Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
WinXP ENG :(
-
Vendég
OK. Megnéztem English volt most Hungary és úgy tűnök jól megy.
-
Vendég
állitsd át a divxg400-ban a FONT-ot. Amugy divxg400-bol van 2.7es is ...
Jah, és nézd meg notepadban h az ő betű nem e ö már a .sub ban is!
-
Vendég
Üdv.
Nagyon nagy gondban vagyok angol XP van a gépen és a feliratokat nem jól "jeleníti" meg. Mert keveri a ö/ő betűt. Mit lehet ez ellen tenni, annélkül, hogy ne kelljen vissza cserélni magyar XP-re. Mert ez lenne a legutolsó!!!
Most, hogy végre rászántam magam töltöttem le feliratot (a majdnem híres-hez) divxfeliratok-ról és passzol meg minden csak az frány ö/ő betű! Nem tudom így kiírhatom-e "ilyen állapotban" de-re másnál akinél magyar op. rendszer van annak műküdni fog-e normálisan, vagy később nálam ha "helyrejön" a gépem. Egyébként mindenhol tudok írni "ő" betűket. Csak a feliratban van a gond.
Egyébként a WinDVD 4xxxx-ben játszom le ac3 miatt és divx g400 v2.6? "illeszti" mellé a feliratot (sub-ot)
Elővettem régebbi filmeket is és ott ugyanígy "lekeveri" a feliratot "ő"-ről "ö"-re!
Légyszi segítsetek, tök béna így nézni a filmeket!!! :smile26: