Lesz nekik is…Snipi írta: ↑2025.07.11., pén. 12:09Kezd visszatérni a bizodalmam. Tegnap kiderült, hogy az ufók is emberek.
MVDP a szakasz végére eléggé megrottyant ... (talán most már nem spoiler) látszott is rajta, de most be is vallotta ... (mai közvetítés eleje)
Kíváncsi vagyok, hogy a többi ufónak (Pogi, Jonas, Remco, Rogla, Wout) is lesz-e ilyen napja, vagy ők tényleg egy másik galaxisból jöttek ...
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
Kezd visszatérni a bizodalmam. Tegnap kiderült, hogy az ufók is emberek. 
MVDP a szakasz végére eléggé megrottyant ... (talán most már nem spoiler) látszott is rajta, de most be is vallotta ... (mai közvetítés eleje)
Kíváncsi vagyok, hogy a többi ufónak (Pogi, Jonas, Remco, Rogla, Wout) is lesz-e ilyen napja, vagy ők tényleg egy másik galaxisból jöttek ...

- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 5017
Nem hangzik túl jól.
Remélem, nem valami egészségügyi dolog.
Remélem, nem valami egészségügyi dolog.
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7575
Én befejeztem a kerékpározást.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
- pärt
- Hazajáró lélek
Kár.
Valaki még?

Valaki még?
kemény verseny lesz, ha fel nem adja. a tegnapi arca nagyon kész volt
nem hallottam, de versenyek előtt miért nem tudnak kussolni? keveset van otthon. bazzmeg,nem volt zsákbamacska... neekm az asszony nem lepődik emg,hogy gyűlnek a bicajok,hangfalak, legfeljebb nem tetszik neki, de erre fizetett be, kussol is. csak néha nemSnipi írta: ↑2025.07.10., csüt. 14:56Vingegaard felesége a TDF előtt adott valami hülye interjút, bár nem tudom konkrétan mi volt benne, de az első pár napban ezt gumicsontozták a riporterek. Nem tudom, de lehet, hogy ez is betett Jonasnak. Állítólag elég nagy port vert fel a dolog Dániában, Hollandiában és Belgiumban is. Mindenki anyázta csajt állítólag, meg azért haragudtak rá, hogy pont most a TDF előtt kellett ezt a baromságot nyilatkoznia. (Állítólag a Vismát szídta ... hogy Jonas keveset van otthon, mert mindig edzenie kell ... ha ez igaz, - nem tudom, de nem is nagyon érdekel - akkor jó nagy paraszt a csaj.)

kemény verseny lesz, ha fel nem adja. a tegnapi arca nagyon kész volt
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Vingegaard felesége a TDF előtt adott valami hülye interjút, bár nem tudom konkrétan mi volt benne, de az első pár napban ezt gumicsontozták a riporterek. Nem tudom, de lehet, hogy ez is betett Jonasnak. Állítólag elég nagy port vert fel a dolog Dániában, Hollandiában és Belgiumban is. Mindenki anyázta csajt állítólag, meg azért haragudtak rá, hogy pont most a TDF előtt kellett ezt a baromságot nyilatkoznia. (Állítólag a Vismát szídta ... hogy Jonas keveset van otthon, mert mindig edzenie kell ... ha ez igaz, - nem tudom, de nem is nagyon érdekel - akkor jó nagy paraszt a csaj.)
https://www.letour.fr/en/news/2025/stag ... er/1326623
igen,ez csak egy xar idő. de a rajtnál itt mutatják, ki,hogy készül neki. Szegény Vingegardon nagy a felelősség, látszik, hogy kezdi felenni. Érdekes, mennyire máshogy élik meg a helyzetet. Pogacar valami iszonyatosan nyugodt és laza. a stressztűrő-képessége úgy tűnik, borzalamasan magas. TT OB-n szoktam látni, az eltérő emberek viselekdését a rajtnál. Van,aki leül és még alszik egyet a hátralévő 2 pecben, más emg megőrül és a topogással még téghed is őrületbe kerget,annyira hatásos :)
itt Vinge viselkedése már a rajtnál nem sok jót sejtetett. lehet volt valami gond vele. fáradtság,gyomor, nem volt normális a feszültség,ami sugárzik róla. De lehet csak stressz.
fognak dolgozni, az holtbiztos,keményen. Csak Poginak annyi a dolga, a most jól szervezett Visma vonatra vesz egy helyjegyet és még az emberei is pihenhetnek fontosabb napokra,amikor, akár nagyobb csapást is mérhet a mezőnyre, ha megfárad a Visma. Ez innen elég egyszerű forgatókönyv és ahogy elnéztem a videón, maszkot is visel
.
cserébe Vingagrad kokcáztathat, biztos fog támadni, mert csak az az esélye bármire
megtaláltam
https://www.letour.fr/en/news/2025/stag ... er/1326623
igen,ez csak egy xar idő. de a rajtnál itt mutatják, ki,hogy készül neki. Szegény Vingegardon nagy a felelősség, látszik, hogy kezdi felenni. Érdekes, mennyire máshogy élik meg a helyzetet. Pogacar valami iszonyatosan nyugodt és laza. a stressztűrő-képessége úgy tűnik, borzalamasan magas. TT OB-n szoktam látni, az eltérő emberek viselekdését a rajtnál. Van,aki leül és még alszik egyet a hátralévő 2 pecben, más emg megőrül és a topogással még téghed is őrületbe kerget,annyira hatásos :)
itt Vinge viselkedése már a rajtnál nem sok jót sejtetett. lehet volt valami gond vele. fáradtság,gyomor, nem volt normális a feszültség,ami sugárzik róla. De lehet csak stressz.
fognak dolgozni, az holtbiztos,keményen. Csak Poginak annyi a dolga, a most jól szervezett Visma vonatra vesz egy helyjegyet és még az emberei is pihenhetnek fontosabb napokra,amikor, akár nagyobb csapást is mérhet a mezőnyre, ha megfárad a Visma. Ez innen elég egyszerű forgatókönyv és ahogy elnéztem a videón, maszkot is visel

