Az enyém újonnan 120e, használatban lehet 60-70e forintért kapni,ha éppen valakinek nem jön be vagy éppen feljebb lép. Szerintem Neked az is elég lenne.lacee írta: ↑2021.10.10., vas. 18:54Nézegettem görgőt de én sem szeretnék most ilyesmire költeni,így marad az úszás+szobakecske+valmi más….konditerem nálunk csak tróger féle van,5 fok odabent+te gyújts be hát köszi……AAttila írta: ↑2021.10.10., vas. 18:29Én ezért vettem a görgőt,hogy télen szinten tartsak vele. Jó is volt 6%-ig szimulálja az emelkedőket 800w. Viszont nekem ez már kevés sajnos. Ma néztem, ami a következő lépés lehetne, 16% + lejtő szimulálás is + 2000w. Csakhogy 300e forint, amit most nem biztos, hogy szeretném beletenni.![]()
![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
Nézegettem görgőt de én sem szeretnék most ilyesmire költeni,így marad az úszás+szobakecske+valmi más….konditerem nálunk csak tróger féle van,5 fok odabent+te gyújts be hát köszi……AAttila írta: ↑2021.10.10., vas. 18:29Én ezért vettem a görgőt,hogy télen szinten tartsak vele. Jó is volt 6%-ig szimulálja az emelkedőket 800w. Viszont nekem ez már kevés sajnos. Ma néztem, ami a következő lépés lehetne, 16% + lejtő szimulálás is + 2000w. Csakhogy 300e forint, amit most nem biztos, hogy szeretném beletenni.![]()
Én ezért vettem a görgőt,hogy télen szinten tartsak vele. Jó is volt 6%-ig szimulálja az emelkedőket 800w. Viszont nekem ez már kevés sajnos. Ma néztem, ami a következő lépés lehetne, 16% + lejtő szimulálás is + 2000w. Csakhogy 300e forint, amit most nem biztos, hogy szeretném beletenni.
Nekem főleg durva, mert mindig csont-bőr voltam. Mindesetre a kólát kibaxtam, elővettem a zerot
Agyrém...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
naffffennne, 74.2
kellett nekem ráállni...
kellett nekem ráállni...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Nyugi, én csak 73, de az nálam több,mint 20% gyarapodás. Bár már tréningezős koromban is lehetett volna kevesebb, de a csülökpörköltről nem mondtam le. De mindegy is volt. De fiatalon 52-54, aztán egyszer 60 lett. Akkor tekertem. Aztán most 73 és a jobb térdem szinte csak arra jó, hogy a felső holtponton átpöcenti a pedált, komoly erőt nem lehet vele leadni. De szép lassan felgurul. De való igaz, egyszer megált a garminredbulova írta: ↑2021.10.10., vas. 11:43
Nagyon szerettem volna menni de sajnos én elszórakoztam a nyaram, amit erőben és fogyásban összeraktam az a nyáron eltűnt, kezdhetem elölről a tréninget görgőn. Két célom volt a nyárra, a Balaton kör ami sikerült és a Kékes ami nem a fenti okok miatt. Oda nem lehet 100 kilogrammal felmenni. Nemrég mentem egy Győr Pannonhalmát de a mászás nehéz volt pedig az csak 1 kili a tetőre. Na majd jövőre, nem adom fel.
Csapatban nagy élmény lehet a tekerés, jót mentetek gratulálok.![]()
kanyarban az auto stoppal (4km/h alatt megáll
halfnote.hu
halfnote.hu
Tényleg szép élmények ezek a közös tekerések ha túléled
!
102,5kg. Itt most sajnos megragadt a dolog de 3 héten belül 2xmentem föl,pedig azt mondtam,hogy nem megyek arra mostanában.pärt írta: ↑2021.10.10., vas. 12:07Kérdezd Lacit, hogy fel tudott-e jönni!redbulova írta: ↑2021.10.10., vas. 11:43Nagyon szerettem volna menni de sajnos én elszórakoztam a nyaram, amit erőben és fogyásban összeraktam az a nyáron eltűnt, kezdhetem elölről a tréninget görgőn. Két célom volt a nyárra, a Balaton kör ami sikerült és a Kékes ami nem a fenti okok miatt. Oda nem lehet 100 kilogrammal felmenni. Nemrég mentem egy Győr Pannonhalmát de a mászás nehéz volt pedig az csak 1 kili a tetőre. Na majd jövőre, nem adom fel.
Meg utána körbe.
Tényleg jó volt; ahogy Attila is írta, ezek bevárós, visszafordulós bulik, senki nem maradt még félúton meghalva. Úgyhogy jöjjön mindenki, ha nincs is topon, itt úgyis felszívja magát, és végigtolja.
Meg utána körbe.
Tényleg jó volt; ahogy Attila is írta, ezek bevárós, visszafordulós bulik, senki nem maradt még félúton meghalva. Úgyhogy jöjjön mindenki, ha nincs is topon, itt úgyis felszívja magát, és végigtolja.
