A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mindegy az Revi,csak tekerjünk
Én ma megint Pärt kollégával "tekertem".
Amikor ezek az unalmas alapozós görgözések vannak,közben a feladatok,akkor mindig azt képzelem,hogy Pärt és én , a Mátrában tekerünk. Szinte látom mindig az utat,ahogy megyünk, amikor feladat van,mint most a 10x1m HC, azokat mindig a Mátraháza-Kékestető közötti szakaszon csinálom és nézem, hogy tud jönni velem.
Na majd jövőre nézegetjük a másikat, hogy hogyan tud jönni. Remélem, még radar nélkül is fogjuk látni egymást, de akkor ne edz túl sokat... Majd kivárunk a tekeréshez egy szép, herefonnyasztóan meleg hétvégét.
Mindegy az Revi,csak tekerjünk
Én ma megint Pärt kollégával "tekertem".
Amikor ezek az unalmas alapozós görgözések vannak,közben a feladatok,akkor mindig azt képzelem,hogy Pärt és én , a Mátrában tekerünk. Szinte látom mindig az utat,ahogy megyünk, amikor feladat van,mint most a 10x1m HC, azokat mindig a Mátraháza-Kékestető közötti szakaszon csinálom és nézem, hogy tud jönni velem.
Úgy látom Revi és Ákos együtt tekertek A vulkán körül jó idő lehetett jó a zsírégetéshez
Ja, csak Ő más körön ment,de néhol egyezik :)
De szerintem nem találkoztunk,vagy csak én nem láttam... spinninggel toltam, nem volt kedvem görgőt előszedni, meg csak ligthos gurulás, kis rekreációs mozgás. Diéta+fogyókúra van, csak így meg erő nincs,annyi se, mint volt. De jó, mert a cipő tépőzára levált a pántról, hirtelen tűzőgèppel fogattam.meg. szép lett
Mit gondoltok erről? Főként a teljes váz védelmére szolgáló fóliáról érdekelne a véleményetek (a neten fellelhető teszteken túl vagyok ). https://www.slikgraphics.com/shop/
Ha valaki gondolkodott peremes szingóban, sok lehetősége nincs, jóformán, csak a Tufo. Na, szerintem ez a legjobban guruló Tufo gumi és úgy tűnik, itt olcsóbban adják....
Mezőtúron voltunk. Az egész család beteg lett, de még anyu, apu és anyósom is.
Valsz most ért oda. Ezt a hullámot nem kommunikálják,de nálunk nemrég egy komplett osztály hazament...
Én nem is tudom megfogalmazni, mi volt,de igen szuszogva mentem fel az olympusra. Bicajjal is, gyalog is gyalog az axxony előttem rongyolt, nem gyózött bevárni... 2100-on van egy menedékház, ott nyomtam egy kávét, valamennyire helyretett, de nem volt az igazi. Előtte bicajjal is meg kellett álnom 10 kili után venni egy kávét... Pulzusfo dok voltak rendesen, pedig akkor már 1 hónap eltelt majdnem...
Nekem se volt jó. Sokáig nem tudtam rendesen dolgozni. A csak úgy tekergélés ment, de nem tudtam intenzív edzéseket csinálni, mert a pulzusom rögtön elszállt és légszomjam is volt. Az volt a legrosszabb. Még szívtam volna be a levegőt, de nem jött semmi. Nem tudta a túdőm elraktározni a kellő mennyiséget. Most alapozás van, itt zömmel csak alacsony intenzitás van.
Nekem most a 3. Covid után, a Gellérthegy is felfoghatatlan
Hétvégén pedig megy a Csapat paintball partyra. Egy kis lazulás, de ez kimarad.
Tavaly az igali edzőtábor előtt, a fiatalok Calpe-t vették célba. 2 hét. Most megint lenne,csak még 2 hét Alicante is. De hát ez is csak a fiataloknak lesz jó,mert a melóból nem tudunk ennyit elmenni. Pedig biztosan izgalmas lesz
Kovászos voltál? Nekem az nem anyira volt jó. Még jó hónap múlva is szuszogtam felfele.. Bár nekem ez lassan alapállapot de érezhetően rosszabbul esett mászni sokkal, gyalog is.
