Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jamo Concert 8 30th Anniversary Limited Edition
- Nevermore
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 8
- Kapcsolat:
Re: Jamo Concert 8 30th Anniversary Limited Edition
Elkelt, köszi AVX!
Audio Hungary Qualiton X200
Jamo Concert 11
Jamo Concert 8SE
Technics SL-1500c
SMSL DP5
Marantz CD 17KI
Jamo Concert 11
Jamo Concert 8SE
Technics SL-1500c
SMSL DP5
Marantz CD 17KI
- Nevermore
- Lefelé a lejtőn
- Kapcsolat:
Ezek az infók régebben fent voltak a jamo.com-on, de az oldal most nem működik :(
Ahogy néztem, a hangszórók ugyanazok, a belsejében nem tudom, változtattak-e. Ez egyszerűen (és szubjektíven) szebb.

Jamo Concert 11
Jamo Concert 8SE
Technics SL-1500c
SMSL DP5
Marantz CD 17KI
Jamo Concert 11
Jamo Concert 8SE
Technics SL-1500c
SMSL DP5
Marantz CD 17KI
- Smart845
- V.I.P.
- Értékelés: 209
A sima Concert 8 cseresznye ill.mahagóni színben volt elérhető,a L.E pedig magasfényű fekete.
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
- kasumi
- V.I.P.
- Értékelés: 438
Mi a különbség az LE és a nem LE változat között?
Újratervezés
- vm69
- V.I.P.
- Értékelés: 113
Ilyenem volt jó pár éve, jó kis dobozok,nagyon szerettem! 

A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd.
Daniel Nathan Leone
Daniel Nathan Leone
- Nevermore
- Lefelé a lejtőn
- Kapcsolat:
Jamo Concert 8 30th Anniversary Limited Edition
Sziasztok!
Eladó egy pár gyönyörű, zongoralakkos Jamo Concert 8 30th Anniversary Limited Edition hangfal. Jár hozzá egy pár Jamo állvány és egy pár studio monitor alátét.
A hangfalak csodásan szólnak, gyönyörű állapotban vannak, de: Sajnos az egyik doboz hátsó oldalán a lakk egy 10 centis hosszon megrepedt!
Próbáltam befotózni, de nem olyan egyszerű, szóval be is karikáztam, a lakk tükröződésének változása mutatja. Nagyjából másfél éve vettem észre, azóta nem nőtt a repedés, nem lett nagyobb és nem is látszik, hiszen hátul van, de én tudom, hogy ott van. Te is tudni fogod, úgy vedd meg, ha tudsz ezzel együtt élni, mert szerintem a javítása nem éri meg, hogy az ember megbontson egy ilyen csodát.
A hangszórók és a selymek hibátlanok, a dobozok is, tehát semmilyen rezgés, vagy bármilyen színezés nem hallatszik, a hangfalaknak gyönyörű a hangja, ezért jótállok! Itt vettem a fórumon, az eladás oka pedig az, hogy felszámolnám a második rendszeremet (a főrendszer lelke egy Concert 11 btw
)
Meghallgathatóak, megtapizgatóak a 10 kerület szélénél az Felsőrákoson.
Az áruk állvánnyal együtt 400 000 Ft, de Naim MoSo 2-est beszámítok. Az állvány külön csak akkor eladó, ha a hangfalak elmentek.
Eladó egy pár gyönyörű, zongoralakkos Jamo Concert 8 30th Anniversary Limited Edition hangfal. Jár hozzá egy pár Jamo állvány és egy pár studio monitor alátét.
A hangfalak csodásan szólnak, gyönyörű állapotban vannak, de: Sajnos az egyik doboz hátsó oldalán a lakk egy 10 centis hosszon megrepedt!
Próbáltam befotózni, de nem olyan egyszerű, szóval be is karikáztam, a lakk tükröződésének változása mutatja. Nagyjából másfél éve vettem észre, azóta nem nőtt a repedés, nem lett nagyobb és nem is látszik, hiszen hátul van, de én tudom, hogy ott van. Te is tudni fogod, úgy vedd meg, ha tudsz ezzel együtt élni, mert szerintem a javítása nem éri meg, hogy az ember megbontson egy ilyen csodát.
A hangszórók és a selymek hibátlanok, a dobozok is, tehát semmilyen rezgés, vagy bármilyen színezés nem hallatszik, a hangfalaknak gyönyörű a hangja, ezért jótállok! Itt vettem a fórumon, az eladás oka pedig az, hogy felszámolnám a második rendszeremet (a főrendszer lelke egy Concert 11 btw

Meghallgathatóak, megtapizgatóak a 10 kerület szélénél az Felsőrákoson.
Az áruk állvánnyal együtt 400 000 Ft, de Naim MoSo 2-est beszámítok. Az állvány külön csak akkor eladó, ha a hangfalak elmentek.
Jamo Concert 11
Jamo Concert 8SE
Technics SL-1500c
SMSL DP5
Marantz CD 17KI
Jamo Concert 11
Jamo Concert 8SE
Technics SL-1500c
SMSL DP5
Marantz CD 17KI