD2000-nél is állítható lehet Kodi alatt a külső lejátszó. Mondjuk akkor pár kényelmi funkció (pl. IPades vezérlés) gondolom nem működik.motorgyilkos írta: ↑2019.12.23., hétf. 22:30Nem hasznalok kodit, de ha jol emlekszem akkor valaszthato a kulso lejatszo.
Nekem z10-em direkt nem irtam a kepminosegerol, mert vartam mit fogsz irni.
Nekem eddig a q10 volt az etalon imprex-el. A z10 imprex nelkul jobb kepet ad. Arra gyanakszom hogy a q10-en az imprex csak kikapcsol valami kepszarositot![]()
- motorgyilkos
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 244
Nem hasznalok kodit, de ha jol emlekszem akkor valaszthato a kulso lejatszo.
Nekem eddig a q10 volt az etalon imprex-el. A z10 imprex nelkul jobb kepet ad. Arra gyanakszom hogy a q10-en az imprex csak kikapcsol valami kepszarositot
Nekem eddig a q10 volt az etalon imprex-el. A z10 imprex nelkul jobb kepet ad. Arra gyanakszom hogy a q10-en az imprex csak kikapcsol valami kepszarositot

Livingroom:Sony VW520ES. DIY Pro 7.3.4.2 powered by Hypex fusion fa 122/252/253/502 Anthem mca325 .Storm isp16 MKII.JVC Exofield. Vividstorm ALR tab 120". Zidoo UHD3000 Z10 Himedia Q10Pro OppoBDP95 Roku 4K
Bedroom: Benqw1700. M&K 750 M&K 950. Onkyo TXNR 686 Roku 4K HimediaQ10Pro
Bedroom: Benqw1700. M&K 750 M&K 950. Onkyo TXNR 686 Roku 4K HimediaQ10Pro
Dupe, sorry.
Side by side a HTPC-vel is? A Kodi sok mindenről híres, de a jó képminőségéről nem (én mindig sírok ha meglátom). Azért használja mindenki a DSPlayer verziót, mert ott nem a beépített kodekek dolgoznak, de az meg nem megy fel az Androidra. Netflix 4K HDR megy rajta?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BoRRoNeo 2019.12.23., hétf. 21:14-kor.
Első benyomások: besza-behu
Feltoltam a kodi 18.4-et( azt írja már van 18.5 bár én nem találom még
) zsenálisan megy minden, ahogy megszoktam,csak nincs szopás vele..
Beállítások egyszerűek, szinte mindent auto-n hagytam és gyönyörűen teszi is a dolgát minden esetben.. szépen vált frekiket,hangot,gyünyörű a kép
a hang is zseniális.. nem tudok belekötni eddig.. szuper gyors, rém egyszerű kezelni.. a saját felületét el kell felejteni, ,max zene hallgatásra fogom használni vagy netezni ,appozni de ezeket úgy sem fogom használni.. menu is működik de én ezt tiltom kodi-ban ,felesleges időhúzás..
zene:
Játszik flac-et,dsd-t, sacd-t iso-ban.iszonyat tere van a 2.0-nak ,minden megy vele, mi kellhet még?
Megtaláltam magamnak a tutit..sztem ez most a best ami kapható... persze szigorúen szvsz!
Na megyek nyomkodni tovább..

Feltoltam a kodi 18.4-et( azt írja már van 18.5 bár én nem találom még

Beállítások egyszerűek, szinte mindent auto-n hagytam és gyönyörűen teszi is a dolgát minden esetben.. szépen vált frekiket,hangot,gyünyörű a kép

zene:
Játszik flac-et,dsd-t, sacd-t iso-ban.iszonyat tere van a 2.0-nak ,minden megy vele, mi kellhet még?

Na megyek nyomkodni tovább..

Várhattál volna, 24.-e úgyis csak holnap van! Addig felmelegedett volna!
Örülök hogy megjött!
Kellemes ünnepeket akkor Mindenkinek!
Örülök hogy megjött!
Kellemes ünnepeket akkor Mindenkinek!
Rutin kell hozzá, nem fullba kell tolni, felhevíteni. Elmondtam a megfelelő technikát Fish-nek. Jah és említettem, h nem csak hűtőnél használom. Sok, sok elektronikánál, inverteres motorvezérlőnél stb. Annyira azért nem kell ezt túlóvatoskodni. De aztán felőlem várhat valaki egy napot is, én nem bánom.fapaci írta: ↑2019.12.23., hétf. 17:48Én nem esnék neki hajszárítóval, a hőmérséklet különbségek tutira nem használnak egy ilyen cuccnak, míg egy hűtőnél nyilván mindegy. Ha már ennyire sürgős, le kell venni a fedelét és 1-2 óra alatt garantáltan felmelegszik magától. De szerintem Fish már túl van a kiolvasztáson és izgatottan nyomogatja a gombokat.![]()

Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Több mint egy órát álldogált, majd utána hajszárítós mutatvány, fél órája már nyomkodom, szóval minden oksi vele eddig 

- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11041
- Kapcsolat:
Én nem esnék neki hajszárítóval, a hőmérséklet különbségek tutira nem használnak egy ilyen cuccnak, míg egy hűtőnél nyilván mindegy. Ha már ennyire sürgős, le kell venni a fedelét és 1-2 óra alatt garantáltan felmelegszik magától. De szerintem Fish már túl van a kiolvasztáson és izgatottan nyomogatja a gombokat. 

Eleg sokat talalkozok a jelenseggel, rengeteg elektronika, gep all a kocsiban ejszaka. Nem erek ra az ugyfeleknel, orakat, esetleg 24 orat varni. A hajszarito minden esetben segit. Ez nyugodtan atviheto a muszaki cuccokra amiknek vannak gyari szellozo nyilasai. Hajszaritoval par perc alatt elvegezheto a felmelegites, para mentesites. Ameddig berakja az ember a helyere, bekoti, var ot percet, garantaltan nem tortenik semmi baj. Nekem legalabb is sosem volt. Sokan a hutore is orakat, meg napot varnak, vagy kessel kapirgaljak, meg forro vizet pakolgatnak be. Ahelyett, h 8-10 perc alatt elinteznek egy hajszaritoval.BoRRoNeo írta: ↑2019.12.23., hétf. 16:09Ugye a probléma abból áll, hogy a hidegből a melegbe behozott készüléken lecsapódik a pára. Bekapcsolod és jól rövidrezárja az egészet. Nem tudom a hajszárító mit segít, gyanítom a párakicsapodást mindenképp, én úgy szoktam ilyenkor, hogy fokozatosan viszem melegre. Először egy kintinél 10 fokkal melegebb helyiségbe teszem 1-2 órára, majd tovább. Mivel most nincs olyan hideg talán nincs félnivaló, de ha kint dörgenek a mínuszok, akkor 24 óra az ajánlott várakozási idő.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Ugye a probléma abból áll, hogy a hidegből a melegbe behozott készüléken lecsapódik a pára. Bekapcsolod és jól rövidrezárja az egészet. Nem tudom a hajszárító mit segít, gyanítom a párakicsapodást mindenképp, én úgy szoktam ilyenkor, hogy fokozatosan viszem melegre. Először egy kintinél 10 fokkal melegebb helyiségbe teszem 1-2 órára, majd tovább. Mivel most nincs olyan hideg talán nincs félnivaló, de ha kint dörgenek a mínuszok, akkor 24 óra az ajánlott várakozási idő.
Csak óvatosan!Sok örömöt az új készülékhez!
Boldog karácsonyt!
Boldog karácsonyt!
Fish írta: ↑2019.12.23., hétf. 15:44Nos , nekem elöbb jött az angyalka egy kicsivelés már bontogattam is
![]()
olyan jéghideg a cucc,mintha méhűtőből vettem volna ki..![]()
remélem nem lesz baja..rágyúrok egy kicsit hajszáírótval, Tonyka ajánlotta,jó ötlet!
DSCF0792.JPG
DSCF0795.JPG
DSCF0798.JPG
DSCF0799.JPG
DSCF0800.JPG
DSCF0803.JPG
DSCF0805.JPG
Nos , nekem elöbb jött az angyalka egy kicsivel
és már bontogattam is
olyan jéghideg a cucc,mintha méhűtőből vettem volna ki..
remélem nem lesz baja..rágyúrok egy kicsit hajszáírótval, Tonyka ajánlotta,jó ötlet!

olyan jéghideg a cucc,mintha méhűtőből vettem volna ki..

Na ja, idén jó kisfiú voltam,
új vetitő + új lejátszó, + új láda+új xlr kábelek, mondtam is a családnak ,hogy semmit se vegyenek nekem, én most boldog vagyok jó pár karácsonyig! 

Na úgy néz ki mázlim lesz
Out for Delivery 12/23/2019 7:48 A.M. Vecses, Hungary
Out For Delivery

Out for Delivery 12/23/2019 7:48 A.M. Vecses, Hungary
Out For Delivery
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1697
Hát én is nem kicsit akadtam ki. Egyébként ami vicc még, hogy simán személyi, aláírás akármi nélkül odaadják a futárszolgálatok a csomagokat. De bezzeg az aliexpressről pár ezres vackokra meg a minap a postás kérte a személyit és a számát, és még alá is kellett írnom...