Rotox írta: ↑2022.11.13., vas. 07:59
Vinkler írta: ↑2022.11.12., szomb. 23:14
... Nem tudom, hogy olvastad-e a második részét a postomnak?
Szerintem amikor elkezdtem írni a hozzászólásomat, az a második mondat még nem volt ott.

Egyébként ebben igazad van, én sem értem az "összefüggést".
Amúgy meg örülök neki, hogy nem csorbult a szólás szabadsága.
A bejárás időpontja tényleg vicces; munkanapon munkaidőben.
Az a baj, hogy még mindig azt hiszitek, hogy a szólás szabadsága csökken, ha a SZABÁLYZAT szerint moderáljuk a fórumot.
A fórum tulajdonosának kifejezett elvárása (amit a szabályzatban is rögzített), a politikamentesség. Ennyi.
Nyilván értettem, csak azt nem, hogy hogy a csudába kerül ez most elő?!
Trane felvetése az volt, hogy boldog boldogtalan száguldozni fog az új úton, valamint az erdőgazdasági gépek is akadályozni, vagy legalábbis veszélyeztetni fogják a kerékpározást, ha jól értettem. Feléjük ezt tapasztalta.
Én több, mint 30 éve használom ezeket az utakat kerékpározásra, ebből tizenévet napi szintű edzéssel töltöttem rajtuk és azt mondom, hogy nincs rossz tapasztalatom. Mostanában a fiamat tanítgatom rajtuk a kerékpározás rejtelmeire és ha belegondolok talán, ha egy autóval találkoztunk az elmúlt 4-5 alkalom során. Ezt nem nevezném soknak.
Az meg, hogy egy erdészeti utat használnak az erdészet munkatársai és munkagépei szerintem nem ördögtől való!
Elmondom még egyszer, ez egy erdészeti út, amit megnyitottak a kerékpárosok számára IS!
Az időpont, hát ez van. Lehet Eriknek ez volt szabad…
Mindegy, már bánom, hogy megosztottam ezt az infót.