cserébe Vingagrad kokcáztathat, biztos fog támadni, mert csak az az esélye bármire
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Másfél perc. Ami még behozható lenne, ha nem a Pogi lenne ...revox írta: ↑2025.07.10., csüt. 14:27nem néztem tegnap, hifit buzultam... ezek szerint Vinge elszállt... Kár...Snipi írta: ↑2025.07.10., csüt. 14:02Ja. Nagyon tetszik, amikor a Martinász Victor beáll a sárga sor elejére, és leszegett fejjel kiteker a világból is ...revox írta: ↑2025.07.10., csüt. 13:47de tour de france.. minap néztem a befutó 15 km-t... A Visma, most,hogy kezd darabjaira hullni, elkezdett úgy versenyezni, mint egy igazi csapat.igaz, Pogit nem tudták megszorongatni és a végén már csak Vengegard maradt játékban,de igazi csapatformulát vettek fel és úgy is dolgoztak.
(Campanaerts - ról van szó.)
Tegnap az időfutamon szegény "Csőrike a Papucs" nyomott egy terített betlit. De azért bízok benne, hogy még lesz pitty-putty nem lesz annyira síma a Pogi győzelem mint eddig mindig.
(Csőrikének hívom Jonast, mert annak nem száj van az arcán, hanem egy csőr ... de komolyan meg lehet nézni ... és Papucs mert az asszony elnyomja ...)
De tényleg jó nézni most a Vismát hogy nem cicóznak, nem matekolnak, hanem nyomják neki mint állat ... (most inkább az UAE tűnik matekozósnak ... bár jól csinálják az biztos)
egyébként a Visma most pont az,hogy pontosabb és van ott matek, mert most mennek okosan és szépen. Eddig, főleg régen, míg két kapitányuk volt, csak a zavarkeltés ment és mentek összevissza, kb ők se tudták,mikor és miért. Most kimondottan szépen versenyeznek. Mintha teljesen más csapat lenne. Igaz, nemrég, talán Te mondtad, hogy elment a vezér. Lehet visszatértek a régi jó öreg viktoriánus értékekhez (csengetett mylord) és ebből kikerekedik egy szép és értelmes kerékpározás. Öröm volt nézni. Nemtom, mennyit kapott Vinge, de még hátha behozható,hogy szép verseny legyen. vagy el is szállt a semmibe? guglizok egyet...
Bár tudtommal idén is lesz Col de la Loze ... (vagy hogy is kell írni)
(Emlékezetes 2023 TDF Pogi : "I'm gone ... I'm dead"... bár erre most nem látok sok esélyt.)
egyébként a Visma most pont az,hogy pontosabb és van ott matek, mert most mennek okosan és szépen. Eddig, főleg régen, míg két kapitányuk volt, csak a zavarkeltés ment és mentek összevissza, kb ők se tudták,mikor és miért. Most kimondottan szépen versenyeznek. Mintha teljesen más csapat lenne. Igaz, nemrég, talán Te mondtad, hogy elment a vezér. Lehet visszatértek a régi jó öreg viktoriánus értékekhez (csengetett mylord) és ebből kikerekedik egy szép és értelmes kerékpározás. Öröm volt nézni. Nemtom, mennyit kapott Vinge, de még hátha behozható,hogy szép verseny legyen. vagy el is szállt a semmibe? guglizok egyet...
nem néztem tegnap, hifit buzultam... ezek szerint Vinge elszállt... Kár...Snipi írta: ↑2025.07.10., csüt. 14:02Ja. Nagyon tetszik, amikor a Martinász Victor beáll a sárga sor elejére, és leszegett fejjel kiteker a világból is ...revox írta: ↑2025.07.10., csüt. 13:47de tour de france.. minap néztem a befutó 15 km-t... A Visma, most,hogy kezd darabjaira hullni, elkezdett úgy versenyezni, mint egy igazi csapat.igaz, Pogit nem tudták megszorongatni és a végén már csak Vengegard maradt játékban,de igazi csapatformulát vettek fel és úgy is dolgoztak.
(Campanaerts - ról van szó.)
Tegnap az időfutamon szegény "Csőrike a Papucs" nyomott egy terített betlit. De azért bízok benne, hogy még lesz pitty-putty nem lesz annyira síma a Pogi győzelem mint eddig mindig.
(Csőrikének hívom Jonast, mert annak nem száj van az arcán, hanem egy csőr ... de komolyan meg lehet nézni ... és Papucs mert az asszony elnyomja ...)
De tényleg jó nézni most a Vismát hogy nem cicóznak, nem matekolnak, hanem nyomják neki mint állat ... (most inkább az UAE tűnik matekozósnak ... bár jól csinálják az biztos)
halfnote.hu
halfnote.hu
Ja. Nagyon tetszik, amikor a Martinász Victor beáll a sárga sor elejére, és leszegett fejjel kiteker a világból is ...revox írta: ↑2025.07.10., csüt. 13:47de tour de france.. minap néztem a befutó 15 km-t... A Visma, most,hogy kezd darabjaira hullni, elkezdett úgy versenyezni, mint egy igazi csapat.igaz, Pogit nem tudták megszorongatni és a végén már csak Vengegard maradt játékban,de igazi csapatformulát vettek fel és úgy is dolgoztak.