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5212
Kérdezd Lacit, hogy fel tudott-e jönni!redbulova írta: ↑2021.10.10., vas. 11:43Nagyon szerettem volna menni de sajnos én elszórakoztam a nyaram, amit erőben és fogyásban összeraktam az a nyáron eltűnt, kezdhetem elölről a tréninget görgőn. Két célom volt a nyárra, a Balaton kör ami sikerült és a Kékes ami nem a fenti okok miatt. Oda nem lehet 100 kilogrammal felmenni. Nemrég mentem egy Győr Pannonhalmát de a mászás nehéz volt pedig az csak 1 kili a tetőre. Na majd jövőre, nem adom fel.
Nagyon szerettem volna menni de sajnos én elszórakoztam a nyaram, amit erőben és fogyásban összeraktam az a nyáron eltűnt, kezdhetem elölről a tréninget görgőn. Két célom volt a nyárra, a Balaton kör ami sikerült és a Kékes ami nem a fenti okok miatt. Oda nem lehet 100 kilogrammal felmenni. Nemrég mentem egy Győr Pannonhalmát de a mászás nehéz volt pedig az csak 1 kili a tetőre. Na majd jövőre, nem adom fel.AAttila írta: ↑2021.10.09., szomb. 23:08Aki ilyet tud, az velünk is tud![]()
Ma arra voltam a legbüszkébb, ahogyan feljöttek a többiek: az egyik versenyző szétment térddel, a másik gyomorgörccsel, a harmadik már visszafordult az utolsó 2,5 kiliről, mert annyira erős volt neki, egyszer csak megjelent a tetőn.![]()
Hát ilyen ez a közös tekerés: mindenkiből kihozza még a maximum utáni pluszokat is. Senki nem adja fel, így vagy úgy, de megcsinálja mindenki. Imádom ezt a CSAPTOTTényleg jó idetartozni, ezt nem nyalásból írom.Az erősebbek is mindig visszamennek segíteni és mentálisan nekem is sokat segít,amikor látom, hogy mindenki végig tolja a szakaszt
![]()
Úgyhogy nyugodtan lehet csatlakozni.![]()
Csapatban nagy élmény lehet a tekerés, jót mentetek gratulálok.
Egyik, általam még nem igazolt,de több apró infómorzsát summazva, az a meglátásom, hegyre lehet jobb döntés egy könnyebb, de feszes alukerék. Van egy FSA Team Issue (ez a széria lett később vision metron), ami alu felni, karbon héjjal és emlékeim szerint nagyon jól ment kaptatón. Lefele nem tudom, nem próbáltam. Axxony bicajában volt,csak kipróbáltam párszáz méteren felfele.
halfnote.hu
halfnote.hu
Az ilyenkor nekem is kisideig kínlódik. A nagy semmi után, hirtelen kap egy nagyot, aztán utána nem érti, mi vanlacee írta: ↑2021.10.10., vas. 10:44Nyugi,annyira nem akaródzik nekem sem,tegnap a pulzusom volt egy fél év mire helyreállt.revox írta: ↑2021.10.10., vas. 10:36Épp írni akartam, ha ma valaki merészel tekerni, legközelebb adok neki a kipurcant pumpával![]()
Persze vicc. Régebben nálunk is egy szombat után jött a vasàrnap, aztán annyi, ment az élet. Most sokat kellene fizetni egy szovátért is, kékesért meg a vatikán vagyona is kevés lenne... Na jó, végülis velük, kész vagyok az alkudozásra![]()
![]()
Még mesze vagyunk attól,ami régen téli tréningeken volt. Hazaérés után kb 1 órával leült a pulzus,aztán jöt a takaró alatti remegés. Kérdeztem fiatalokat, náluk is ez volt, xal szimpla kiherélése a szervezetnek. Kiremegted magad estére, reggel megint start, aztán megint jött a remegés. A versenysport élet-erő-egészség
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9538
Hát, az a forma elment sajna valahol 2010 körül. Most azon küzdök, hogy súlyban lemenjek annyira, hogy fel merjek ülni az országútira. Elindult a dolog, de még hátra van egy 20-as.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
A jólsikerült bringázások mindig megdobják a vásárlókedvet
halfnote.hu
halfnote.hu
Nyugi,annyira nem akaródzik nekem sem,tegnap a pulzusom volt egy fél év mire helyreállt.revox írta: ↑2021.10.10., vas. 10:36Épp írni akartam, ha ma valaki merészel tekerni, legközelebb adok neki a kipurcant pumpával![]()
Persze vicc. Régebben nálunk is egy szombat után jött a vasàrnap, aztán annyi, ment az élet. Most sokat kellene fizetni egy szovátért is, kékesért meg a vatikán vagyona is kevés lenne... Na jó, végülis velük, kész vagyok az alkudozásra![]()
Végülis, két xar pumpám is vanlacee írta: ↑2021.10.10., vas. 10:23revox írta: ↑2021.10.10., vas. 10:13Na, én ma érzem a tegnapotnem aludtam sokat, mert az axxony 6 előtt elkezdett bökdösni, állítólag horkoltam
de aztán annyi volt.. Aztán,ha màr felkeltem, úgy döntötfem elviszem az autót a szerviznél lerakom és hazabiciklizek... Kb 4-5km, de elég is volt...
