Vinkler írta: ↑2025.11.08., szomb. 15:06
Ti használtok és, ha igen, akkor milyen kerékpáros radart lámpával? Sokszor éreztem, hogy jól jönne, szóval meglépem.
Kb. 3 árkategória van, szerintem a legolcsóbb is jó lehet, talan a fényerőnél érezni a legnagyobb különbséget. Nekem az első villogó/lámpa kombóban a Ravemen nagyon bejött, így nem vetném el. 3 lámpát nézegettem, Ravemen NT201, Bryton Gardia R300L ég a Garmin Varia RTL515.
Vélemény, tapasztalat?
.
IMG_3489.jpegIMG_3491.jpegIMG_3485.jpeg
A legerősebb fényüt vedd, amit jó.messziről lehet látni, föleg borús vagy ködös időben. Sötétben minden jól.látszik egy szint fölött. Az eső és köd a veszélyes. Radar meg mindegy szerintem (nekem nincs is, sose éreztem, hogy kellene, de másnak kellhet), a "látszani" fontosabb.
Ha necces idójárásban és útvonalon tekersz, vehetsz kiegészítő lámpát is. Decathlonban van valami felgumizható, ledes(usb töltős), fehér, villogó fehér, piros,villogó piros funkciókkal. Párezer Ft, egy komolyabb lámpa hátra, meg vagy 2 ilyen már eléggé karácsonyfa, csak meglátnak. De nem hülyeség a több lámpa.
Nekem spec valami erős fényü Metida van(villogó módban tecnoPartyt csinál a szobában, stroboszkóphatás),de az csak lámpa. Mikor még kijártunk télen, ködben is jól látszott, legalább-is, túléltünk minden edzést, necces helyzet nélkül. de azóta eltelt 10+ év,biztos vannak még bikábbak.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu