Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Régi lemez?
Ilyenért ne csodálkozz(anak), hogy nem fizet(n)ek. Ha volna minőség, akkor talán többen megvenné(n)k. Arról nem beszélve, hogy a mozikban is ugyanazt a gagyi szinkront nézed-hallgatod (tudom, te nem). Azért ott akad még elég bevétel szerintem.
Nem hinném, hogy jelentősen megdrágítaná az egész folyamatot a HD hangsáv, hiszen az összes többi ugyanannyiba kerül. Pl. Rékasi Károly nem kér többet a hangjáért, hogy HD-ban beszéljen.
Szerintem meg a D....y most a saját valagába fogja azt a bizonyost tenni, ha az aktuális sikerfilmjüket, ami eddig 600000 magyar nézőt csalogatott be, áprilisban nem adja majd ki nálunk.
De most komolyan, minek strapálnák magukat, a vevők strapálják? Ha most varázsütésre minden lemez átváltozna az MM-ben DTSHD magyarra, tedd a szívedre a kezed, többen vennék meg? Vagy ugyanott csattanna az egér ahol idáig is? Amúgy is a lépcső elejéről induljunk, először is pénz kéne a minőségi szinkronhoz. Ez legyen menő stúdió, és szakképzett szinkronszínészek. Ha ezt már ki tudják fizetni, akkor lehet rinyálni a HD master magyar szinkronért.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Újra a régi lemez................. Felteszem a kérdés, ki mennyit költ itt éves szinten a filmekre? Olyan összegre gondolok amiből vándorol a tisztelt kiadók zsebébe. Na.........? Uhmmm, szóval amennyit fizet a többség, még csoda, h van rajta szinkron. Pont arra elég az összeg amilyen technikával, és amilyen amatőr utcáról bejött hang vállalja. Nem is értem igazán a szinkron szapulását, mikor Magyarország nagy többsége egy petákot sem hajlandó fizetni semmilyen szinten egy filmért. A Disney már megoldotta, Blu-Ray-t ló..... nektek.
Régi lemez?
Ilyenért ne csodálkozz(anak), hogy nem fizet(n)ek. Ha volna minőség, akkor talán többen megvenné(n)k. Arról nem beszélve, hogy a mozikban is ugyanazt a gagyi szinkront nézed-hallgatod (tudom, te nem). Azért ott akad még elég bevétel szerintem.
Nem hinném, hogy jelentősen megdrágítaná az egész folyamatot a HD hangsáv, hiszen az összes többi ugyanannyiba kerül. Pl. Rékasi Károly nem kér többet a hangjáért, hogy HD-ban beszéljen.
Szerintem meg a D....y most a saját valagába fogja azt a bizonyost tenni, ha az aktuális sikerfilmjüket, ami eddig 600000 magyar nézőt csalogatott be, áprilisban nem adja majd ki nálunk.
- Red75
- V.I.P.
- Értékelés: 832
Újra a régi lemez................. Felteszem a kérdés, ki mennyit költ itt éves szinten a filmekre? Olyan összegre gondolok amiből vándorol a tisztelt kiadók zsebébe. Na.........? Uhmmm, szóval amennyit fizet a többség, még csoda, h van rajta szinkron. Pont arra elég az összeg amilyen technikával, és amilyen amatőr utcáról bejött hang vállalja. Nem is értem igazán a szinkron szapulását, mikor Magyarország nagy többsége egy petákot sem hajlandó fizetni semmilyen szinten egy filmért. A Disney már megoldotta, Blu-Ray-t ló..... nektek.
Régi lemez?
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Nem is értem a kiadók hol nyernek azzal, ha minőséget rontanak. A tömörítés is egy időigényes munka, miért van rá szükség?
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
A magyar szinkronok mind tróger kókány munka az egész!
Már ne is haragudj, de ez így egész egyszerűen ostobaság! Még akkor is, ha általában igazad van. Van kiemelkedően jó magyar szinkron (Pl. Oblivion, Éli könyve) ami legalább úgy szól, mint az eredeti hangsáv. (sőt) Az okokat már leírták előttem. Ha a forgalmazó rádob lóvét, akkor megveheti a 7.1 M&E-it is (music & effect) és arra kerül rá a szépen kipanorámázott, jó színészek által felmondott szinkron. Sajnos ez manapság az utópia kategória. Gondolom te sem dolgozol ingyen, vagy alamizsnáért. Hogy miért lesz a 7.1 DTS HD Master-ből 384-es DD? Mert a 384-es DD M&E-t vették meg. Azt meg konvertálgathatod akármivé, jobb már nem lesz. Mellesleg aki az gondolja, hogy egy 'agyontömörített' 384 kb/s-es AC3 hangsáv szarul szól, annak tudnék meglepetést okozni vakteszten...
