Alex, én nem akarlak megbántani, de most megint k.va okos és természetesen k.va tökéletes vagy, mint ahogy már megszoktuk...Alex_Aston írta: ↑2025.07.01., kedd 20:11Én városon belül is tempomattal megyek, ahol csak lehet, kényelmes, es nem kell a sebességet figyelni.
Aki pedig csak a trafi miatt lassít lakott területen, azt gyíknak tartom. Ha ennyire menő csávó, akkor tolja a rendőr előtt is.
Röhejes, amikor a "kemeny" legények 45-re lassítani, miközben előtte mindenkit le akartak tolni.
Lakott terület számomra szent, sosem lehet tudni, mikor lép le az ember ele valaki, vagy csak egy kiforduló autó, biciklis, stb. Adjuk meg az esélyét, hogy el tudjuk kerülni a dolgot.
Felteszem senki sem örülne annak, ha a háza környékén száguldoznának az autók (bár van pár tényleg idióta, aki ott is tolja neki, ahol Lakitelek, vagy a gyerekét viszi iskolába, ettől lejjebb mar nem nagyon van...). Szóval mindig úgy menjünk lakott területen, mintha a gyerekünk ott sétálnak az út mellett, vagy azon biciklizne.
Nem akarok persze senkit megbántani, de traffipax előrejelzést is büntetném, és tiltanám.
Ismered a helyszínt? Ha igen, gondolom a felüljáró alá bekanyorodás előtt is már 150 méterrel mindig lelassítasz 30-ra (így törvényes, mert ott a tábla, aminek rohadtul semmi értelme, azonkívül, hogy a felüljáró lábához láthatatlanul be lehet állítani egy rendőrautót...), mert "szent" neked a lakott terültet. Igaz, nincs se jobbról se balról sehogy lehetősége senkinek eléd lépni, de hát a szent lakott terület az bizony szent.
Vagy szerinted "menő csávó" vagyok, mert "véletlenül" megsztalad a lábam egy nyílt, széles, tökegyenes 4 sávos úton, amilyenből szinte mindegyik Budapesten 70-es korlátozással létezik a szent lakott területen is, és lefényképeztek 70-nel?
Komolyan ez kell ide? A másik gyepálása és önfényezés minden lehetséges piszlicsáré alkalomból?
Imádom a szentfazakakat.
(ja, és a városban is tempomattal közlekedőket