Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Emanation Audio Pro 600 Totem 4-es elosztó, Reference 500 6-os elosztó

Táp és jel elosztók, tápok, táp és jel kondícionálók, dobozolt transzformátorok, távok, MM és MC hangszedők, hangkarok, adapterek, lemezmosók, demagnetizálók, kábelbejárató eszközök, bemérő mikrofonok
manmarantz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 18

Re: Emanation Audio Pro 600 Totem 4-es elosztó, Reference 500 6-os elosztó

Hozzászólás Szerző: manmarantz »

Eladóvá vált egy makulátlan, szép, újszerű állapotban lévő Emanation Power Terminal Pro 600 Totem típusú, 4-es high-end hálózati elosztó.
A hazai high-end körökben jól ismert és elismert Torday Ádám (Emanation Audio) által készített prémium elosztó. Teljesen passzív, szűrésmentes felépítésű, így egyáltalán nem korlátozza a rendszer dinamikáját.
Főbb jellemzők:
• Belső kábelezés: Prémium Pro 600-as litze szerkezetű rézkábel
• Bekötés: Valódi csillagpontos belső huzalozás (az aljzatok nem rontják egymás hangját)
• Csatlakozók: Csúcsminőségű Furutech aljzatok a tökéletes kontaktusért
• Állapot: Esztétikailag és műszakilag is hibátlan, újszerű darab.
Kiváló alap lehet bármilyen minőségi audiofil vagy high-end rendszer mögé (különösen ajánlott finom tranzisztoros vagy csöves elektronikákhoz és érzékeny hangsugárzók mellé).
Ár 290 000 Ft "észszerű keretek között alkuképes".

UI Eladó Emanation Audio Power Terminal Reference 500 6-os tápelosztó , továbblépés miatt nagyobbra !
Balls dugó 1,25m hossz és 6 db aljzat !
Ár 100000 FT

Csere vagy beszámítás köszönöm, de most nem érdekel!
Helyileg Cserkeszőlőben kipróbálhatóak ,vannak hozzá PRO600 Tápkábelek is !

manmarantz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 18

Emanation Audio Pro 600 Totem 4-es elosztó, Reference 500 6-os elosztó

Hozzászólás Szerző: manmarantz »

Eladóvá vált egy makulátlan, szép, újszerű állapotban lévő Emanation Power Terminal Pro 600 Totem típusú, 4-es high-end hálózati elosztó.
A hazai high-end körökben jól ismert és elismert Torday Ádám (Emanation Audio) által készített prémium elosztó. Teljesen passzív, szűrésmentes felépítésű, így egyáltalán nem korlátozza a rendszer dinamikáját.
Főbb jellemzők:
• Belső kábelezés: Prémium Pro 600-as litze szerkezetű rézkábel
• Bekötés: Valódi csillagpontos belső huzalozás (az aljzatok nem rontják egymás hangját)
• Csatlakozók: Csúcsminőségű Furutech aljzatok a tökéletes kontaktusért
• Állapot: Esztétikailag és műszakilag is hibátlan, újszerű darab.
Kiváló alap lehet bármilyen minőségi audiofil vagy high-end rendszer mögé (különösen ajánlott finom tranzisztoros vagy csöves elektronikákhoz és érzékeny hangsugárzók mellé).
Ár 290 000 Ft "észszerű keretek között alkuképes".

UI Eladó Emanation Audio Power Terminal Reference 500 6-os tápelosztó , továbblépés miatt nagyobbra !
Balls dugó 1,25m hossz és 6 db aljzat !
Ár 100000 FT

Helyileg Cserkeszőlőben kipróbálhatóak ,vannak hozzá PRO600 Tápkábelek is !
IMG_20260705_143058.jpg
IMG_20260705_142942.jpg
IMG_20260705_142913.jpg
IMG_20191226_100251.jpg

Válasz küldése

Vissza: “Hifi és házimozi tartozékok, kiegészítők”