- 4you
- V.I.P.
- Értékelés: 1141
Sicario: tényleg uncsi....
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11028
- Kapcsolat:
Egyszer-kétszer találkoztam olyan szinkronnal, ahol a párbeszédek olyan tónusúak voltak, mintha kartondobozba tettem volna a centert. Először azt hittem valamit elállítottam, aztán hamar kiderült, ez csak pár magyar szinkronnál van. Nem is értem a kiadók hol nyernek azzal, ha minőséget rontanak. A tömörítés is egy időigényes munka, miért van rá szükség?
Én is találkoztam már fázishibás magyar hangsávval. Ezek általában kis házi stúdiókban készültek, vélhetően nem teljesen korrekt körülmények között.
Az eredeti hangsávnak a kiadványon kell maradnia, ez előírás és hát az alkotók nyilván kihasználnak minden helyet, hiszen mindenki a lehető legjobb minőségben akarja kiadni az anyagot. Nagyon kevés országban szinkronizálnak, általában csak feliratot tesznek a honosított verzióra, így a filmalkotóknál nem is szempont, hogy hagyjanak helyet az idegen nyelvű hangsávnak, ezért néha extrém módon tömöríteni kell a magyar hangsávot. De ebben én nem vagyok otthon, ezt a kiadók saját emberei és a sokszorosítást végző cégek csinálják. Szerintem már nem sokáig.
A hangminőség egyaránt múlik a technikán és a kezelőjén. Sajnos manapság olyan gyalázatos feltételekkel lehet szinkronhang munkához jutni, hogy az igazi szakemberek és stúdiók már régen átnyergeltek jobban fizető munkákra. Pár hónapja jártam az egyik leginkább pörgő budapesti szinkronstúdióban. Elképesztőek voltak a körülmények. Hosszú folyosó, mindkét oldalon sorban apró kis "stúdiók", ahol ZS kategóriás "színészekkel" dolgoztak huszonéves suhancok, 10-15 éves technikán. Ők elvállalják annyiért. Persze az is érthető, hogy a stúdiók nem ruháznak be egy olyan műfajba, ami végnapjait éli. Tisztelet a kivételeknek, mint pl. a Masterfilm Digital, ahol élvonalbeli technika van, de ott is többnyire szappanoperákat szinkronizálnak már. Könnyű meló, kevesebb elvárás, gyors pénz.
Iránymutatónak jó ez az interjú Tomasevics Zorkával, benne van a szakma problémáinak lényege. Ha valakinek, hát neki van rálátása a témára.
A magyar szinkronok mind tróger kókány munka az egész! (pl. Vissza a jövőbe, Transformers stb...) Nem elég hogy tompa, zajos vacak az egész, de ráadásul sokszor "kifelejtenek" mondatokat, efekteket stb. kedvencem az amikor a lefordított szöveget másik szereplő szájába adják, nem annak aki éppen mondja, trehány banda az egész!
Számomra meg az a csoda, hogy valaki ezért a kóklerságért (magyar szinkronok) még hajlandó fizetni, hiszen ilyen színvonala alatti munkáért a szinkron stúdiónak kellene fizetni, mert ezzel is rontja a film élvezhetőségét!
Mitől lesz egy filmhang számodra jó?
Nem a szinkronhangra, és a magyar hangsávra gondoltam, mikor a soraimat írtam, hanem általánosságban a filmek hangjára.
Számomra akkor emlékezetes és nagyszerű a hang, ha szinte le kell húzódnom a lövedékek elől, és ha keresztben elszáguld egy autó, akkor az útvonala behunyt szemmel is követhető legyen, stb. Mindeközben ne hifi-stereo vhs minőségben szóljon a zene, párbeszéd, effekt. Nem a bitráta érdekel, mert nem csak attól fog valami jól vagy rosszul szólni.
1995-ben vásároltam cd lejátszót, akkor naivan azt gondoltam minden zene kiválóan fog szólni. Tévedtem. Most itt a 4K Blu-ray, HD Atmos hang, és itt sem fogjuk a maximumot kapni amire képes a technológia.
