Most van rá kedvezmény, de hidd el, teljesen rendben van a felszereltsége. Nincs igényem bőr belsőre, meg egy csomó faxságra sem. Ésszerűen kell a felhasználásnak megfelelően és fura, de a későbbi kedvező eladhatóságról gondoskodva konfigurálni.Shimano írta: ↑2024.07.21., vas. 19:54
Te tudod.Azért egy 22-23 millás új az a nagyon alap,arra simán rámegy egy tizes olyan extrákra,amit úgy elvár az ember ha már új autót vesz,és úgy már inkább egy használt audi q8-as mint ez,mert az autó minden téren,és igaz hogy benzint zabál,de baromi kényelmes és prémium kívül belül.De tudom hogy suv ellenes vagy,így azt nem is ajánlom.Persze ha adott a használt vw,akkor ez az új ár érvényét veszti.Ez a vw a világos belsővel,(lehet van sötét is,én csak világosban láttam) pár év múlva gondolhatod hogy hogyan fog kinézni,főleg ha műbőr az ülés,amit olyan szépen befogja pl a farner hogy egy okádék lesz,mert az a szín úgy beleivódik hogy tisztíthatatlan lesz,a gyerek firkákról már nem is beszélve.
Vannak vélemények fura működésekről is,pl az indokolatlan vészfék aszisztensről,amitől a guta tudja megütni az embert.Ettől tényleg idegbajt és frászt kap az ember.Rendszeresen hozok viszek egy kínai volvo xc60-ast,és az is azt csinálja hogy satufék ha ő úgy gondolja hogy túl közel megyek el valami mellett.Már csak ezert sem kellene ilyen viselkedésű autó,na meg azért sem.
Elég sokáig volt autókozmetikám, tisztában vagyok, milyen autóbelsők vannak, világos belsőset sem tervezek venni.
A Q8-ast túl jól ismerem. Azt meghagyom neked.