Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
miniDSP flex 2x4 balanced vagy SHD
-
Sugden2020
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 33
Re: miniDSP flex 2x4 balanced vagy SHD
"basszuscsúcsok visszavágására egy korrekt, analóg megoldás" ... ez így nem igaz mert a parametrikus equalizerek nem csak alacsony frekvenciatartományban programozhatóak de az viszont igaz hogy nincs dedikált kimenete subwooferre, neked tényleg nem lenne jó
Utoljára Kiwi13 ugrasztotta előre 2026.07.03., pén. 16:40-kor.
Szia!
Köszönöm az ajánlást a Rives PARC-ra, utánanéztem a készüléknek.
Értem a koncepcióját, és látom, hogy basszuscsúcsok visszavágására egy korrekt, analóg megoldás. Ugyanakkor az én esetemben nem csak egy-egy frekvencia korrekciója a cél, hanem egy 2 subos rendszer megfelelő integrálása a fő hangsugárzókkal.
A PARC ezek közül alapvetően csak a basszus tartomány korlátozott EQ-zását tudja, ezért ebben a rendszerben nem adna teljes megoldást.
Emiatt inkább egy DSP alapú 2.2 megoldás irányába megyek tovább.
Köszi még egyszer a tippet, érdekes készülék, de az én feladatomra nem ideális.
Üdv: Imre
Köszönöm az ajánlást a Rives PARC-ra, utánanéztem a készüléknek.
Értem a koncepcióját, és látom, hogy basszuscsúcsok visszavágására egy korrekt, analóg megoldás. Ugyanakkor az én esetemben nem csak egy-egy frekvencia korrekciója a cél, hanem egy 2 subos rendszer megfelelő integrálása a fő hangsugárzókkal.
A PARC ezek közül alapvetően csak a basszus tartomány korlátozott EQ-zását tudja, ezért ebben a rendszerben nem adna teljes megoldást.
Emiatt inkább egy DSP alapú 2.2 megoldás irányába megyek tovább.
Köszi még egyszer a tippet, érdekes készülék, de az én feladatomra nem ideális.
Üdv: Imre
-
Sugden2020
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 33
analóg nem érdekes? nekem van eladó Rives Audio PARC? a jel útjában nincs egyetlen digitális alkatrész sem, 2x3 parametrikus equalizer az alapja amit mikroprocesszor vezérel.
miniDSP flex 2x4 balanced vagy SHD
miniDSP flex 2x4 balanced vagy SHD (nem studio) audio processzort keresek.