Nyilván van összefüggés. De én továbbra is zavarban vagyok, mert nem tudom, mire gondoltok, amikor a magyar hangsáv minőségét kifogásoljátok. Idehaza kizárólag a szöveghangot cseréljük, a zörejekhez, zenei aláfestésekhez nem nyúlunk, nem is nyúlhatunk.
Egyszer-kétszer találkoztam olyan szinkronnal, ahol a párbeszédek olyan tónusúak voltak, mintha kartondobozba tettem volna a centert. Először azt hittem valamit elállítottam, aztán hamar kiderült, ez csak pár magyar szinkronnál van. Nem is értem a kiadók hol nyernek azzal, ha minőséget rontanak. A tömörítés is egy időigényes munka, miért van rá szükség?
Gyalázatoson rosszabb egy magyar szinkron hang, mint egy eredeti még ha ugyanaz a DD hangsávról is van szó. Nem egyszer találkoztam már dinamikátlan, hanggal, ahol a sub fel volt húzva, mint az állat, de az is csak brummogott.
Ha szinkronnal akarok mondjuk vígjátékot nézni, akkor azt inkább a tv-n teszem, mert nem érdemes érte bekapcsolni a rendszert.
Mondjuk egy jó szinkront tudok mondani, ami DTS HD és az a Abraham Lincoln, a vámpírvadász.
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Már csak azt nem értem, abba mi a jó, hogy a kiadó a minőségi forrásanyagból pénzért csináltat hulladékot. Ennek mi az értelme? Tehát nem a jóra nem áldoz, hanem arra áldoz hogy a jó rosszabb legyen. Milyen világ ez? ( költői a kérdés )
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Pl. a szégyenletes tömörítési rátára, amivel a szinkronokat a lemezekre teszik? Gyakori a 384 kbps...
Ez teljesen jogos panasz, de semmi köze a hangmérnökhoz. A stúdióból mi tömörítetlen anyagot adunk ki, a többit, pl. a kódolást, tömörítést a kiadó intézi.
- Spiky03
- Fórumlakó
- Értékelés: 197
Ha így van, akkor miért nem lehet a szinkron is ugyan az a formátum és minőség, mint az eredeti? Hogy lesz egy DTS-HD 7.1 hangból szinkronnal DD 5.1?
Nah ez az.
Meg miért van az, hogy ha az eredeti hangról átváltok a magyarra, akkor sokkal tompább lesz a hang, valamit a sok részlet, zörej elveszik a centerből?
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
Idehaza kizárólag a szöveghangot cseréljük, a zörejekhez, zenei aláfestésekhez nem nyúlunk, nem is nyúlhatunk.
Ha így van, akkor miért nem lehet a szinkron is ugyan az a formátum és minőség, mint az eredeti? Hogy lesz egy DTS-HD 7.1 hangból szinkronnal DD 5.1?
- Red75
- V.I.P.
- Értékelés: 832
Idehaza kizárólag a szöveghangot cseréljük, a zörejekhez, zenei aláfestésekhez nem nyúlunk, nem is nyúlhatunk.
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Nyilván van összefüggés. De én továbbra is zavarban vagyok, mert nem tudom, mire gondoltok, amikor a magyar hangsáv minőségét kifogásoljátok. Idehaza kizárólag a szöveghangot cseréljük, a zörejekhez, zenei aláfestésekhez nem nyúlunk, nem is nyúlhatunk.
Pl. a szégyenletes tömörítési rátára, amivel a szinkronokat a lemezekre teszik? Gyakori a 384 kbps...
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
én nem azt akartam sugallni, hogy nem örülök. csak azt, hogy manapság sokkal kevesebb idő van egy szinkronra és gondolom ennek össze kell függnie a végén az elért minőséggel.
A gyűrűk ura minden epizódjának szinkronizálására 6 hetet kapott a magyar stáb, azzal le is zárult egy korszak. Manapság 1-2 nap áll rendelkezésre egy film magyarosított hangsávjának elkészítésére. Nincs messze az idő, hogy ennyi sem lesz. Számomra már most is csoda, hogy bárki is hajlandó erre még pénzt áldozni, szóval inkább örülni kellene, hogy még van magyar hang a filmeken.
én nem azt akartam sugallni, hogy nem örülök. csak azt, hogy manapság sokkal kevesebb idő van egy szinkronra és gondolom ennek össze kell függnie a végén az elért minőséggel.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1686
A gyűrűk ura minden epizódjának szinkronizálására 6 hetet kapott a magyar stáb, azzal le is zárult egy korszak. Manapság 1-2 nap áll rendelkezésre egy film magyarosított hangsávjának elkészítésére. Nincs messze az idő, hogy ennyi sem lesz. Számomra már most is csoda, hogy bárki is hajlandó erre még pénzt áldozni, szóval inkább örülni kellene, hogy még van magyar hang a filmeken.
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
A The Walking dead
http://www.imdb.com/title/tt1520211/
6 évadjának fél évad záró 8 részét kajáltuk be röpke két nap alatt nemrég,kétszerre,elsőként 5 részt néztünk meg,majd pár napra rá a maradék 3-at.
De akár egyszerre is "lezavarhattuk" volna mind a 8-at,csak így engedte az idő...
Várhatunk februárig a második felvonásra,de így legalább megint jut egy szelet a sorozatból a télen.
Már előre reménykedem hogy lesz a 6 évad után is folytatás,nagyon tetszik minden része eddig.
Az új évad is szerintem pörgős,amit vártam az jött,minden része úgy tűnt,szinte percek alatt véget ér,mert közben egyszer nem figyeltem fel hány perc is van még hátra.
Ritka az amikor észre sem venni néhány rész leforgása alatt ,hány órát is ültem a film előtt.
Az asszonynak egyébként a Trónok harca mellett ez az egyenrangú kedvenc
Már többször hangot adtam ,nekem jobb ezt nézni mint a mozifilmeket, sosem unnám meg és ezért magasra teszik a lécet más filmek véleményezésében.
Vannak akik makacsul ellentmondanak ennek anélkül hogy leülnének elé és belekezdenének.
Két olyan embert vettem rá eddig akik eddig messze kerülték a sorozatokat.Azóta mindketten igen nagy TWD rajongók lettek.
6 évadot hamar le lehet pörgetni ha leköti a nézőt és igazán jó mozifilm pótló is.
Biztosan tovább gördül a sorozat remélem még sok évadon keresztül,mert úgy vélem még bőven lehet boncolni,forszírozni a témát és a túlélésért való küzdelem végtelen.
Ha itthon megjelenne Blu ray-en a sorozat ,azonnal beszerezném mindet,mert az számomra egészen más,mint vinyón archiválva.
Nem csak a sorozat miatt - hanem,hogy helyet kaphasson a gyűjteményben is - kaptam a páromtól egy üveg igazán pompás kiszerelésű handcrafted Bastille 1789 francia whisky-t is,melyet a kormányzó nyakalt üvegszámra a harmadik évadban Már kifigyelte ő mikor nézegettem a filmben ,hogy a kormányzó milyen nedűt iszogat
Itthon nálunk mondhatni ritkaság,boltokban,marketekben nem kapható sehol,ezért emiatt is megörültem neki.
------------------------------------------------------------------------------
Másik igen kedvelt Ír-kanadai sorozat amit párhuzamosan nézünk - nem túl sietősen - az épp aktuális filmekkel,pedig a
Vikings (vikingek)
http://www.port.hu/vikingek_vikings/pls ... _id=142183
Akik figyelemmel követik biztosan kedvencük közé tartozik,mert ez a sorozat is igényesen készített,izgalmakkal teli ,igazi "filmpótló" remekmű.
A karakterek nagyon jók,mondhatni brutálisak .Épp azért írtam nem túl sietősen nézzük,mert egyrészt időt is igazítani kell hozzá,másrészt pedig nem sietünk vele,mert csupán csak 3 évad van eddig.
Talán nem meglepő,hogy több helyen 8.6 és 9.2 pontokkal ékeskedik...
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Az utóbbi napok mozimatiné filmtermékei közül néhány említésre méltó:
Sicario - A bérgyilkos
http://www.port.hu/sicario_-_a_bergyilk ... _id=164179
Vártam már ezt a filmet,talán azért mert kedvelem Benicio Del Toro és Josh Brolin színészeket.
Sajnos a film nekem unalmas volt,az hogy a reálisabb oldaláról akarták megmutatni a történetet még nem kellene hogy vonzza magával azt,hogy unalmasnak,egysíkúnak kell lennie.
Pedig olykor a lassabb.nehezebben emészthető filmeket is meg tudom kedvelni.Most nem sikerült.
Alább olvasható KP véleményével egyetértek,így nem is írok róla többet,illetve csak maximum 6/10 pontot tudok adni.Nem igazán lesz kétszer nézős a film...
Everest
http://www.port.hu/everest/pls/w/films. ... _id=163029
Rendkívül látványos,gyönyörű képi világgal bilincselt le a film,amit vártam is már.
A sztori már ismert,a színészi alakításokról a véleményem kb az,hogy annyit nyújtott mindenki amit a "fizetésükért elvárnak":D
Szóval nem esem hanyatt az ilyesmitől,mikor valahol taglalják valakiről "mekkorát alakított"
A látvány világa "elcsavarta a fejem",így 7.1 pontot nekem megért a film.
A Wall street farkasa
http://www.port.hu/a_wall_street_farkas ... _id=142312
Még csak "másodjára nézős" volt ,valamiért kivártam eddig vele,talán a "szegényesebb film kínálat időszakokra" gondolván,de egyik toplistás nálam,így ezt is integráltam a karácsonyi néznivalók közé.
Imádom,egyébként is nagy tiszteletem Martin Scorsese rendezései előtt.A film végig szórakoztat,kikapcsol három órán keresztül. Asszonnyal néztük és sógorommal (ő még nem is látta eddig, és neki is tetszett) nálunk természetesen 10/10 a film!
Orca - A gyilkos bálna (1977)
Ezt a filmet még gyerekkoromban láttam.Így a nagy látványfilmek útjáról letérve most néztem azóta újra,TV-n szerény SD minőségben.
A víz alatti jelenetekért le a kalappal,ha azt nézzük 77-ben készült,ezt figyelembe véve egyáltalán nem volt benne semmi gagyi.
Én csak ezért adnék többet a filmnek,mint amit az ImDB adott. 6.5/10
Túl a fenyvesen (The place beyond the pines) 2012
http://www.port.hu/tul_a_fenyvesen_the_ ... _id=142074
A párom miatt néztem újra,mert ő még nem látta.Tetszett neki és én nekem is jó volt újranézni.
Kedvelem az ilyen stílusú thrillereket.Legtöbben biztosan láttátok már.
Értékelésem: 8.5/10
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
úgy tudom korábban hetek alatt kellett elkészíteni egy szinkront. esetleg hónap(ok) ha valami nagyágyúról volt szó. ahogy hallom most maximum pár nap alatt le kell zavarni az egészet.
Filmnézés közben sokszor elgondolkozom azon hogy miért nem készítenek jobb hangot egy-egy filmhez? Lusták, bénák, vagy süketek a hangmérnökök? Ott van pl az Éli könyve, ahol meg tudták csinálni. Van még pár tökéletes hangzású film amire azt mondom, hogy ez igen!, de ez max 15%-a az összes filmnek amit eddig láttam. Miért?
A technika folyamatosan fejlődik, sajnos a hang és képminőségről nem mondható el ugyanez.
úgy tudom korábban hetek alatt kellett elkészíteni egy szinkront. esetleg hónap(ok) ha valami nagyágyúról volt szó. ahogy hallom most maximum pár nap alatt le kell zavarni az egészet.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1686
Filmnézés közben sokszor elgondolkozom azon hogy miért nem készítenek jobb hangot egy-egy filmhez? Lusták, bénák, vagy süketek a hangmérnökök? Ott van pl az Éli könyve, ahol meg tudták csinálni. Van még pár tökéletes hangzású film amire azt mondom, hogy ez igen!, de ez max 15%-a az összes filmnek amit eddig láttam. Miért?
A technika folyamatosan fejlődik, sajnos a hang és képminőségről nem mondható el ugyanez.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Mitől lesz egy filmhang számodra jó?
Ha már régi szinkron ajánlom neked az első XXX-et, Vin D-el. Meg fogsz lepődni.
Star Wars Debrecenben.A hang a régit 15 éves rendszer,Sajnos erősen mélyhiányos,de nem volt elviselhetetlen.A film remek! Simán hozta amit vártam tőle.Végig le tudott kötni,nem volt üresjárat.Tizedik napja vetítik négy teremben és még mindíg háromnegyed házzal megy.Ez szép teljesítmény. Nálam 8/10
Ha már szinkron, felírnék egy kakukktojást is. ~15 éves filmről van szó,
s ha jól emlékszem, akkor ez volt az első DD5.1 szinkronnal kiadott DVD.
A napokban megnéztük magyar nyelven és igencsak meglepett a minősége.
Minden részletet maximálisan kidolgoztak. A helikopterek az ember feje felett
röpködtek. Nem kellene atmos, ha minőségi munkát végeznének a stúdióban.
Ez a Jég és föld között című film.
Ha már régi szinkron ajánlom neked az első XXX-et, Vin D-el. Meg fogsz lepődni.