Nekem most a 3. Covid után, a Gellérthegy is felfoghatatlan
Hétvégén pedig megy a Csapat paintball partyra. Egy kis lazulás, de ez kimarad.
Tavaly az igali edzőtábor előtt, a fiatalok Calpe-t vették célba. 2 hét. Most megint lenne,csak még 2 hét Alicante is. De hát ez is csak a fiataloknak lesz jó,mert a melóból nem tudunk ennyit elmenni. Pedig biztosan izgalmas lesz
Kiv lennék, ide hogy mennek a nagyok... Az fix, hogy felfoghatatlanul beteg hegy lehet... Nekünk a Zoncolan is felfoghatatlan, ez meg sokkal durvább...
...
Nagyok sisakba teszik, én nem akarom kiszedni a bogárhálót. ...
Miért kellene ehhez kiszedni a bogárhálót?
Ui.: Mióta egyszer ráültem a szemüvegemre, illetve egy másikat meg elhagytam az erdőben, csakis Decathlon gazdaságost veszek.
Nekem a háló megfogja, vagy kiesik,ha nem tolom be kellően. De lehet elég lenne rajta ütni egy lyukat... nyakhoz szoktam tenni, stabilabban megáll nekem
...
Nagyok sisakba teszik, én nem akarom kiszedni a bogárhálót. ...
Miért kellene ehhez kiszedni a bogárhálót?
Ui.: Mióta egyszer ráültem a szemüvegemre, illetve egy másikat meg elhagytam az erdőben, csakis Decathlon gazdaságost veszek.
Csatolmányok
Sisak + szemcsi.jpg (4.57 MiB) Megtekintve 1211 alkalommal
Még mindig nem értem. Ha a stucnira teszed, szerintem pont így jó. 90 fokkal elfordítva nem állna kézre...
mivel a megoldás eleve kompromisszumos , számomra egy, ha becsukod a szárait, akkor is (a szélessége okán) a kormányba belógó szemüveg akkor, amikor azt (ti. a kormányt) ott, a 'közepénél' is fognám (eleve hegyről beszélünk), ráadásul előre néző lencsebelsőkkel (amibe így a bogártól az izzadságig, esőig, stb. simán bármi bepereg) sokkal kevésbé praktikus, mint egy 90 fokkal elforgatott, a fentieket kiküszöbölő, nyilván becsukott-száras pozíció . de mindegy, má' elb@szták, segíteni meg így nem tudok rajtuk
De jogos, így értem az elforgatást... de így meg a szemüveg ívelt, mint a repülőszárny (a légáramlatok), folyton ellen kellenne tartani
Egy combosabb felfelében (amikor már a fülemen, meg a szememen keresztül is venném a levegőt... ) engem pl. zavar a szemüveg, főleg melegben, ilyenkor mindig betűzöm a sisakba. De a hosszúujjú mezzel, vagy nadrággal kapcsolatban is olykor hasonlót érzek; vajon létezik olyan, hogy "bőrlégzés"? (Ezt tényleg komolyan gondolom.)
Ha nem is a bőrlégzés, de akár az is lehet, a tülöltözöttség diszkomfortot okozhat.de ez valóban adódhat a lassabb izzadságelvezetésből, de okozhatja a nem megfeldlő hőháztartás is. ASebi biztos tudja a megfejtést
Egy combosabb felfelében (amikor már a fülemen, meg a szememen keresztül is venném a levegőt... ) engem pl. zavar a szemüveg, főleg melegben, ilyenkor mindig betűzöm a sisakba. De a hosszúujjú mezzel, vagy nadrággal kapcsolatban is olykor hasonlót érzek; vajon létezik olyan, hogy "bőrlégzés"? (Ezt tényleg komolyan gondolom.)