![]()
Axxem tegnap adtam a szervezetnek. Comb nem állt be(bár érzem kicsit), de nem volt kraft,ami fűtse a kazánt![]()
![]()
Én most kicsit fáradtnak érzem magam,későn feküdtem,korán keltem,lábak aránylag jók,gondolkozom egy délutáni aerob tekerésen,az asszony rá is harapott,hogy akkor jön ő is.![]()
De nyomjátok. nálam valsz bejátszik az egész hetes foxás. Olyankor nem sok tartalék képződik. A péntek esti kínai, meg a szomabti zabok voltak max bent, az meg nem sok. De kelemes fáradtság. Affél jó dögleni az ágyon
halfnote.hu
halfnote.hu
Épp írni akartam, ha ma valaki merészel tekerni, legközelebb adok neki a kipurcant pumpával
Persze vicc. Régebben nálunk is egy szombat után jött a vasàrnap, aztán annyi, ment az élet. Most sokat kellene fizetni egy szovátért is, kékesért meg a vatikán vagyona is kevés lenne... Na jó, végülis velük, kész vagyok az alkudozásra
halfnote.hu
halfnote.hu
Én most kicsit fáradtnak érzem magam,későn feküdtem,korán keltem,lábak aránylag jók,gondolkozom egy délutáni aerob tekerésen,az asszony rá is harapott,hogy akkor jön ő is.
revox írta: ↑2021.10.10., vas. 10:13Na, én ma érzem a tegnapotnem aludtam sokat, mert az axxony 6 előtt elkezdett bökdösni, állítólag horkoltam
de aztán annyi volt.. Aztán,ha màr felkeltem, úgy döntötfem elviszem az autót a szerviznél lerakom és hazabiciklizek... Kb 4-5km, de elég is volt...
![]()
Axxem tegnap adtam a szervezetnek. Comb nem állt be(bár érzem kicsit), de nem volt kraft,ami fűtse a kazánt![]()
Én most kicsit fáradtnak érzem magam,későn feküdtem,korán keltem,lábak aránylag jók,gondolkozom egy délutáni aerob tekerésen,az asszony rá is harapott,hogy akkor jön ő is.
Nekem lenne ma 4x10p résztáv, de nekünk még menni kellene decathlonba és egyéb boltokba,úgyhogy lehet kimarad az edzés. 
Na, én ma érzem a tegnapot
nem aludtam sokat, mert az axxony 6 előtt elkezdett bökdösni, állítólag horkoltam
Axxem tegnap adtam a szervezetnek. Comb nem állt be(bár érzem kicsit), de nem volt kraft,ami fűtse a kazánt
Axxem tegnap adtam a szervezetnek. Comb nem állt be(bár érzem kicsit), de nem volt kraft,ami fűtse a kazánt
halfnote.hu
halfnote.hu
Aki ilyet tud, az velünk is tud
Ma arra voltam a legbüszkébb, ahogyan feljöttek a többiek: az egyik versenyző szétment térddel, a másik gyomorgörccsel, a harmadik már visszafordult az utolsó 2,5 kiliről, mert annyira erős volt neki, egyszer csak megjelent a tetőn.
Hát ilyen ez a közös tekerés: mindenkiből kihozza még a maximum utáni pluszokat is. Senki nem adja fel, így vagy úgy, de megcsinálja mindenki. Imádom ezt a CSAPTOT
Úgyhogy nyugodtan lehet csatlakozni.

2 féle edzésem volt eddig, 90-95rpm Z2 endurance sprintekkel síkon és 50-55 rpm intervallok ~8-10%-os dombra.
Most kaptam engedélyt a hétvégi endurance tekerések szabadabban értelmezésére, Szilárd biztos egy elgyengültebb pillanatában volt.
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7798
El kell kezdenem a Bakonyban tekerni, mert eddig 1m-t se mentem ott.AAttila írta: ↑2021.10.09., szomb. 22:30Majd menjünk Neked hazai pályán, pl Bakony, akkor az a Kisalföldről érkezőknek is kevesebb km lesz utazásban. A táj pedig ott is gyönyörű és nem annyira laposasebestyen írta: ↑2021.10.09., szomb. 22:20Srácok, ez így nem lesz jó! Mindenki k.erős és tavaszra még erősebb akar lenni. Hogy fogok így menni Veletek? Romlanotok kéne valahogy.![]()
![]()
![]()
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Bírni fogod. Berakod a kereket, aztán hadd hajtsák a lovatasebestyen írta: ↑2021.10.09., szomb. 22:20Srácok, ez így nem lesz jó! Mindenki k.erős és tavaszra még erősebb akar lenni. Hogy fogok így menni Veletek? Romlanotok kéne valahogy.![]()
halfnote.hu
halfnote.hu