Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Philips CD303

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
hoamaca
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 11

Re: Philips CD303

Hozzászólás Szerző: hoamaca »

Nem használom, örömömet leltem a felújításában, de nem nagyon férek a lejátszóktól, leviszem az árát 160.000,- forintra.

hoamaca
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Re: Philips CD303

Néhány kép, elnézést a háttér képért :D
Csatolmányok
303-7.jpg
303-6.jpg
303-5.jpg
303-4.jpg
303-3.jpg
303-2.jpg
303-1.jpg

hoamaca
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Philips CD303

Tisztelt Fórumtársak!
Eladó egy Philips CD303 cd lejátszó. A masina szép állapotú, megvigyázott, nem kukaszökevény. Anno 6-7 éve vásároltam magamnak belföldön, sok éve gazdás tulajtól. Tuning – és felújítási - párti vagyok ilyen régi eszközöknél, de a tuningot a Mester nem vállalta. (Marad a Philips 204, tuningolva.) Véleményem szerint a 303 alap állapotában jobb hangú…, de macerásabb a szerelése. Nos, ezzel én megküzdöttem, annyiban, hogy a kettő kijelző NYÁK-on kívül az összes elko cserélve lett. A cserét minőségi kondikkal végeztem el, ELNA SILMIC és CERAFIN, valamint Nichicon kondikat szereltem be. A kondik beszerzi forrását számlákkal tudom igazolni (MOUSER és HIFI COLLECTIVE). A masina tökéletesen működik, írott lemezeket is beolvas és lejátszik 😊, hol volt még akkor a lemez írás….Szóval, adott egy az öregedésre hajlamos pontjain felújított lejátszó. A belső világítás ibolyaszínnel lett módosítva, akinek más kell, lehet cserélni (a bal oldali azért nem egyszerű…). Természetesen az eredeti kerámiatokos TDA1540D ic-vel.
Az esetleges komoly érdeklődőnek minden lehetőség adott, szétszedjük, megvizsgáljuk, forgatjuk és szagoljuk, hallgatjuk, tömjük..
Ár: 180.000, Ft
Hely: Szeged, tel.:30/7436033
Személyes meghallgatást, próbát preferálom, amúgy bármilyen szállításra nyitott vagyok.
Néhány fénykép hamarosan, érdeklődésre több is van. A kijelző tűéles, sajnos nem vagyok fotó zsonglőr.
Üdv: Horváth Attila

Válasz küldése

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”