(Csőrikének hívom Jonast, mert annak nem száj van az arcán, hanem egy csőr ... de komolyan meg lehet nézni ... és Papucs mert az asszony elnyomja ...

de tour de france.. minap néztem a befutó 15 km-t... A Visma, most,hogy kezd darabjaira hullni, elkezdett úgy versenyezni, mint egy igazi csapat.
igaz, Pogit nem tudták megszorongatni és a végén már csak Vengegard maradt játékban,de igazi csapatformulát vettek fel és úgy is dolgoztak.

halfnote.hu
halfnote.hu
mennyi volt? 7?
akit valami isten tudja milyen erő arra kényszerített, magára vállalja a kerékpárversenyzők összes bűnét és egyedül bűnhődjön miatta.
mennyi volt? 7?
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
A július 19-20-i hétvége alkalmas lenne Pilisezni?
Úgy lett volna helyes, hogy "az első és egyetlen USA-i, aki megnyerte a Tour de France-t". Különben is ki az a L. A. monogramú pasas.

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1266
Egy bizonyos Chris Froome pedig a Szebeni körversenyen (Erdély) indult múlt héten, 55. helyen végzett összetettben (de csapattársa nyert).
Így múlik el a világ dicsősége...
Így múlik el a világ dicsősége...

Az osztrák körversenyen a Trek csapatban indult (tegnap monták a TV-ben) egy bizonyos Aleix Espargaro ... nem is tudom honnan ismerős ez a név ??? 
(Ezt hallottam, hogy 1000 köbcés motor nélkül is elég jó két keréken a manus ...
)

(Ezt hallottam, hogy 1000 köbcés motor nélkül is elég jó két keréken a manus ...

