A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Erre vajon mi szükség volt?
Tudom perdze a valaszt: Pénz...
De amúgy borzasztó feldolgozás, ami tizenkettő egy tucat a mai tuc-tuc zenek között. Ugyanezt a tartalmat, ha nem ez a személy énekelné (bár ezt sem nevezném annak a sok visszhang es gépi torzítás mellett), és nem létezne az eredeti műremek, kb. senki nem hallgatná meg.
Hol van ez pl. a Draft - Dombok felett színvonalához, és eredetiségéhez képest? Sehol...
Sting legújabb lemeze a The Nigh Wacth. Egy nagyon intim koncertfelvétel két szál akusztikus gitárral duóban, ehhez illő környezetben, a Rijks múzeumban. Az “idős mester” nagyon szépen és tisztán énekel, például ez a legjobb Roxane amit valaha hallottam. Feltétlen ajánlom.
Joe Henry – vocals, keyboards, guitars, percussion
Brad Mehldau – acoustic piano
Marc Ribot – guitars
Meshell Ndegeocello – bass
David Piltch (as David Pilch) – bass
Brian Blade – drums, percussion
Abe Laboriel Jr. – drums
Bobby Malach – reeds
Ornette Coleman – alto saxophone solo
kicsit tovább lépegettem Joe Henry felvételei között...a Scar után,még 2 CD...a "Reverie"-t ma megrendeltem,az "All the eye can see" még várat magára,vacilálok CD/LP. ..ezek meg már megérkeztek...érdekes új barátság van kialakulóban
Csatolmányok
IMG_6110.JPG (111.12 KiB) Megtekintve 295 alkalommal
henry all the eye can see.jpg (65.03 KiB) Megtekintve 295 alkalommal
Vannak szerencsés pillanatok az életben, mint amikor a bolhapiacon Nirvana MTV unplugged New York kazettát talál az emberfia
Még ennyi idő elteltével is kitesz magáért a rég elfeledett analóg kazettás technika...
TJ.
Az alábbi linkek olyan demózenék, amiket a dixie-chicken fórumtárs által belinkelt High End Vienna 2026 kiállításról készült 3 órás videóból shazamoztam ki érdekességképpen.
Úgy mentél el, mint aki fáradtan lelép
És azt mondja, hogy ennyi volt,
és ebből már elég
Mint akinek nem maradt már
ereje küzdeni
És tudja jól, hogy senkin nem tud segíteni
De a 67-es úton, ha feltámad a szél
Nyáréjszakán rólad mesél.
Sokáig keresgéltem, nézegettem a Pink Panther film CD lemezeket, szerettem volna egy korai, még nem "babrált" verziót venni. Sajnos a DIGITALLY REMASTERED szlogen még az akkori reklám szempontjából ugyan hatásosnak tűnt, manapság én már nem vágyom annyira erre az ADD jelzésre
A vasárnapi lemezbörzén aztán belenyúltam a jóságba, kirántottam egy Henry Mancini Pure Gold válogatás CD-t - rajta az engem érdeklő The Pink Panther Theme számmal (6). Úgy néz ki ez a válogatás album a német Sonopress változtatás nélküli kiadványa az első (1984) japán nyomásnak.
Királyság
TJ.