"Három év után elbúcsúzom a Magyar Bajnoki meztől.
A nemzeti bajnokságok mindig eltérőek az év többi versenyétől. Az elmúlt három évben megvolt a szükséges erő és a kellő szerencse is, most viszont mindkettőből több kellett volna a címvédéshez! Természetesen van bennem csalódottság. Annyira megszoktam a trikolor mezt és a vele járó elismerő szavakat, de biztosan itt van az ideje, hogy sárgába öltözzek a többi versenyen is!
Dina Marci, ahogy mindig, most is nagyon aktívan, profihoz méltó módon versenyzett! Támadott, egy percet sem alibizve. Teljes mértékben megérdemelten lett bajnok, nem csak a hétvégi teljesítménye, hanem az idei hozzáállása miatt is. Én is erőt tudtam meríteni a Tour de Hongrie utáni nyilatkozatából. Ezúton is gratulálok neked Marci! Nagyon várom, milyen lesz a mezed!
Tervezünk, edzünk, készülünk, úgy ahogy azt a legjobbnak látjuk, de ennek ellenére néha teljesen máshogy alakul minden. A karrierem és talán az életem során is ez volt első olyan periódus, mikor a dolgok teljesen máshogy történnek, mint szeretném. Ez természetesen frusztrál, próbálom magamnak és a szurkolóknak is megmagyarázni, hogy szerintem miért történnek a jelenlegi dolgok, miközben én sem tudom biztosan. Több negatív kritikát kapok és ezekre rosszabbul is reagálok belül, miközben tudom, hogy az emberek nagy része nem ismer. Ami biztos, hogy az értékrendem nem változott a kudarcok ellenére.
Az utóbbi időben keveset jelentkeztem, mert azt éreztem bármit is mondok, belekötnek.
Lassan felfogom, hogy teljesen oké hogy nem kedvel engem mindenki. Könnyű volt megszokni.. Elkényeztettetek! 
Ezzel egyidejűleg sokkal inkább szeretnék azokra figyelni, akik támogatnak bármi is történjen. Rátok!
Szeretem leírni a gondolataim nektek, pont azért mert ennyire sok szeretetet kapok tőletek!
Már harmadik napja nem bringázom, még kb. 2 napig fogom kibírni, aztán kezdem a felkészülést az év hátralévő részére. Más mentalitással, több lazasággal és intuícióval. Sokkal több grintával!
Nagyon hosszú ideig a profik között leszek még és alig várom, hogy ez után a hullámvölgy után újra megtaláljam önmagam a sportban!

"
A nemzeti bajnokságok mindig eltérőek az év többi versenyétől. Az elmúlt három évben megvolt a szükséges erő és a kellő szerencse is, most viszont mindkettőből több kellett volna a címvédéshez! Természetesen van bennem csalódottság. Annyira megszoktam a trikolor mezt és a vele járó elismerő szavakat, de biztosan itt van az ideje, hogy sárgába öltözzek a többi versenyen is!
Dina Marci, ahogy mindig, most is nagyon aktívan, profihoz méltó módon versenyzett! Támadott, egy percet sem alibizve. Teljes mértékben megérdemelten lett bajnok, nem csak a hétvégi teljesítménye, hanem az idei hozzáállása miatt is. Én is erőt tudtam meríteni a Tour de Hongrie utáni nyilatkozatából. Ezúton is gratulálok neked Marci! Nagyon várom, milyen lesz a mezed!
Tervezünk, edzünk, készülünk, úgy ahogy azt a legjobbnak látjuk, de ennek ellenére néha teljesen máshogy alakul minden. A karrierem és talán az életem során is ez volt első olyan periódus, mikor a dolgok teljesen máshogy történnek, mint szeretném. Ez természetesen frusztrál, próbálom magamnak és a szurkolóknak is megmagyarázni, hogy szerintem miért történnek a jelenlegi dolgok, miközben én sem tudom biztosan. Több negatív kritikát kapok és ezekre rosszabbul is reagálok belül, miközben tudom, hogy az emberek nagy része nem ismer. Ami biztos, hogy az értékrendem nem változott a kudarcok ellenére.
Az utóbbi időben keveset jelentkeztem, mert azt éreztem bármit is mondok, belekötnek.
Ezzel egyidejűleg sokkal inkább szeretnék azokra figyelni, akik támogatnak bármi is történjen. Rátok!
Szeretem leírni a gondolataim nektek, pont azért mert ennyire sok szeretetet kapok tőletek!
Már harmadik napja nem bringázom, még kb. 2 napig fogom kibírni, aztán kezdem a felkészülést az év hátralévő részére. Más mentalitással, több lazasággal és intuícióval. Sokkal több grintával!
Nagyon hosszú ideig a profik között leszek még és alig várom, hogy ez után a hullámvölgy után újra megtaláljam önmagam a sportban!
halfnote.hu
halfnote.hu
Ma este féhétkor TDF csapatbemutató a Jurosporton. Már akit érdekel ...
háttérinfó, már akkor láttam versenyezni, amikor 2017-ben a tour de hongrien it volt. Peákunk helyezését veszélyeztette (DKSI volt akkor PB. akkor még tudta hárítani Pogi támadásait), de csak úgy emlegettük, a "szlovén srác". "Vigyázz a szlovén srácra, mert nagyon agresszívan versenyez, folyamatosan támad és nagyon erős". Ez az utolsó mondat az, ami leírja azt a versenyzőt,aki mindent megtesz a győzelemért. Mellé ez kellő alázattal és szorgalommal párosul. Neki jár az arany. És el is érte, amiért harcolt. Unalmassá teszi a WT versenyeket? Engem szórakoztat. Nemrég láttam egy idei mérlegét, 22 versenynap, 11 első hely. volt még néhány dobogó biztos mellé és a többnaposokon nem gondolom, hogy sprintszakaszokra ráment volna. nem rossz az arány.
Hogy az UAE vitte el és ott mennyi a lóvé? az engem nem érdekel. Az érdekel, amikor begyújtja a rakétákat, hangosan felröhögünk az asszonnyal (aki egyébként utálja a bicajversenyeket nézni), hogy porol el a fenébe
én viszont csak egy ember, konkrétan Pogacarról beszéltem, nem az UAE sikeréről.Snipi írta: ↑2025.07.02., szer. 13:14Különösen tehetséges sportolók felbukkannak. Csak azokat különösen gazdag csapatok veszik meg, akik így különösen sikeresek.revox írta: ↑2025.07.02., szer. 10:45én balga,meg hiszek abban,hogy néha felbukkannak, különösen tehetséges sportolókSnipi írta: ↑2025.07.01., kedd 16:58
Megint sokat gondolsz mögé.
Ezért akkor konkretizálok : van nekem egy nagyon jó barátom, aki a 80-as évek végi, 90-es évek eleji legendás győri férfi kézilabda csapatának volt oszlopos tagja. Egyszer kérdeztem tőle, hogy mitől olyan jó ez vagy az a csapat. Azt mondta : mert ott sok pénz van, meg tudják venni a legjobb játékosokat. Ennyi. Nincs emögött ennél több.![]()
![]()
(Gondolom Al Khalifa családnak is van kifli a tejberizsába ... )
háttérinfó, már akkor láttam versenyezni, amikor 2017-ben a tour de hongrien it volt. Peákunk helyezését veszélyeztette (DKSI volt akkor PB. akkor még tudta hárítani Pogi támadásait), de csak úgy emlegettük, a "szlovén srác". "Vigyázz a szlovén srácra, mert nagyon agresszívan versenyez, folyamatosan támad és nagyon erős". Ez az utolsó mondat az, ami leírja azt a versenyzőt,aki mindent megtesz a győzelemért. Mellé ez kellő alázattal és szorgalommal párosul. Neki jár az arany. És el is érte, amiért harcolt. Unalmassá teszi a WT versenyeket? Engem szórakoztat. Nemrég láttam egy idei mérlegét, 22 versenynap, 11 első hely. volt még néhány dobogó biztos mellé és a többnaposokon nem gondolom, hogy sprintszakaszokra ráment volna. nem rossz az arány.
Hogy az UAE vitte el és ott mennyi a lóvé? az engem nem érdekel. Az érdekel, amikor begyújtja a rakétákat, hangosan felröhögünk az asszonnyal (aki egyébként utálja a bicajversenyeket nézni), hogy porol el a fenébe

halfnote.hu
halfnote.hu
Ehhez még, csak nem akarok szemetelni : tudtommal a Vismából is kiszállt valami pézes ponzor ... láccik is. (Roglic el - azé a Reb Bullnál van della dögivel - , Benot is megy állítólag, Koij megy ... meg még ki tudja ki ... )
Különösen tehetséges sportolók felbukkannak. Csak azokat különösen gazdag csapatok veszik meg, akik így különösen sikeresek.revox írta: ↑2025.07.02., szer. 10:45én balga,meg hiszek abban,hogy néha felbukkannak, különösen tehetséges sportolókSnipi írta: ↑2025.07.01., kedd 16:58
Megint sokat gondolsz mögé.
Ezért akkor konkretizálok : van nekem egy nagyon jó barátom, aki a 80-as évek végi, 90-es évek eleji legendás győri férfi kézilabda csapatának volt oszlopos tagja. Egyszer kérdeztem tőle, hogy mitől olyan jó ez vagy az a csapat. Azt mondta : mert ott sok pénz van, meg tudják venni a legjobb játékosokat. Ennyi. Nincs emögött ennél több.![]()

(Gondolom Al Khalifa családnak is van kifli a tejberizsába ... )